Ελκυστικός Άνδρας: Οι 5 Πυλώνες – Χαρακτηριστικά

Τα ελκυστικά χαρακτηριστικά ενός άνδρα είναι πολλά, όμως πέντε από αυτά ξεχωρίζουν. Διάβασε ποια είναι.

Ελκυστικός Άνδρας Και Τα Χαρακτηριστικά Του

Πολλοί άνδρες αναρωτιούνται και συζητούν για το συγκεκριμένο θέμα και τον τρόπο που ένας άνδρας μπορεί να δείχνει περισσότερο ελκυστικός.

Είναι ένα θέμα που με είχε απασχολήσει αρκετές φορές και οι απαντήσεις που έψαχνα μπορούσαν να προκύψουν μόνο μέσα από την πραγματική ζωή, με παραδείγματα.

Δεν έπρεπε παρά μόνο να κοιτάξω κάποιον άνδρα που ήταν ήδη ελκυστικός. Και να κρίνω με βάση όσα έβλεπα. Εκείνα δηλαδή τα χαρακτηριστικά που τον έδειχναν ελκυστικό σε μία γυναίκα.

Όντως, όταν παρατήρησα αρκετούς είδα σε αυτούς παρόμοια χαρακτηριστικά μεταξύ τους και πολλά από αυτά τα γνωρίζεις ήδη και εσύ, κάνοντας μία απλή καθημερινή έρευνα για το θέμα.

ελκυστικός άνδρας

Το θέμα με το να είναι κάποιος ελκυστικός είναι ότι, το να δείχνεις ελκυστικός είναι μια συνολική συμπεριφορά. Τα χαρακτηριστικά που θα διαβάσεις παρακάτω λειτουργούν αποτελεσματικά μόνο όταν συνδυαστούν μεταξύ τους.

Επομένως, προκειμένου να αποκτήσεις μια ελκυστική συμπεριφορά και να γίνεις ένας ελκυστικός άνδρας είναι απαραίτητο να καλλιεργήσεις σταδιακά όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν περισσότερο ελκυστικό.

Μπορεί να ισχύουν πολλά για την έλξη, ωστόσο η ωμή αλήθεια είναι η εξής: Καμία γυναίκα δεν ψάχνει κάποιον που της δημιουργεί έλξη μόνο για λίγο.

Προκειμένου μια γυναίκα να μείνει μαζί σου και μάλιστα μακροπρόθεσμα, είναι απαραίτητο να κάνεις αυτά τα χαρακτηριστικά κτήμα σου και σταδιακά, να γίνουν μέρος του ποιος είσαι.

Διαβάζοντας παρακάτω θα ανακαλύψεις όχι μόνο τους πέντε πυλώνες για να γίνεις πιο ελκυστικός στις γυναίκες, αλλά κυρίως, τον τρόπο με τον οποίο μπορείς κι εσύ να τα αποκτήσεις

Από Ποιον Άνδρα Έλκονται Περισσότερο Οι Γυναίκες;

ελκυστικός άνδρας

Η αναζήτηση, αν και επιφανειακή, μου είχε δώσει αρκετές απαντήσεις. Όμως εγώ ήθελα να είμαι σίγουρος για αυτό που αναζητούσα και κάποια στοιχεία από το πάζλ έλειπαν.

Εντάξει, είχα αντιληφθεί το προφανές και πολύ βασικό φυσικά:

Ότι ένας άνδρας που θέλει να δείχνει ελκυστικός προσέχει την εμφάνιση του.

Είναι σημαντικός για τους γύρω του, έχει αυτοπεποίθηση και άλλα.

Όμως όλα αυτά δεν αποτελούσαν προϊόν παρθενογένεσης.

Με κάποιο τρόπο είχαν βρει αυτοί οι άνδρες την ικανότητα να αξιοποιούν αυτά τα εργαλεία και να είναι ελκυστικοί.

Οι απαντήσεις δόθηκαν φυσικά στην πράξη και από τις ίδιες τις γυναίκες. Αφού έκανα προσεκτικά κάθε προσέγγιση για να καταλάβω πότε είχα καλύτερα αποτελέσματα και πώς αντιδρούν σε αυτά οι ίδιες.

Όλα τα παραπάνω όντως ίσχυαν. Αλλά η πραγματικότητα λειτουργούσε όπως ήθελα εγώ. Μόνο όταν πραγματικά ένιωθα ελκυστικός και ήμουν σίγουρος για τον εαυτό μου.

Σε κάθε άλλη περίπτωση οι γυναίκες αντιλαμβάνονταν κάθε πιθανή αδυναμία μου και γρήγορα αποδομούσα την ελκυστική εικόνα που ήθελα να δείχνω.

Έτσι λοιπόν γίνεσαι ελκυστικός όταν αποφασίσεις ότι όντως είσαι.

Ας δούμε όμως 5 πυλώνες ενός ελκυστικού άντρα.

#1. Αυτοπεποίθηση Και Σιγουριά Στον Άνδρα

αυτοπεποίθηση και σιγουριά

Ένας κανόνας που θεωρούσα πάντα ότι έχει άμεση σχέση με όλα όσα δείχνουμε στους γύρω μας, αφορά την ικανότητα να πιστεύουμε στον εαυτό μας.

Πολλοί άνθρωποι, ανάμεσα τους και εγώ, δεν πίστευα σε κάποιες ικανότητες που είχα ή που με σκληρή δουλειά ενδεχομένως θα μπορούσα να αποκτήσω.

Η αλήθεια είναι πως στην αρχή μπορεί να μην το πιστεύεις πολύ, αλλά σημασία δεν έχει τι πιστεύεις εσύ στο ξεκίνημα της πορείας σου με τις γυναίκες, αλλά η δύναμη που θα δείξεις στη συνέχεια και όταν όλες οι πιθανότητες θα είναι εναντίον σου.

Να μπορείς να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου να κάνει κάτι σαν αυθεντία. Και να λειτουργεί έτσι ακόμα και αν τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που επιθυμείς.

Δες το παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika για την αξία των στόχων και την πειθαρχία που χρειάζεσαι για να τους πετύχεις.

 

Είμαστε Ο Σκληρότερος Κριτής Του Εαυτού Μας.

Και φυσικά δεν μπορούμε να του κρυφτούμε από τίποτα, όμως μπορούμε να τα δώσουμε όλα και να είμαστε ήσυχοι με την συνείδηση μας.

Η αυτοπεποίθηση είναι η ικανότητα ενός ατόμου να διαχειριστεί αποτελεσματικά τις απρόβλεπτες και δύσκολες καταστάσεις στη ζωή του.

Και ευτυχώς, είναι κάτι το οποίο μπορεί να καλλιεργήσει ο καθένας μας.

Επομένως, είναι απαραίτητο να αποκτήσεις δυναμισμό και να βγάλεις τον υπερήρωα από μέσα σου, ώστε να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Οι γυναίκες έλκονται αυτόματα από τους άντρες που εκπέμπουν αυτοπεποίθηση. Είναι ένα χαρακτηριστικό στο οποίο πολύ απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ.

Και η αυτοπεποίθησή σου είναι διάχυτη πάνω σου.

Φαίνεται από τον τρόπο που περπατάς, το πώς κινείσαι στο χώρο, το βλέμμα σου, το εάν χαμογελάς, την τονικότητα της φωνής.

Ακόμα, σημαντικό ρόλο παίζει φυσικά και το τι λες.

Ένας άνδρας με αυτοπεποίθηση δεν φοβάται να πει ευθέως τη γνώμη του ή την αλήθεια, όσο δύσκολη ή ωμή κι αν είναι.

Επίσης, δεν φοβάται να διαφωνήσει.

Όλα αυτά δείχνουν ότι δεν έχεις ανάγκη την αποδοχή ενός ατόμου προκειμένου να νιώσεις συναισθηματικά ασφαλής.

Και αυτό, πέρα από αυτοπεποίθηση, δημιουργεί και έλξη.

#2. Εμφάνιση, Στυλ Και Αρρενωπότητα Σε Έναν Άνδρα

ελκυστικός άνδρας

Η παρουσία σου γενικότερα επηρεάζει την ψυχολογία σου, αλλά και των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι.

Θα έχεις παρατηρήσει τον εαυτό σου να κρίνει κάποιον άνθρωπο από την εμφάνιση και το στυλ του και να προσπαθείς να καταλάβεις τα χαρακτηριστικά του με αυτό τον τρόπο.

Αν θέλεις να μάθεις πώς να δείχνεις πιο σέξι, τότε δες το παρακάτω βίντεο:

Προσοχή!

Όταν λέμε εξωτερική εμφάνιση δεν εννοούμε απαραίτητα την ομορφιά.

Εννοούμε κυρίως το να είναι ένας άνδρας περιποιημένος.

Αυτό σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να φοράς καθαρά και σιδερωμένα ρούχα, να συνδυάζεις τα ρούχα σου και να είσαι καθαρός.

Δώσε βάση στα αξεσουάρ σου, τα παπούτσια και τον συνδυασμό χρωμάτων.

