Οδηγός: Πρώτο Ραντεβού. Τα Πρέπει και τα Μη

Στο παρόν άρθρο, θα αναλυθεί η σημασία της σωστής διαχείρισης και θα δοθούν άκρως σημαντικές συμβουλές για το πρώτο ραντεβού. Ας υποθέσουμε ότι έχεις πάρει επιτυχώς το τηλέφωνο μιας άγνωστης κοπέλας! Αυτό είναι το πρώτο και πραγματικά μικρό βήμα.

Το να καταλήξετε όμως στο να κάνετε σεξ, είναι μια εντελώς διαφορετική υπόθεση. Το γεγονός πως έχεις το τηλέφωνό της, δεν σημαίνει και σε καμία περίπτωση πως θα βγεις σίγουρα με τη συγκεκριμένη κοπέλα και πολύ περισσότερο, το ότι θα κάνετε σίγουρα σεξ.

Πρώτο Ραντεβού Και Σεξ

ραντεβού

Αρχικά λοιπόν θα πρέπει η κοπέλα να απαντήσει στην κλήση σου και στο μήνυμά σου. Εάν δεν απαντήσει ποτέ (γνωστό ως “flake”), τότε είτε αυτό οφείλεται σε κάποια λάθη στην αρχική σου προσέγγιση, είτε σε κάποιον παράγοντα ανεξάρτητο από εσένα (γνωστός ως παράγοντας Χ).

Εάν τελικά απαντήσει, τότε πλέον αυτόματα δίνεται τεράστιο βάρος στον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστείς το πρώτο ραντεβού. Με άλλο τρόπο θα το διαχειριστείς αν θες να την κάνεις φίλη σου και με άλλο τρόπο αν θες να καταλήξετε στο σεξ.

Πριν επικοινωνήσεις μαζί της, θα πρέπει να έχεις ένα πλάνο στο μυαλό σου. Θα πρέπει να ξέρεις πάντα, αυτά τα 3 στοιχεία (φροντίζεις να τα μαθαίνεις στην αρχική σου προσέγγιση):

Α) Που μένει?

Β) Μένει μόνη?

Γ) Έχει αμάξι ή μετακινείται με τα μέσα?

Βάση αυτών, θα διαχειριστές και τις δυναμικές του πρώτου ραντεβού. Οι επιλογές που θα πρέπει να ακολουθείς πάντοτε (με αύξουσα σειρά ιεράρχησης), είναι:

1) Το να κανονίσετε να έρθει σπίτι σου ή να πας εσύ σπίτι της π.χ. για ένα ποτό.

Προφανώς εάν δεν είχες μια τόσο καλή προσέγγιση για να το προτείνεις αυτό ή κανείς σας δεν έχει σπίτι ή στο αρνηθεί ή ή ή, τότε πηγαίνεις στην αμέσως επόμενη επιλογή)

2) Εάν κινείται με τα μέσα και εσύ έχεις αμάξι ή σπίτι, τότε κανόνισε για ένα ποτό κάπου κοντά στο σπίτι σου.

Θα το κανονίσεις βράδυ (π.χ. 11-12) προς τη λήξη λειτουργίας των μέσων, ώστε να μην έχει τρόπο να γυρίσει σπίτι της και να έχει έναν προφανή λόγο να έρθει σπίτι σου.

ραντεβού

3) Αν πάλι δεν δεχτεί ή δεν βολεύει εσένα τον ίδιο, τότε κανόνισε για μία βόλτα/περπάτημα κάπου κοντά στο σπίτι σου και πάλι.

Εκτός και αν δεν έχεις σπίτι αλλά έχει η κοπέλα, όπου προφανώς θα πας εσύ κοντά στο σπίτι της).

4) Αν και πάλι δεν μπορείτε για μία βόλτα, τότε και μόνο ως τελευταία επιλογή, κανονίζετε να πάτε σε κάποια καφετέρια. Και πάλι κάπου κοντά στο σπίτι σου ή στο δικό της.

