Οδηγός: Τρόπος Σκέψης για την Απόρριψη Όταν Προσεγγίζεις Γυναίκες

Ο Σώστός Τρόπος Σκέψης Για Την Απόρριψη

Η απόρριψη είναι μια σκέψη που πολλοί μαθητές μας αξιοποιούν ως δικαιολογία στα bootcamps για να μην πάνε να μιλήσουν. Για αυτό στις κοινές εξόδους μας στο πρακτικό κομμάτι του προγράμματος, προσεγγίζουμε γυναίκες μαζί σου, ώστε να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει κάτι άσχημο που μπορεί να συμβεί. Παράλληλα ας εξηγήσουμε στο παρόν κείμενο τον τρόπο σκέψης που πρέπει να μας συντροφεύει σε κάθε μας έξοδο σε ότι αφορά την απόρριψη.

Είσαι στο club ή στο δρόμο και απολαμβάνεις την έξοδό σου. Γρήγορα καταλαβαίνεις ότι κάτι λείπει από αυτήν και δεν μπορεί να είναι άλλο από την γυναικεία παρέα. Είσαι άνδρας βλέπεις και τα ένστικτά σου σε οδηγούν να ξεκινήσεις το κυνήγι. Όπως είστε έτοιμοι να προσεγγίσετε και να γνωρίσετε γυναίκες, αρχίζει ο ιδρώτας και το άγχος.

Διάφορες δικαιολογίες στο μυαλό αρχίζουν να σε πιέζουν να μη πας να της μιλήσεις, χωρίς να έχεις καμία απολύτως ουσιαστική ένδειξη πως θα συμβεί κάτι κακό.

Αναρωτιέσαι…

Και αν με απορρίψει;

Μάθε ποιος είναι ο σωστός τρόπος σκέψης για την απόρριψη, αλλάζοντας τρόπο σκέψης σήμερα. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika.

Από Κάθε Προσέγγιση Σε Γυναίκα Βγαίνει Κάτι Καλό.

Σκέψου πως από κάθε άνθρωπο που γνωρίζεις κάτι μαθαίνεις. Και ειδικά από τις γυναίκες. Εξελικτικά πάντα ψάχνουν να βρουν τον καλύτερο για αυτές.

Ως εκ τούτου έχουν αναπτύξει μηχανισμούς που με την γλώσσα του σώματος, τη φωνή, το βλέμμα και άλλους τρόπους υποσυνείδητης επικοινωνίας που εισάγεις κατά την προσέγγισή της, εκείνη καταλαβαίνει αν είσαι το αρσενικό που χρειάζεται.

Πως Να Αντιμετωπίζεις Την Απόρριψη

απόρριψη

Στην περίπτωση που σε απορρίψει σκέψου τι πήγε στραβά και διόρθωσέ το στην επόμενη προσέγγιση. Μπορείς ακόμα και να ρωτήσεις πριν φύγεις τι δεν της άρεσε. Είναι feedback – ανάδραση για τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες που από τις γυναίκες είναι πάντα στοχευμένο, αμείλικτο και κυρίως σωστό και θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι πήγε στραβά.

Παράλληλα σου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσεις την κουβέντα. Έχω βγει ραντεβού με κοπέλα η οποία στην αρχή με απέρριπτε και έπειτα, αφού κάναμε τη κουβέντα περί ανάδρασης της είπα:

Ωραία, ας το πάμε από την αρχή τώρα.

Και συστήνομαι ξανά από το μηδέν σα να εμφανίστηκα μόλις. Γέλασε, της φάνηκε έξυπνο και συνεχίσαμε την γνωριμία μας μέχρι που βγήκαμε ραντεβού και φυσικά φτάσαμε μέχρι την ερωτική συνεύρεση.

Η Απόρριψη Δεν Είναι Για Σένα.

Όταν διεκδικείς, δείχνεις ότι είσαι ένας Άνδρας Αξίας με κριτήρια και επιθυμίες. Όταν κυνηγάς, αυτή η εικόνα αλλάζει. Πού σταματάει όμως η διεκδίκηση και που ξεκινάει το κυνήγι; Σήμερα ο Χρήστος θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, αλλά θα σου δώσει επίσης και τους 5 σημαντικότερους λόγους για να σταματήσεις να την κυνηγάς.

#1. Η απόρριψη σχετίζεται με τον τρόπο προσέγγισης, την ώρα ή το μέρος.

#2. Μη το παίρνεις προσωπικά. Δεν απορρίπτει εσένα, καθώς δεν έχει προλάβει να σε γνωρίσει.

#3. Μη νιώθεις ότι δεν είσαι αρκετός. Είσαι και παραείσαι.

#4. Και μάλιστα, ενδεχομένως να είσαι τόσο καλός για αυτήν που αν την γνώριζες να την απέρριπτες εσύ.

#5. Κάποιες από όσες γυναίκες θα γνωρίσεις και ενδεχομένως να μην είναι διαθέσιμες για εσένα, δεν έχουν κάνει ούτε τα μισά στη ζωή τους από όσα έχεις κάνει εσύ. Οπότε δεν έχει να κάνει με εσένα ή τον χαρακτήρα σου.

#6. Μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιο ζήτημα και βγήκε απλά έξω με την φίλη της να τα πούνε χωρίς να ψάχνει αρσενικό τη συγκεκριμένη βραδιά. Μπορεί απλά να είναι άρρωστη η γάτα της ή η μάνα της να της την είπε για άλλη μια φορά επειδή πήγε 35 και δεν έχει ακόμα βάλει σε μια σειρά την ζωή της.

#7. Μπορεί να είναι με την αδερφή του γκόμενού της και να μη γουστάρει να εκτεθεί μπροστά της. Όλοι έχουμε προβλήματα και φόβους να αντιμετωπίσουμε και ενδεχομένως να σε απορρίπτει επειδή την επηρεάζουν εκείνη τη δεδομένη στιγμή.

Οι Άνθρωποι Είναι Κατά Βάθος Καλοί Και Εκ Φύσεως Κοινωνικά Όντα.

ξεπέρασε την απόρριψη

Στις χιλιάδες προσεγγίσεις που έχουμε κάνει, οι dating instructors του menofstyle.gr, στο 99,999% των περιπτώσεων, οι αντιδράσεις των γυναικών είναι θετικές. Στο 0.001% που δεν είναι θετικές, κυρίως δηλώνουν ευγενικά μη διαθέσιμες. Αυτό γιατί οι γυναίκες όταν βγαίνουν έξω, συνήθως είναι σε καλή διάθεση. Θέλουν να επικοινωνήσουν, να περάσουν καλά. Παράλληλα, κανείς, ούτε οι γυναίκες προφανώς, δεν θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα και σκηνή υπό το βλέμμα των θαμώνων του χώρου που βρίσκεστε. Η πίεση της έκθεσης και μάλιστα για κάτι αρνητικό είναι αρκετά μεγάλη, ειδικά για την κοινωνική υπόσταση που έχει στο μυαλό της για τον εαυτό της μια γυναίκα.

Η απόρριψη που μπορεί να βιώσεις κατά την προσέγγιση σε γυναίκες, είναι όχι μόνο σπάνια αλλά και ανώδυνη. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα καλό τρόπο σκέψης, έναν αποδοτικό τρόπο προσέγγισης και γιατί όχι μια παρέα να σε ενισχύει στην διαδικασία όπου απαιτείται.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Βρες και διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.