Οδηγός: 7 Μυστικά για να Κερδίσω τη Γυναίκα που μου Αρέσει

Οδηγός: 7 απλά μυστικά για να ρίχνεις εύκολα τις γυναίκες που θέλεις

Όταν μας αρέσει μια γυναίκα, είανι σημαντικό να δείχνουμε τις προθέσεις μας όσο το δυνατόν συντομότερα. Οι άντρες όμως κάνουν συστηματικά μερικά λάθη κατά την προσέγγιση. Kαι εδώ θα τονίσουμε 7 από αυτά τα λάθη, δείχνοντας και 7 απλά μυστικά να βελτιώσεις την προσέγγισή σου. Για να ρίχνεις τις γυναίκες που θέλεις πιο εύκολα. Ξεκινάμε λοιπόν.

1. Προσέγγιση Δε Σημαίνει Και Αποπλάνηση Μιας Γυναίκας Που Σου Αρέσει!

μου αρέσει

Δεν υπάρχει καμία μαγική ατάκα, που θα κάνει την γυναίκα να ανοίξει τα πόδια της αμέσως ή να σου δώσει αμέσως το κινητό της. Το όλο θέμα της προσέγγισης, είναι να σπάσει ο πάγος.

Να πλησιάσεις, να της δείξεις ότι είσαι χαμογελαστός, ότι έχεις θάρρος, ότι πλησίασες αμέσως και να μπορέσεις μετά το opener(την ατάκα που χρησιμοποίησες για να ανοίξεις κουβέντα) να περάσεις σε ένα άλλο θέμα συζήτησης και να συζητήσεις μαζί της.

Μη φοβηθείς να πλησιάσεις και μη δώσεις έμφαση στην ατάκα που θα χρησιμοποιήσεις. Τις περισσότερες φορές, με ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν έχει καμία σημασία.

2. Δε Βαθμολογείσαι Για Το Στυλ Που Προσεγγίζεις Μια Γυναίκα Που Σου αρέσει

αρέσει

Δεν υπάρχει κανένας κριτής πίσω σου να σε παρατηρεί και να σηκώσει την ταμπέλα, να σου πει τι βαθμό πήρες στην προσέγγιση. Δεν έχει σημασία. ΜΗΝ το πολυσκέφτεσαι.

Απλά έχε στο μυαλό σου ένα opener που σου αρέσει και λειτουργεί καλά για σένα, προσέγγισε και άνοιξε συζήτηση με το συγκεκριμένο opener. Δώσε το καλύτερο χαμόγελό σου και άνοιξε συζήτηση για να σπάσει ο πάγος.

Αν δεν γνωρίζεις κανένα opener και είναι η πρώτη φορά που διαβάζεις άρθρο μου, openerείναι μια ατάκα / πρόταση για να ανοίξεις κουβέντα με μία γυναίκα ή με μια παρέα γυναικών.

3. Direct Vs Indirect.

Δες το βίντεο πριν συνεχίσεις:

Πολλά έχουν ειπωθεί σχετικά με αυτούς τους δύο διαφορετικούς τύπους  προσέγγισης. Δηλαδή αν θα προσεγγίσω μια γυναίκα να της πω ότι μου αρέσει, ή αν θα προσπαθήσω να πιάσω κουβέντα με άλλον τρόπο χωρίς να εκδηλώσω από την αρχή τις προθέσεις μου. Δεν έχει καμία σημασία.

Μπορεί μερικές φορές να είναι πιο πρακτικό το ένα από το άλλο. Το θέμα είναι πως, αν έχεις πολύ καλό Παιχνίδι, και στα δύο μπορείς να καταλήξεις μέσα σε 10-15 λεπτά στην ίδια θέση. Οπότε μη σε βασανίζει τόσο το ερώτημα direct ή indirect ως προς την αποτελεσματικότητα.

Όποιο σε κάνει ΕΣΕΝΑ να αισθάνεσαι πιο άνετα, εφαρμόζοντάς το. Tο θέμα λοιπόν, δεν είναι αν θα επιλέξεις άμεσο ή έμμεσο τρόπο προσέγγισης, αλλά αυτό που αναλύεται στο #4 παρακάτω.

4. Ο Σωστός Τρόπος Να Σκέφτεσαι Τα Διαφορετικά Είδη Ανοίγματος

Με Τη Γυναίκα Που Μου Αρέσει

αρέσει

Παράδειγμα: Αν ρωτήσω μία γυναίκα τι ώρα είναι, 99,9% θα μου απαντήσει: Μικρό το ρίσκο, αλλά μικρή και η ανταμοιβή! Απλά μου είπε την ώρα.

Από εκεί και πέρα είναι πάρα πολύ δύσκολο να πιάσω μία φυσιολογική συζήτηση μαζί της, απέχω ακόμα μακριά από κάτι τέτοιο. Αν όμως προσεγγίσω μία γυναίκα και της πω ότι την βρίσκω όμορφη και ότι η ομορφιά της μου κίνησε την περιέργεια να δω τι κοπέλα είναι, εδώ το ρίσκο να μου πει όχι είναι πολύ μεγάλο – εφόσον της ζητώ μέσα σε 3 δευτερόλεπτα να μου δώσει passive permission (έμμεση άδεια) να της την πέσω.

