Οι Κορυφαίες Τηλεοράσεις για να Αγοράσεις Χωρίς να Καταστραφείς

Σίγουρα δεν σου προτείνουμε να σπαταλάς ατελείωτες ώρες μπροστά σε τηλεοράσεις, αλλά μια σειρά σε καλή ποιότητα είναι σίγουρα κάτι που θα απολαύσεις.

Με όλες τις εταιρείες να κυκλοφορούν τηλεοράσεις κάθε τύπου, με διαφορετικές δυνατότητες και τιμές είναι δύσκολο να βρεις πιο είναι το πιο κατάλληλο μοντέλο για εσένα.

Ο ανταγωνισμός και η είσοδος στην αγορά φθηνότερων μοντέλων έχει ρίξει αρκετά τις τιμές και μπορείς να βρεις καλές τηλεοράσεις, χωρίς να καταστραφείς οικονομικά.

Οι τηλεοράσεις είναι πια πολύ λεπτές, ελκυστικές αισθητικά και με καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου.

Υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά στα οποία θα πρέπει να δώσεις βάση, όταν αρχίσεις να ψάχνεις τηλεοράσεις για να αγοράσεις.

– Ποιότητα Εικόνας

Σε οθόνες μικρότερες των 55 ιντσών πιθανότατα δεν θα δεις μεγάλη διαφορά μεταξύ 4K, Ulta HD και  Full HD, εκτός εάν σταθείς πολύ κοντά.

Αν τώρα έχεις πρόσβαση σε περιεχόμενο 4Κ ή θέλεις μια τηλεόραση που θα κρατήσει για αρκετά χρόνια, τότε μάλλον θα πρέπει να κινηθείς προς αυτό το πρότυπο.

– Είσοδοι και Έξοδοι

Αν θέλεις απλά να βλέπεις τηλεόραση με τα ηχεία της συσκευής και δεν σκέφτεσαι να συνδέσεις κάποια άλλη συσκευή, τότε δεν σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο αριθμός και ο τύπος των εισόδων.

Όταν όμως θέλεις να μπορείς να συνδέσεις ηχεία, υπολογιστή ή άλλες συσκευές, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι υπάρχουν οι σχετικές είσοδοι.

– Λειτουργικό Σύστημα

Πλέον είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσεις την τηλεόραση για να δεις ταινίες ή σειρές μέσω διαδικτύου, όποτε το λειτουργικό σύστημα παίζει μεγάλο ρόλο

– Μέγεθος

Το μέγεθος της τηλεόρασης είναι σημαντικό. Σίγουρα θέλεις μια οθόνη μεγάλη, για να απολαμβάνεις τις προβολές στο σπίτι. Πρέπει όμως, να βεβαιωθείς ότι διαθέτεις τον κατάλληλο χώρο και ότι μπορείς να την αντέξεις οικονομικά.

Παρακάτω θα σου προτείνουμε μερικές τηλεοράσεις που αξίζει να τσεκάρεις, αν είσαι τώρα στο ψάξιμο.

#1. Philips 24PFS5231 180 ευρώΣίγουρα δεν σου προτείνουμε να σπαταλάς ατελείωτες ώρες μπροστά σε τηλεοράσεις, αλλά μια σειρά σε καλή ποιότητα είναι σίγουρα κάτι που θα απολαύσεις.

Αυτή είναι μια από τις πιο φτηνές επώνυμες τηλεοράσεις που θα μπορούσες να βρεις.

Διαθέτει οθόνη 24 ιντσών, με ενσωματωμένα ηχεία bluetooth ισχύος 16W, για να παίζεις μουσική και από το κινητό σου, και Full HD ανάλυση.

Το συγκεκριμένο μοντέλο της Philips είναι ιδανικό αν ψάχνεις για μια φορητή λύση ή αν δεν έχεις αρκετό χώρο στο δωμάτιο σου.

Δεν υποστηρίζει 4Κ, HDR ή 3D αλλά η εικόνα της είναι ζωντανή και θα σε αφήσει ικανοποιημένο.

#2. Hisense H32M2600 250 ευρώΣίγουρα δεν σου προτείνουμε να σπαταλάς ατελείωτες ώρες μπροστά σε τηλεοράσεις, αλλά μια σειρά σε καλή ποιότητα είναι σίγουρα κάτι που θα απολαύσεις.

Αυτό το μοντέλο της Hisense προσφέρει αρκετά περισσότερα, από όσα θα περίμενε κανείς από μια τηλεόραση σε αυτή την τιμή.

Η οθόνη είναι 32 ιντσών LED, με ανάλυση full HD και χαρακτηριστικά smart TV που περιλαμβάνουν netflix, youtube και BBC player.

Η ποιότητα της εικόνας είναι εξαιρετική, αν και σε κάποιες γωνίες μειονεκτεί ελαφρώς.

Ο ήχος της αποδίδει επίσης πάνω από τον μέσο όρο, σε σχέση με άλλες τηλεοράσεις της κατηγορίας της.

