Οδηγός: 5 Λάθη που Πρέπει να Αποφύγεις για ένα Πετυχημένο Τransition – Μέρος 1

Πετυχημένο Transition Και Ποια Λάθη Να Αποφύγεις

Σήμερα θα αναλύσουμε τι γίνεται μετά τα πρώτα 3 λεπτά της προσέγγισης. Η πιο συχνή απορία που ακούω από νέους στο Παιχνίδι, στα bootcamps, στα σεμινάρια αλλά και στο φόρουμ σε συναντήσεις, είναι αυτή: “ΟΚ, ας πούμε ότι πάω να της μιλήσω. Μετά, τι λέω;” Όλοι κολλάνε στο transitioning, δηλαδή πώς θα περάσουν από το opener σε μια φυσιολογική συζήτηση, ώστε να γνωριστούνε με την κοπέλα.Το transition λοιπόν, η μετάβαση, είναι ένα νέο θέμα συζήτησης για να κρατήσεις τη συζήτηση “ζωντανή” και για να προχωρήσει η γνωριμία.

Αν δε ξέρεις τι να πεις σε μια κοπέλα στο φλερτ δες εδώ ένα βίντεο του Θέμη σχετικά.

Ειδικά όταν ξεκινάς με έμμεσο τρόπο τη συζήτηση – δηλαδή όταν δεν προσεγγίζεις με ξεκάθαρες από την αρχή προθέσεις – το θέμα του transitioning είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να είναι τέτοιο ώστε να “δικαιολογεί” το ότι συνεχίζεις να της μιλάς. Εφόσον όμως μια κοπέλα ή παρέα έχει δεχτεί direct opener – με ξεκάθαρες προθέσεις από την αρχή – δε χρειάζεσαι δικαιολογία για να μείνεις. Σε έχουν δεχθεί ήδη.

Έχουμε λοιπόν, τα εξής δύο πρώτα στο Παιχνίδι:

#1. Προσέγγιση Που Οδηγεί Σε Πετυχημένο Transition 

transition

Στα υπόλοιπα βήματα του μοντέλου του Παιχνιδιού, δε θα αναφερθώ σε αυτό το άρθρο. Αυτό που θα κάνω όμως, είναι να αναφέρω 5 λάθη που έχω δει να κάνουν οι περισσότεροι αρχάριοι που μας έρχονται στα bootcamps και στα σεμινάρια, στο θέμα του transition, όταν ξεκινάνε το Παιχνίδι.

#2. Περιμένουν Υπερβολικά Πολλή Ώρα Για Να Περάσουν Στο Transition.

Μην περιμένεις να πέσει η ενέργεια της παρέας που προσέγγισες μετά το opener ώστε να περάσεις στο πετυχημένο transition. Κινδυνεύεις να σε διώξουν πριν προλάβεις. Το κλειδί, πάντα, είναι να τις “ανεβάσεις” ψυχολογικά πολύ γρήγορα.

Ώστε να κάνεις transition σε μία φάση όπου το σετ θα το έχεις φέρει σε καλύτερη θέση από ό,τι το βρήκες. Μη μιλάς περισσότερο από 2 λεπτά για το opener, εκτός αν αυτό εξυπηρετεί τους σκοπούς σου – αν δηλαδή βλέπεις ότι το απολαμβάνουν.

Δες παρακάτω 5 τρόπους για να έχεις ροή και έλξη στην κουβέντα όταν φλερτάρεις.

#3. Αποτυχία Να Κάνουν “Lock In”.

Καθώς έχεις πλησιάσει την παρέα με τις κοπέλες και έχεις αρχίσει να τους μιλάς, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να είσαι εκτός της παρέας με το σώμα σου να στέκεται σε πλήρη αμηχανία, μετά τα πρώτα 3 λεπτά. Αν π.χ. οι κοπέλες κάθονται σε τραπέζι, πρέπει να έχεις βρει ευκαιρία να κάτσεις πριν αρχίσεις το transition.

Ενώ είσαι στο transition, πρέπει να βρεις τρόπο να μπεις στην παρέα και για οποιονδήποτε εξωτερικό παρατηρητή να θεωρείσαι μέλος της παρέας, όχι κάποιος που τους την πέφτει.

Αυτό, έχει τεράστια σημασία. Γιατί οι γυναίκες αισθάνονται καλύτερα την στάση του σώματος, και όσο είσαι σε μειονεκτική θέση, θα το νιώθουν ότι είσαι αυτός που προσπαθεί περισσότερο.

Αν π.χ. μιλάς σε 2 κοπέλες που ακουμπάνε στο μπαρ ή κάθονται σε σκαμπό στο μπαρ, πρέπει μέσα στο transition, στα πρώτα 3 λεπτά δηλαδή, να έχεις πάρει εσύ τη θέση στο μπαρ από μία από τις 2 κοπέλες, ούτως ώστε για οποιονδήποτε εξωτερικό παρατηρητή, μετά, να είσαι ένας άντρας που ακουμπάει στο μπαρ ανάμεσα σε 2 γυναίκες, όχι ένας τύπος που την πέφτει σε 2 γυναίκες στο μπαρ.

Εκμεταλλεύσου την αυξημένη ενέργεια του σετ, εντόπισε την κοπέλα της παρέας που είναι η πιο responsive (ανταποκρίνεται συναισθηματικά καλύτερα από τις υπόλοιπες) και πάρε την πλεονεκτική της θέση στο μπαρ με τρόπο που θα το διασκεδάσει και η ίδια – το πώς, σε άλλο άρθρο.

