Οι Αποτελεσματικότεροι Τρόποι να Γνωρίσεις Μια Όμορφη Γυναίκα

Οι Αποτελεσματικότεροι Τρόποι να Γνωρίσεις Μια Όμορφη Γυναίκα

Πώς να Γνωρίσεις Μια Όμορφη Γυναίκα

Πολλές φορές, το να γνωρίσουμε μια όμορφη γυναίκα είναι μια κατάσταση που μας φαίνεται εξαιρετικά δύσκολη.

Κι αυτό συμβαίνει για δύο λόγους κυρίως:

α) Δεν βρίσκουμε εύκολα γυναίκες που μας αρέσουν.

β) Όταν βλέπουμε όμορφες γυναίκες που μας αρέσουν, κολλάμε και δεν ξέρουμε πώς να τις προσεγγίσουμε.

Όσο μεγαλύτερη είναι η ομορφιά της γυναίκας, τόσο πιο δύσκολο μας φαίνεται το να την προσεγγίσουμε.

Για κάποιο λόγο, πολλοί από εμάς έχουμε την πεποίθηση ότι μια γυναίκα που είναι όμορφη δεν θα θέλει να μας μιλήσει και να ασχοληθεί μαζί μας.

Για ποιους λόγους συμβαίνει όμως αυτό;

Και τι μπορούμε να κάνουμε εμείς προκειμένου να γεμίσουμε τη ζωή μας με γυναίκες που μας αρέσουν;

Τελικά, μια πολύ όμορφη γυναίκα δεν θέλει ότι κι εμείς; Να φλερτάρει, να περάσει καλά και να απολαύσει τη ζωή;

όμορφη γυναίκα

#1. Προσέγγισε Με Χαμόγελο, Αυτοπεποίθηση Και Αμεσότητα

Το να πας και να μιλήσεις σε μια γυναίκα που σου αρέσει είναι και το πρώτο βήμα, προφανώς, για να την γνωρίσεις. Πριν συνεχίσεις να διαβάζεις, δες το βίντεο του Θέμη με τα βασικότερα λάθη που κάνουν οι άντρες στην προσέγγιση, καθώς και το πώς μπορείς να τα αποφύγεις.

Να θυμάσαι το εξής: Όλες οι γυναίκες θέλουν να φλερτάρουν και να τις φλερτάρουν.

Ακόμα κι αν μια γυναίκα είναι πιο εσωστρεφής ή μαζεμένη, είναι πολύ πιθανό να απολαμβάνει το φλερτ μαζί σου κι απλά να μην στο δείχνει τόσο έντονα.

Επομένως, μην κολλάς.

Κάθε φορά που βλέπεις μια όμορφη γυναίκα που σου αρέσει, φόρα το χαμόγελό σου (γιατί αυτό είναι το όπλο σου), και μίλησέ της με αυτοπεποίθηση και αμεσότητα.

Δεν χρειάζεται να της πεις κάτι εξαιρετικό.

Μπορείς απλά να της πεις κάτι όπως “Γεια, ήρθα να γνωριστούμε”.

Μην κάνεις τα απλά σύνθετα, γιατί δεν υπάρχει λόγος.

Αντίθετα, θυμήσου την αξία σου και το ποιος είσαι και διεκδικήσου αυτό που σου αξίζει.

Αν όχι εσύ, ποιος;

Αν όχι τώρα, πότε;

Η διαφορά των αντρών που έχουν δίπλα τους πολύ όμορφες γυναίκες που τους αρέσουν με αυτούς που δεν έχουν και απλά κοιτούν τις όμορφες γυναίκες είναι ότι οι πρώτοι έκαναν το βήμα και τις προσέγγισαν.

Όλα ξεκινούν από το πρώτο βήμα, λοιπόν.

Κάντο με θάρρος, κι όλα θα πάνε καλά.

όμορφη γυναίκα

#2. Προσέγγισε Μια Παρέα Με Όμορφες Γυναίκες Που Σου Αρέσουν

Από τη στιγμή που εντοπίζεις μια γυναίκα που σου αρέσει, είναι πολύ σημαντικό να βάλεις στον εαυτό σου στη θέση του ότι σίγουρα θα της μιλήσεις.

Μην το διαπραγματεύεσαι μέσα σου.

Αντίθετα, να είσαι σταθερός στην απόφασή σου ότι θα μιλήσεις σε όποια γυναίκα σου αρέσει πραγματικά, ακόμα κι αν είναι μια από τις πολύ όμορφες γυναίκες που φοβάσαι ενδεχομένως να μιλήσεις.

