Οδηγός για Φλερτ: Η Επιτυχία με τις Γυναίκες Βήμα-Βήμα

Οδηγός για Φλερτ: Η Επιτυχία με τις Γυναίκες Βήμα-Βήμα

Το αντιλαμβάνομαι ότι αυτήν τη στιγμή που διαβάζεις αυτό το άρθρο μπορεί το φλερτ να σου φαίνεται κάτι ξένο ή βουνό. Κρίνεται λοιπόν απαραίτητος ένα οδηγός για φλερτ, που θα διευκολύνει τα πράγματα.

Μπορεί να σκέφτεσαι ότι είναι μια δύσκολη διαδικασία ή κάτι μόνο για όσους είναι ελκυστικοί εκ φύσεως.

Ή μπορεί ακόμα και να σκέφτεσαι ότι είναι τόσο περίπλοκη η διαδικασία του να φλερτάρεις που δεν βρίσκεις λόγο να ξεκινήσεις κάτι τόσο δύσκολο.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.

Διάβασε στο σημερινό άρθρο: Ένας χρήσιμος οδηγός για φλερτ που θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις τους λόγους που είναι απαραίτητο να εισάγεις το φλερτ στη ζωή σου και κυρίως τους τρόπους με τους οποίους θα απογειώσεις τις ικανότητές σου με τις γυναίκες.

Δεδομένου ότι το φλερτ είναι ο μόνος δρόμος που οδηγεί στην αναπαραγωγή, αντιλαμβάνεσαι ότι οι επιλογές σου περιορίζονται πάρα πολύ χωρίς αυτό.

Δεν υπάρχουν και πολλοί αξιόλογοι τρόποι να γνωρίσεις ποιοτικές γυναίκες υψηλής αξίας εάν δεν φλερτάρεις.

Επίσης, δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και να ξεπεράσεις τα όριά σου και τη ζώνη άνεσής σου χωρίς το φλερτ.

Σε κάθε περίπτωση, κάθε φορά που δεν προσεγγίζεις μια γυναίκα που σου αρέσει χάνεις περισσότερα απ’ όσα νομίζεις.

Τι Κερδίζεις Μέσω Του Φλερτ

οδηγός για φλερτ

#1. Το Φλερτ Είναι Βασική Ανάγκη Του Ανθρώπου

Μια από τις βασικές ανάγκες του ανθρώπου είναι η αναπαραγωγή. Ή μάλλον όχι. Ας το θέσω αλλιώς. Η βασικότερη ανάγκη του ανθρώπου μετά την επιβίωση είναι η αναπαραγωγή.

Προκειμένου όμως να φτάσουμε στο στάδιο της αναπαρωγής θα χρειαστεί να γνωρίσουμε την κατάλληλη γυναίκα.

Και ο μόνος τρόπος για να το πετύχεις αυτό είναι να την φλερτάρεις. Κι αυτό το σκοπό έχει αυτός ο οδηγός για φλερτ.

Χωρίς το φλερτ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να γνωρίσεις την κατάλληλη γυναίκα για να είναι δίπλα σου.

Εάν δεν την προσεγγίσεις, πώς θα γνωριστείτε;

Θα μου πεις, μέσω κοινών γνωστών. Οκ, και πάλι όμως δεν θα χρειαστεί να την φλερτάρεις προκειμένου να της κάνεις γνωστό ότι την βλέπεις ερωτικά;

Και πόσες γυναίκες μπορείς να γνωρίσεις μέσω του κοινωνωικού σου κύκλου;

Δεν είναι λίγο περιορισμένος ο αριθμός των ποιοτικών γυναικών που γνωρίζεις με αυτόν τον τρόπο;

Καταλαβαίνεις ότι το φλερτ είναι άκρως απαραίτητο προκειμένου να γνωρίσεις την κατάλληλη γυναίκα. Χωρίς αυτό έχεις πραγματικά ελάχιστες πιθανότητες να βρεις μια γυναίκα που σου ταιριάζει και σου αξίζει.

 

#2. Οδηγός Για Φλερτ: Μαθαίνεις Καλύτερα Τον Εαυτό Σου

 

Το φλερτ σε βάζει σε μια διαδικασία εσωτερικής εξέλιξης και ανάπτυξης.

Κάθε φορά που μια γυναίκα σε απορρίπτει μπαίνεις στη διαδικασία να συνειδητοποιήσεις τι έκανες λάθος και πώς μπορείς να λειτουργείς από εδώ και πέρα ώστε να αυξήσεις τα ερωτικά σου αποτελέσματα.

