Οδηγός Συμπεριφοράς! Ποιός πρέπει να Πληρώνει όταν Βγαίνετε;

Ο Άνδρας Πρέπει Να Πληρώνει Πάντα Ή Είναι Κάποια Προκατάληψη Που Πρέπει Να Αλλάξει;

Μια από τις ερωτήσεις που δεχόμαστε συχνά, είναι αν πρέπει να πληρώνει ο άνδρας για τα έξοδα μιας γυναίκας. Αν και αυτό ξεκινάει από μια νοοτροπία που έρχεται από παλιά. Φαίνεται ότι ακόμα πολλοί (άνδρες-γυναίκες) πιστεύουν ότι είναι απαραίτητο ένας άνδρας να κερνάει την γυναίκα που συνοδεύει! Είναι έτσι όμως;

Σκοπεύω να σου δείξω ότι το να πληρώνεις τα έξοδα της, δεν είναι μόνο αχρείαστο. Αλλά ότι στην πραγματικότητα ελαττώνει τις πιθανότητες σου να καταλήξεις στο κρεβάτι μαζί της.
Για να καταλάβεις τον ψυχολογικό αντίκτυπο που δημιουργεί και στους 2 σας, το να πληρώνεις για αυτήν θα αναλύσουμε κάποια βασικά.

ποιος πληρώνει στο ραντεβού

Αν διαβάζεις προσεκτικά τα όσα γράφονται εδώ μέσα θα συμπεράνεις ότι οι γυναίκες κατατάσσουν έναν άνδρα σε μία από τις 2 κύριες κατηγορίες:

Εραστής Ή Παροχέας.

Υπάρχει Και Μια Τρίτη Υποκατηγορία : Ο Φίλος.

Κάποιες γυναίκες ψάχνουν για τους παραπάνω τύπους ανδρών όλη την ώρα.

Κάποιοι άνδρες με το να της δείχνουν πόσο καλοί είναι και πόσο θα είναι εκεί ακούσια ή εκούσια αυτομάτως κατατάσσουν τον εαυτό τους σαν φίλο. Κάποιοι άλλοι στοχεύουν μόνο στο σεξ και προσπαθούν να είναι γοητευτικοί, sexy, θελκτικοί κλπ.

Οι περισσότεροι προσπαθούν να την εξαγοράσουν με το να της δείχνουν πως μπορούν να της παρέχουν μακρόχρονη συναισθηματική ασφάλεια και υλικά αγαθά!

Και αυτό είναι μεγάλο λάθος. Δες ποια άλλα λάθη να αποφεύγεις όταν φλερτάρεις.

Όταν γνωρίζεις το παραπάνω αμέσως γίνεται προφανές το που σε οδηγεί το να πληρώνεις διαρκώς για αυτήν..Δεν σε κατηγοριοποιεί στο μυαλό της ως φίλο γιατί οι φίλοι μοιράζονται τα έξοδα ή πληρώνει ο καθένας για τα δικά του.

Σίγουρα ούτε σαν εραστή, γιατί αυτός παρέχει ερωτική και σεξουαλική ικανοποίηση σε μια γυναίκα όχι οικονομική ασφάλεια. Με το να πληρώνεις στο μυαλό της διεκδικείς τον ρόλο του «γκόμενου» ή συζύγου.

Της δείχνεις ότι εσύ μπορείς να την φροντίσεις καλύτερα από άλλους!

Γιατί Δεν Πρέπει Να Πληρώνει Ο Άνδρας

Αν δεν είσαι πλούσιος και αν θέλεις ποιοτικές γυναίκες δίπλα σου, αυτός είναι ένας διαγωνισμός που δεν μπορείς να κερδίσεις. Με το να πληρώνεις εσύ κάθε φορά που βγαίνετε αυτό που της δείχνεις είναι πόσο κοινότυπος είσαι. Στα μάτια της δεν διαφέρεις από όλους τους άλλους που γνώρισε μέχρι τώρα.

Όμως το «σαν όλους τους άλλους» δεν θα την κάνει να σκέφτεται πότε θα βρεθείτε μόνοι σας, ούτε θα σε θέσει ως πρόκληση στο μυαλό της.
Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι το να πληρώνεις πάντα εσύ είναι απολύτως λάθος.

Αν σε αξιολογήσει σαν πιθανό εραστή θα είναι πρόθυμη (ή τουλάχιστον μη αρνητική) να προχωρήσει μαζί σου και να δικαιολογήσει στο μυαλό της το σεξ, γιατί σε βρίσκει ελκυστικό, sexy ακόμα και ειλικρινή αν θες.

ποιος πληρώνει στο ραντεβού

Επειδή ακριβώς έχουν μάθει ότι κάποιον άνδρα με προοπτικές σχέσης δεν θέλουν να τον χάσουν (και για να αποφύγουν χαρακτηρισμούς) με το να πέσουν στα μάτια τους ως «εύκολες» το να κάνει sex μαζί σου δεν είναι ριψοκίνδυνο.

Από την άλλη αν πληρώνεις για όλα, αν της δείχνεις πόσο ασφάλεια θα έχει μαζί σου (και πόσο το παιδί της δεν θα πεινάσει) θα καθυστερήσει το σεξ γιατί το θεωρεί ρίσκο.

