Ο ρόλος των χρημάτων στα ραντεβού!

Πώς πρέπει να ισορροπούμε το παιχνίδι μεταξύ ραντεβού και χρημάτων όταν μιλάμε για γυναίκες και τις εξόδους μας μαζί τους;

Πολλές φορές ακούμε από ανθρώπους που μας στέλνουν email ή μας εμπιστεύονται να τους βοηθήσουμε, πως θεωρούν ότι οι γυναίκες διαλέγουν άντρες που έχουν την οικονομική επιφάνεια η οποία θα τους προσφέρει το κάτι παραπάνω.
Αλήθεια, πόσο αξία έχουν τα χρήματα σε αυτό το κομμάτι της ζωής μας;

Γεγονός. Πριν μερικές ημέρες, κατά την διάρκεια τηλεφωνικής υποστήριξης σε ζητήματα ενός ραντεβού, ένας από τους ανθρώπους που έχουμε αναλάβει μου είπε:

«- Επαναλάμβανε συνεχώς (αυτή), πως γενικά, προτιμά να βγαίνει με άνδρες πολύ μεγαλύτερούς της. Όταν τη ρώτησα γιατί αυτό, μου είπε πως γιατί αυτοί έχουν περισσότερα λεφτά ώστε να μπορούν να κάνουν πράγματα για αυτήν, σε σχέση με έναν νεότερο που δεν μπορεί ακόμα. Αν και εμένα με συμφέρει, γιατί και μεγαλύτερός της είμαι αλλά και έχω σταθερό εισόδημα, μου φάνηκε πολύ ρηχό εκ μέρους της και δεν ξέρω αν θέλω να την ξαναδώ» .

Αρχικά να εξηγήσουμε το εξής. Δεν φταίει η γυναίκα. Ενδεχομένως ο τρόπος που μετέφερε την εικόνα αυτή στον φίλο μας, επικοινωνιακά να χρήζει βελτίωσης, αλλά το μόνο που είπε η κοπέλα είναι αυτό που την προστάζει η φύση της. Ζητάει να βρει ένα ισχυρότερο από αυτήν αρσενικό. Η αξία των χρημάτων δεν είναι τόσο ουσιαστική απλά καλώς ή κακώς, στη κοινωνία που ζούμε, το status είναι η δύναμη αυτή και υποεπικοινωνείται από το χρήμα που έχει ο άνδρας στη διάθεσή του.
Από την άλλη μεριά όμως, δεν είναι και λύση να ξοδεύουμε συνέχεια για αυτήν. Όχι για το πρακτικό κομμάτι του θέματος (πόσα θα χαλάσεις πια) αλλά και για ένα άλλο αρκούντως σημαντικό. Αν μια γυναίκα καταλάβει πως ξοδεύεις συνεχώς για να έχεις την παρέα της και να εξαγοράζεις ως ένα βαθμό την ευμένειά της, τότε αν και μπορεί να υποεπικοινωνείς την δύναμη που σου δίνει το χρήμα, παράλληλα περνάς και μηνύματα αδυναμίας όπως το ότι δεν είσαι ανεξάρτητος, δεν μπορείς να βρεις άλλη, φοβάσαι μη τη χάσεις, δεν θες να λες όχι κτλ , που έρχονται σε μετωπική σύγκρουση με την όποια έλξη δημιουργεί η επίδειξη χρήματος.

Τι μπορούμε να κάνουμε όμως για αυτό:

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, το χρήμα δεν μας ρέει. Ακόμα όμως και έτσι να είναι, δεν χρειάζεται να είμαστε προκλητικοί. Όμως το status μας πρέπει να είναι ψηλά, ώστε να έχουμε την έλξη που αυτό προσφέρει στις γυναίκες παράλληλα με το να κρατούμε με το να μη το παρακάνουμε κρατώντας μια ισορροπία που από πολλούς λείπει, είτε γιατί χαλάμε πολλά είτε γιατί δεν χαλάμε τίποτα. Πως πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι των χρημάτων στο dating;