Έρχεσαι αντιμέτωπος με τις μεγαλύτερες ανασφάλειές σου και φοβίες σου.

Και καλείσαι να τις ξεπεράσεις προκειμένου να γίνεις ένας Άνδρας Αξίας.

οδηγός για φλερτ

#3. Αναπτύσσεις Τις Επικοινωνιακές Σου Δεξιότητες

Κάτι πολύ βασικό όσον αφορά το φλερτ είναι ότι αναπτύσσεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες. Το φλερτ είναι επικοινωνία.

Αυτό σημαίνει ότι το άτομο που φλερτάρει πρέπει να μάθει να μιλάει με τρόπο που να προκαλεί το ενδιαφέρον της γυναίκας και να διατηρεί τη συζήτηση σε ένα υψηλό επίπεδο.

Επειδή οι γυναίκες κρίνουν αρκετά αυστηρά το πώς επικοινωνούν οι άντρες μαζί τους, το να φλερτάρεις διαρκώς θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες προκειμένου να μην απορριφθείς.

Αυτό θα σε ωφελήσει σε κάθε τομέα της ζωής σου. Και είναι πολύ σημαντικό να μάθεις να μιλάς και να επικοινωνείς με τρόπο που είναι αποτελεσματικός και κατανοητός με κάθε άτομο που συναναστρέφεσαι.

 

#4. Αναπτύσσεις Την Κοινωνική Και Συναισθηματική Σου Νοημοσύνη

κοινωνική συναισθηματική νοημοσύνη

Η γυναίκα είναι από τη φύση της πολύ εξελιγμένη σε θέματα κοινωνικά και συναισθηματικά. Κάθε επαφή σου με τις γυναίκες θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις και να εξελίξεις στο μέγιστο τη δική σου κοινωνική και συναισθηματική νοημοσύνη.

Η κοινωνική και συναισθηματική σου νοημοσύνη δεν χρειάζεται απλά και μόνο για την επικοινωνία σου με το αντίθετο φύλο. Είναι δύο πολύ χρήσιμες ικανότητες που αναπτύσσονται με τη διαρκή επαφή σου με τις γυναίκες και τον κόσμο γύρω σου και διέπουν κάθε τομέα που είναι σημαντικός για τη ζωή σου.

Οι γυναίκες, επειδή σε τεστάρουν διαρκώς (για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα τεστ που κάνουν οι γυναίκες στους άντρες δες εδώ), σε βάζουν σε μια διαδικασία που πρέπει να σκέφτεσαι διαρκώς πιο έντονα προκειμένου να ανταπεξέλθεις.

Το αποτέλεσμα είναι ότι αναπτύσσεις πολύ περισσότερο τα μέρη του εγκεφάλου σου που σχετίζονται με την κοινωνική και συναισθηματική σου ευφυία και γίνεσαι πιο οξυδερκής και αποτελεσματικός σε κάθε τομέα της ζωής σου.

#5. Το Φλερτ Είναι Ένα Μέσο Διασκέδασης

είναι μεσο δοασκέδασης

Και όμως!

Ακόμα κι αν σου φαίνεται πολύ περίεργο αυτό που σου λέω τώρα, το φλερτ είναι ένας από τους βασικούς τρόπους που μπορείς πραγματικά να διασκεδάσεις.

Όταν ξεπεράσεις το στάδιο που σκέφτεσαι το αποτέλεσμα και επικεντρώνεσαι στις αντιδράσεις της γυναίκας, θα αρχίσεις πραγματικά να το απολαμβάνεις όπως δεν έχεις απολαύσει σχεδόν τίποτα μέχρι τώρα!

Μόλις σου φύγει το αρχικό άγχος των προσεγγίσεων, θα αρχίσεις σταδιακά να φλερτάρεις όποια γυναίκα σου αρέσει και είναι διαθέσιμη και θα παίρνεις τεράστια ικανοποίηση μέσα από αυτό.

Θα νιώθεις γεμάτος!

Και πραγματικά αξίζει να φτάσεις σε αυτό το σημείο για να νιώσεις αυτό το συναίσθημα.

Ουσιαστικά έχει να κάνει με τον τρόπο σκέψης σου. Δες το βίντεο του Χρήστου σχετικά με τον τρόπο σκέψης που πρέπει να έχεις όταν διεκδικείς μια γυναίκα.

 

8 Τρόποι Να Απογειώσεις Τα Αποτελέσματά Σου Στο Φλερτ

 

Ό,τι κι αν έχεις διαβάσει μέχρι τώρα δεν γίνεται να είναι τόσο ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό όσο τα επόμενα οχτώ βήματα που ακολουθούν.

