Ο Σημαντικότεροι Πυλώνες για να Γίνεις Περισσότερο Ελκυστικός

Θεμελιώδη βήματα με κατεύθυνση την τελειοποίηση της εικόνας και του προσωπικού σου στυλ. Πώς να δείχνεις ελκυστικός...μάθημα πρώτο!

Ένας άντρας για να είναι ελκυστικός, θα πρέπει να διαθέτει μερικά αρρενωπά χαρακτηριστικά, τα οποία θα αποτελούν την βάση της προσωπικότητας του.

Όσον αφορά στην εμφάνιση, της οποίας την σημασία οι περισσότεροι άνδρες υπερεκτιμούν, είναι καλό να προσέξεις κάποιες λεπτομέρειες που πράγματι μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Δες το παρακάτω βίντεο, για μερικές συμβουλές σχετικά με το στιλ, από τον Θέμη.

Το κυριότερο όμως κομμάτι, για να είσαι ελκυστικός, αφορά σε στοιχεία της νοοτροπίας και σε χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, τα οποία είναι αρρενωπά. Αυτά τα στοιχεία αποτελούν τους πυλώνες της ελκυστικότητας και θα τα διαβάσεις στην συνέχεια.

#1. Έχεις Στόχους και Όνειρα και Δείχνεις ΑφοσίωσηΘεμελιώδη βήματα με κατεύθυνση την τελειοποίηση της εικόνας και του προσωπικού σου στυλ. Πώς να δείχνεις ελκυστικός...μάθημα πρώτο!

Ένας άνθρωπος που δεν ξέρει  προς τα πού βαδίζει, δεν μπορεί να είναι ελκυστικός. Για να μπορέσεις να αναπτύξεις αρρενωπά χαρακτηριστικά είναι σημαντικό να ξέρεις πρώτα από όλα τι θέλεις εσύ ο ίδιος.

Όποιος και αν είναι ο στόχος σου, θα σε γεμίζει με δύναμη για να γίνεσαι καλύτερος, ώσπου να τον πετύχεις και αυτό είναι κάτι πολύ βασικό, για να είσαι ελκυστικός.

#2. Έχεις Ισχυρές Επικοινωνιακές ΙκανότητεςΘεμελιώδη βήματα με κατεύθυνση την τελειοποίηση της εικόνας και του προσωπικού σου στυλ. Πώς να δείχνεις ελκυστικός...μάθημα πρώτο!

Ένας ελκυστικός άνθρωπος είναι παρών. Δείχνει το ενδιαφέρον του, είναι κοινωνικός και μπορεί να εκφραστεί λεκτικά και μη.

Οι επικοινωνιακές δεξιότητες είναι απαραίτητες σε κάθε τομέα της ζωής. Παράλληλα, είναι αποδεδειγμένο ότι οι άνθρωποι που εκφράζουν το ενδιαφέρον και τις προθέσεις τους είναι πιο αρεστοί στους άλλους, επομένως, όπως είναι λογικό, το επικοινωνιακό κομμάτι παίζει ζωτικό ρόλο, για να είσαι ελκυστικός.

#3. Διαθέτεις ΥπευθυνότηταΘεμελιώδη βήματα με κατεύθυνση την τελειοποίηση της εικόνας και του προσωπικού σου στυλ. Πώς να δείχνεις ελκυστικός...μάθημα πρώτο!

Ένας ελκυστικός άντρας διαθέτει ένα σύνολο χαρακτηριστικών που βασίζεται σε αξίες, όπως η υπευθυνότητα, η ειλικρίνεια και η ακεραιότητα.

Είσαι πλήρως υπεύθυνος για την κατεύθυνση προς την οποία οδηγείς την ζωή σου και αναγνωρίζεις τα λάθη σου. Αυτή η συμπεριφορά προδιαθέτει τους άλλους να δείξουν σεβασμό και εκτιμάται.

Αν σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν δείχνεις υπευθυνότητα, απλά αυτό δεν είναι αρρενωπό και δεν δείχνεις καθόλου ελκυστικός. Βέβαια, η έλξη δεν είναι κάτι που μπορείς να κάνεις κάποιον να το νιώσει με το ζόρι. Όταν όμως φαίνεται ότι είσαι υπεύθυνος και συγκροτημένος μπορείς να γνωρίζεις μέσα σου ότι διαθέτεις ένα δυνατό πακέτο χαρακτηριστικών!

