Οι 5 Σημαντικότεροι Λόγοι για να ΜΗΝ την Κυνηγήσεις

Υπάρχουν λόγοι για να μην την κυνηγήσεις ενώ σου αρέσει;

Λέμε συχνά πώς ο άντρας είναι αυτός που ξεκινάει να προσεγγίζει μια γυναίκα. Πολύ συχνά όμως αυτό μεταφράζεται στο ότι ο άντρας καλείται να κυνηγήσει μια γυναίκα.

Και δεν είναι ακριβώς έτσι. Αντιθέτως, ενώ είναι υγιές να προσεγγίζεις και να διεκδικείς, υπάρχουν πολύ σημαντικοί λόγοι για να μην την κυνηγήσεις.

Σκέψου το παρακάτω σενάριο:

Την γνώρισες, σου άρεσε, την προσέγγισες και σε απέρριψε.

Ποια είναι η πρώτη σου σκέψη; Συνήθως, να αρχίσεις να την κυνηγάς.

Και αυτή σου η απόφαση, φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα συνήθως. Ακόμα όμως και τα αποτελέσματα να είναι ίδια, σκέψου την φαιά ουσία που σπατάλησες για έναν τέτοιο λόγο.

Όχι πολύ καλό αυτό το σενάριο τελικά.

Γιατί όμως είναι κακό να κυνηγάς μια γυναίκα;

Ας ξεκινήσουμε λέγοντας ότι είναι άλλο πράγμα η διεκδίκηση και άλλο το κυνήγι.

Όταν διεκδικείς, δείχνεις ότι είσαι ένας Άνδρας Αξίας με κριτήρια και επιθυμίες.

Όταν κυνηγάς, αυτή η εικόνα αλλάζει. Ξαφνικά, φαίνεσαι ότι δεν έχεις επιλογές και ουσιαστικά βασίζεσαι σε αυτό που σου έτυχε. Και προσπαθείς να το εξαντλήσεις.

Πού σταματάει όμως η διεκδίκηση και που ξεκινάει το κυνήγι; Είναι κατανοητό πώς αυτά τα όρια μπορούν να είναι αρχικά δυσδιάκριτα. Ειδικότερα όταν είσαι στο ξεκίνημα σου και ακόμα ψάχνεις να βρεις τα πατήματά σου.

Όμως δεν είναι ένα ερώτημα που θα μείνει αναπάντητο!

Σκέψου το πολύ απλά, η διεκδίκηση είναι μια κίνηση που δείχνει κύρος και αξία, ενώ το κυνήγι δείχνει μάλλον απελπισία.

Και εάν αυτός ο λόγος δεν είναι από μόνος του αρκετός, ο Χρήστος σήμερα θα σου δώσει επίσης και ποιοι είναι οι 5 σημαντικότεροι λόγοι για να μην την κυνηγήσεις.

Στο τέλος του video θα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

Δες το video στο κανάλι μας στο YouTube.

Άκου προσεκτικά, μείνει μέχρι το τέλος και γράψε μας την γνώμη σου στα σχόλια.

Πάντα υπάρχουν καινούρια πράγματα να μάθεις και ανεξερεύνητα μονοπάτια στις σχέσεις των δύο φύλων. Μην πηγαίνεις στα τυφλά. Μάθε περισσότερα εδώ

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.