Κι αυτό γιατί αυτός ο οδηγός για φλερτ έχει ως σκοπό όχι μόνο να σε εξελίξει στο φλερτ αλλά να σε κάνει να εκτοκτεύσεις τις ικανότητες που ήδη έχει κατακτήσει μέχρι τώρα.

Γι’ αυτό και θα παρατηρήσεις ότι τα βήματα αυτά είναι πιο συγκεκριμένα και πιο βαθιά σε σχέση με ότι έχει γραφτεί μέχρι τώρα σχετικά με το φλερτ.

Ξεκινώντας, λοιπόν, θα ήθελα να επισημάνω δύο πολύ βασικές αρχές του φλερτ.

Ο Σκοπός Του Φλερτ Είναι Η Διασκέδαση.

οδηγός για φλερτ

Εάν βλέπεις το φλερτ ως το μέσο να πάρεις ένα τηλέφωνο ή να κάνεις σεξ… Εάν σε αγχώνει και σου φαίνεται βουνό… Εάν το κάνεις ως αγγαρεία και επειδή “πρέπει” να το κάνεις… Τότε σίγουρα δεν θα δεις τα αποτελέσματα που θέλεις και σου αξίζουν.

Φυσικά, το καταλαβαίνω απόλυτα ότι στην αρχή κάπως έτσι θα βλέπεις το φλερτ και την επαφή σου με τις γυναίκες. Και αυτό είναι απολύτως λογικό γιατί ξεκινώντας να φλερτάρεις έχεις πολλά να μάθεις και είσαι πιο μπλοκαρισμένος απ’ ότι αργότερα.

Ωστόσο, έχε στο μυαλό σου ότι, καταρχάς, οι γυναίκες αντιλαμβάνονται ότι ο σκοπός σου είναι απλά να πάρεις το τηλέφωνο, να κάνεις σεξ, ή το ότι στην πραγματικότητα βαριέσαι να τους μιλήσεις.

Δεύτερον, με το να δεις το φλερτ ως μέσο διασκέδασης θα κερδίσεις πολύ περισσότερα πράγματα και θα είσαι πολύ περισσότερο ο εαυτός σου.

Όταν Φλερτάρεις Κάντο Για Εσένα Και Μόνο.

Αυτή είναι για εμένα η βασικότερη αρχή του φλερτ.

Μην φλερτάρεις επειδή στο λένε οι άλλοι. Μην φλερτάρεις για τις γυναίκες. Μην φλερτάρεις επειδή πρέπει να αποδείξεις κάτι σε κάποιον.

Να φλερτάρεις για εσένα και μόνο!

Ξέχνα το τι σου λένε οι φίλοι σου ή ο κόσμος. Δεν έχει αξία να το κάνεις για αυτούς. Και δεν πρόκειται ποτέ να βρεις πραγματική απόλαυση στο φλερτ με αυτόν τον τρόπο.

Να φλερτάρεις επειδή γουστάρεις ΕΣΥ. Και μόνο για αυτό.

Επειδή το να φλερτάρεις αποτελεσματικά έχει μεγάλη σημασία προκειμένου να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και να φτάσεις στο σημείο να φλερτάρεις για τον εαυτό σου, δες το βίντεο του Χρήστου σχετικά με το πώς να αυξήσεις τα αποτελέσματά σου στο φλερτ.

Όσο τα χρόνια προχωρούσαν και ανέπτυσα τις ικανότητές μου στο φλερτ, και όσο ερχόμουν σε επαφή με μαθητές του MenOfStyle και έβλεπα τον τρόπο που σκέφτονταν και τα αποτελέσματα που ήθελαν να πετύχουν, τόσο ανακάλυπτα τους βασικότερους κανόνες που φέρνουν αποτελέσματα με τις γυναίκες.

Και είναι ζωτικής σημασίας για εμένα να τα μοιραστώ μαζί σου.

Πάμε!

#1. Ξεκίνα Να Προσεγγίζεις Περισσότερες Γυναίκες. Και Ξεκίνα ΣΗΜΕΡΑ

Χωρίς αυτόν τον κανόνα πραγματικά δεν έχει νόημα να διαβάσεις παρακάτω τι λέει ο οδηγός για φλερτ.

Οι περισσότεροι μαθητές που συμβουλεύω και που μου μιλάνε έχουν διαμορφώσει τις απόψεις τους βασισμένοι σε ελάχιστες προσεγγίσεις που έχουν κάνει αυτές τις μέρες ή μήνες.

