Ο “Δίνω Λύση Σε Όλα” – Apla + Andrika #037

Είναι Δυνατόν Να Έχει Ένας Άνθρωπος Τη Λύση Σε Όλα;

Αν είσαι από αυτούς που προσπαθούν να βρουν λύση σε όλα για όλους τους άλλους εκτός από τα δικά τους προβλήματα, τότε καλώς όρισες σε ένα επεισόδιο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου.

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι με το να προσφέρουν λύσεις και να βγάζουν άλλους ανθρώπους από τα προβλήματά τους φαίνονται πιο ελκυστικοί ή δημιουργούν τις καταστάσεις για να είναι πιο αρεστοί.

Θεωρούν ότι είναι κάτι που πρέπει να κάνουν και βρίσκονται σε αυτή τη Γη για να προσφέρουν λύση.

Είναι πραγματικά ελκυστικοί αυτοί οι άνθρωποι; Ποιο είναι το όριο;

Γίνε συνδρομητής στα παρακάτω για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για κάθε νέο επεισόδιο.

YouTube 
iTunes
Spotify 
TuneIn 
Facebook 

Συμπεράσματα Από Το Σημερινό Βίντεο Δεν Μπορείς Να Προσφέρεις Τη Λύση Σε Όλα Τα Θέματα Των Άλλων

δεν γίνεται να δίνεις λύση σε όλα τα προβλήματα των άλλων

Πολλοί νομίζουν ότι είναι σωστό να υποχωρούν σε ό, τι κι αν ακούσουν από τους άλλους ανθρώπους, όμως όταν μιλάμε για κάτι που αφορά τη ζωή σου τον τελευταίο λόγο έχεις εσύ. Το πόσο θα επενδύσεις χρόνο και ενέργεια για να λύσεις το πρόβλημα κάποιου άλλου είναι συνάρτηση του τι θες εσύ να κάνεις. Βασικό έιναι και το να ορίσεις ποιο τελικά είναι το σημείο που βάζεις τα όρια στο τι θα ακούσεις και θα ανεχτείς.

Τι Είναι Το Apla + Andrika;

Image result for apla+andrika

Ψάχνοντας το τι πραγματικά έχει σημασία για εμάς, καταλήξαμε πως η ανδροπαρέα είναι κάτι ιερό.

Είναι οι κολλητοί σου, που μοιράζεσαι μαζί τους τις σκέψεις σου για τα επαγγελματικά, το φλερτ, τις γυναίκες, τα όνειρα σου και μέσα από την τριβή που παρέχει η ανδρική ειλικρίνεια, περνάς απίστευτα ενώ παράλληλα σε κάνει σοφότερο.
Όμως η ανδροπαρέα δεν μπορεί να είναι μαζί σου σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Ή μήπως μπορεί;

Τo Menofstyle.gr για άλλη μια φορά πρωτοπορεί με σκοπό να δημιουργήσει την μεγαλύτερη και πιο ποιοτική ανδροπαρέα.

Αν θέλεις να λάβεις μέρος σε μια κουβέντα με όλα τα καυτά θέματα πάνω στο φλερτ, την ανθρώπινη συμπεριφορά και την προσωπική εξέλιξη περνώντας εκπληκτικά την ώρα σου, τότε το Apla+Andrika είναι η παρέα που έψαχνες.

Τη λύση σε όλα αυτά που σε απασχολούν θα τη δώσεις εσύ. Αλλά μια συζήτηση με την αγαπημένη σου ανδροπαρέα μπορεί να βοηθήσει.

Μαζί θα γελάσουμε, θα μιλήσουμε για θέματα όπως δεν μιλούν πουθενά και θα αναλύσουμε ζητήματα της καθημερινότητας μας με τρόπο που θα μας βελτιώσει και θα μας κάνει να ξεχαστούμε.

Το Apla+Andrika είναι κάτι σαν τις διακοπές που θέλεις να κάνεις με τους κολλητούς σου γνωρίζοντας πως οι στιγμές που θα περάσεις μαζί τους θα μείνουν αξέχαστες.

Χωρίς σενάριο, περιορισμούς ή λογοκρισία, ο Σπύρος, ο Χρήστος και ο Θέμης θα σου κάνουν παρέα κάθε εβδομάδα από κάθε πλατφόρμα για να μπορείς να απολαμβάνεις και εσύ την ανδροπαρέα όπως σε βολεύει.

Γνώρισέ μας από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

____________________________________________
#Menofstylegr #menofstyle #aplakaiandrika

Apla Kai Andrika is the only Greek #Podcast show for Men available in video and audio format in all Platforms

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.