Οδηγός: Απαντήσεις για τους πιο Συχνούς Προβληματισμούς σου για μια Γυναίκα

Ποιοι Είναι Οι Πιο Συχνοί Προβληματισμοί Για Μια Γυναίκα;

Ένα διαφορετικό άρθρο σήμερα. Είναι γεγονός ότι λαμβάνουμε πολλές ερωτήσεις και αιτήματα επικοινωνίας. Οπότε παρακάτω θα διαβάσεις κάποια πράγματα που απασχολούν ιδιαιτέρως τους άνδρες στην σχέση τους με μια γυναίκα. Καιρός να θέσουμε την επικοινωνία μας σε νέα βάση.

Μάθε πως μπορείς κι εσύ να έχεις τη γυναίκα που σου αρέσει. Δες το βίντεο του Θέμη που ακολουθεί.

Κάποιες  φορές η πιο απλή απάντηση είναι και η απαιτούμενη! Παρακάτω θα διαβάσεις τι πρέπει να κάνεις σε κάθε μια από τις πιο κοινές συμπεριφορές που θα αντιμετωπίσεις από μια γυναίκα

Πως θα σου φαινόταν να έχεις πολλές απαντήσεις συγκεντρωμένες;

Διάβασε Έναν Χάρτη Συμπεριφοράς Βασισμένο Σε Απαντήσεις Που Οφείλεις Να Γνωρίζεις!

Οι Πιο Συχνοί Προβληματισμοί Για Μια Γυναίκα Είναι:

προβληματίζεσαι για μια γυναίκα

#1. Πως μπορώ να ξεχωρίσω αν μια γυναίκα παίζει μαζί μου ή όντως θέλει να κάνει σεξ;

Ηγήσου και φρόντισε να κλιμακώσεις. Δες το βίντεο του Χρήστου εδώ για να μάθεις γιατίε ίναι σημαντικό να της δέιξεις το ερωτικό σου ενδιαφέρον από την αρχή.

#2. Πως μπορώ να ξέρω ότι πραγματικά  αρέσω στην γυναίκα που μιλάω;
Προσπάθησε να την φιλήσεις. Να μάθεις να βγάζεις γρήγορα από την ζωή σου αυτές που σου τρώνε τον χρόνο με το να αυτοεπιβεβαιώνονται.

#3. Τι μπορώ να κάνω όταν η συμπεριφορά της μέσα σε μια σχέση είναι ασταθής;
Πολλά!  Αλλά δεν σου αξίζει. Απλά την παρατάς.

τι να κάνεις αν η συμπεριφορά της είναι ασταθής

#4. Πώς να ελαχιστοποιήσω τις πιθανότητες  απόρριψης;
Aν η απόρριψη σε απασχολεί τόσο πολύ δες έναν έξυπνο τρόπο προσέγγισης. Πάντα να έχεις εναλλακτικό σχέδιο!

#5. Πως μπορώ να ξέρω γρήγορα αν αξίζει να για σχέση;
Αν η γυναίκα που βλέπεις συχνά δεν έχει φέρει τίποτα θετικό στην ζωή σου δεν αξίζει!

#6. Δεν καταλαβαίνω αυτά τα “σινιάλα” που μου περνάει; Τι κάνω με αυτό;

Η θολή διαθεσιμότητα είναι μια στάση απέναντί σου που μπορεί να σε τρελάνει. Μάθε πως τη διαχειρίζεσαι στο παρακάτω βίντεο.

Δεν είναι μεικτά σινιάλα. Το ενδιαφέρον της είναι ελάχιστο. Μια γυναίκα που ενδιαφέρεται πραγματικά σπανίως θα σου δίνει μεικτά μηνύματα!

#7.  Τι κάνω αν  αρχίζει και γίνεται πιο απόμακρη στην σχέση;
Αν κάνει ένα βήμα πίσω κάνεις δύο! Ξεκίνα να βγαίνεις και να προσεγγίζεις πάλι γυναίκες και να επικοινωνείς μαζί της λιγότερο! Η ζήλια είναι πολύ δυνατό όπλο. Να είσαι αυτός που το χρησιμοποιεί και όχι αυτός που «βάλλεται» από αυτό

#8. Τι κάνω όταν η γυναίκα είναι ασεβής;
Κατ΄αρχάς δεν θα έπρεπε να της έχει δώσει δικαίωμα. Αλλά είπαμε εδώ γράφω απλές απαντήσεις.  Της λες ότι σε ενόχλησε αυτή η συμπεριφορά και ότι δεν θα την ανεχτείς πάλι. Αν την επαναλάβει αποσύρεις την προσοχή σου από αυτήν. Το να είσαι στην ζωή της είναι το μεγαλύτερο δώρο που της κάνεις. Αλλά δεν είναι δεδομένο!