Έτσι όμως δεν μπορείς να έχεις ένα αξιόλογο δείγμα και να βγάλεις πραγματικά συμπεράσματα για τις γυναίκες.

Έτσι, έχω παρατηρήσει ότι οι περισσότεροι άντρες που έχουν κάνει λίγες εώς μηδενικές προσεγγίσεις καταλήγουν στα δύο εξής λάθος και επιζήμια συμπεράσματα:

#1. Δεν αξίζω ως άντρας (επειδή οι 5 γυναίκες που έχω προσεγγίσει στη ζωή μου με απέρριψαν).

#2. Όλες οι γυναίκες είναι άκαρδες και ίδιες. Είναι τα πιο “διαβολικά” πλάσματα και οι άνθρωποι που έχουν ως μοναδικό στόχο τους να σε βλάψουν και να σε βασανίσουν.

Άρα, ή φταις εσύ ή φταίνε εκείνες. Μέση λύση δεν υπάρχει.

Το γεγονός ότι μπορεί να φταίει ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζεις, μιλάς και αλληλεπιδράς με τις γυναίκες ή τα συναισθήματα που προβάλεις δεν σου περνάει καν από το μυαλό εκείνη τη στιγμή.

Το γεγονός ότι οι 5 γυναίκες που έχεις προσεγγίσει μπορεί να ήταν ξινές, δεσμευμένες ή απλά να μην ήταν κατάλληλες για εσένα επίσης δεν το σκέφτεσαι εκείνη τη στιγμή.

Ή απλα το ότι πρέπει να βελτιώσεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες και τις τεχνικές που χρησιμοποιείς είναι κάτι που σου φαίνεται πιθανόν απίθανο να ισχύει.

Όλα αυτά, καθώς και αμέτρητα άλλα τα αντιλαμβάνεσαι και τα συνειδητοποιείς όσο αποκτάς εμπειρία με το αντίθετο φύλο και εξασκείσαι πάνω στο φλερτ και τις προσεγγίσεις.

προσέγγιση

Εάν δεν προσεγγίζεις σε καθημερινή βάση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να εξελιχθείς ως άντρας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να βρεις την κατάλληλη γυναίκα.

Και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να αποκτήσεις τα ερωτικά αποτελέσματα που θέλεις.

Επομένως, ξεκίνα σήμερα να μιλάς σε γυναίκες είτε στο δρόμο, είτε στο μπαρ, είτε οπουδήποτε τις συναντήσεις. Μην φοβάσαι να φλερτάρεις και μην φοβάσαι να κάνεις λάθη. Ουσιαστικά, εάν φοβάσαι να κάνεις λάθη φοβάσαι να πετύχεις. Δες το βίντεο του Χρήστου σχετικά με το θέμα.

 

Θα δεις ότι μέσα από την εξάσκηση θα αλλάζεις και θα το φλερτ θα σου φαίνεται πιο απλό.

Ο πρώτος σου στόχος, λοιπόν, πρέπει να είναι το φλερτ να γίνει κομμάτι της ζωής σου και της καθημερινότητάς σου.

#2. Ξεκίνα Να Διαβάζεις Τη Γλώσσα Σώματός Της

γλωσσα σώματος

Ας καταρρίψουμε μερικούς μύθους.

Το τι λες μετράει. Οκ.

Το πώς το λες σε συνδυασμό με τη γλώσσα σώματός σου και την τονικότητα της φωνής σου μετρούν 87-93%, ενώ το τι λες μόλις 13-7%.

Από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις ότι φυσικά και παίζει ρόλο το τι θα πεις, αλλά το πώς θα το πεις και η γλώσσα σώματός σου μετράει πολύ περισσότερο.

Το καλό νέο είναι ότι αυτό ισχύει για όλους τους ανθρώπους της γης!

Άρα, ισχύει και για τις γυναίκες.

Ξέχνα το τι λέει.

Παρατήρησε τον τρόπο που σε κοιτάει. Από ένα βλέμμα μπορείς να καταλάβεις πάρα πολλά.

Παρατήρησε το εάν χαμογελάει συχνά. Εάν είναι θετική στο άγγιγμά σου και εάν σε αγγίζει κι εκείνη.

Και κυρίως, παρατήρησε τη συνολικότερη γλώσσα σώματός της. Εάν είναι στραμμένη προς τα εσένα, εάν γενικά κουνάει τα χέρια της, εάν τα πόδια της κοιτούν προς το μέρος σου.

Όλα αυτά είναι θετικά σημάδια ότι ενδιαφέρεται.

Τώρα, γιατί στα λέω όλα αυτά.