#3. Samsung UE32K5600 300 ευρώΣίγουρα δεν σου προτείνουμε να σπαταλάς ατελείωτες ώρες μπροστά σε τηλεοράσεις, αλλά μια σειρά σε καλή ποιότητα είναι σίγουρα κάτι που θα απολαύσεις.

Η  UE32K5600 είναι από τις πιο στιλάτες τηλεοράσεις αυτής της λίστας.

Η 32 ιντσών LCD οθόνη με φωτισμό LED αποδίδει εξαιρετικά, κάτι αναμενόμενο από μια τηλεόραση της Samsung.

Όσοι παίζουν video games, θα βρουν χρήσιμη την λειτουργία gaming αλλά και την ύπαρξη 3 θυρών HDMI και 2 θυρών USB, κάτι που σπανίζει σε τηλεοράσεις αυτού του επιπέδου τιμής.

Εντυπωσιακή είναι ακόμη και η απόδοση του ήχου, με το πολύ καλό μπάσο να ξεχωρίζει.

#4. Panasonic TX-50CX680  600 ευρώΣίγουρα δεν σου προτείνουμε να σπαταλάς ατελείωτες ώρες μπροστά σε τηλεοράσεις, αλλά μια σειρά σε καλή ποιότητα είναι σίγουρα κάτι που θα απολαύσεις.

Η  TX-50CX680 δεν περιλαμβάνει τις πλήρεις δυνατότητες άλλων ακριβών μοντέλων της Panasonic, αλλά διαθέτει ευκρινή οθόνη 50 ιντσών τύπου LCD με δυνατότητα ανάλυση 4Κ UHD και σύστημα smart TV της Firefox.

Μοναδικό μειονέκτημα ο σχετικά κακός ήχος που μοιάζει να βγαίνει κάπου από το βάθος και παραμορφώνει τις υψηλές φωνές.

Παρόλα αυτά, αν ψάχνεις για τηλεοράσεις με μεγάλη οθόνη σε σχετικά χαμηλή τιμή, τότε είναι μια πολύ καλή επιλογή.

#5. TCL 32S305 32″ Smart TV 180 ευρώΣίγουρα δεν σου προτείνουμε να σπαταλάς ατελείωτες ώρες μπροστά σε τηλεοράσεις, αλλά μια σειρά σε καλή ποιότητα είναι σίγουρα κάτι που θα απολαύσεις.

Η κινέζικη TCL έχει αναδειχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές τηλεοράσεων παγκοσμίως με τις πωλήσεις να είναι διαρκώς αυξανόμενες.

Ο λόγος για την επιτυχία της είναι οι χαμηλές τιμές, οι οποίες συνοδεύονται από αξιόλογες εντυπώσεις που ξεπερνούν τις πιο γνωστές εταιρείες, στο ίδιος εύρος τιμών.

Η  TCL 32S305 είναι μια smart TV με οθόνη 32 ιντσών, υποστηρίζει ανάλυση 720p HD και παρέχει σύστημα Roku TV, για να μπορείς να παρακολουθήσεις Netflix και άλλες πλατφόρμες.

Διαθέτει επίσης αρκετές θύρες (3 HDMI, 1 USB) και αν ψάχνεις για μεγαλύτερα μεγέθη σε εξίσου χαμηλές τιμές μπορείς να βρεις τα επόμενα μοντέλα με οθόνες έως 49 ιντσών.

Στην τηλεόραση μπορείς να δεις και να επηρεαστείς από διάφορα πρότυπα. Δες στο βίντεο του Θέμη, τι καθορίζει το δικό σου, προσωπικό στιλ.

#6. Sony KD43X720E 43″ 4K Ultra HD Smart TV 440 ευρώΣίγουρα δεν σου προτείνουμε να σπαταλάς ατελείωτες ώρες μπροστά σε τηλεοράσεις, αλλά μια σειρά σε καλή ποιότητα είναι σίγουρα κάτι που θα απολαύσεις.

Η Sony είναι μια εταιρεία-θρύλος. Οι τηλεοράσεις της φημίζονται για την ποιότητα της εικόνας τους σε κάθε μοντέλο και για κάθε εύρος τιμών.

Έτσι και η  KDX720E 43-inch 4K Ultra HD smart TV δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει. Υποστηρίζει περιεχόμενο 4Κ και η δυνατότητα HDR θα κάνει την εικόνα να δείχνει ολοζώντανη.

Παρόλο που έχει refresh rate στα 60Hz το λογισμικό της Sony βοηθά ώστε η κίνηση της εικόνας να είναι ομαλή.

Επίσης, ο ήχος είναι εξαιρετικός, χωρίς κανενός είδους παραμόρφωση και σαν smart TV σου παρέχει την δυνατότητα προβολής περιεχομένου από το Youtube, το netflix και άλλες πλατφόρμες.

