Οδηγός: Αυτοπεποίθηση – Πατάς στα Πόδια σου;

Πόση αυτοπεποίθηση χρειάζεσαι;

Οδηγός Για Αυτοπεποίθηση

Πόσο σημαντική είναι η αυτοπεποίθηση;

Ένα ηλιοβασίλεμα σε ένα αγαπημένο σου μέρος, ο αέρας στο πρόσωπο σου όταν οδηγείς και ακούς την αγαπημένη σου μουσική, το ποτό που απολαμβάνεις μετά από μία γεμάτη ημέρα με φίλους ή και μόνος σου.

Πολλές φορές, τα μικρά πράγματα είναι αυτά που έχουν την μεγαλύτερη αξία.

Τα πολλά λεφτά, τα αυτοκίνητα, οι γυναίκες και η επαγγελματική επιτυχία, είναι δεύτερης σημασίας για έναν άντρα.

Σίγουρα θα παίξουν το ρόλο τους και θα ενισχύσουν την ψυχολογία σου αλλά αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερος και ανώτερος, είναι κάτι διαφορετικό που δεν πιάνεται. Είναι άυλο και είναι μέσα στο μυαλό και το σώμα σου και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσεις, τόσο γρηγορότερα θα το βρεις και θα πετύχεις.

Αυτό λοιπόν, που σε κάνει τεράστιο, είναι η αυτοπεποίθηση και η εσωτερική δύναμη που αυτή παράγει!

Όσα χρόνια ζω και λειτουργεί το μυαλό μου, βλέπω γύρω μου ανθρώπους άοσμους, άχρωμους, με μία μόνιμη γκριμάτσα στο πρόσωπο και ένα μόνιμο παράπονο στα χείλη: «Εγώ δεν έχω γεννηθεί για αυτό, εγώ έχω γεννηθεί για άλλα πράγματα».

Και τι περιμένεις για να τα κυνηγήσεις; Πότε θα καταλάβεις ότι δεν θα έρθουν από μόνα τους;

Πώς Ξεχωρίζουν Οι Άνθρωποι Με Αυτοπεποίθηση;

Άφησέ τους όλους με το στόμα ανοιχτό. Μάθε 5 συνήθειες για να εντυπωσιάζεις.

Ταυτόχρονα, μέσα σε αυτή τη θάλασσα από ανθρώπους χωρίς όνειρα, ξεχωρίζεις κάποιες λάμψεις. Κάποιους ανθρώπους που εξέχουν. Όχι γιατί είναι ψηλότεροι, ούτε γιατί είναι ντυμένοι διαφορετικά. Εξέχουν γιατί η αυτοπεποίθηση τους ανοίγει δρόμο και πίσω τους αφήνουν μονοπάτια διαφορετικότητας. Κινούνται σαν παγοθραυστικά σε έναν στάσιμο παγετό, αγνοώντας τις πιθανότητες.

Μπορεί να σου φαίνεται ποιητικό, μπορεί και να είναι. Όταν κάθεσαι και απολαμβάνεις το ηλιοβασίλεμα όμως και βλέπεις τις προοπτικές να ανοίγονται μπροστά σου, τότε έχεις όλη την έμπνευση του κόσμου.

Σίγουρα έχεις περάσει από πολλά στάδια στη ζωή σου, όπως όλοι μας. Από τη στιγμή όμως, που αντιλαμβάνεσαι ποια είναι η θέση σου στο σύμπαν και αρχίζεις να την κυνηγάς, αλίμονο από αυτούς που θα σταθούν στο δρόμο σου.

αυτοπεποίθηση

Ο κόσμος θα αναγνωρίσει την αυτοπεποίθηση επάνω σου ακόμα και όταν απλά τους μιλάς. Δες πως εδώ.

Αυτό θα το εκτιμήσει ο κόσμος επάνω σου και αυτό θα τους τραβήξει προς το μέρος σου, όπως το φως τραβάει τις πεταλούδες. Θα τραβήξει άντρες και φυσικά θα τραβήξει και γυναίκες.