Γιατί ανάλογα με τη γλώσσα σώματός της θα κατανοήσεις το εάν της αρέσεις, το εάν σε βρισκει ελκυστικό και το πώς νιώθει απέναντί σου.

Και με βάση αυτά τα στοιχεία θα είσαι σε θέση να κρίνεις το εάν χρειάζεται να αλλάξεις κάτι από αυτά που κάνεις.

Ενδεχομένως να χρειάζεται να την χαλαρώσεις λίγο. Να πεις κάτι αστείο προκειμένου να γελάσει.

Ή μπορεί να χρειάζεται να αλλάξεις εσύ τη δική σου γλώσσα σώματος και να την κάνεις πιο θετική.

Ίσως χρειάζεται να πάρεις μια απόσταση από εκείνην με το σώμα σου για να νιώσει ασφάλεια.

Ή, εάν είναι πολύ θετική, μπορεί να χρειαστεί να κλιμακώσεις την ερωτική και σεξουαλική ένταση.

Και όλα αυτά θα τα καταλάβεις από τη δική της γλώσσα σώματος.

#3. Οδηγός Για Φλερτ: Βελτίωσε Τη Δική Σου Γλώσσα Σώματος

Η γλώσσα σώματος παίζει ρόλο στο φλερτ

Μήπως η γλώσσα σώματός σου είναι αμυντική; Μήπως δείχνεις επιθετικός; Μήπως κάθεσαι με τρόπο που φανερώνει ότι είσαι νευρικός και αγχωμένος; Ή μήπως φαίνεται ότι είσαι αδιάφορος και βαριέσαι;

Εάν η γλώσσα σωματός σου είναι λάθος, ξέχνα ό,τι πιθανότητα είχες για επιτυχημένο φλερτ.

Ξέχνα το ότι θα είναι θετική απέναντί σου.

Και ξέχνα το ότι θα κάνεις σεξ και θα συνάψεις σχέση με μια ποιοτική και υψηλής αξίας γυναίκα. Δεν υπάρχει αυτό το σενάριο.

Ουσιαστικά, πρέπει να συνειδητοποιήσεις το εξής πολύ σημαντικό: Από τη δική σου γλώσσα σώματος και από το πώς προβάλλεις τον εαυτό σου εξαρτάται όλη σας η επικοινωνία και η έκβαση της γνωριμίας σας.

Ακριβώς αυτό προσπαθεί να σου μάθει αυτός εδώ ο οδηγός για φλερτ.

Η γυναίκα, στο μεγαλύτερο ποσοστό, επηρεάζεται από αυτό που την κάνεις εσύ να νιώθει παρά από αυτό που νιώθει και σκέφτεται η ίδια.

Ουσιαστικά, σε ένα βαθύτερο και ασυνείδητο επίπεδο, εσύ καθορίζεις τις αντιδράσεις της γυναίκας και το αποτέλεσμα της επικοινωνίας και της γνωριμίας σας.

Επομένως, πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι η δική σου γλώσσα σώματος καθορίζει τη δική της, όπως επίσης και ότι καθορίζει τα συναισθήματά της προς εσένα.

Εάν είσαι σε θέση να κατανοήσεις τη δική σου γλώσσα σώματος, να την παρατηρήσεις και να την επηρεάσεις, το πιθανότερο είναι ότι θα δεις τα ερωτικά σου αποτελέσματα να αυξάνονται κατακόρυφα.

Μπορείς να μάθεις με κάθε λεπτομέρεια το πώς να βελτιώσεις τη γλώσσα σώματός σου και να αλλάξεις τον τρόπο που προβάλλεις τον εαυτό σου διαβάζοντας εδώ.

#4. Απόκτησε Τον Έλεγχο Της Συζήτησης Και Της Γνωριμίας

οδηγός για φλερτ

Είτε φλερτάρεις στο μπαρ είτε στον δρόμο, θα πρέπει να μάθεις να έχεις τον έλεγχο της συζήτησης και της γνωριμίας.

Φυσικά, το κάθε μέρος που φλερτάρεις παίζει ρόλο και έχει κάποιες σημαντικές διαφορές. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με το φλερτ στον δρόμο ή στο μπαρ.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός Άνδρα Αξίας είναι το να έχει μια ηγετική προσωπικότητα.

Η ηγεσία είναι ένα χαρακτηριστικό άκρως ελκυστικό για μια γυναίκα. Της δείχνει ότι έχεις μια ισχυρή προσωπικότητα και ότι μπορείς να την προστατέψεις. Όταν είσαι ηγετικός την κάνεις να νιώθει ασφάλεια, κι αυτό είναι το πρωταρχικό ζητούμενο της γυναίκας σε μια σχέση.

Επειδή από τα μικρά πράγματα οι γυναίκες βγάζουν συνολικότερα συμπεράσματα για το ποιος είσαι και τι μπορείς να της προσφέρεις, ξεκίνα να ηγείσαι από τα πρώτα δευτερόλεπτα της επαφής σας.

Άλλαζε εσύ τα θέματα. Κάνε εσύ τις ερωτήσεις. Πρότεινε εσύ μέρος για να πάτε και δείξε εξ αρχής ότι έχεις άποψη και γνώμη και ότι την εκφράζεις ελεύθερα και με δυναμισμό.

Πάρε όλες τις πρωτοβουλίες και τις αποφάσεις για την μεταξύ σας σχέση από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας σας.

Μην την ρωτάς για το τι να πεις, τι να πείτε, τι να κάνετε και για το πώς να συνεχιστεί η συνομιλία και η γνωριμία σας.

Εσύ τα ορίζεις αυτά.

Και από το πώς ηγείσαι της συζήτησης θα καταλάβει η γυναίκα το εάν είσαι ένας άνδρας αξίας, το εάν μπορείς να ηγηθείς σε εκείνην και τη σχέση σας, καθώς και το εάν μπορείς να ηγηθείς γενικότερα στη ζωή σου. Γι’ αυτό οσυ χρειάζεται ο οδηγός για φλερτ, για να ξέρεις τι να έχεις υπόψιν σου.

Και το να έχεις ηγετικές ικανότητες είναι ένα στοιχείο που απογειώνει την έλξη ακι τα αποτελέσματά σου στο φλερτ.

 

#5. Οδηγός Για Φλερτ: Μάθε Να Ελέγχεις Τα Συναισθήματά Σου

Προκειμένου να καταφέρεις να ελέγξεις τη γλώσσα σώματός σου, το τι προβάλεις, την ενέργεια της συζήτησης και την συνολική επαφή σας και επικοινωνία πρέπει και είναι ζωτικής σημασίας να μάθεις να ελέγχεις τα δικά σου συναισθηματα πρώτα απ’ όλα.

Το να ελέγχεις τα δικά σου συναισθήματα απαιτεί μεγάλη αυτοπειθαρχεία, αυτοσυγκέντρωση και αυτοέλεγχο.

Θα χρειαστεί να μην παρασύρεσαι από τα συναισθήματα και την συνολική συναιασθηματική κατάσταση της γυναίκας με την οποία φλερτάρεις.

Αυτό σημαίνει ότι, ενώ είναι απαραίτητο το να συνειδητοποιείς και να παρατηρείς τα συναισθήματα και τη γλώσσα σώματος της γυναίκας, δεν παρασύρεσαι ούτε επηρεάζεσαι από αυτά.

Με άλλα λόγια, τα δικά σου συναισθήματα δεν εξαρτώνται από τα δικά της.

Αντίθετα, εσύ καθορίζεις τα δικά σου συναισθήματα και κατ’ επέκταση και της γυναίκας.

Μόλις το πετύχεις αυτό, θα φτάσεις σε ένα σημείο που δεν θα σε νοιάζει το εάν θα σε απορρίψει μια γυναίκα ή το τι σκέφτεται για εσένα.

Και αυτό είναι το κορυφαίο σημείο που αρχίζεις να απολαμβάνεις το φλερτ και να απολαμβάνεις και τα διαφορετικά αποτελέσματα που έχεις.

 

#6.Οδηγός Για Φλερτ: Απόλαυσέ Το

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Ένώ το να έχεις ένα στόχο όταν φλερτάρεις βοηθάει, το να σκέφτεσαι με εμμονικό τρόπο το εάν θα πάρεις τηλέφωνο ή όχι, εάν θα βγείτε ραντεβού ή όχι, εάν θα κάνετε σεξ ή όχι, εάν θα σε αποδεχτεί ή όχι, είναι αυτό που σε σταματάει από το να φλερτάρεις πετυχημένα.

Το πετυχημένο φλερτ έρχεται όταν η διάθεσή σου δεν εξαρτάται από το αποτέλεσμα.

Για την ακρίβεια, όταν η διάθεσή σου δεν εξαρτάται από κανένα αποτέλεσμα, γιατί:

#1. Είσαι βέβαιος ότι το αποτέλεσμα που θα έρθει θα είναι θετικό, γιατί πιστεύεις στον εαυτό σου.

