Οδηγός για Ανδρικά Αξεσουάρ: Κάνε την Διαφορά με 20 Ευρώ

ανδρικά αξεσουάρ.

Βάλε Ανδρικά Αξεσουάρ Στις Νύχτες Σου…

Τα ανδρικά αξεσουάρ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για να κάνεις την διαφορά στο στυλ σου. Αντί να βγαίνεις έξω σαν τον γύφτο, επικοινωνούν πως ξέρεις να περιποιείσαι τον εαυτό σου.

Και αν ξέρεις να περιποιείσαι τον εαυτό σου, ξέρεις να περιποιείσαι και τις γυναίκες.

Για να φορέσεις ξεχωριστά ανδρικά αξεσουάρ, δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία. Αντιθέτως μάλιστα… Χρειάζεται να παίξεις έξυπνα.

Να σου πως την αλήθεια δεν σκόπευα να γράψω άρθρο για ανδρικά αξεσουάρ αλλά για ντύσιμο. Όμως το στυλ του καθενός διαφέρει όπως και ο κάθε σωματότυπος.

Στο κάτω κάτω το ντύσιμο με στυλ δεν χρειάζεται να να περιλαμβάνει πολλά ρούχα ή να έχει κοστίσει μια περιουσία, όπως θα δεις στο βίντεο εδώ.

Αντί για ντύσιμο λοιπόν, αποφάσισα να ακολουθήσω ένα πιο πρακτικό δρόμο, που θα σου επιτρέψει να βάλεις ένα διαφορετικό χρώμα στην εικόνα σου.

Κάποιες Αλήθειες Για Τα Αξεσουάρ

Επειδή δεν μου αρέσει να γράφω ψέματα, θα σου πω κάποιες αλήθειες:

  1. Η ελληνική αγορά είναι πανάκριβη. Την έχω πληρώσει πολλές φορές άσκοπα. Ακόμα μετανιώνω.
  2. Τα προϊόντα που θα σου παρουσιάσω είναι από Amazon. Στις τιμές που γράφω δεν περιλαμβάνονται έξοδα αποστολής τα οποία είναι περίπου 3-4 ευρώ extra. Όμως θα τα βάλω στην συνολική τιμή του κάθε πακέτου με αξεσουάρ.
  3. Τα αξεσουάρ είναι ενδεικτικά για να σου δώσουν μια ιδέα. Στηρίζονται στο προσωπικό μου γούστο και είναι τι θα φόραγα εγώ. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να φτιάξεις το δικό σου στυλ.
  4. Αν θέλεις να παραγγείλεις από εξωτερικό, αυτή την στιγμή λόγω Capital Control(και του Θεϊκού Δημοψηφίσματος), δεν γίνεται. Λογικά από Σεπτέμβρη – Οκτώβρη θα γίνεται. Όλοι στην αναμονή είμαστε.
  5. Οι τιμές που γράφω είναι σε ευρώ και η διαφορά από το δολάριο έχει υπολογιστεί.

Δες κι ένα βίντεο για τα ανδρικά βραχιόλια πριν συνεχίσουμε.

Πακέτα Αξεσουάρ

Παρακάτω, θα σου παρουσιάσω τρία πακέτα από αξεσουάρ. Το κάθε πακέτο περιλαμβάνει τρία αξεσουάρ. Ένα για το λαιμό, ένα βραχιόλι και ένα δακτυλίδι.

Οι συνδυασμοί είναι δικής μου επιλογής και δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να τους αλλάξεις.

Σημαντικό: Αν αποφασίσεις να βάλεις τρία αξεσουάρ πάνω σου, τότε το ντύσιμο σου να μην είναι έντονο. Πόνταρε σε βασικά χρώματα όπως μαύρο, άσπρο και μωβ.

Ακόμα, μην βάλεις μπλούζα με πολύ έντονα σχέδια πάνω της, εκτός αν το υποστηρίζει το Lifestyle που κάνεις. Αν όχι, τότε θα φαίνεσαι σαν λατέρνα, φτώχια και φιλότιμο και attention seeker.

Το έχω κάνει και ήμουν μια κινητή αηδία και το μόνο που μου έλειπε ήταν φωτάκια στο κεφάλι.

Simplicity is King…

Με Το Ρολόι Τι Γίνεται;

ρολόι

Το βασικότερο ανδρικό αξεσουάρ είναι το ρολόι. Επειδή είμαι της άποψης πως πρέπει να είναι καλό, δεν το έβαλα στα αξεσουάρ. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν χρειάζεται.

Ένας ακόμα λόγος της συγκεκριμένης παράλειψης είναι γιατί έχω την πεποίθηση πως το ρολόι το παίρνεις μια φορά και μένει. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι και σωστή. Μπορείς να βρεις φοβερά ρολόγια σε πολύ καλές τιμές αν ψαχτείς.

Σε περίπτωση που βάλεις ΚΑΙ ρολόι στα αξεσουάρ σου, μην το παρακάνεις. Περιορίσου σε τρία αξεσουάρ στο σύνολο. Δηλαδή:

Ρολόι – Κρεμαστό λαιμού – Δακτυλίδι

Ρολόι – Κρεμαστό λαιμού – Βραχιόλι

Ρολόι – Δακτυλίδι – Βραχιόλι

(όχι όλα στο ίδιο χέρι, θα γέρνεις)

Πάμε Στα Πακέτα Των Αξεσουάρ

Πακέτο #1

ανδρικά αξεσουάρ.
4.50 ευρώ

 

ανδρικά αξεσουάρ.
6 ευρώ

 

ανδρικά αξεσουάρ.
1 ευρώ

Συνολική τιμή πακέτου: 4.50 + 6 + 1 + 4(έξοδα αποστολής) = 15.50 ευρώ.

Πακέτο #2

ανδρικά αξεσουάρ.
1 ευρώ

 

ανδρικά αξεσουάρ
2.70 ευρώ

 

6.30 ευρώ

Συνολική τιμή πακέτου: 1 + 2.70 + 6.30 + 4(έξοδα αποστολής) = 18 ευρώ.

Πακέτο #3

3.80 ευρώ
9 ευρώ

 

6 ευρώ

Συνολική τιμή πακέτου: 3.8 + 9 + 6 + 4(έξοδα αποστολής) = 21.80 ευρώ(ξέφυγα 1.80)

Τα ανδρικά αξεσουάρ μπορούν και κάνουν την διαφορά. Αν τα συνδυάσεις καλά υπάρχει περίπτωση οι γυναίκες που προσεγγίζεις να τα αγγίζουν και να σε ρωτάνε για αυτά.

Σε επόμενο άρθρο θα γράψω για τον ακρογωνιαίο λίθο του ντυσίματος που δεν είναι άλλος από το ανδρικό παπούτσι.

Σου εύχομαι καλό καλοκαίρι, να περνάς καλά, να προσεγγίζεις και μην ξεχνάς πως είμαστε όλοι περαστικοί.

Απογείωσε το στυλ σου και απόκτησε αυτοπεποίθηση με τις γυναίκες. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr