Οδηγός για Πρώτο Ραντεβού: Απόλυτη Επιτυχία Βήμα-Βήμα

Οδηγός για Πρώτο Ραντεβού: Απόλυτη Επιτυχία Βήμα-Βήμα

Οδηγός Για Πρώτο Ραντεβού

Θα σου πω μια αλήθεια: Από το πρώτο ραντεβού εξαρτώνται όλα τα υπόλοιπα.

Εάν πάει καλά αυτό, είναι πολύ πιο πιθανό να υπάρξει και δεύτερο και τρίτο, να αποκτήσετε μια επαφή και επικοινωνία, να κάνετε σεξ και ίσως και μια σχέση.

Πολλά έχουν γραφτεί για το πρώτο ραντεβού. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι τόσο πλήρες, ολοκληρωμένο, χρήσιμο, πρακτικό και δοκιμασμένο όσο αυτός ο οδηγός για πρώτο ραντεβού.

Γιατί;

Γιατί πολύ απλά προέρχεται από τις δικές μας εμπειρίες που ζήσαμε στα πρώτα μας ραντεβού όλη η ομάδα του Men Of Style όλα αυτά τα χρόνια.

Συγκεντρώσαμε τις γνώσεις μας, επιστημονικές μελέτες και την προσωπική μας εμπειρία και δημιουργήσαμε αυτόν τον πολύ πρακτικό οδηγό ώστε να ξέρεις πώς θα συμπεριφερθείς από τη στιγμή που ανταλλάζετε τηλέφωνα μέχρι και το σεξ!

Και αυτό το κάναμε προκειμένου να μην νιώθεις άγχος, ότι σου λείπουν γνώσεις για το πώς να χειριστείς κάθε στάδιο του ραντεβού και ότι δεν ξέρεις τι να πεις ή τι να κάνεις.

Επίσης, το σημαντικότερο είναι διαβάζοντας το σημερινό άρθρο όχι μόνο να πάρεις τις απαραίτητες γνώσεις που θα σε οδηγήσουν σε ένα επιτυχημένο πρώτο ραντεβού, αλλά κυρίως να μάθεις να απολαμβάνεις και να ευχαριστιέσαι κάθε πρώτο ραντεβού που κάνεις για το υπόλοιπο της ζωής σου. Γι’ αυτό ο οδηγός για πρώτο ραντεβού θα σε καλύψει απόλυτα.

Πριν συνεχίσεις να διαβάζεις, δες το βίντεο του Χρήστου σχετικά με τα 6 λάθη που κάνουμε όλοι στο πρώτο ραντεβού και δεν το ξέρουμε καν!

Γιατί αυτό είναι το σημαντικό. Το φλερτ και η ερωτική αποπλάνηση είναι απόλαυση, και ως τέτοια θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται.

Επομένως, διαβάζοντας το αυτό το άρθρο θα καταφέρεις κι εσύ να ξεκολλήσεις, να σταματήσεις να αγχώνεσαι, να έχεις καλύτερα ερωτικά αποτελέσματα και τελικά, να διασκεδάζεις και να περνάς καλά στα πρώτα ραντεβού που βγαίνεις.

Από που θα ξεκινήσουμε λοιπόν; Ακολουθεί ο οδηγός για πρώτο ραντεβού.

Από το σημείο που είναι και το πιο σημαντικό.

 

Οδηγός Για Πρώτο Ραντεβού : Πώς Επικοινωνείς Με Τη Γυναίκα 

Υπάρχουν δύο επιλογές όσον αφορά την επικοινωνία πριν το πρώτο ραντεβού.

α) Μπορείς να την πάρεις τηλέφωνο για να κανονίσετε το πρώτο ραντεβού.

β) Μπορείς να της στείλεις μήνυμα και να κανονίσετε το πρώτο ραντεβού μέσω μηνύματος.

Και στις δύο περιπτώσεις, υπάρχουν υπέρ και κατά.

Και θα πρέπει να τα λάβεις υπόψιν σου πριν αποφασίσεις το πώς θα επικοινωνήσεις μαζί της. Δες το βίντεο του Χρήστου που περιλαμβάνει αναλυτικά τις 15 αρχές για να κανονίζεις ξεκάθαρα ραντεβού, 15 αρχές που θα σώσουν από πολλές δυσάρεστες καταστάσεις.

Το καλύτερο, κατά την άποψή μας, είναι να την πάρεις τηλέφωνο. Ο οδηγός για πρώτο ραντεβού σου δίνει την απάντηση. Και θα σου εξηγήσουμε αμέσως το γιατί:

α) Το τηλέφωνο είναι πιο προσωπικό. Δείχνει ότι έχεις ένα πλεονέκτημα απέναντι σε όλους όσους θα της στείλουν μήνυμα. Σε κάνει να ξεχωρίζεις.

β) Επειδή είναι πιο δύσκολο να την πάρεις τηλέφωνο σε σχέση με το να της στείλεις μήνυμα, μια κλήση φανερώνει σημάδια αρρενωπότητας. Δείχνει ότι έχεις θάρρος και είσαι αποφασιστικός, καθώς επίσης και ότι είσαι επικοινωνιακός και δεν φοβάσαι τη γυναίκα ή μια πιθανή απόρριψη.

γ) Μια κλήση είναι πιο κολακευτική για τη γυναίκα, καθώς είναι μια πιο προσωπική μορφή επικοινωνίας και της δείχνει ότι πραγματικά ενδιαφέρεσαι.

δ) Επίσης, ακριβώς επειδή το να την πάρεις τηλέφωνο ενδέχεται να είναι πιο δύσκολο, θα σε βοηθήσει να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου και να εξασκήσεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες.

 

Ποια είναι όμως τα μειονεκτήματα μιας κλήσης;

Ο οδηγός για πρώτο ραντεβού σου δίνει τα μειονεκτήματα της κλήσης.

α) Ενδέχεται να μην σου απαντήσει. Κι αυτός είναι ένας από τους βασικότερους λόγους και μεγαλύτερους φόβους που έχουν οι περισσότεροι άντρες και δεν παίρνουν τηλέφωνο πριν το πρώτο ραντεβού. Εάν έχει αποθηκεύσει τον αριθμό σου, υπάρχει η πιθανότητα να μην σου απαντήσει στην κλήση.

β) Μια κλήση ενδέχεται να σας φέρει σε αμηχανία. Επειδή σε μια κλήση θα χρειαστεί να πάρεις και να δώσεις απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο, δεν θα έχεις χρόνο να σκεφτείς. Κι αυτό ενδεχομένως να σου προκαλέσει κάποιο άγχος και να μην καταφέρεις να είσαι ο εαυτός σου.

Αυτά τα δύο είναι τα σημαντικότερα μειονεκτήματα της κλήσης.

Σε κάθε περίπτωση, μην ξεκινήσεις την κλήση λέγοντας “Καλησπέρα, είμαι ο Γιάννης, μήπως ενοχλώ;”

Αντίθετα, θύμισέ της ποιος είσαι, ρώτα την τι κάνει και πες της κατευθείαν τον λόγο που την πήρες.

Η κλήση ενδέχεται να είναι πιο δύσκολη, ωστόσο συνήθως φέρνει και πιο ξεκάθαρα αποτελέσματα. Το σημαντικότερο είναι ότι δημιουργείται οικειότητα στην επικοινωνία σας και η γυναίκα εξοικειώνεται στο να μιλάει μαζί σου.

Και αυτό από μόνο του είναι πολύ σημαντικό.

Οδηγός για Πρώτο Ραντεβού: Απόλυτη Επιτυχία Βήμα-Βήμα

Τι γίνεται όμως εάν δεν έχεις τον αριθμό της ή εάν δεν νιώθεις άνετα με το να της τηλεφωνήσεις;

Τότε το λογικότερο είναι να της στείλεις μήνυμα.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τα μηνύματα

Ο οδηγός για πρώτο ραντεβού σου δίνει τα πλεονεκτήματα των μηνυμάτων.

α) Εάν έχεις τον αριθμό της, στείλε της μήνυμα στο κινητό και όχι στα social media. Στα social media μπορεί να την βρει ο οποιοσδήποτε και να της στείλει μήνυμα ο καθένας. Ωστόσο, και πάλι το κινητό είναι πιο προσωπικό.

Επομένως, εάν έχεις τον αριθμό της, που το καλύτερο είναι να ανταλλάξετε τηλέφωνα κατά τη διάρκεια της προσέγγισης και όχι στοιχεία στα social media, τότε στείλε της μήνυμα εκεί.

Εάν έχεις μόνο τα στοιχεία της στα social media, τότε προφανώς θα της στείλεις εκεί.

β) Είναι αρκετά πιο εύκολο να σκεφτείς και να γράψεις ένα μήνυμα απλό, αυθεντικό, λίγο χιουμοριστικό, το οποίο θα της θυμίζει και πάλι το ποιος είσαι και θα την ρωτάει ξεκάθαρα εάν θέλει να βγείτε.

γ) Το μήνυμα δίνει τη δυνατότητα στη γυναίκα και σε εσένα να απαντήσετε όποτε νιώθετε άνετα και έχετε χρόνο. Και αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματα και είναι αρκετά σημαντικό. Στη συνέχεια ο οδηγός για πρώτο ραντεβού σου δίνει τα μεονεκτήματα.

δ) Ωστόσο, ένα μήνυμα είναι πιο απρόσωπο και δεν σε κάνει να ξεχωρίζεις. Θυμήσου ότι είναι αρκετά απλό για όλους τους άντρες να στείλουν ένα μήνυμα, αλλά αρκετά πιο δύσκολο να πάρουν τηλέφωνο.

ε) Το μήνυμα πρέπει να σταλεί σε ώρες που είναι λογικές. Πότε μην στείλεις μήνυμα σε μια γυναίκα μετά τις εννιά ή δέκα το βράδυ.

στ) Μην στείλεις ένα ξερό “Καλησπέρα, είμαι ο Γιάννης, θέλεις να βγούμε την Παρασκευή”. Αντίθετα, πες της “Καλησπέρα, τι κάνεις; Είμαι ο Γιάννης που γνωριστήκαμε στην Ερμού.” Αυτό είναι το σημείο που συμπληρώνεις είτε κάτι που έχει χιούμορ, είτε κάτι που είπατε κατά τη διάρκεια της προσέγγισης προκειμένου να κάνεις συναισθηματική σύνδεση. Κι έπειτα συνεχίζεις λέγοντάς της να βγείτε για ένα ποτό να γνωριστείτε καλύτερα.

Ως τώρα λοιπό ο οδηγός για πρώτο ραντεβού κάλυψε τον τρόπο επικοινωνίας.

Όμως, εάν έχετε κανονίσει ξεκάθαρα το πρώτο ραντεβού και εκείνη το ακυρώσει, τότε τι κάνεις; Τότε βλέπεις το βίντεο του Χρήστου για το πώς μπορείς να συμπεριφερθείς εάν η γυναίκα σου ακυρώσει το πρώτο ραντεβού  ώστε να γυρίσεις το παιχνίδι.

Sos! Μην επικοινωνήσετε πάρα πολύ μέσω μηνυμάτων πριν το πρώτο ραντεβού.

Καλό είναι να υπάρχει μια επικοινωνία μέσω μηνυμάτων εάν προκύψει, αλλά εάν το παρακάνεις θα πείτε πολλά πράγματα που θα λέγατε κατά τη διάρκεια του ραντεβού, και αυτό μπορεί να καταστρέψει το μυστήριο. Δώσε χώρο να πείτε τα περισσότερα από κοντά.

Σε κάθε περίπτωση, εδώ πρέπει να επαναλάβουμε ότι η επικοινωνία σας είναι καλύτερο να γίνει μέσω τηλεφώνου. Ωστόσο, εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείς να την πάρεις τηλέφωνο, τότε στείλε της ένα προσωπικό μήνυμα με δόσεις χιούμορ στο κινητό.

Sos No2! Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας σας πριν το πρώτο ραντεβού, πάρε εσύ τις αποφάσεις.

Πρότεινε εσύ μέρος και ώρα. Έχε κάτι ήδη στο μυαλό σου, και πρότεινε κάτι που πηγαίνει σύμφωνα με το πρόγραμμά σου. Έπειτα ρώτα την αν την βολεύει κι εκείνη.

Μην περιμένεις από τη γυναίκα να σου πει πού θα πάτε και πότε.

Η πρώτη σας επικοινωνία πριν το πρώτο ραντεβού είναι πολύ σημαντική, γιατί εκεί θα τεθούν τα πρώτα όρια και θα φανεί το πόσο αποφασιστικός είσαι.

Επομένως, πρότεινε ξεκάθαρα ένα μέρος και μια ώρα συνάντησης, και ρώτησέ την αν συμφωνεί.

Εσύ είσαι ο ηγέτης, εσύ καθοδηγείς.

Η πρώτη επικοινωνία σας μετά την προσέγγιση είναι εξαιρετικά σημαντική.

Ωστόσο, τι γίνεται όταν κανονίσετε να βγείτε;

Οι 10+1 Χρυσοί Κανόνες Για Να Πετύχει Το Πρώτο Ραντεβού

#1. Πριν Το Πρώτο Ραντεβού, Απόκτησε Την Κατάλληλη Νοοτροπία

Το πώς θα συμπεριφερθείς και η έκβαση του πρώτου ραντεβού εξαρτώνται από το πώς σκέφτεσαι πάνω σε αυτό. Έτσι όπως σκέφτεσαι, έτσι ακριβώς θα συμπεριφερθείς.

Τα λόγια και οι πράξεις μας εξαρτώνται πάνω από όλα από τη νοοτροπία που έχουμε για μια κατάσταση.

Επομένως, ποια είναι η κατάλληλη νοοτροπία για το πρώτο ραντεβού;

Καταρχάς, μην εξιδανικεύεις την κατάσταση. Δεν χρειάζεται να συμβεί κάτι εξαιρετικό στο πρώτο ραντεβού. Απλά είστε δύο άνθρωποι που γνωρίστηκαν, ένιωσαν μια έλξη και θέλουν να γνωριστούν καλύτερα.

Πολλοί άντρες πάνε στο πρώτο ραντεβού με σκοπό να αποδώσουν. Σκέφτονται τον προορισμό και όχι το ταξίδι. Σκέφτονται το αποτέλεσμα και όχι το εάν θα περάσουν καλά.

Εάν έχει κολλήσει το μυαλό σου πριν το πρώτο ραντεβού στο εάν θα της αρέσεις, εάν θα πάτε σπίτι σου, στο ότι πρέπει να κάνετε σεξ, στο ότι πρέπει να βγείτε δεύτερο ραντεβού, στο ότι πρέπει να την διασκεδάσεις, τότε είναι λογικό και σίγουρο ότι θα έχεις άγχος.

Κι εκείνη τη στιγμή είναι που πρέπει να γυρίσεις το παιχνίδι και την κασέτα που παίζει στο μυαλό σου και να αλλάξεις νοοτροπία πάνω στο πρώτο ραντεβού!

Ο σκοπός του πρώτου ραντεβού δεν είναι να γίνεις κωμικός προκειμένου να την διασκεδάσεις. Δεν είναι να βγείτε δεύτερο ή τρίτο ραντεβού. Δεν είναι να κάνετε σεξ ή να σου απαντήσει στην κλήση μετά το ραντεβού.

Ο σκοπός του πρώτου ραντεβού είναι να περάσετε καλά και να γνωριστείτε.

Και αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από οτιδήποτε άλλο.

Επομένως, μην υπερπροσπαθείς για κάτι.

Και κυρίως, μην εξιδανικεύεις την κατάσταση και τη γυναίκα.

Θυμήσου: Είσαι ένας Άνδρας αξίας, έχεις επιλογές και κριτήρια, και έχεις κάθε δικαίωμα να την απορρίψεις.

Επομένως, πας, βλέπεις και αξιολογείς.

Με ίσους όρους

#2. Πάρε Εσύ Τις Περισσότερες Αποφάσεις

Το να είσαι αποφασιστικός και να παίρνεις πρωτοβουλίες είναι ίσως το βασικότερο κριτήριο που δείχνει εάν το πρώτο ραντεβού πήγε καλά και που δημιουργεί έλξη.

Και οι αποφάσεις είναι κάτι που, όπως είπαμε, θα πρέπει να υπάρχουν εξ αρχής, από την πρώτη σας επικοινωνία για να κανονίσετε το ραντεβού.

Επομένως, κατά τη διάρκεια του ραντεβού να είσαι αποφασιστικός. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με την αποφασιστικότητα και το πώς μπορείς να γίνεις περισσότερο αποφασιστικός.

Η αποφασιστική συμπεριφορά είναι ελκυστική για μια γυναίκα. Αποφάσισε εσύ πού θα πάτε και τι θα κάνετε και άφησέ την να ακολουθήσει.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, γίνεται ο εξής διάλογος μεταξύ των δύο ατόμων που έχουν βγει ραντεβού.

  • ” Πού θα πάμε;”
  • “Όπου θέλεις εσύ.”
  • “Εσύ που λες να πάμε”
  • “Δεν ξέρω, δεν έχω θέμα. Εσύ πού θέλεις;”
  • “Δεν ξέρω, ούτε εγώ έχω θέμα.”

Και συνεχίζει κάπως έτσι για κανά πεντάλεπτο.

ΟΧΙ!

Εσύ είσαι ο άντρας, είσαι αποφασιστικός, έχεις ηγετικές ικανότητες, είσαι ένας Άνδρας Αξίας.

Επομένως, πάρε τις αποφάσεις εσύ και πρότεινε μέρη, φαγητά και θέματα συζήτησης.

Φυσικά και θα ρωτήσεις τη γνώμη της, αλλά δεν θα περιμένεις σε καμία περίπτωση από τη γυναίκα να πάρει τις αποφάσεις για εσένα. Αυτή είναι μη ελκυστική και μη αρρενωπή συμπεριφορά.

Κατά τη διάρκεια του ραντεβού, μπορείς να προτείνεις τι θα πιείτε και να εισάγεις εσύ θέματα συζήτησης.

Όλα αυτά είναι εξαιρετικά σημαντικά τόσο για να πάει καλά το πρώτο ραντεβού όσο και για τη ζωή σου συνολικότερα.

Οδηγός για Πρώτο Ραντεβού: Απόλυτη Επιτυχία Βήμα-Βήμα

#3. Να Είσαι Στην Ώρα Σου Στο Ραντεβού

Από τα μικρότερα πράγματα βγαίνουν και τα μεγαλύτερα συμπεράσματα.

Το να είσαι στην ώρα σου είναι εξαιρετικά σημαντικό, γιατί δείχνει:

α) Το πόσο σέβεσαι τον χρόνο σου και τον χρόνο της γυναίκας.

β) Το εάν είσαι συνεπής γενικότερα στη ζωή σου.

γ) Το εάν έχεις τρόπους.

δ) Το εάν τηρείς τον λόγο σου.

Επομένως, να είσαι στην ώρα σου στο ραντεβού και σε καμία περίπτωση μην αφήσεις τη γυναίκα να περιμένει.

Εάν προκύψει κάτι έκτακτο, ειδοποίησε όσο νωρίτερα γίνεται.

#4. Μην Πιεις Πολύ Αλκοόλ Κατά Τη Διάρκεια Του Ραντεβού

Φυσικά και θα πιεις εάν προκύψει, αλλά μετρημένα.

Μην το παρακάνεις, γιατί δίνεις λάθος εικόνα.

Το σημαντικότερο είναι το εξής: Στο πρώτο ραντεβού, είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεσαι με κατάσταση που να μπορείς να εκφραστείς λογικά και να δείξεις τις καλύτερες πτυχές του εαυτού σου.

Αν καταναλώσεις μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, χάνεις αυτήν την ικανότητα. Ορισμένοι άντρες, επειδή βρίσκονται σε δύσκολη θέση κι έχουν άγχος, πίνουν για να χαλαρώσουν. Ωστόσο, πίνοντας πολύ αλκοόλ χαλαρώνουν εξαιρετικά πολύ και χάνουν τον έλεγχο των συζητήσεων και των πράξεών τους.

Φαντάσου τώρα ένα σκηνικό όπου η γυναίκα σε επιστρέφει στο σπίτι σου μεθυσμένο! Ή που σε βλέπει να παρεκτρέπεσαι και να λες πράγματα απρεπή ή που δεν βγάζουν νόημα.

Δεν δίνεις σοβαρή εικόνα, και σίγουρα δεν είναι ευγενικό.

Επομένως, με μέτρο.

#5. Μην Ασχολείσαι Με Το Κινητό Σου

Όλοι έχουμε ένα είδους εξάρτησης με το κινητό. Ωστόσο, το να βγεις πρώτο ραντεβού με μια γυναίκα και να είστε και οι δύο στα κινητά σας δεν είναι αυτό που θα σου δώσει προβάδισμα και θα κάνει το ραντεβού σας εξαιρετικό.

Μην κοιτάς το κινητό σου συνέχεια και μην απαντήσεις σε όλες τις κλήσεις που θα λάβεις. Πέρα απ’ όλα τα άλλα, είναι και αγένεια να είσαι με έναν άνθρωπο και να κοιτάς διαρκώς το κινητό.

Εκτός αυτού, χάνεται η μαγεία του ραντεβού.

Επιπλέον, δεν έχεις την ευκαιρία να την γνωρίσεις και να κάνετε μια ποιοτική συζήτηση.

Οι δημοσιεύσεις στα social media, τα μηνύματα και οι κλήσεις μπορούν να περιμένουν.

Η προσοχή σου πρέπει να είναι στη γυναίκα και στο ραντεβού σου. Μην αποσπάσαι.

#6. Κάνε Ερωτήσεις Και Άκου Πραγματικά

Ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσεις ότι η συζήτηση θα προχωρήσει και θα έχει μια ροή είναι να κάνεις ερωτήσεις γενικού περιεχομένου, όπως ενδιαφέροντα και χόμπι.

Πρόσεξε! Μην κάνεις διαρκώς ερωτήσεις ούτε σε υπερβολικό βαθμό, ούτε με επικρητικό-ανακριτικό ύφος.

Γιατί έτσι η γυναίκα θα νιώσει ότι της παίρνεις συνέντευξη.

Αντίθετα, κάνε ερωτήσεις συχνά μεν αλλά άκου προσεκτικά τις απαντήσεις που σου δίνει.

Μην βιάζεσαι να πεταχτείς στο επόμενο θέμα ή να κάνεις την επόμενη ερώτηση.

Κάθε απάντηση της γυναίκας έχει βαρύτητα και σημασία, και είναι απαραίτητη προκειμένου να γνωριστείτε καλύτερα.

Και προπάντων, μην διακόπτεις.

Εκτός του ότι είναι αγένεια, δείχνεις ότι δεν σε ενδιαφέρει προσεκτικά η γυναίκα και ότι δεν την ακούς πραγματικά.

#7. Προσφέρσου Να Πληρώσεις Στο Πρώτο Ραντεβού

Στο τέλος του πρώτου ραντεβού προσφέρσου να πληρώσεις. Αυτή είναι μια ευγενική κίνηση και ταυτόχρονα μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να καταλάβεις τον τρόπο σκέψης της γυναίκας.

Το καλύτερο είναι να προσφέρθεί κι εκείνη να πληρώσει, οπού εκεί θα αποφασίσεις εάν θέλεις να μοιραστείτε τον λογαριασμό, ή να πληρώσεις εσύ και να πληρώσει εκείνη την επόμενη φορά.

Φυσικά, προκειμένου να λύσεις το αιώνιο μυστήριο «Ποιος πληρώνει τελικά στο πρώτο ραντεβού, δες το βίντεο του Χρήστου σχετικά με το θέμα.

Μια Γυναίκα Αξίας δεν θεωρεί ότι επιβάλλεται να πληρώνεις εσύ κάθε φορά που βγαίνετε, πάντα.

Αντίθετα, μια γυναίκα που θεωρεί ότι επβάλλεται να πληρώνεις πάντα εσύ δεν θα κάνει κίνηση να πληρώσει ούτε στο πρώτο ραντεβού ούτε στα επόμενα. Αν και αυτό δεν συμβαίνει συχνά.

#8. Να Είσαι Θετικός

Ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού χαρακτηρίζεται από τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία φεύγετε και οι δύο.

Και αυτό εξαρτάται από τα συναισθήματα που προβάλεις και υπάρχουν μεταξύ σας κατά τη διάρκεια της επαφής σας.

Εάν, κατά τη διάρκεια του πρώτου ραντεβού, εισάγεις διαρκώς αρνητική ενέργεια, είναι επόμενο η γυναίκα να μην σχηματίσει την καλύτερη εντύπωση για εσένα.

Απέφυγε αρνητικές συζητήσεις για άσχημα συμβάντα. Επίσης, απέφυγε να σχολιάσεις αρνητικά τις επιλογές της και τον χαρακτήρα της.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είσαι το “καλό παιδί” που θα λέει σε όλα ναι και θα κάνει διαρκώς κοπλιμέντα.

Αντίθετα, μπορείς να πειράζεις τη γυναίκα ανά διαστήματα, πάντα με χαμόγελο και χωρίς να την μειώνεις ή να την προσβάλλεις.

Αυτός είναι και ένας τρόπος να ανεβάσεις την έλξη.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν είχες μια άσχημη μέρα, πρόσεξε να εισάγεις μόνο θετικά συναισθήματα στη συζήτηση και την ατμόσφαιρα.

Το σημαντικό είναι να κρατήσεις μια θετική διάθεση και να δημιουργήσεις μια ευχάριστη εμπειρία και για τους δύο.

 

#9. Να Είσαι Ευγενικός

Η ευγένεια και οι καλοί τρόποι είναι χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις από τους περισσότερους άντρες με τους οποίους έχει βγει ραντεβού μέχρι τώρα.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει αν ανοίγεις και να κλείνεις πόρτες, αν και μερικές φορές αυτό ενισχύει την καλή σου εικόνα.

Ευγένεια είναι και το να σερβίρεις νερό και σε εκείνη, να μην την διακόπτεις, να χαμογελάς και να μην κοιτάς το κινητό συνέχεια.

Ουσιαστικά η ευγένεια προέρχεται από το ποιοτικό και ουσιαστικό ενδιαφέρον που έχουμε για τον άνθρωπο απέναντί μας, καθώς και για τον σεβασμό που έχουμε για εκείνον και δείχνουμε.

Οι καλοί τρόποι είναι πολύ σημαντικοί στη συναναστροφή μας με κάθε άνθρωπο.

Δώσε βάση.

#10. Μην Προσπαθείς Να Αποδείξεις Την Αξία Σου

Καλή η προσπάθεια, αλλά όσον αφορά το φλερτ και τις ερωτικές σχέσεις το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι ο εαυτός σου.

Πολλοί άντρες, επειδή έχουν λανθασμένη νοοτροπία και βλέπουν τη γυναίκα ως τρόπαιο, ως κάτι που πρέπει να κερδίσουν, προσπαθούν διαρκώς να αποδείξουν την αξία τους στη γυναίκα και να εντυπωσιάσουν.

Μην προσπαθείς να της δείξεις ότι διαφέρεις από τους άλλους.

Ένας Άνδρας Αξίας ξέρει τι αξίζει και δεν έχει ανάγκη να το δείξει και στους υπόλοιπους.

Ξέρει ο ίδιος ποιος είναι και πού πάει, κι αυτό του αρκεί.

Άρα, δεν χρειάζεται να περηφανευτείς για τις ουρές γυναικών που σε κυνηγούν, ούτε να της κάνεις διαρκώς κομπλιμέντα προκειμένου να την κερδίσεις. Κι αυτό υπερπροσπάθεια είναι.

Και φυσικά, μην αναφέρεις πουθενά τις πρώην σχέσεις σου.

Δείξε σοβαρότητα και προσέγγισε τη γυναίκα ως ίση. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι υπερβολικό προκειμένου να την κερδίσεις.

Εάν ταιριάζετε, θα κερδίσετε ο ένας τον άλλον.

Τώρα, όταν τελειώσει το πρώτο ραντεβού τι κάνεις;

 

Τι Κάνεις Όταν Τελειώνει Το Πρώτο Ραντεβού

Αρχικά, είναι πολύ σημαντικό το πρώτο ραντεβού να λήξει ξεκάθαρα.

Τι εννοώ;

Μην το αφήσετε στο «Θα μιλήσουμε».

Κάνε κίνηση να την φιλήσεις. Είναι κάτι ξεκάθαρο.

Πες της ότι θα ξαναβγείτε σε μερικές μέρες εάν συμφωνεί κι εκείνη.

Εάν έχετε ήδη φιληθεί και βλέπεις ότι υπάρχει πάθος και η γυναίκα είναι θετική, ρώτησέ την εάν θέλει να έρθει σπίτι σου. Ενδεχομένως να θέλει να κάνετε σεξ. Μην το πιέσεις, αλλά μην το αποκλείσεις κιόλας.

Επίσης, επειδή ξέρουμε ότι θα σε βοηθήσει, δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika για το σεξ στο πρώτο ραντεβού.

Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος που θα λήξει το ραντεβού θα πρέπει να είναι ξεκάθαρος.

Ακόμα κι αν δεν ενδιαφέρεσαι εσύ ή η γυναίκα, θα πρέπει να κλείσεις τη συζήτηση με έναν τρόπο που να δείχνει ότι δεν θέλεις να συνεχιστεί η κουβέντα. Ακόμα και το να πεις «Καλή συνέχεια» είναι ένας τέτοιος τρόπος.

 

Bonus! Γίνε Πρόκληση Για Τη Γυναίκα

Είναι εξαιρετικά σημαντικό, φεύγοντας από το ραντεβού, να μην σε θεωρήσει δεδομένο.

Καμία γυναίκα δεν θέλει να ξέρει ότι έχει δίπλα της έναν άντρα που γίνεται “χαλί να τον πατήσει” και που θα τρέξει πίσω της όπου κι αν πάει.

Σε κάθε στάδιο του φλερτ πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι χρειάζεται να είσαι πρόκληση για εκείνην.

Ένας Άνδρας Αξίας που είναι πρόκληση για μια γυναίκα κρατάει το ενδιαφέρον και την προσοχή της. Γι’ αυτό, κάντην να πιστέψει ότι ίσως δεν θα ξαναβρεθείτε, απάντησέ της με χιούμορ και μυστήριο στις ερωτήσεις, κάνε την να είναι περίεργη να μάθει περισσότερα για εσένα και πείραξέ την.

Δεν χρειάζεται να φοβάσαι μην την χάσεις.

Ο φόβος της απώλειας είναι αυτό που σε οδηγεί να λες σε όλα “ναι” και να είσαι υποτακτικός απέναντί της.

Στην ουσία, χρειάζεσαι δίπλα σου μια γυναίκα αλλά δεν χρειάζεσαι μια συγκεκριμένη γυναίκα.

Επομένως, να παίζεις από θέση αφθονίας και όχι στέρησης.

Μόνο έτσι θα καταφέρεις να είσαι πρόκληση για τη γυναίκα και να δημιουργήσεις πραγματική έλξη.