#2. Είσαι αρκετά ισχυρός μέσα σου και δεν επηρεάζεσαι από το εάν μια γυναίκα θα σου δώσει το τηλέφωνό της ή θα κάνει σεξ μαζί σου.

Σε κάθε περίπτωση, θα έχεις παρατηρήσει ότι κάθε φορά που κάνεις κάτι που σου αρέσει και το απολαμβάνεις μπαίνεις σε ροή (flow).

Επιστημονικά, η «ροή» είναι η κατασταση στην οποία το μυαλό απορροφάται πλήρως από μια εργασία ή μια κατάσταση, ξεχνώντας την έννοια του χρόνου. Είναι η στιγμή που ξεχνάς το πόση ώρα ασχολείσαι με την συγκεκριμένη δραστηριότητα και έχεις την μεγαλύτερη δυνατή παραγωγικότητα.

Προκειμένου όμως να μπεις σε αυτήν την κατάσταση της ροής και να σταματήσεις να σκέφτεσαι το αποτέλεσμα και να αναλύεις τα πάντα, πρέπει να ξεκινήσεις από το πρώτο βήμα και να προσεγγίζεις καθημερινά τις γυναίκες που σου αρέσουν.

Μόνο έτσι θα φτάσεις στο σημείο να ξεπεράσεις τα όρια σου και να σταματήσεις να συγκεντρώνεσαι στο αποτέλεσμα, αλλά αντίθετα να απολαμβάνεις τη διαδικασία.

Το πιο σημαντικό είναι το εξής:

Όσο απολαμβάνεις τη διαδικασία, τόσο και η γυναίκα θα έλκεται από εσένα και θα νιώθει άνετα μαζί σου. Ακριβώς επειδή θα είσαι ο εαυτός σου και δεν θα σε νοιάζει τι θα συμβεί μετά, θα αρχίσεις να προβάλλεις τις δυνατότερες και ελκυστικότερες πτυχές του εαυτού σου.

Και τότε το τηλέφωνο, το σεξ και το πρώτο ραντεβού θα έρθουν ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ!

Απόλαυσε την Διαδικασία Του Φλερτ

#7. Δημιούργησε Θετικά Συναισθήματα Και Κλιμάκωσε Τη Σεξουαλική Ένταση

 

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ σου γιατί κάποιες γυναίκες σού δίνουν το τηλέφωνό τους και τα στοιχεία επικοινωνίας τους, αλλά μετά δεν απαντάνε ποτέ στις κλήσεις σου;

Τι φταίει και συμπεριφέρονται έτσι;

Γιατί, ενώ το προηγούμενο βράδυ έδειχναν ότι έλκονται από εσένα και ήταν θετικές απέναντί σου, μετά εξαφανίστηκαν;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μας συμβαίνει αυτό, ωστόσο ένας από τους βασικότερους είναι ο εξής: Η εντύπωση που τους αφήσαμε κατά τη διάρκεια της επαφής μας.

Εάν αυτή η εντύπωση ήταν έντονη και θετική, μια γυναίκα όχι μόνο θα απαντήσει στα μυνήματά σου αλλά θα παρακαλάει να της στείλεις.

Το έχω δει. Συμβαίνει.

Αυτό έχει να κάνει όμως με την ενέργεια πόυ έχεις δημιουργήσει κατά τη διάρκεια της γνωριμίας και τα θετικά συναισθήματα που της προσφέρεις. Φυσικά, εάν είσαι εργένης μετά από μια μακροχρόνια σχέση θα είναι πολύ πιο δύσκολο το να βγεις έξω, να φλερτάρεις και να δημιουργήσεις θετικά συναισθήματα στη γυναίκα.

Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με το πώς να αντιμετωπίσεις αυτήν την κατάσταση.

Εάν η συζήτηση έρχεται πάντα σε κάτι αρνητικό και επικεντρώνεσαι σε αρνητικές κατάστάσεις, και εάν την μειώνεις διαρκώς, ασυνείδητα ή συνειδητά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να συνεχίσει την επικοινωνία σας.

Επιπροσθέτως, εάν δεν κλιμακώνεις την ένταση και την σεξουαλική ενέργεια κατά τη διάρκεια της γνωριμίας σας, τότε η γυναίκα θα νιώσει ότι είσαι βαρετός και ότι δεν έχεις κάτι ενδιαφέρον και αξιόλογο να της προσφέρεις.

Όμως!

Προκειμένου να πάει σπίτι της και να σε σκέφτεται και να είναι ενθουσιασμένη που σε γνώρισε πρέπει να της προσφέρεις μια μαγική και αξέχαστη εμπειρία που θα είναι σίγουρη ότι δεν θα μπορεί να τη ζήσει με κανέναν άλλο άντρα στη γη!