Οι ωραίες γυναίκες και οι ποιοτικές Γυναίκες Αξίας συνήθως δεν κυκλοφορούν μόνες τους.

Αντίθετα, επειδή έχουν κοινωνικό κύκλο, το σύνηθες είναι να βρίσκονται με παρέα, και ενδεχομένως μεγάλη παρέα.

Ο τρόπος για να προσεγγίσεις αποτελεσματικά μια όμορφη γυναίκα η οποία βρίσκεται με παρέα είναι να προσεγγίσεις ολόκληρη την παρέα πρώτα, κι έπειτα να δείξεις με ξεκάθαρο τρόπο το ενδιαφέρον της σε εκείνην μιλώντας της λίγο περισσότερο.

Πρέπει να καταλάβεις ότι είναι πολύ σημαντικό να μιλήσεις στην παρέα μιας γυναίκας που σου αρέσει αρχικά και να μην δώσεις όλη την προσοχή σου εξ αρχής σε εκείνην.

Αυτό είναι ένα συχνό λάθος και δεν οδηγεί σε καλά αποτελέσματα. Αντίθετα, η παρέα της θα νιώσει ότι το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η γυναίκα κι αυτό ενδεχομένως να δημιουργήσει μια επιθετική συμπεριφορά απέναντί σου.

#3. Προσέγγισε Στο Δρόμο, Την Ώρα Που Σχολάει

Ένας από τους τρόπους για να γνωρίσεις γυναίκες που σου αρέσουν είναι να στοχεύσεις ώρες που σχολάνε από την εργασία τους, δηλαδή έξι με εφτά το απόγευμα σε κάποιο κεντρικό σημείο. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με το φλερτ στον δρόμο και το φλερτ στο μπαρ και μάθε ποιο από τα δύο λειτουργεί καλύτερα και σε ποιες περιπτώσεις.

Ειδικά αν είναι Παρασκευή απόγευμα, είναι πολύ πιο πιθανό να γνωρίσεις μια γυναίκα που σου αρέσει και να είναι θετική απέναντί σου, καθώς οι περισσότερες γυναίκες εκείνη την μέρα και ώρα είναι πολύ πιο ευδιάθετες, λόγω του ότι ακολουθεί Σαββατοκύριακό.

Μην περιμένεις να γνωρίσεις μεγάλο ποσοστό ποιοτικών γυναικών σε ένα κλαμπ Σάββατο βράδυ, γιατί οι ποιοτικές γυναίκες έχουν άλλες συνήθειες στην καθημερινότητά τους και ενδεχομένως το να βγουν σε κλαμπ δεν είναι μια από αυτές.

Επιδίωξε, λοιπόν, να συχνάζεις σε μέρη με κόσμο κυρίως απογεύματα και προσέγγισε τις γυναίκες που σου αρέσουν.

Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι ο τόπος και ο χρόνος που γνωρίζεις μια γυναίκα παίζει ρόλο, αλλά δεν είναι το βασικότερο στοιχείο που θα αποτρέψει μια γυναίκα από το να σου μιλήσει.

Όπως επίσης ότι, όπου κι αν γνωριστείτε, δεν υπάρχει κάποιος ξεκάθαρος κανόνας ότι η γυναίκα θα είναι ποιοτική ή όχι.

Εάν για παράδειγμα προσεγγίσεις μια γυναίκα στον δρόμο, αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι μια Γυναίκα Αξίας ή μια όμορφη γυναίκα.

Το σημαντικό είναι να προσεγγίζεις τις γυναίκες που σου αρέσουν και να ξέρεις ποια είναι η αξία σου όταν το κάνεις.

Κλείνοντας, είναι πολύ σημαντικό να θυμάσαι ότι η εξωτερική ομορφιά δεν συνδέεται πάντα με την εσωτερική.

Μια όμορφη γυναίκα δεν είναι απαραίτητα και μια Γυναίκα Αξίας.

Να έχεις κριτήρια και να αξιολογείς τον εσωτερικό κόσμο του ανθρώπου που γνωρίζεις, χωρίς να “τυφλώνεσαι” από την εξωτερική του εμφάνιση.

Το σημαντικό είναι να έχεις δίπλα σου μια γυναίκα με την οποία θα νιώθεις ικανοποίηση και ευτυχία.

Αυτός είναι ο σκοπός του να προσεγγίζεις γυναίκες και μόνο έτσι θα νιώθεις πραγματική πληρότητα.

 

Μπορείς κι εσύ να μάθεις πώς να προσεγγίσεις μια όμορφη γυναίκα. Δες εδώ.

Μπορείς να παραγγείλεις το βιβλίο Άνδρας Αξίας, εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.