Επίσης, πολύ σημαντικό για την εξωτερική σου εμφάνιση είναι το κούρεμα και η περιποίηση του προσώπου σου.

Όλα αυτά παίζουν τεράστιο ρόλο στο να δημιουργηθεί έλξη σε μια γυναίκα.

Το στυλ είναι δεδομένο ότι επηρεάζει θετικά και αρνητικά την εικόνα μας, και φανερώνει τη σοβαρότητα που αντιμετωπίζεις εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου.

#3. Η Γοητεία Eνός Άνδρα Που Φροντίζει Και Προστατεύει Τους Ασθενέστερους

ελκυστικός άνδρας

Μία γυναίκα μπορεί να επιλέξει έναν άνδρα που είναι προστατευτικός με τους οικείους του ή σε σχέση με οποιοδήποτε αγαπημένο του πρόσωπο, καθώς αναγνωρίζει τα χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου που μπορεί να φροντίσει αύριο, την οικογένεια του, άρα και τα παιδιά της.

Είναι ένα πολύ σημαντικό συναίσθημα που καλλιεργείται σε όλους τους ανθρώπους και βλέπουν με αυτό τον τρόπο στα μάτια τους έναν ελκυστικό άνδρα στην προκειμένη περίπτωση.

Δεν χρειάζεται να γίνεις το καλό παιδί και να κάνεις χάρες που δεν επιθυμείς για να το πετύχεις αυτό, καθώς έτσι θα φαίνεται ότι προσπαθείς να εκβιάσεις την εύνοια τους.

#4. Ο Ελκυστικός Άνδρας Έχει Ευγένεια

Έχεις σκεφτεί πόσο σημαντικό είναι για εσένα να βρίσκεσαι με ανθρώπους ευγενικούς και ευχάριστους;

Ένας άνδρας που είναι ευχάριστος και κοινωνικός το δείχνει αμέσως στους άλλους και με αυτό τον τρόπο δημιουργεί οικειότητα σχετικά γρήγορα, βρίσκοντας ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα και αναζητήσεις.

Αυτό είναι κάτι που το παρατηρούμε στην καθημερινότητά μας, καθώς και εμείς οι ίδιοι θέλουμε να έχουμε φίλους που περνάμε καλά μαζί τους, έχουν χιούμορ και διακρίνονται για τις κοινωνικές τους δεξιότητες.

#5. Η Ελκυστικότητα Ενός Άνδρα Που Είναι Ανεξάρτητος Και Φροντίζει Τον Εαυτό Του

φροντίζεις το εαυτό σου

Ένας άνδρας που έχει βρει το σκοπό της ζωής του και όσα θα του άρεσαν να κάνει προσπαθώντας να τα πραγματοποιήσει, είναι ένας άνδρας γεμάτος ενέργεια.

Αυτό που απαιτείται για να το πετύχει είναι να αγαπάει την καθημερινότητα του και να ζει για αυτήν κάθε της στιγμή.

Πολλοί από μας κάποια στιγμή στη ζωή μας χάσαμε το νόημα όσων θέλαμε να πραγματοποιήσουμε, με αποτέλεσμα να μη νιώθουμε γεμάτοι με όσα επιλέγουμε να κάνουμε.

Το να μπορείς να έχεις πάθος και να χαράζεις το δικό σου μονοπάτι, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό, αφήνοντας στην άκρη τις ευκολίες που σου προσφέρονται, θα σε εφοδιάσει ώστε να μπορείς να τα καταφέρεις ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.

Κλείνοντας, για να φροντίζεις τους άλλους που νοιάζεσαι προϋποθέτει να μπορείς να φροντίζεις πρώτα από όλα τον εαυτό σου.

Αυτό δείχνει σε μία γυναίκα όπως και στους γύρω μας ότι μπορούμε να φροντίσουμε τους άλλους.

Πολλοί λένε πως όταν εκτιμήσεις και αγαπήσεις τον εαυτό σου μπορείς να αγαπήσεις τους άλλους και δεν έχουν καθόλου άδικο σε αυτό.

Ένας άνδρας ανεξάρτητος από τη μία ξέρει να αντιμετωπίζει δυσκολίες. Από την άλλη δίνει το καλύτερο που μπορεί σε όσα αξίζουν για αυτόν.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις με ακρίβεια πώς να κινείσαι όταν σου αρέσει μια γυναίκα, τότε δες εδώ.

Ελκυστικός άνδρας, δηλαδή Άνδρας Αξίας. Βρες το βιβλίο μας εδώ.

Καλή συνέχεια

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.