 

Τι Κοιτάει Μια Γυναίκα Στο Πρώτο Ραντεβού

Πέρα από το τι πρέπει να κάνεις και τη νοοτροπία που πρέπει να έχεις προκειμένου να πάει καλά το πρώτο ραντεβού, παίζει τεράστιο ρόλο το τι κοιτούν και ψάχνουν οι γυναίκες στο πρώτο ραντεβού.

Φυσικά, δεν έχει νόημα να κάθεσαι και να πιέζεσαι με εμμονική προσπάθεια προκειμένου να τα πετύχεις και να τα συνδυάσεις όλα. Το σημαντικό είναι να έχεις μια ιδέα συνολικά πάνω στο θέμα του πρώτου ραντεβού, ώστε να μπορείς να το απολαύσεις όσο περισσότερο γίνεται και να μην αγχώνεσαι.

Σίγουρα θα γίνουν λάθη και από τις δύο πλευρές. Ωστόσο, αυτό δεν είναι σημαντικό. Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις είναι προσπαθείς να τα κάνεις όλα σωστά.

Θυμήσου ότι δεν είναι διαγωνισμός και ότι δεν υπάρχει βαθμολογία ή έπαθλο.

Κάντα όλα ανάποδα αν τύχει, αλλά να είσαι ο εαυτός σου.

Αυτό είναι προτιμότερο.

Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε, από την αντίθετη πλευρά, τι κοιτούν οι γυναίκες στο πρώτο ραντεβού.

Οι γυναίκες Εκπαιδεύτριες του Men Of Style μας αποκάλυψαν τη δική τους οπτική γωνία λοιπόν.

Και επίσης, ο Χρήστος στο βίντεό του αναφέρει τα 5 πράγματα που κοιτάζει μια γυναίκα πάνω σου! Πριν προχωρήσεις παρακάτω δες το βίντεο και μάθε κι εσύ ποια είναι αυτά.

#1. Τη Γλώσσα Σώματος.

Το πρώτο και βασικότερο που κοιτούν οι γυναίκες σε έναν άντρα στο πρώτο ραντεβού είναι η γλώσσα σώματος.

Επειδή το μεγαλύτερο μέρος της επικοινωνίας των ανθρώπων είναι μη λεκτική, συγκεκριμένα το 87-93%, είναι πολύ πιο σημαντική η σωστή γλώσσα σώματος σε σχέση με το τι θα πεις.

Μπορείς να μάθεις πώς να χρησιμοποιείς τη γλώσσα σώματος υπέρ σου, πατώντας εδώ.

Και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τη γλώσσα σώματος θα βρεις εδώ.

Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτό που οι γυναίκες μεταφράζουν ως vibe ή αύρα.

Ακόμα κι αν όλα πάνε καλά στο λεκτικό κομμάτι και έχετε θέματα συζήτησης να ρέουν, εάν η γλώσσα σώματός σου είναι λάθος μπορεί να χάσεις το παιχνίδι και να μην ξέρεις γιατί.

Είναι το σημείο που πας σπίτι σου, ξέρεις ότι δεν έχει πάει καλά αλλά αναρωτιέσαι τι πήγε λάθος.

Το πιο πιθανό είναι να έφταιγε η γλώσσα σώματός σου.

Οπότε τώρα ξέρεις.

#2. Το Εάν Έχεις Κριτήρια

Ωραία, μαθαίνουμε τι περιμένει εκείνη. Εσύ τι περιμένεις και τι θέλεις όμως από μια γυναίκα;

Ποια είναι τα κριτήριά σου;

Οι γυναίκες κοιτούν πολύ σε έναν άντρα το εάν έχει κριτήρια και το εάν τις αξιολογεί κι εκείνος.

Γιατί;

Γιατί αυτό δείχνει ότι τους αρέσει πραγματικά η γυναίκα που έχουν απέναντί τους και ότι δεν βγήκαν μαζί της τυχαία. Ότι δεν θα έβγαιναν με οποιαδήποτε άλλη γυναίκα και ότι επέλεξαν εκείνην.

Και αυτό είναι υψίστης σημασίας γιατί τις κάνει να νιώθουν ότι είναι ξεχωριστές και ότι αναγνωρίζεις την αξία σου.

Για το πώς λειτουργούν τα κριτήρια και ποια είναι τα κατάλληλα κριτήρια που πρέπει να έχεις δες εδώ.

 

#3. Το Εάν Είσαι Απελπισμένος

Εξίσου πολύ σημαντικό είναι το να μην φαίνεσαι απελπισμένος για ερωτική επιτυχία, αποδοχή, προσοχή και σεξ.

Η απελπισία είναι μια κατάσταση που προκύπτει από διάφορες συμπεριφορές και είναι τελείως μη ελκυστική για κάθε γυναίκα.

Κυρίως, προκύπτει από τη νοοτροπία του ότι ζεις σε στέρηση στον ερωτικό τομέα. Είναι οι σκέψεις που κάνουμε όλοι «Δεν είμαι ελκυστικός», «Δεν θα βρω μια γυναίκα να μου αρέσει και να με θέλει» και άλλα παρόμοια.

Όλες αυτές οι σχέψεις καταλήγουν στο να υπερπροσπαθούμε να κερδίσουμε τη γυναίκα, να της κάνουμε όλα τα χατίρια, να μην θέτουμε όρια και να την παρακαλάμε και κυνηγάμε για να μας αποδεχτεί και για να συνεχίσει την επαφή μαζί μας.

