Οδηγός Σκέψης: Αν Διαχειριστείς το Μυαλό σου, θα Διαχειριστείς και τις Γυναίκες

γυναίκες και διαχείριση σκέψεων.

Πως Να Διαχειριστείς Και Το Μυαλό Σου Και Τις Γυναίκες

Όπως ήδη ξέρεις, το πρόβλημα που δημιουργείται όταν πρόκειται να φλερτάρεις με γυναίκες είναι επικοινωνιακό. Οι σκέψεις που έρχονται στο μυαλό σου μπορεί έχουν την μορφή χιονοστιβάδας – απλά αντιδράς σε αυτές.

Ένας τρόπος για να εξελιχθείς με τις γυναίκες ίσως να σκέφτεσαι πως είναι ένας: Να μιλήσεις σε όσες περισσότερες γυναίκες μπορείς. Σίγουρα, είναι αποτελεσματικός τρόπος, όμως υπάρχουν κάποια μικρά κενά σε αυτή την προσέγγιση της λύσης.

μίλα σε όσο περισσότερες γυναίκες μπορείς

Σημασία δεν έχει μόνο να μάθεις να επικοινωνείς με συγκεκριμένο τρόπο με τις γυναίκες αλλά να γίνεις αποτελεσματικός επικοινωνιακά. Δεν γίνεται όλη την ημέρα να μην μιλάς σε άνθρωπο και στο τέλος της ημέρας να μπορείς να διαχειριστείς μια παρέα γυναικών όπου τουλάχιστον η μια είναι ελκυστική.

Σκοπός λοιπόν, είναι να μπορείς να κρατάς την προσοχή του ακροατή σου. Αν για παράδειγμα φαίνεσαι νευρικός τότε ο ομιλητής θα πιστέψει πως η πληροφορία που του μεταφέρεις περιέχει κάποιο σφάλμα: Δεν πιστεύεις αυτό που λες.

Εκτόξευσε την επικοινωνία σου. Δες το παρακάτω βίντεο και μάθε πως.

Για να καταφέρεις να αυξήσεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες με τις γυναίκες, θα χρειαστείς κάποιες εξαιρετικά χρήσιμες πληροφορίες.

Να Είσαι Σίγουρος

Η κάθε μορφή επικοινωνίας περιλαμβάνει ένα ποσοστό ρίσκου. Μπορεί να κερδίσεις ή να χάσεις. Αν όμως παίξεις δυνατά, ανεξάρτητα το αποτέλεσμα, θα έχεις κερδίσει πολύτιμες πληροφορίες για το πώς να εκφράζεις τις ανάγκες σου και την προσωπικότητα σου.

Αν αισθάνεσαι ενοχές ή πως χρειάζεται να αποδείξεις πως είσαι ξεχωριστός θα πέσεις γρήγορα στην παγίδα της εξωτερικής επιβεβαίωσης.

Να θυμάσαι: Είσαι ήδη ξεχωριστός. Όλοι έχουμε ξεχωριστά στοιχεία γιατί η κάθε προσωπικότητα είναι μοναδική. Το μυστικό όμως είναι στο κατά πόσο προβάλεις προς τα έξω τα στοιχεία αυτά.

είσαι ξεχωριστός

Πολλές φορές έχω παρατηρήσει άνδρες να προσεγγίζουν πετυχημένα γυναίκες. Όμως στην αρχή, παρατηρώ κάτι κοινό: Οι περισσότεροι μιλούν σαν να προσπαθούν να κρύψουν κάτι.

Αυτό εν μέρει είναι φυσιολογικό. Σε μια άγνωστη για εσένα κατάσταση, το μυαλό σου στέλνει διαρκώς σήματα πως υπάρχει μια ανύπαρκτη απειλή στο περιβάλλον. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είσαι σφιγμένος και να μην εκφράζεσαι όπως θα ήθελες.

Όμως, όπως αναφέρθηκε πριν, σκοπός σου είναι να επικοινωνείς με σιγουριά.

Δες εδώ ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο του Χρήστου σχετικά με τα επικοινωνιακά λάθη που θα πρέπει να αποφύγεις.

Για Να Τεστάρεις Τον Βαθμό Σιγουριάς Που Εκπέμπεις Με Τις Γυναίκες, Κάνε Το Παρακάτω Πείραμα:

Την επόμενη φορά που θα δεις μια γυναίκα στον δρόμο ή σε κάποιο μαγαζί που μπορεί να βρεθείς, καν’ της ένα κομπλιμέντο για κάτι που φοράει. Δεν έχει σημασία το αντικείμενο αλλά ο τρόπος που θα το πεις. Αν σε αγνοήσει, τότε θα χρειαστεί να αναλύσεις τις σκέψεις που έκανες ακριβώς πριν μιλήσεις.