Ας τα βάλουμε σε μια σειρά. Τι είναι απαιτητό στα πρώτα ραντεβού για παράδειγμα;

1. Ρούχα, αξεσουάρ, στυλ. Πρόσεχέ τα. Μπορούν να περάσουν το μήνυμα. Δεν χρειάζεται, σε μια γυναίκα, να βγάλεις το πορτοφόλι σου και να δείξεις τους λογαριασμούς σου. Απλά φόρα δυο τρία καλά κομμάτια και για αυτήν είναι αρκετό για να καταλάβει. Δεν χρειάζεται καν να είναι ακριβά. Απλά γουστόζικα.
2. Έχε ένα budget στο μυαλό σου. Αν έχεις την άνεση και σου αρέσει να ξοδεύεις, μη το παρακάνεις. Βάλε ένα όριο για να μη ξεφύγεις από τον ενθουσιασμό σου. Θα σε βοηθήσω. Βάλε στο μυαλό σου ένα ποσό που θεωρείς λογικό να ξοδέψεις μαζί της. Ωραία, τώρα μείωσέ το κατά 25%. Αυτό που μένει είναι ότι επιτρέπεται να ξοδέψεις για όλη τη νύχτα σας. Parking, βενζίνες, ποτά, cinema, φαγητό, οτιδήποτε επιλέξετε. Ιδανικό ποσό – 25%.
3. Στο πρώτο ραντεβού πλήρωσε. Δεν χρειάζεται όμως να πληρώσεις σε όλα. Αν δεν κάνει ποτέ κίνηση για κάτι τέτοιο μπορείς να πεις το εξής στην επόμενη έξοδό σας αμέσως μόλις έρθει η πρώτη γύρα ποτά ή ο πρώτος λογαριασμός : «Μη κάνεις κίνηση, πληρώνω εγώ τα πρώτα και τα επόμενα εσύ.» Περνάς το μήνυμα και είσαι και ωραίος.
4. Άσε μπουρμπουάρ αλλά όχι υπερβολές. Αν δηλαδή ο λογαριασμός σου είναι 13 ευρώ και βγάλεις 20 για να πληρώσεις, ζήτα τουλάχιστον τα 5 ευρώ ρέστα λέγοντας στον υπάλληλο «Μπορείς να κρατήσεις 15». Θα είναι και υπερευχαριστημένος και θα σου πει ευχαριστώ. Αν βγάλεις το 20άρικο και απλά το ακουμπήσεις και πεις «εντάξει είμαστε» για να το παίξεις Large και ιστορία με 80% του λογαριασμού μπουρμπουάρ, χάνεις γιατί είσαι δήθεν.
5. Πληρώνετε ή ο ένας ή ο άλλος. Όχι μισά μισά. Είναι χαζομάρα και δεν είστε φιλαράκια.
6. Δεν χρειάζεται να κάνεις λεκτική επίδειξη του πλούτου σου, αν αυτός υπάρχει. Θα φανεί. Δεν χρειάζεται να κάνεις λεκτική κάλυψη της αφραγκίας σου, θα τα κάνεις χειρότερα. Παράλληλα δεν λέμε ψέμματα. Δεν χρειάζεται. Απλά έχε καλούς τρόπους και ένα budget για να βγεις και όλα θα πάνε καλά. Οι γυναίκες μυρίζονται την επίδειξη και το δήθεν πολύ περισσότερο από ότι εμείς.

 

Αν σου έχουν τύχει περιπτώσεις με ραντεβού που χάλασε η μαγιά στα χρήματα ή στο ποιος πληρώνει το λογαριασμό, στείλε μας τις ιστορίες σου ή έλα να τις συζητήσουμε στη μεγάλη μας συνάντηση στις 19/7 . Θα χαρούμε να ακούσουμε και να βοηθήσουμε.

Αν αποφάσισες ότι ήρθε η ώρα να ανέβεις επίπεδο και σε αυτό το κομμάτι και να σταματήσεις να ξοδεύεις τόσα πολλά στα ραντεβού σου και στις γυναίκες που έχεις στη ζωή σου, έλα σε επαφή μαζί μας.

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .