O ρόλος του χιούμορ κατά το φλερτ και την αποπλάνηση μιας γυναίκας

Πόσο ρόλο παίζει το χιούμορ κατά την προσέγγιση και το φλερτ με μια γυναίκα και τι πρέπει να προσέχεις;

Αν ρωτήσουμε 100 γυναίκες τι παίζει ρόλο κατά την διαδικασία του φλερτ αλλά και ποια ιδιότητες πρέπει να κατέχει ένας άνδρας για να βγούνε ραντεβού μαζί του, οι 90 θα απαντήσουν πως θέλουν ο άνδρας να έχει χιούμορ (humor). Να έχει την ικανότητα να μπορεί να πει μερικά εύστοχα, έξυπνα αστεία και να μπορεί να την κάνει να χαμογελά.

Αν ρωτήσουμε 100 άνδρες πως μπορείς να κάνεις μια γυναίκα να χαμογελάσει αλλά και τι απαιτείται για να το καταφέρεις, οι 90 σίγουρα θα σου απαντήσουν πως πρέπει να έχεις ικανότητες κωμικού και να λειτουργείς ως διασκεδαστής της κοπέλας σε κάποιες περιπτώσεις, αυτοσαρκαζόμενος κυρίως αλλά και αναλογιζόμενος πως θα εκφράσεις έξυπνα και επιτυχημένα αστεία που θα της προκαλέσουν γέλιο αλλά και θα δημιουργήσουν δυναμικές για την δημιουργία νέων καταστάσεων που θα τον φέρουν πιο κοντά στο θηλυκό.

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Όπως σε κάθε επικοινωνία σου με οποιονδήποτε άνθρωπο ανεξαρτήτους φύλου, η αίσθηση του χιούμορ αλλά και η ικανότητα να δημιουργείς ευφορία στον συνομιλητή σου είναι απαραίτητη, έτσι και στο φλερτ, θεωρείται βασικό να μπορείς να εκφράσεις αλλά και να εκτιμήσεις ένα αστείο σχόλιο, μια αστεία κατάσταση και να την χρησιμοποιήσεις υπέρ της θετικής εξέλιξης της επικοινωνίας.

Όπως αναφέρουμε και στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται και βοηθούμε στο να γίνουν καλύτεροι στο φλερτ με τις γυναίκες, χρειάζεται να έχεις υπόψη σου μερικά πράγματα:
1) Μην είσαι διασκεδαστής. Δεν είσαι εκεί για να την κάνεις μόνο να γελά. Είσαι εκεί για να περάσετε καλά μαζί. Αν αυτό έχει και λίγο γέλιο μέσα ακόμα καλύτερα αλλά ο σκοπός σου δεν είναι να της κάνεις παράσταση standup comedy. Ο σκοπός σου είναι να καταλήξετε σε ραντεβού. Μην γίνεσαι dancing monkey για αυτήν. Γίνε αυτός που μαζί του θα περάσει όμορφα και θα θέλει να τον έχει δίπλα της για την προσωπικότητά του, που έχει σαν μέρος της το χιούμορ αλλά δεν είναι μόνο αυτό.
2) Μην γελάς μόνος σου. Κρατήσου λίγο πριν λυθείς στα γέλια με το αστείο που είπες. Ακόμα καλύτερα, γέλα πάντα πολύ λιγότερο από τους άλλους με τα δικά σου αστεία. Είναι πολύ περίεργο να παρακολουθείς έναν τύπο που γελάει δυνατότερα από όλους με τα δικά του αστεία και ίσως κάποιες φορές μόνος του. Ρίξτο και περίμενε να δεις τι αντιδράσεις θα έχει.
3) Πρόσεχε το γέλιο σου. Ναι το χαμόγελο είναι MUST αλλά το γέλιο μπορεί αυτόματα να σε κατηγοριοποιήσει ως αστείο ή περίεργο αν αυτό ηχεί ιδιαίτερα. Σκέψου να είσαι σε ένα σετ και το γέλιο σου να υπερκαλύπτει το γέλιο όλων των άλλων μαζί. Όπως προσέχεις την τονικότητα της φωνής σου, έτσι δώσε σημασία και σε αυτό.
4) Να είσαι διακριτικός. Όχι αστεία με βαριά θέματα, όπως κρίση, θρησκεία, συγγενικά πρόσωπα, οικονομική κατάσταση, αισθητικά ζητήματα πάνω της ή στη παρέα της και γενικά προσπάθησε τα αστεία σου να μην προσβάλουν κανέναν. Τα shocking αστεία ή ανέκδοτα επίσης, καλύτερα να περιμένουν για μετά τα πρώτα ραντεβού.
5) Χρησιμοποίησε σοφά τη γλώσσα του σώματος. Όταν λες αστεία στα όρια του σοβαρού ή σπας τη σοβαρή κουβέντα με ένα χιουμοριστικό σχόλιο, φρόντισε η γλώσσα του σώματός σου, το βλέμμα σου και οι εκφράσεις του προσώπου σου να το συνοδεύουν διακριτικά ώστε να τονίζεται το νόημα του αστείου αλλά να μη καλύπτεται από την έντασή τους.

Πλέον μπορείς να μας καλέσεις για να συζητήσουμε παρόμοια ζητήματα στα τηλέφωνα που αναγράφονται στα σχετικά σημεία του site ή να μας προτείνεις κάποιες χιουμοριστικές ατάκες που χρησιμοποιείς για να σου πούμε μια ειδική γνώμη για το πώς θα τις αξιοποιήσεις στα βήματα του φλερτ.

Lord

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .