Οδηγός: 5 Λάθη που Πρέπει να Αποφύγεις για ένα Πετυχημένο Transition – Mέρος 2

Transition Και Λάθη Να Αποφύγεις

Σήμερα θα συνεχίσουμε την ανάλυση ως προς το τι γίνεται μετά τα πρώτα 3 λεπτά  της προσέγγισης. Οι περισσότεροι νέοι στο Παιχνίδι κολλάνε στο transition, δηλαδή πώς θα περάσουν από το opener σε μια φυσιολογική συζήτηση, ώστε να γνωριστούν με την κοπέλα και κάνουν κάποια κλασσικά λάθη που τα βλέπουμε στα bootcamps κατ εξακολούθηση.

#1. Γίνονται Ο “Διασκεδαστής” Της Παρέας.

Αν και πρέπει να αποδεχτείς ότι το 90% της κουβέντας θα προέρχεται τα πρώτα 5 λεπτά από εσένα – άρα και στο transition – αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να γίνεις ο κλόουν της παρέας. Οπότε άσε τα μαγικά κόλπα, τις περίεργες χειραψίες, μην γίνεσαι try hard. Μην προσπαθείς υπερβολικά για να τις διασκεδάσεις.

Όταν διεκδικείς, δείχνεις ότι είσαι ένας Άνδρας Αξίας με κριτήρια και επιθυμίες. Όταν κυνηγάς, αυτή η εικόνα αλλάζει. Πού σταματάει όμως η διεκδίκηση και που ξεκινάει το κυνήγι; Σήμερα ο Χρήστος θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, αλλά θα σου δώσει επίσης και τους 5 σημαντικότερους λόγους για να σταματήσεις να την κυνηγάς.

Υπάρχει μια κατηγορία αντρών που το κάνουν αυτό και καταλήγουν να παίρνουν τηλέφωνα που είτε δεν τους βγαίνουν σε ραντεβού, είτε η κοπέλα δε θα τους δει ερωτικά. Τον κλόουν της παρέας όλοι τον θέλουν για να γελάνε, αλλά καμία γυναίκα δε θα τον θέλει ερωτικά.

#2. Κολλάνε Στο Τransition.

Το transition υποτίθεται ότι είναι απαραίτητο, ώστε να περάσουμε από ένα opener σε μια φυσιολογική συζήτηση, όπου μπορούμε να συζητήσουμε για διάφορα θέματα και ταυτόχρονα η κοπέλα θέλει να μείνεις μαζί της και να γνωριστείτε. Όπως πολλοί αρχάριοι κολλάνε στο opener και δεν κάνουν transition, έτσι και πολλοί αρχάριοι κολλάνε στο transition και δεν πάνε παραπέρα. Δε θα έπρεπε να κρατήσει πάνω από 1-2 λεπτά.

Αν δε ξέρεις τι να πεις σε μια κοπέλα στο φλερτ δες εδώ ένα βίντεο του Θέμη σχετικά.

#3. Είναι Υπερβολικά Σοβαροί Και Κολλάνε Στο Transition.

 transition

Οι περισσότεροι νέοι όταν πλησιάζουν μια κοπέλα θυμούνται να χαμογελάσουν, αλλά όταν αρχίζουν να σκέφτονται “ΟΚ, τώρα τελείωσα το opener, τι θα πω μετά;” το πρόσωπό τους σοβαρεύει απότομα, και ίσως με μια δόση ανησυχίας και ανασφάλειας. ΔΕ θέλεις να σου συμβεί κάτι τέτοιο. Για κανένα λόγο. Πρέπει από την αρχή να το διασκεδάζεις!

Το να μιλάς σε κοπέλες, θα έπρεπε έτσι κι αλλιώς να είναι κάτι που γουστάρεις να κάνεις και το διασκεδάζεις! Ένας εύκολος τρόπος να το ξεπεράσει κάποιος αυτό, είναι να έχει έτοιμο το transition στο μυαλό του, ώστε να μην χρειάζεται να σταματήσει και να σκεφτεί τι θα πει μετά.

#4. Σκέφτονται Πολύ Περισσότερο Με Τη Λογική Από Όσο Θα Έπρεπε Και Κολλάνε Transition.

Οι άντρες είναι γνωστό ότι σκεφτόμαστε περισσότερο με τη λογική. Το έχουμε αυτό στο μυαλό μας και όταν κάνουμε transition. Transition είναι η αλλαγή θέματος, αλλά δεν είναι μια αλλαγή που πρέπει να σχετίζεται με κάτι άλλο που είπες πριν απαραίτητα. Σίγουρα έτσι λειτουργούν τα πράγματα στον κόσμο, αλλά ΟΧΙ στις γυναίκες. Δοκίμασε να κάνεις transition με κάτι εντελώς άσχετο, λέγοντας: “

Αυτό μου θυμίζει εκείνη τη φορά πριν 3 χρόνια, που…” και πες μια ιστορία με χιούμορ, εντελώς άσχετη με αυτό που σου τη θύμισε. Θα παρατηρήσεις ότι οι γυναίκες θα γελάσουν. Δε θα σχολιάσουν το γεγονός ότι δεν είχε σχέση αυτό που είπες. Μπορεί τα πρώτα δευτερόλεπτα να μπερδευτούν και να ξαφνιαστούν, αλλά αν αυτό που λες τις διασκεδάζει, δε θα θυμούνται λίγα δευτερόλεπτα μετά πώς ξεκίνησε η ιστορία. Με 2 λόγια, δεν έχει σημασία πώς αρχίζει, αρκεί το τέλος να είναι ευχάριστο.

#5. Δεν Έχουν Κατασταλάξει Στον Τρόπο Προσέγγισης: Direct Ή Indirect.

 transition

Δε χρειάζεσαι transition αν έχεις μπει direct. Εφόσον έχεις μπει direct – έχεις εκδηλώσει δηλαδή από την αρχή τις προθέσεις σου – και η κοπέλα δέχεται την προσέγγισή σου, ουσιαστικά δέχεται να μιλήσετε και δε χρειάζεται να κάνεις transition. Αν πάλι μπαίνεις indirect, χωρίς δηλαδή να εκδηλώνεις από την αρχή τις προθέσεις σου, δεν εκδηλώνεις ερωτικόενδιαφέρον τα πρώτα 5-10 λεπτά και επιβάλλεται transition, καθώς δεν ξέρει ότι έχεις πάει να της μιλήσεις με σκοπό να την γνωρίσεις.

Δες και το βίντεο με τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνεις όταν φλερτάρεις και την πατάς.

Αυτά είναι και τα πιο συνηθισμένα λάθη που βλέπουμε να κάνουν οι νέοι στα bootcamps όταν περνάνε στο transition. Αν δώσεις βάση σε αυτά τα 10 στοιχεία που σου έδωσα – βλέπε και μέρος 1 – να είσαι σίγουρος ότι το Παιχνίδι σου θα ανέβει πολύ και το transition θα γίνει πολύ πιο εύκολο.

Ακόμα, μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μας, αν δεν έχεις κάνει ήδη. Θα λάβεις αμέσως ένα Δωρεάν E – Book με 19 από τα καλύτερα άρθρα μας.

Κουράστηκες να μην παίρνεις αυτό που σου αξίζει στο φλερτ και τις γυναίκες; Υπάρχει λύση. Πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.