15 Πράγματα για να Αποφεύγει Κάθε Εργένης (1)

15 πράγματα που Κάθε Εργένης Πρέπει να Αποφεύγει

Κάθε Εργένης Είναι Διαφορετικός Αλλά Πρέπει Να Προσέχει Τα Εξής…

Το να είσαι εργένης και να χαίρεσαι την ελευθερία σου, είναι κάτι που αρκετοί άνδρες επιδιώκουν.

Η γνώση που μοιράζουμε δωρεάν καθημερινά μέσα από τα άρθρα μας, βοηθά όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πάρουν μία τεράστια ώθηση προς μία δραματική και γρήγορη αλλαγή.

Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο στους εργένηδες. Άνδρες που από τη μια έχουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Από την άλλη όμως τείνουν κάποιες φορές να παρεξηγηθούν.

Εργένικη ζωή δε σημαίνει ότι ζεις μια ζωή σαν φοιτητής ή ότι είσαι ανέμελος και ανεύθυνος. Απλά έχεις κάνει συνειδητά μια επιλογή να είσαι αδέσμευτος από αποκλειστικές σχέσεις με μια γυναίκα.

Με 15 απλές συμβουλές, πώς να αποφύγουν μερικά από τα πιο κλασσικά λάθη που θα σαμποτάρουν την επιτυχία τους.

Image result for success

Συμβουλές Που Πρέπει Να Ακολουθήσει Κάθε Εργένης

Τα περισσότερα από αυτά, ίσως σου φανούν προφανή.

Ωστόσο έχω βρεθεί πολλές φορές ως Dating Coach προ εκπλήξεως, γνωρίζοντας άνδρες που έρχονται να συμμετάσχουν στα bootcamps, για τους οποίους κανένα από αυτά τα λάθη δεν είναι προφανές.

Θα μπορούσα να γράψω για 200 τέτοια λάθη. Θα μείνω όμως σε 15 πολύ βασικά για να θέσουμε μερικές θεμελιώδεις αρχές.

back-to-basics

15 Πράγματα Που Κάθε Εργένης Δεν Πρέπει Να Κάνει Ποτέ

– Μέρος 1

#1. Να Πεις Πρώτος Ότι Την Αγαπάς Ή Να Το Πεις Υπερβολικά Νωρίς.

Ο κολλητός μου δεν έλεγε ποτέ στην κοπέλα του ότι την αγαπά, ακόμα και αν το ένιωθε. Είχε τη δική του φιλοσοφία, που ήταν λογική και ισοπεδωτική: Θα το έλεγε αυτό όταν είχε κάνει χοντρή μαλακία, για να το “σώσει”.

μην πεις σ' αγαπω νωρις

#2. Να Μην Κρατάς Επαφή Με Τα Μάτια. Δεν Είσαι Δειλός Εργένης.

Και να χαμηλώνεις υποτακτικά το βλέμμα. Μέγα λάθος, δείχνει ανασφάλεια και έλλειψη πυγμής.

#3. Το Να Μιλάς Για Πρώην Κοπέλα Σου Αρκετά Συχνά. Δεν Είσαι Κολλημένος Εργένης.

Ή να πεις οτιδήποτε αρνητικό για πρώην κοπέλα σου. Δε θέλεις να κατηγορείς και να βρίζεις τις επιλογές σου.

#4. Να Παραπονιέσαι Που Δεν Έχεις Σχέση.

Ή για τις συνθήκες που επικρατούν στην πόλη σου / στην περιοχή σου / στη ζωή σου. Να παραπονιέσαι δηλαδή και να ρίχνεις ευθύνες για τη μοναξιά σου στο ότι δουλεύεις πολλές ώρες, ή στο ότι έχεις περιορισμένο κοινωνικό κύκλο ή ότι οι κοπέλες που γνωρίζεις δε σου φέρονται καλά κτλ.

Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika και μάθε πως την παλεύεις όταν μείνεις εργένης ξανά μετά από σχέση:

#5. Να Βγαίνεις Και Να Ασχολείσαι Με Κοπέλες Που Δε Σε Ελκύουν.

Θες Να Φαίνεσαι Απελπισμένος Εργένης;

Κάτι τέτοιο θα σου ρίχνει την αυτοπεποίθηση, καθώς θα κάνει και κακό στην αυτοεκτίμησή σου, καθώς θα σου καλλιεργεί τη νοοτροπία ότι δεν μπορείς να κυνηγήσεις γυναίκες που πραγματικά σου αρέσουν και επομένως συμβιβάζεσαι.

#6. Να Βρίσκεις Δικαιολογίες Για Να Μην Προσεγγίζεις Γυναίκες. Δείχνεις Δειλός Εργένης Και Πάλι.

δειλός εργένης

“Δεν έχω διάθεση”. “Δεν είμαι σε φάση”. “Δεν είναι τόσο όμορφη“. “Δε θέλω να την ενοχλήσω”. Και πάει λέγοντας.. Αφού θέλεις να πας να την γνωρίσεις και ο πραγματικός λόγος είναι ότι φοβάσαι. Πάρε την απόφαση να μην ξαναεπιτρέψεις στο φόβο σου να υπερτερήσει της επιθυμίας σου.

#7. Να Ρωτήσεις Κοπέλα Που Έχετε Βγει 2-3 Φορές, Αν Έχετε Σχέση.

Εργένης Σημαίνει Μια Συνειδητή Επιλογή Να Μην Κάνεις Ακόμα Σχέση.

Αν τώρα βγαίνετε για πάνω από ένα μήνα σε συχνότητα ίση ή μεγαλύτερη της μιας φοράς την εβδομάδα και διατηρείτε σχεδόν καθημερινή επικοινωνία ενώ κανένας από τους δύο μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν έχει πει κάτι, σε αυτή την περίπτωση είναι φυσιολογικό να θέλεις να κάνεις μία τέτοια συζήτηση. ΟΧΙ όμως τόσο νωρίς όσο τις πρώτες 10 μέρες.

#8. Το Να Κυνηγάς Μόνο Μία Γυναίκα. Ένας Άνδρας Αξίας Πρέπει Να Έχει Επιλογές.

Όσο και αν σου αρέσει πάρα πολύ μία γυναίκα, για να την κερδίσεις και να την κατακτήσεις θα σε βοηθήσει να έχεις και άλλες γυναίκες στο “ταμπλό”.

Η ζωή δεν είναι πάντα εύκολη. Σε όλα όσα ζεις καθημερινά, θα συναντήσεις εμπόδια που χρειάζεται να ξεπεράσεις για να πετύχεις τον στόχο σου. Όμως, η αξία της ζωής είναι ακριβώς αυτή. Να γίνεσαι δυνατότερος μέσα από τα εμπόδια. όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο:

Τέλος, αν έχεις εστιάσει όλη σου την ενέργεια, προσοχή και φαιά ουσία για να κερδίσεις μία γυναίκα, η προσπάθεια θα είναι υπέρ του δέοντος καθώς και τα συναισθήματα που θα σου προκαλέσει αυτή η προσπάθεια θα είναι υπερβολικά δυνατά, με κίνδυνο να σαμποτάρουν την προσπάθειά σου.

Στο δεύτερο μέρος αυτού του άρθρου, θα ολοκληρωθούν τα 15 must not για τους εργένηδες.

Κουράστηκες να μην παίρνεις αυτό που σου αξίζει στο φλερτ και τις γυναίκες; Υπάρχει λύση. Δες εδώ.

Βρες το βιβλίο Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.