Έπειτα επικοινωνείς μαζί της και λες το “πλάνο” σου. Όταν κανονίσετε πρώτο ραντεβού, θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου κάποια βασικές συμβουλές.

Συμβουλές Για Πρώτο Ραντεβού

  • Πάντα να έχεις πάνω σου 2 τουλάχιστον προφυλακτικά. Ποτέ μόνο ένα και φυσικά ποτέ δεν θα βγαίνεις χωρίς προφυλακτικά πάνω σου.
  • Να έχεις το σπίτι σου έτοιμο/καθαρό.
  • Όπου και αν βγείτε, πάντα θα την καθοδηγήσεις στο να έρθει σπίτι σου. Μην ξεχνάς τον σκοπό σου! Μια καλή δικαιολογία αρκετές φορές, είναι το να πιείτε ένα ποτό στο σπίτι, όπου θα είστε πιο άνετα.
  • Εάν πας για καφέ, μην πας σε γεμάτη καφετέρια! Διάλεξε μια πιο άδεια καφετέρια και πάντα να κάθεσαι σε καναπέ. Βάλε την οπωσδήποτε να κάτσει δίπλα σου. Δεν είστε για επαγγελματικό ραντεβού, ώστε να κάτσει απέναντί σου!
  • Ποτέ μην δεχτείς να βγείτε με παρέα. Θα βγείτε οι ΔΥΟ σας.
  • Ποτέ πρώτο ραντεβού  σε κλαμπ. Προτίμησε κάτι πιο ήσυχο. Δεν χρειάζεται επίσης να ξοδέψεις πολλά χρήματα για ένα ποτό! Μια καλή επιλογή, είναι να πάτε σε ένα ήσυχο κρασάδικο. Καλώς ή κακώς, λίγο αλκοόλ πάντα βοηθάει μια κοπέλα.

Πριν συνεχίσεις δες το βίντεο:

  • Το να φιληθείτε πρώτα, είναι απαραίτητο στοιχείο πριν κάνετε σεξ. Μην το καθυστερείς λοιπόν, γιατί καθώς περνάει ο χρόνος, θα σου γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Εάν πάτε για καφέ και δεν φιληθείτε, μην σε επηρεάσει καθόλου! Απλά μετά πήγαινε την λιγάκι για περπάτημα και φιληθείτε τότε.
  • Μη φιλιέστε όλη την ώρα με την κοπέλα σε περίπτωση που είστε έξω! Εστίασε στο να μιλήσετε και να νιώσει άνετα μαζί σου. Όταν πάτε στο σπίτι, τότε αλλάζουν τα πράγματα…
  • Μην μιλάς για σεξ όταν είστε έξω. Σίγουρα θα πείτε κάποια πράγματα πάνω στο σεξ, αλλά μην εστιάσεις τη συζήτηση σε αυτό. Εάν ξεκινήσεις να μιλάς για σεξ με κάποια, τότε θα πρέπει να είστε στο σπίτι ή σε χώρο όπου μπορείτε να κάνετε σεξ.
  • Μη φοβάσαι! Εσύ ο άντρας. ΕΣΕΝΑ περιμένει να την καθοδηγήσεις στο οτιδήποτε. Έχει αφήσει την ευθύνη πάνω σου.

Τέλος, όταν κανονίζεις το πρώτο ραντεβού, φρόντισε να έχεις ελέγξει όλες τις δυναμικές(μέρος και χρόνος) με τις οποίες θα βγείτε, όπου θα σας επιτρέψουν να καταλήξετε στο σεξ. Μην βγαίνεις με κάποια, αν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες δυναμικές/προϋποθέσεις ή δεν ξέρεις καν με ποιόν τρόπο θα καθοδηγήσεις όλη την αλληλεπίδραση. 

Μάθε πως να κανονίζεις τα καλύτερα και αποτελασματικότερα πρώτα ραντεβού εδώ.

Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.