Οι Καλύτεροι Τρόποι να Γνωρίσεις Γυναίκες στο Internet

 Γυναίκες Στο Internet Και Πως Να Τις Γνωρίσεις

To online dating υπάρχει από τότε που δημιουργήθηκαν τα πρώτα chat rooms για γνωριμίες, εδώ και πολλά χρόνια. 

Η μορφή που ξέρουμε σήμερα άρχισε να εμφανίζεται πριν από περίπου 15 χρόνια και πλέον είναι κάτι που θεωρείται μέρος της καθημερινότητας μας και είναι και στην Ελλάδα εξαιρετικά διαδεδομένο τον τελευταίο καιρό.

Πολλοί άντρες πλέον γνωρίζουν γυναίκες στο Internet, μέσα από το κινητό τους τηλέφωνο ή τον υπολογιστή.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γνωρίσεις γυναίκες στο internet.

Είτε μέσω σελίδων social media, είτε μέσα από ειδικές εφαρμογές, που όμως δεν είναι όλες το ίδιο αξιόπιστες ή ενεργές.

Ας δούμε αναλυτικότερα τον καθένα από τους τρόπους.

# 1. Γνωριμίες Με Γνωστές / Φίλες Φίλων Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Η παρέα σου και ο κοινωνικός κύκλος μπορούν να αποτελέσουν πηγή γνωριμιών.

Η διαφορά είναι ότι σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεσαι κάποιον να σου γνωρίσει την γυναίκα που σου αρέσει, αλλά μπορείς να της στείλεις ένα αίτημα φιλίας ή ένα μήνυμα και να ξεκινήσετε να μιλάτε.

Αν ο κοινός σας φίλος είναι κάποιος που συμπαθεί, πχ ένας καλός φίλος/η, τότε θα είναι θετικά προδιατεθειμένη απέναντι σου και έχεις πιθανότητες να εξελιχθεί καλά η γνωριμία και να δημιουργηθεί έλξη.

Ο Χρήστος εξηγεί στο παρακάτω βίντεο τι μπορείς να κάνεις, όταν σου αρέσει μια γυναίκα από την ίδια παρέα.

#2. Γνωριμίες Από Εφαρμογές Που Δεν Προορίζονται Για Dating

Βέβαια, δεν χρειάζεται να περιορίζεις τον εαυτό σου.

Δεν σε εμποδίζει κανείς να γνωρίσεις γυναίκες στο internet, μέσω του instagram και άλλων εφαρμογών, χωρίς να έχετε κάποιον κοινό γνωστό.

Υπάρχουν εφαρμογές και παιχνίδια που αν και δεν προορίζονται για φλερτ και γνωριμίες, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως τέτοιες.

Αυτή η περίπτωση βέβαια είναι πιο δύσκολη, καθώς το πιθανότερο είναι ότι η γυναίκα βρίσκεται εκεί μόνο για το παιχνίδι.

Δεν παύει όμως να είναι μια πρόκληση.

γνωριμίες με γυναίκες στο ίντερνετ

Μπορείς με την ευκαιρία του παιχνιδιού να κάνεις σχόλια και να της τραβήξεις το ενδιαφέρον, βάζοντας σταδιακά να δημιουργήσεις οικειότητα. 

Έτσι το ένα παιχνίδι θα φέρνει το άλλο, τα σχόλια θα συνεχίζονται και θα μπορέσεις να εισάγεις σταδιακά το ερωτικό στοιχείο και να περάσεις τη γνωριμία σε άλλα κοινωνικά μέσα και τελικά να συναντηθείτε από κοντά.

Δες στο μεταξύ τι μπορείς να κάνεις για να τα πας καλύτερα όταν θέλεις μια γυναίκα πολύ, στο βίντεο που θα βρεις εδώ.

 #3. Γνωριμίες Με Γυναίκες Σε Εφαρμογές Γνωριμιών

Υπάρχουν πραγματικά αμέτρητες εφαρμογές ειδικές για dating. 

Κάποιες από αυτές μπορεί να κρύβουν απάτες ή να μην δουλεύουν και τόσο καλά, για διάφορους λόγους (μπορεί πχ να υπάρχουν πολλοί άντρες και ελάχιστες γυναίκες ή να μην υπάρχουν μέλη στην περιοχή που κατοικείς).

Ας δούμε συνοπτικά ποιες σελίδες γνωριμιών λειτουργούν αυτή τη στιγμή.

#1. Tinder

Στην Ελλάδα η πιο γνωστή εφαρμογή για γνωριμίες είναι το Tinder, το οποίο ναι μεν δουλεύει, αλλά έχει κάποια μειονεκτήματα. 

Στην Ελλάδα δεν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί σε άλλες χώρες, όπου τα πράγματα είναι πιο απλά.

Είναι γεμάτο από άτομα μικρής ηλικίας και από γυναίκες που απλά περνάνε την ώρα τους και για να μιλήσεις με μια γυναίκα πρέπει να έχετε κάνει match.

#2. Badoo

To badoo είναι εξαιρετικά δημοφιλές, κάτι που σημαίνει ότι θα βρεις πολλές γυναίκες διαθέσιμες στην περιοχή σου.

Το γεγονός ότι υπάρχουν πάρα πολλά μέλη, σημαίνει ότι υπάρχουν απάτες και αρκετά ψεύτικα προφίλ, οπότε χρειάζεται λίγη προσοχή.