φλερτάρεις με τη γυναίκα που σου αρέσει

Η αλήθεια του μυαλού σου και των σκέψεων σου για μια νέα κατάσταση, φανερώνεται όταν είσαι έτοιμος κινηθείς προς αυτήν.

Μην ξεχνάς: Αν αισθάνεσαι νευρικότητα τότε αυτό το συναίσθημα θα επηρεάσει το χρώμα της φωνής σου. Και η φωνή είναι ένα καθοριστικό εργαλείο αποτελεσματικής επικοινωνίας.

Σκοπός είναι να μάθεις να ελέγχεις συνειδητά συγκεκριμένα στοιχεία της γλώσσας σώματος ακόμα και αν αισθάνεσαι άβoλα. Με τον καιρό, η διαδικασία αυτή θα σε διδάξει αρκετά για το πώς να προβάλεις τον εαυτό σου κάτω υπό πίεση.

Η Σημασία Της Διασκέδασης Και Για Σένα Και Τις Γυναίκες

Η προσέγγιση έχει ένα μυστικό: Όσο περισσότερο την σκέφτεσαι τόσο πιο τρομακτική γίνεται. Όμως, αν δεν καταφέρεις να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά τότε καμία προσέγγιση δεν πρόκειται να σου προσφέρει το μέγιστο.

Να έχεις πάντα στο μυαλό σου πως με κάθε προσέγγιση προσθέτεις άλλη μια ξεχωριστή εμπειρία στην ζωή σου.

εμπειρία με τις γυναίκες

Είσαι έτοιμος να προσεγγίσεις και οι σκέψεις που τρέχουν στο μυαλό σου είναι ασταμάτητες. Αρχίζεις να επεξεργάζεσαι σενάρια όπου ένας επικείμενος Αρμαγεδδών είναι ακριβώς μπροστά σου. Τι κάνεις;

Αν βρίσκεσαι ήδη σε προχωρημένο επίπεδο, τότε θα έχεις μάθει να συγκεντρώνεις την σκέψη σου στο αποτέλεσμα που θέλεις και μέσω αυτών των σκέψεων, να δημιουργείς το απαραίτητο εσωτερικό κίνητρο ώστε στην αρχή της επικοινωνίας με τις γυναίκες να προβάλεις μια ισχυρή πραγματικότητα. Αν όμως είσαι αρχάριος, τι κάνεις;

  1. Φρόντισε να περνάς καλά με την παρέα σου.
  2. Όταν παρατηρήσεις τις γυναίκες που θέλεις να προσεγγίσεις, τότε απέκτησε επίγνωση των σκέψεων που σου δημιουργούν άγχος ή πίεση.
  3. Προσπάθησε να κρατήσεις μια εικόνα στο μυαλό σου όπου βρίσκεσαι ήδη στην παρέα γυναικών που σου αρέσει και περνάς καλά.

Εισαγωγή Στον Αυτόματο Πιλότο

Όσο περισσότερο σκέφτεσαι τι μπορεί να στραβά, τόσο περισσότερο αυξάνεις την εσωτερική πίεση που ασκείται στο συναισθηματικό σου περιβάλλον. Αυτή η πίεση, είναι μια αρνητική ώθηση η οποία τείνει να φανερώνει τα αδύνατα σημεία σου.

Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika που ακολουθεί σχετικά με την αλλαγή στον τρόπο σκέψης που σου χρειάζεται.

Αν προσπαθείς να επικοινωνήσεις με γυναίκες και σκέφτεσαι διαρκώς πως δεν ξέρεις τι να πεις, τότε δημιουργείται ένα νοητικό πλαίσιο μέσω του οποίου όπου αντλεί πληροφορίες από ένα point of reference αδυναμίας και έλλειψης.

Συμπέρασμα

φλερτ

Ουσιαστικά, ένας αρνητικός τρόπος σκέψης θα σε σπρώξει στην διαδικασία όπου θα προσπαθείς να καλύψεις μια αδυναμία και όχι να αφεθείς στην στιγμή.

Η επιτομή οποιασδήποτε υψηλής απόδοσης είναι η ικανότητα να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματα σου και να αφήνεσαι στην εμπειρία. Στην αρχή χρειάζεται εξάσκηση, όμως με τον καιρό είναι ένα ξεκάθαρο μονοπάτι επιτυχίας.

Σκέφτεσαι κι εσύ ότι ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις μια πιο έντονη σεξουαλική ζωή; Κέρδισε χρόνο, πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.