Τίποτα δεν ελκύει περισσότερο μία γυναίκα, από έναν άντρα που πατάει στα πόδια του. Που ξέρει τι θέλει και που το διεκδικεί με κάθε τρόπο. Που ξέρει να παίζει και ξέρει να χάνει. Που αναγνωρίζει πότε τον παίρνει να συνεχίσει και πότε ήρθε η ώρα να προχωρήσει παρακάτω.

Όταν βρίσκεσαι σε μία μεγάλη στροφή στην πορεία σου, δεν μπορείς παρά να αναρωτηθείς: «Κάνω το σωστό; Βρίσκομαι στο δρόμο που θέλω; Αν κάτι πάει λάθος, πως θα το σώσω;»

Κάπου εκεί λοιπόν, έρχεται η πρώτη αποκάλυψη.

Οδηγός Για Αυτοπεποίθηση : Ξέρω Τί Θέλω Και Τί Κάνω;

τι θέλεις να κάνεις

Είναι στο χέρι σου να κάνεις το σωστό, γιατί σωστό είναι αυτό που σε γεμίζει και σε εκφράζει. Αυτό που σου δίνει δύναμη να σηκωθείς το πρωί και να βουτήξεις την ημέρα από τα μαλλιά. Ο δρόμος που θες είναι δικός σου. Δεν είναι κανενός άλλου για να τον ακολουθήσεις οπότε θα τον χαράξεις εκεί που δεν έχει πάει άλλος. Καλή τύχη με αυτό – είναι δύσκολο αλλά προσφέρει την μεγαλύτερη ικανοποίηση που μπορείς να πάρεις.

Γέμισε με αυτοπεποίθηση λοιπόν, και φρόντισε να μάθεις να αναγνωρίζεις στους άλλους τα θετικά τους και να τους το λες.  Δείξε στον κόσμο ότι δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Η αυτοπεποίθηση σου εκπέμπει ενέργεια και ο κόσμος θα θέλει να πάρει κάτι από εσένα.

Φεύγοντας από μία συζήτηση ή μία παρέα κάνε τον κόσμο να αισθάνεται αισιόδοξος, ενθουσιασμένος και με έμπνευση για το μέλλον του. Κάνε τον να αισθανθεί σημαντικός και δεν θα έχει να πει τίποτα αρνητικό για εσένα.

Σίγουρα δεν το χρειάζεσαι αλλά το να προσφέρεις εμπειρία και έμπνευση στον κόσμο γύρω σου, θα σε γεμίσει με ακόμη περισσότερη ενέργεια.

Δες το βίντεο για όλα αυτά τα οποία καλό θα είναι να ξέρεις από μικρή ηλικία.

Τέλος, φρόντισε να κάνεις αυτό που θες, όσο έχεις ενέργεια και πίεσε τον εαυτό σου για να κάνει το κάτι διαφορετικό, το κάτι καλύτερο για εσένα και δεν θα χάσεις. O οδηγός για αυτοπεποίθηση που διάβασες στο σημερινό άρθρο θα σε βοηθήσει.

Οι γυναίκες θα είναι φυσικό επακόλουθο αυτής της κατάστασης. Θα διαπιστώσεις ότι δεν χρειάζεται να κάνεις ή να πεις πολλά για να τις κερδίσεις, αφού η στάση σου θα μιλάει από μόνη της.

γυναίκες

Προσπαθώ να βρω επιτυχημένους ανθρώπους που να μην ισχύει το παραπάνω (Πραγματικά επιτυχημένους, όχι απλά κάποιους που βρέθηκαν με μερικά λεφτά και νόμισαν ότι αυτό είναι ευτυχία) και μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να βρω κάποιον.

Αποφάσισε λοιπόν, τι θες να είσαι στη ζωή σου. Άλλος ένας από τους πολλούς ανθρώπους χωρίς όνειρα και χρώμα ή κάτι διαφορετικό;

Ένας φάρος στη μέση της λαοθάλασσας.

Κουράστηκες να μην παίρνεις αυτό που σου αξίζει στο φλερτ και τις γυναίκες; Υπάρχει λύση. Πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.