Μόνο τότε θα είναι πραγματικά συνεπαρμένη μαζί σου και θα έχει συνέχεια η μεταξύ σας σχέση.

Επομένως, επικεντρώσου στα θετικά που βλέπεις σε εκείνη, στα κατορθώματά σου και τις θετικές εμπειρίες και καταστάσεις της ζωής. Δημιούργησε ένα έντονο και θετικό κλίμα από το οποίο δεν θα θέλει να φύγει.

Και δημιούργησε επίσης σεξουαλική ένταση με το βλέμμα σου, το άγγιγμά σου και τις λέξεις σου, την οποία θα κλιμακώνεις σταδιακά όσο περνάει η ώρα.

 

#8. Οδηγός Για Φλερτ: Γίνε Ένας Άνδρας Αξίας

άνδρας αξίας

Ενώ αντιλαμβάνομαι ότι το να γίνεις ένας Άνδρας Αξίας ίσως σου φαίνεται κάτι περίεργο και σύνθετο, όπως επίσης και εξαιρετικά απίθανο και δύσκολο στο να το καταφέρεις, είναι απαραίτητο να φτάσεις στο συγκεκριμένο επίπεδο.

Ουσιαστικά, ακυρώνοντας όλα όσα ξέρεις μέχρι τώρα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΦΛΕΡΤ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.

Αυτό σημαίνει ότι, αποκτώντας την ανάλογη εμπειρία και καθώς περνούν τα χρόνια, θα χρειαστεί να αναπτύξεις συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τα οποία δημιουργούν αυτόματα έλξη στις γυναίκες.

Το να παίρνεις πρωτοβουλίες, αποφάσεις, να είσαι δυναμικός, ισχυρός, να έχεις άποψη και να την εκφράζεις ελεύθερα, όπως και το να μην αλλάζεις εύκολα γνώμη είναι μερικά από τα βασικότερα χαρακτηριστικά που πρέπει οπωσδήποτε να καλλιεργήσεις.

Όπως επίσης και το να έχεις μια θετική οπτική απέναντι στη ζωή, να είσαι ψύχραιμος, ήρεμος, να διαχειρίζεσαι αποτελεσματικά τις κρίσιμες καταστάσεις που προκύπτουν, να βρίσκεις λύσεις, να φέρνεις αποτελέσματα και φυσικά να χαμογελάς και να ηγείσαι του εαυτού σου και των καταστάσεων.

Υπάρχουν αμέτρητα χαρακτηριστικά που προκαλούν αυτόματα έλξη στα θηλυκά, και τα οποία μπορεί να τα καλλιεργήσει κάθε άντρας. Προκειμένου να κατανοήσεις σε βάθος τι σημαίνει να είσαι ένας Άνδρας Αξίας διάβασε περισσότερα εδώ. (λινκ «άνδρας αξίας και ερωτική επιτυχία».

Όσο περισσότερο καλλιεργείς αυτά τα χαρακτηριστικά, τόσο ευκολότερα και πιο αβίαστα θα σου βγαίνουν κάποιες συμπεριφορές που κορυφώνουν την έλξη των γυναικών απέναντί σου.

Γιατί και πάλι, δεν έχει να κάνει με το τι κάνει. Έχει να κάνει με το ποιος είσαι.

Κλείνοντας, θα ηθελα να επισημάνω το εξής επίπονο αλλά πολύ σημαντικό σημείο: Δεν υπάρχουν μαγικές ατάκες ούτε μαγικά χαπάκια που μπορείς να πάρεις και να γίνεις εξαιρετικός με όλες τις γυναίκες.

Η αλλαγή και η βελτίωση των ερωτικών σου αποτελεσμάτων έρχονται μόνο με πόνο και αδιάκοπη προσπάθεια.

Ό,τι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο.

Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος και δεν υπάρχει ασανσέρ. Δυστυχώς ή ευτυχώς θα χρειαστεί να ανέβεις τις σκάλες.

Το θέμα είναι να απολαύσεις το κάθε σκαλί στο έπακρο και να θυμάσαι ότι, όταν φτάσεις στην κορυφή, αυτό που θα θυμάσαι θα είναι η διαδικασία.

Πιστεύουμε σε εσένα.

Καλή συνέχεια.

Πέρα από το σημερινό μας Οδηγό Για Φλερτ, εάν θέλεις να μάθεις ακόμα περισσότερα για την τέχνη του φλερτ, δες εδώ.

Ανέβασε την αξία σου στο φλερτ και όχι μόνο. Βρες και διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.