#9. Αναφέρει συνέχεια πόσο μαλάκας ήταν ο πρώην της.
Της λες ότι δεν θες να ξανακούσεις για αυτόν και ότι αν θέλει μπορεί να ξαναγυρίσει σε αυτόν. Αν συνεχίσει να το κάνει, βάλε σαφή όρια! Πίστεψε με δεν θα σου ξαναμιλήσει για αυτόν.

#10. Τι σημαίνει όταν συνεχίζει να συναντιέται ή επικοινωνεί με τον πρώην της;
Οι πιθανότητες είναι ότι δεν μένουν μόνο στις συζητήσεις… Διαπίστωσε αν ισχύει και κινήσου αναλόγως.

#11. Πως διατηρώ συνεχή, την έλξη που αισθάνεται η γυναίκα για μένα;
Μην της βλέπεις ή την καλείς συχνά. Φρόντισε να είσαι όντως απασχολημένος και όχι να υποκριθείς.  Ποτέ μην της κάνεις το σημαντικότερο πράγμα στην ζωή σου. Απλά μην της δίνεις πολύ χρόνο. Δεν χρειάζεται «να δημιουργήσεις μυστήριο» η φαντασία της θα ο κάνει αυτό για εσένα. Απλά πρόσεχε μην το παρατραβήξεις!

#12. Τι να κάνω όταν έχω μεγάλο άγχος προσέγγισης;

άγχος προσέγγισης


Κατ’ αρχάς χαλάρωσε το σώμα σου. Ανάπνευσε βαθιά και επαναλαμβανόμενα. Όσο χαλαρώνει το σώμα σου τόσο θα αποβάλεις το άγχος. Μετά προσέγγισε αμέσως.  Δεν χρειάζεται να το σκέφτεσαι πολύ. Να θυμάσαι ότι δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα. Μαθαίνεις από την διαδικασία.

#13. Τι γίνεται αν έχω μια διαίσθηση για την γυναίκα που βγαίνω; (κακή ή καλή)
Εμπιστεύσου την διαίσθηση σου. Συνήθως είναι σωστή!

#14. Μου αρέσει μια συνάδελφος τι να κάνω;
Το περιβάλλον είναι ιδιαίτερο οπότε το ίδιο πρέπει να είναι και οι κινήσεις σου. Ποτέ μην κάνεις κάποια κίνηση στον εργασιακό χώρο.

#15. Δεν έχουμε κάνει σεξ μετά από 4 ραντεβού
Αν μια γυναίκα θέλει να κάνει σεξ μαζί σου θα το κάνει. Οι πιθανότητες είναι ότι τα θαλάσσωσες ή δεν κλιμάκωσες σωστά με αποτέλεσμα να είσαι στο friendzone. Μάθε από τα λάθη σου και προχώρα στην επόμενη.

#16. Πως μπορώ να ξέρω αν μου λέει ψέματα;

πως μπορείς να ξέρεις αν σου λέει ψέματα μια γυναίκα

Υπέθεσε ότι το κάνει! Oι γυναίκες λόγω της φυσικής τους αδυναμίας αλλά και της έμφυτης ικανότητας χειραγώγησης που έχουν είναι πολύ καλές στο να λένε ψέμματα!

#17. Βγαίνω με μια γυναίκα καιρό και βλέπω ότι θα ήθελα να προχωρήσω.
Θέτεις τα όρια σου και της λες πως θέλεις να φέρεται μια γυναίκα για να της αφιερώσεις χρόνο.

#18. Αν δεν είμαι σίγουρος,  πόσο να την κυνηγήσω;
Αν κάνεις τέτοια ερώτηση στον εαυτό σου τότε την έχεις κυνηγήσει ήδη αρκετά!

Τώρα μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας γνωρίζοντας ήδη τα βασικά, για μια ακόμα πιο εμπεριστατωμένη ανάλυση των προβληματισμών σου. Για να ξεπεραστούν οι προβληματισμοί για μια γυναίκα. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.