#4. Μπορείς να Βασίζεσαι στον Εαυτό σουΘεμελιώδη βήματα με κατεύθυνση την τελειοποίηση της εικόνας και του προσωπικού σου στυλ. Πώς να δείχνεις ελκυστικός...μάθημα πρώτο!

Σαν συνέχεια της υπεύθυνης συμπεριφοράς, ένας αρρενωπός και ελκυστικός άντρας είναι ανεξάρτητος και βασίζεται στον εαυτό του.

Ένας δυνατός και ανεξάρτητος άντρας δεν βασίζεται σε κανέναν, πόσο μάλλον σε μια άγνωστη γυναίκα που θέλει να προσεγγίσει. Δεν νιώθει την ανάγκη να πάρει επιβεβαίωση, αλλά απολαμβάνει την διαδικασία του φλερτ με αυτοπεποίθηση.

Ασφαλώς, ένας τέτοιος ελκυστικός άντρας είναι ηγέτης, με την έννοια ότι μπορεί μόνος του να λύνει τα δικά του προβλήματα.

Η αυτονομία λοιπόν παίζει σημαντικό ρόλο στο κατά πόσο είσαι ελκυστικός ή όχι.

Τσέκαρε το παρακάτω βίντεο, αν θέλεις να μάθεις ποιες συμπεριφορές είναι αυτές που καταστρέφουν την έλξη και τις ελπίδες σου στο φλερτ.

#5. Σκέφτεσαι με την ΛογικήΘεμελιώδη βήματα με κατεύθυνση την τελειοποίηση της εικόνας και του προσωπικού σου στυλ. Πώς να δείχνεις ελκυστικός...μάθημα πρώτο!

Σε κάποια ζητήματα υπάρχει η αντικειμενική αλήθεια, την οποία όταν γνωρίζεις μπορείς να προχωρήσεις βήματα μπροστά, ενώ αν την αγνοείς, θα σου δημιουργηθούν προβλήματα.

Οι γυναίκες (και μερικοί άντρες πλέον) δεν μπορούν να διαχειριστούν την αλήθεια. Βασίζονται σε μη αντικειμενικά και συναισθηματικά δεδομένα, για να λάβουν τις αποφάσεις τους και για να διαμορφώσουν αυτό που βλέπουν ως πραγματικότητα, γι’ αυτό και θα δεις αρκετές γυναίκες να παίρνουν επιλογές, πιστεύοντας για παράδειγμα στην αστρολογία.

Ένας άντρας πρέπει να σκέφτεται με την λογική. Δεν έχει την πολυτέλεια να σκέφτεται με το συναίσθημα, καθώς είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και δεν περιμένει από κανέναν άλλον να τον βάλει στον σωστό δρόμο.

Τα πράγματα που μας περιβάλλουν λειτουργούν με την λογική, τις γνώσεις και την αντικειμενικότητα και αυτός είναι και ο αρρενωπός τρόπος σκέψης.

#9. Έχεις Θάρρος και ΑυτοπεποίθησηΘεμελιώδη βήματα με κατεύθυνση την τελειοποίηση της εικόνας και του προσωπικού σου στυλ. Πώς να δείχνεις ελκυστικός...μάθημα πρώτο!

Ίσως το πιο κρίσιμο χαρακτηριστικό, για να είσαι ελκυστικός είναι η αυτοπεποίθηση, η οποία έχει την μορφή του ρίσκου, της αποφασιστικότητας, της περιπέτειας, της φυσικής και σωματικής δύναμης και της ανάληψης δράσης.

Όλα αυτά είναι αρρενωπά ποιοτικά χαρακτηριστικά τα οποία απαιτούν χρειάζονται θάρρος.

Ένας άντρας με αυτοπεποίθηση, αναλαμβάνει δράση, για να πετύχει τον στόχο του, όποιος και αν είναι αυτός, αποφασίζει να βγει από την ζώνη άνεσης του και να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις.

Έτσι ξεχωρίζει από το πλήθος και γίνεται περισσότερο ελκυστικός.

Μπορείς επίσης να τσεκάρεις το βίντεο από την εκπομπή μας Apla+Andrika, σχετικά με την αποφασιστικότητα.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να γίνεις περισσότερο ελκυστικός, είσαι στο κατάλληλο μέρος. Μάθε περισσότερο κάνοντας ένα γρήγορο κλικ εδώ.

Καλή συνέχεια

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style
Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.