Η αρχική εγγραφή είναι δωρεάν, θέλει λίγη προσοχή με τις χρεώσεις, αν δώσεις το κινητό σου.

#3. ΟkCupid

γυναίκες στο ίντερνετ

Το OkCupid είναι μια σελίδα με πολλές δυνατότητες που διαφέρει σημαντικά σε σχέση με άλλες αντίστοιχες εφαρμογές.

Σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις ένα υπερπλήρες προφίλ και να απαντήσεις σε ερωτήσεις, από τις οποίες ο αλγόριθμος της σελίδας σου βγάζει έναν δείκτη συμβατότητας με τις γυναίκες που σου αρέσουν.

Έχει κάποιες λειτουργίες επί πληρωμή, αλλά η απλή του έκδοση δουλεύει πάρα πολύ καλά και είναι αρκετά διαδεδομένο τελευταία και στην χώρα μας.

#4. Eligible Greeks

Το Eligible Greeks είναι μια ποιοτική και πολύ προσεγμένη σελίδα με πολλά μέλη.

Η σελίδα σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις προφίλ με πολλές φωτογραφίες και γενικώς υπάρχει η φήμη ότι σε αυτό το site μπαίνουν γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας που ψάχνουν για σοβαρή σχέση.

Δεν θα συναντήσεις απάτες ή περίεργες καταστάσεις, οπότε αν ενδιαφέρεσαι για ώριμες γυναίκες στο internet μπορείς να ψάξεις στο Eligible Greeks.

#5. Bumble

Το Βumble έχει αρχίσει να γίνεται δημοφιλές κυρίως σε νεαρότερες γυναίκες και θεωρείται εφαρμογή φιλική προς τη γυναίκα-χρήστη, αφού η γυναίκα έχει το πάνω χέρι!

Για να ξεκινήσει μια γνωριμία πρέπει να γίνει match και να στείλει πρώτα η γυναίκα μήνυμα εντός 24 ωρών.

#6. Happn

Το Happn είναι μια εφαρμογή που αριθμεί εκατομμύρια μέλη και γίνεται όλο και πιο δημοφιλές.

Η εφαρμογή εντοπίζει την τοποθεσία σου, μέσω του σήματος του τηλεφώνου και σου εμφανίζει τις γυναίκες που υπάρχουν γύρω σου.

Μπορείς έτσι να κάνεις μια γνωριμία με κάποια γυναίκα που έτυχε να είδες κάνοντας τα ψώνια σου ή περπατώντας στο δρόμο.

Βέβαια, μια τέτοια εφαρμογή, δύσκολα θα λειτουργήσει, αν μένεις σε κάποια μικρή πόλη.

Δες στο  επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika τι ισχύει για το φλερτ στις μικρές, επαρχιακές πόλεις.

#7. Hinge

Το Hinge συνδυάζει τις κλασσικές εφαρμογές γνωριμιών με το facebook και σου προτείνει γνωριμίες με γυναίκες με τις οποίες έχεις κάποιον κοινό φίλο.

Μπορείς έτσι να γνωρίσεις στοχευμένα φίλες φίλων σου που ψάχνονται για σχέση και ακόμη δεν έχεις γνωρίσει και να επεκτείνεις τον κύκλο σου.

Τι Να Προσέξεις Γνωρίζοντας Γυναίκες Στο Internet

Οι επιλογές σου για γνωριμίες μέσω internet είναι πολλές, όμως υπάρχουν περιπτώσεις που κρύβουν παγίδες.

Υπάρχουν αρκετές σελίδες γνωριμιών αμφιβόλου προέλευσης, που σκοπό έχουν να σου αποσπάσουν χρήματα, με πολλούς τρόπους, όπως με συνδρομές μέλους, είτε με επί πληρωμή μηνύματα κλπ.

Ακόμη, μπορεί να βρεις ψεύτικα προφίλ, με επαγγελματίες που προσπαθούν να σε κρατήσουν στην συζήτηση και να σε κάνουν να τους στείλεις χρήματα.

Οι πιθανές απάτες είναι πολλές, οπότε θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να είσαι προσεκτικός.

Πώς Προσεγγίζω Στο Διαδίκτυο;

Γενικά, ο τρόπος προσέγγισης δεν διαφέρει σημαντικά από το “κανονικό” φλερτ.

– Φτιάξε ένα προφίλ  που να κεντρίζει το ενδιαφέρον σε κάποιο/α από αυτά τα sites, γράψε μερικά πράγματα για τον εαυτό σου και βάλε μερικές ποιοτικές φωτογραφίες.

-Φρόντισε με τα μηνύματα σου να ξεχωρίσεις, να είσαι ευθύς και να προβάλλεις το χιούμορ σου, για να κάνεις τη γυναίκα να ρίξει τις άμυνες της και να παραμείνει στη συζήτηση.

-Κατόπιν, και εφ’ όσον δημιουργήσεις οικειότητα, φρόντισε η συνομιλία να περάσει στο επόμενο επίπεδο και κανόνισε μια συνάντηση.

Κάνε γνωριμίες με τις γυναίκες που σου αρέσουν με όποιον τρόπο προτιμάς. Μάθε εδώ πως μπορείς να πετύχεις ερωτικά αποτελέσματα στις προσεγγίσεις σου.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.