Όταν θες μια γυναίκα πολύ πάντως υπάρχει τρόπος να τα πας καλύτερα μαζί της. Δες εδώ το βίντεο.

Τι Συμβαίνει Όμως Όταν Η Αποπλάνηση Καθυστερεί;

Προσθέτονται παραπάνω βήματα, η κατάσταση συνθετοποιείται, αυξάνονται οι πιθανότητες λάθος χειρισμών από μεριάς σου (ειδικά από κάποιον λιγότερο έμπειρο) και επειδή η ζωή είναι απρόβλεπτη ο έλεγχος που έχεις πάνω στην διαδικασία αρχίζει να μειώνεται.

Μια από τις πιο αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές που μπορεί να έχει ένας άνδρας είναι το να πληρώνει κάθε φορά αυτός στις εξόδους με την γυναίκα που θέλει να κάνει σεξ.


Η Απάντηση Στο «Ποιος Πρέπει Να Πληρώνει Στο Ραντεβού;»

Δεν υπάρχει κανόνας σε αυτό! Το παιχνίδι σε μαθαίνει την πραγματικότητα και σου δίνει κατευθυντήριες, αλλά όλα ξεκινούν και τελειώνουν με εσένα. Όταν είσαι έμπειρος, οι γνώσεις και ο αριθμός των γυναικών που έχεις βρεθεί σου εξασφαλίζουν ή σου επιτρέπουν (γιατί ποτέ δεν θα μπορέσεις να ελέγξεις πλήρως τις δυναμικές) να καθοδηγείς και να κερδίζεις από όλες τις καταστάσεις.

Παρακάτω θα διαβάσεις κάποιες βασικές συμβουλές

#1. Κράτα Τις Εξόδους Σου Φθηνές.

Ακριβά εστιατόρια, κεράσματα εντυπωσιακών coctails γενικά ακριβές και εντυπωσιακές έξοδοι επικοινωνούν στην γυναίκα ότι « θέλεις να την φροντίσεις και να της παρέχεις» που με την σειρά του την κάνει να πάρει τον χρόνο της, για τους λόγους που περιέγραψα πιο πάνω, αλλά και για έναν ακόμα:

Υπάρχουν πολλές που απολαμβάνουν την αξία που τους δίνεις! Υπάρχουν άλλες που θα δοκιμάσουν να δουν μέχρι πόσο μπορούν να συντηρούν αυτήν την απολαυστική κατάσταση χωρίς να σου δώσουν σεξ! Δοκίμασε να δεις πως αισθάνεται όταν πληρώνει και εκείνη. Η γλώσσα του σώματος δεν λέει ποτέ ψέμματα.

Δες 3 απίστευτα μέρη για πετυχημένα ραντεβού στο βίντεο που ακολουθεί.

#2. Δώσε Στην Έξοδο Σου Ανεπίσημο Πλαίσιο.

Οι περισσότεροι μεγαλοποιούν την έξοδο και θέλουν να στήσουν μια υπερπαραγωγή. Αυτό εκτός από το ότι φέρνει μεγάλη πίεση στην γυναίκα, σε κάνει να έχεις μεγάλες προσδοκίες και για το μετά, και επειδή με αυτήν την συμπεριφορά το μετά δεν θα συμβεί, ουσιαστικά αυτοσαμποτάρεσαι.Να θυμάσαι έχει τουλάχιστον άλλον έναν που όταν βγαίνουν, πληρώνει για αυτήν. Το ότι είναι έξω μαζί σου και όχι με αυτούν κάτι δείχνει.

#3. Δημιούργησε Το «Μαζί».

ραντεβού

Πέραν από το ρομαντικό του πράγματος. Μια βόλτα στην παραλιακή με το αυτοκίνητο ή το να έρθει σπίτι σου για ταινία σας κάνει «ίσους». Κανείς δεν πληρώνει για τον άλλον, αλλά όλη η επαφή σας έχει να κάνει με το «μαζί» που έχετε φτιάξει μέχρι εκείνη την στιγμή. Οι ακρίβειες και οι πολυτέλειες της αποσπούν την προσοχή από το φλερτ.
Μην βγαίνεις για να την εντυπωσιάσεις Δεν έχει να κάνει με το να της δείξει πόσο καλά τα πας στην δουλειά. Έχει να κάνει με το δεις αν αξίζει να της ξαναφιερώσεις τον πολύτιμο χρόνο του Alpha Male.

Η γυναίκα παραμένει πάντα η ίδια! Η μόνη διαφορά μεταξύ ενός άνδρα που την βγάζει σε ένα απλό ραντεβού και καταλήγει να κάνει σεξ μαζί του και ενός που πληρώνει τα πάντα κάνοντας την έξοδο υπερπαραγωγή και γυρίζει σπίτι μόνος του, είναι ο ίδιος ο άνδρας και τα συναισθήματα άνεσης, έλξης, και πρόκλησης που  εκείνος θα της προκαλεσει!

Σκέφτεσαι κι εσύ ότι ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις μια πιο έντονη σεξουαλική ζωή; Κέρδισε χρόνο, πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.