Αν μου πει ναι, μπορώ να υποθέσω ότι μπορώ να της συστηθώ και να αρχίσω μια φυσιολογική συζήτηση μαζί της, προσπαθώντας ταυτόχρονα να ξεκινήσω να την ακουμπάω και να δοκιμάζω κατά διαστήματα να κλιμακώνω τη σωματική επαφή και το άγγιγμά μου. Υπάρχουν πολλά ακόμα είδη openers, εκτός από directκαι indirect.

Όλα όμως κατατάσσονται με την αναλογία: Ρίσκο – ανταμοιβή. Και ο κανόνας είναι, ΠΑΝΤΑ, όσο μεγαλύτερο το ρίσκο να με απορρίψει, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η ανταμοιβή που θα λάβω αν δεν με απορρίψει!

5. Πρέπει Να Προσεγγίζεις Αμέσως Τη Γυναίκα Που Σου Αρέσει!

γυναίκα

Όσες φορές και να το πω, και πάλι δεν μπορώ να τονίσω όσο θα ήθελα το πόσο σημαντικό είναι αυτό το κομμάτι. Και εδώ θα δώσω ένα ωραίο αντανακλαστικό που θέλω να εσωτερικεύσεις και να εφαρμόζεις μέχρι να σου γίνει βίωμα: Μάτια –> Πόδια.

Δηλαδή: Βλέπω μια ωραία γυναίκα –> κινούμαι αμέσως προς το μέρος της. Τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους. Ακόμα και αν δε μου έρθει κανένα openerνα της πω εκείνη τη στιγμή και απλά σταθώ μπροστά της, χαμογελάσω και πω ένα γεια, είναι χιλιάδες φορές καλύτερο από το να την κοιτάζω και να μην πηγαίνω να της μιλήσω.

Οπότε πρέπει να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου να αποκτήσει αυτό το αντανακλαστικό, και πολύ σύντομα θα δεις ότι δε θα «κολλάς» ούτε στο να προσεγγίζεις αλλά ούτε και στο να θυμηθείς ποιο openerήθελες να πεις.

6. Να Είσαι Ενθουσιώδης

Δεν έχει τόση σημασία τι λες – εφόσον φυσικά δεν λες «χοντράδες» και εντελώς απαράδεκτα πράγματα – όσο έχει σημασία πόσο ενθουσιασμό μεταφέρεις, πόσο σωστά μιλάς, πόσο μπορείς να παρασύρεις την κοπέλα με την ενέργειά σου σε αυτό που λες και να τον «καθηλώσεις». Αν αφηγείσαι ιστορία, φρόντισε τα κομμάτια της ιστορίας να είναι αληθινά ή τα κομμάτια που δεν είναι αληθινά να δένουν όμορφα με την ιστορία.

ενθουσιωδης
Woman talking to bartender at bar

Φρόντισε να ΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ! Ο ενθουσιασμός, είναι μεταδοτικός. Αν π.χ. επιλέξεις να προσεγγίσεις γυναίκες χρησιμοποιώντας το λεγόμενο opinionopener, κατά το οποίο ρωτάς τη γνώμη τους για κάτι, αν ακούσεις την ερώτηση «γκάλοπ κάνεις;» σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν είσαι πειστικός σε αυτό που ρωτάς, άρα και πρέπει να βελτιώσεις τον τρόπο που μιλάς κατά την προσέγγιση.

7. Διασκέδασέ Το!

Τέλος, έχεις βγει για να διασκεδάσεις. Αν το μέρος που έχεις επιλέξει να βγεις, η μουσική του συγκεκριμένου μπαρ / κλαμπ, τα ρούχα που φοράς, οι άνθρωποι που σε συνοδεύουν και πάει λέγοντας, δεν σου αρέσουν, τότε φυσικά και αυτό θα επηρεάσει σε μικρό ή και τεράστιο βαθμό την διάθεσή σου, και επομένως την αποτελεσματικότητά σου.

Ακόμα και οι κορυφαίοι players στον κόσμο επηρεάζονται από αυτούς τους παράγοντες σε σημαντικό βαθμό. Με αποτέλεσμα η απόδοσή τους να μην είναι η αναμενόμενη. Αν όμως διασκεδάζεις, και μεταδίδεις θετική ενέργεια, θα διαπιστώσεις και μόνος σου πόσο πιο εύκολο γίνεται το Παιχνίδι με το άλλο φύλο!

Έλα να με βρεις στο Facebook στο προσωπικό μου προφίλ. Εκεί μπορούμε να συζητήσουμε, να μου πεις τις απόψεις σου ή τις αντιρρήσεις σου (η διαφωνία προάγει το διάλογο) ή να με ρωτήσεις ότι θέλεις.

Ακόμα, μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μας, αν δεν έχεις κάνει ήδη. Θα λάβεις αμέσως ένα Δωρεάν E – Book με 19 από τα καλύτερα άρθρα μας.

Μάθε ό, τι χρειάζεσαι για το φλερτ και όχι μόνο εδώ.

Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.