Όχι!

Η κατάλληλη νοοτροπία είναι ότι είσαι ένας Άνδρας Αξίας. Έχεις ερωτικές επιλογές και ξέρεις τι θέλεις. Θα μπορούσες να έχεις βγει ραντεβού με οποιαδήποτε γυναίκα, αλλά εσύ διάλεξες εκείνη. Εάν το πρώτο ραντεβού με τη συγκεκριμένη γυναίκα αποτύχει, θα βγεις με κάποια άλλη.

Αυτή είναι μια νοοτροπία αφθονίας.

Θυμήσου: Χρειάζεσαι μια γυναίκα αλλά όχι μια συγκεκριμένη γυναίκα.

Η απελπισία προέρχεται επίσης από τον φόβο της απώλειας. «Κι αν την χάσω; Κι αν φύγει και εξαφανιστεί; Κι αν δεν βρω άλλη;»

Όλες αυτές οι σκέψεις σε οδηγούν στο να φαίνεσαι απελπισμένος.

Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι έτσι.

Έχεις επιλογές και θα βγεις με μια άλλη γυναίκα εάν το ραντεβού σας δεν πάει καλά.

Μην απελπίζεσαι.

#4. Το Εάν Έχεις Αυτοπεποίθηση

Στην αντίθετη πλευρά, έρχεται το κομμάτι της αυτοπεποίθησης.

Πόσο πιστεύεις στον εαυτό σου;

Πόσο πιστεύεις ότι, εάν προκύψει κάτι απρόβλεπτο, θα μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις;

Τελικά, πόσο πιστεύεις ότι αξίζεις;

Η αυτοπεποίθηση δημιουργεί έλξη και η έλλειψη αυτοπεποίθησης το αντίθετο.

Είναι πολύ σημαντικό να χτίσεις πάνω στην αυτοπεποίθησή σου και να σταματήσεις να φοβάσαι ότι κάτι θα πάει στραβά.

Οι άνθρωποι που φοβούνται διαρκώς ότι κάτι θα πάει στραβά και προσπαθούν να το προλάβουν είναι εκείνοι που έχουν έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Καλλιέργησε την αυτοπεποίθησή σου και θα δεις τα ερωτικά σου αποτελέσματα να αλλάζουν. Εάν βρίσκεσαι σε μια φάση της ζωής σου που έχεις έλλειψη αυτοπεποίθησης, δες το βίντεο του Χρήστου σχετικά με το πώς να βρεις την χαμένη σου αυτοπεποίθηση.

#5. Εξωτερική Εμφάνιση Και Περιποίηση

Η εξωτερική εμφάνιση και κυρίως η περιποιημένη εξωτερική εμφάνιση σε έναν άντρα μετράει, συμφωνούν όλες οι γυναίκες σε αυτό.

Η ομορφιά είνα εκ φύσεως, το στυλ όμως είναι επίκτητο.

Και επειδή έχεις μόνο μια ευκαιρία να κάνεις μια καλή πρώτη εντύπωση, πρόσεξε ώστε να είσαι περιποιημένος.

Ντύσου κατάλληλα για το πρώτο ραντεβού, με καθαρά και σιδερωμένα ρούχα που σε κολακεύουν και τονίζουν τα δυνατά σου σημεία.

Να έχεις περιποιηθεί το πρόσωπό σου και τα μαλλιά σου.

Και!

Οι γυναίκες κοιτούν και προσέχουν κατά πολύ τα παπούτσια.

Διάλεξε παπούτσια που ταιριάζουν στην περίσταση, είναι καθαρά και είναι σχετικά καλά.

Μια πετυχημένη εμφάνιση δηλώνει αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση και έναν άντρα που έχει γούστο, άποψη και επαφή με τους γύρω του.

Επομένως, είναι πολύ σημαντικό.

Συνολικά:

Το πρώτο ραντεβού θα σου δείξει και το εάν θα υπάρχει εξέλιξη στην επαφή σας με τη γυναίκα και τι είδους επαφή θα υπάρχει.

Γι’ αυτό και είναι εξαιρετικά σημαντικό να πάνε όλα καλά.

Μην κολλάει το μυαλό σου στο να τα κάνεις όλα τέλεια.

Είπαμε, ο σκοπός του πρώτου ραντεβού είναι να γνωριστείτε με τη γυναίκα και να διασκεδάσετε.

Τα παραπάνω σημεία θα σε βοηθήσουν σε τεράστιο βαθμό να μην έχεις άγχος και να στήσεις ένα πρόσφορο έδαφος και για τα επόμενα ραντεβού. Ο οδηγός για πρώτο ραντεβού είναι ένα εργαλείο για όλη σου τη ζωή.

Θυμήσου ότι μπορείς κι εσύ να απορρίψεις τη γυναίκα εάν δεν σου αρέσει κάτι.

Σε κάθε περίπτωση, πέρνα καλά, απόλαυσέ το και να είσαι σίγουρος ότι με την εξάσκηση και αποκτώντας εμπειρία θα βγάλεις τον καλύτερο εαυτό σου στην επιφάνεια.

 

Αποτυχημένα πρώτα ραντεβού; Ποτέ δεν είναι αργά. Δες πώς θα κάνεις το επόμενο ραντεβού να πετύχει, πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.