#7. LG 49UK6300PUE 49″ 4K Smart TV 350 ευρώΣίγουρα δεν σου προτείνουμε να σπαταλάς ατελείωτες ώρες μπροστά σε τηλεοράσεις, αλλά μια σειρά σε καλή ποιότητα είναι σίγουρα κάτι που θα απολαύσεις.

Δεν είναι εύκολο να βρεις τηλεοράσεις 4Κ που να μην κοστίζουν μια περιουσία.

Ευτυχώς υπάρχει η LG 49UK6300PUE η οποία διαθέτει ελκυστικά χαρακτηριστικά σε πολύ καλή τιμή.

Η LG χρησιμοποιεί την τεχνολογία ThinkQ με την χρήση της οποίας μπορείς να συνδέσεις στην τηλεόραση όλες σου τις συσκευές. Είναι μια πραγματικά έξυπνη τηλεόραση με μεγάλη οθόνη 49 ιντσών με δυνατότητα Ultra HD που δίνει εξαιρετικής ποιότητας, ζωντανή εικόνα.

Η πλοήγηση στο λογισμικό είναι πολύ εύκολη και μπορείς να επιλέξεις γρήγορα μεταξύ ταινιών, σειρών και online περιεχομένου, όπως netflix και youtube.

#8. Toshiba 55″ 4K HD Fire TV Edition 400 ευρώΣίγουρα δεν σου προτείνουμε να σπαταλάς ατελείωτες ώρες μπροστά σε τηλεοράσεις, αλλά μια σειρά σε καλή ποιότητα είναι σίγουρα κάτι που θα απολαύσεις.

Αυτή η τηλεόραση της Toshiba είναι ίσως το κορυφαίο παράδειγμα φθηνής τηλεόρασης με κορυφαία χαρακτηριστικά και απόδοση.

Η οθόνη είναι πολύ μεγάλη, 55 ιντσών με ανάλυση 4Κ και HDR και η απόδοση των χρωμάτων είναι φανταστική, αλλά το πραγματικά δυνατό σημείο είναι οι δυνατότητες smart TV.

Η τηλεόραση είναι εξοπλισμένη με το σύστημα Fire TV της Amazon και υποστηρίζει πληθώρα εφαρμογών. Φυσικά και όλες τις πλατφόρμες που χρειάζονται, για να απολαύσεις τις αγαπημένες σου σειρές και ταινίες.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου της συσκευής με φωνητικές εντολές, αλλά και διασύνδεσης της τηλεόρασης με άλλες έξυπνες συσκευές.

#9. Samsung NU7100 Series 350 ευρώΣίγουρα δεν σου προτείνουμε να σπαταλάς ατελείωτες ώρες μπροστά σε τηλεοράσεις, αλλά μια σειρά σε καλή ποιότητα είναι σίγουρα κάτι που θα απολαύσεις.

Η Samsung οδηγεί την κούρσα στις μετρίου επιπέδου τηλεοράσεις, παρόλο που έχει χάσει λίγο έδαφος, από τους Κινέζους κατασκευαστές.

Η NU7100 διαθέτει οθόνη 40 ιντσών με πολύ καλή απόδοση χρωμάτων σε ανάλυση 1080p, με μοναδικό μειονέκτημα τις σχετικά περιορισμένες γωνίες προβολής.

Επιπλέον, είναι σίγουρα ελαφρώς ακριβότερη από άλλες τηλεοράσεις αντίστοιχου μεγέθους, αλλά αξίζει τα λεφτά της, καθώς η απόδοση της, που είναι αντάξια της μάρκας της, θα σε ικανοποιήσει πλήρως.

#10. Insignia 39-inch 1080p Smart TVΣίγουρα δεν σου προτείνουμε να σπαταλάς ατελείωτες ώρες μπροστά σε τηλεοράσεις, αλλά μια σειρά σε καλή ποιότητα είναι σίγουρα κάτι που θα απολαύσεις.

Οι τηλεοράσεις της Insignia, όπως αυτή, έχουν χαμηλό κόστος, προσφέροντας παράλληλα πληθώρα δυνατοτήτων.

Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει οθόνη 39 ιντσών με ανάλυση 1080p και παρέχει δυνατότητες Smart TV.

Αν είσαι από εκείνους που δεν απαιτούν ανάλυση 4Κ, είναι πολύ καλή επιλογή. Η οποία σε συνδυασμό με το λογισμικό και τις δυνατότητες σύνδεσης με WiFi, HDMI και USB θύρες, θα δημιουργήσει μια δυνατή εμπειρία.

Αφού έχεις επιλέξει ποια συσκευή θέλεις να αγοράσεις, ρίξε μια ματιά και στις προτάσεις μας για σειρές και ταινίες, στο Apla+Andrika που ακολουθεί.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Μια καλή τηλεόραση ίσως να σε βοηθήσει αν αναβαθμίσεις την ποιότητα ζωής σου. Μάθε κι άλλους τρόπους εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.