#4. Κάνουν Cold Reading Με Τρόπο Που Προσπαθούν Να Της Κάνουν Καλή Εντύπωση Για Πετυχημένο Transition, Αντί Να Την Προκαλέσουν Και Να Την Πειράξουν.

transition

To Cold Reading είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους και εύκολους τρόπους να κάνεις transition. Τι ακριβώς είναι το Cold Reading; Cold Reading, είναι όταν προσπαθείς να “ψυχολογήσεις” τον άλλον σε διάφορους τομείς της ζωής του και της προσωπικότητάς του, βγάζοντας συμπεράσματα από τα λίγα στοιχεία που έχεις για αυτόν μέσα σε λίγα λεπτά, δηλαδή τηνεμφάνισή του, τη στάση του, τις αντιδράσεις του, τα ρούχα του. Είναι μια μέθοδος, μια πολύ δυνατή τεχνική που χρησιμοποιούν και τα μέντιουμ, η οποία έγκειται και στο γεγονός ότι πολλά πράγματα ισχύουν για ένα ποσοστό 90% του πληθυσμού παγκοσμίως.

Το Cold Reading όταν χρησιμοποιείται για μετάβαση συζήτησης, πρέπει να γίνεται με παιχνιδιάρικο χαρακτήρα, και με σκοπό να την πειράξεις την άλλη, να την προκαλέσεις λεκτικά – και όχι μόνο. Όχι για να πεις κάτι που θα κερδίσεις την εύνοιά της και να προσπαθήσεις να την πάρεις με το μέρος σου.

Όσο πιο όμορφη είναι η γυναίκα που σε ενδιαφέρει, τόσο πιο συνηθισμένη είναι σε τέτοιου είδους πέσιμο και τόσο πιο πολύ θα ξενερώσει με κάτι τέτοιο. Αντιθέτως, θα εκτιμήσει το θάρρος κάποιου που δε θα φοβηθεί να μην της κάνει καλή εντύπωση, σε σημείο που τελικά αυτός θα είναι που θα της κάνει καλή εντύπωση.

Αν λοιπόν στην αρχή με το Cold Reading ή οποιαδήποτε άλλη σου συμπεριφορά πας να μπεις σε μια κατάσταση που θέλεις να πας με τα νερά της και να “χτίσεις” άνεση και οικειότητα αντί για έλξη, είναι σαν να μπαίνεις οικειοθελώς στην Μαύρη Τρύπα του Friend Zone.

#5. Ρίχνουν Την Ενέργεια Και Τη Διάθεση Της Παρέας.

Το transition πρέπει να φαίνεται αυθόρμητο, ώστε να έχει την απαραίτητη ενέργεια για να συνεχίσει η κουβέντα χωρίς να κάνει “κοιλιά”. Τις περισσότερες φορές, οι νέοι που έρχονται για bootcamps έχουν την κακή συνήθεια – μέχρι που θα την διορθώσουμε – να μπαίνουν με υψηλή ενέργεια στο opener, αλλά η ενέργειά τους σταδιακά να αρχίσει να πέφτει.

Δες παρακάτω το βίντεο και μάθε 5 συνήθειες για να κερδίζεις πάντα τις εντυπώσεις.

#6. Τα Παρατάνε Νωρίς Και Φεύγουν, Άρα Δεν Κάνουν Πετυχημένο Transition.

Αυτό είναι ίσως το πιο συνηθισμένο από τα 5 που ανέφερα, πρόβλημα των νέων που έρχονται για bootcamp. Τουλάχιστον μία φορά ο καθένας, θα μιλήσει σε μια γυναίκα ή μι παρέα γυναικών, και επειδή στο μυαλό του δεν πήγαινε καλά ή και στην πραγματικότητα δεν πήγαινε τόσο καλά όσο θα ήθελε, έφυγε από την παρέα χωρίς η παρέα να τον έχει διώξει.

Όταν την πέφτεις σε μία άγνωστη γυναίκα, πρέπει να αποδεχθείς ότι στο πιο συνηθισμένο σενάριο, το 90% της κουβέντας τα πρώτα 3-5 λεπτά, θα το κάνεις εσύ. Απλά έτσι είναι.. θα πάρει 3-5 λεπτά (μπορεί περισσότερα, μπορεί και λιγότερα, αναλόγως τις κοπέλες και αναλόγως το πόσο καλή δουλειά έχεις κάνει ώστε να φανείς ελκυστικός και ενδιαφέρων) για να αρχίσουν να συνεισφέρουν και οι κοπέλες στην συζήτηση περισσότερο.

αλλαγή

Απλά ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΤΟ. Έτσι είναι. Αυτό εύκολα μπορεί ένας νέος στο bootcamp να το μεταφράσει ως έλλειψη ενδιαφέροντος από την παρέα και να φύγει. Όμως. όπως τους λέμε, ειδικά στην αρχή που ξεκινάς, η μόνη στιγμή που είναι κατάλληλη να φύγεις από την παρέα στα πρώτα 5-10 λεπτά, είναι να σου πούνε να φύγεις.

Ακόμα, μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μας, αν δεν έχεις κάνει ήδη. Θα λάβεις αμέσως ένα Δωρεάν E – Book με 19 από τα καλύτερα άρθρα μας.

Κουράστηκες να μην παίρνεις αυτό που σου αξίζει στο φλερτ και τις γυναίκες; Υπάρχει λύση. Πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.