«Οι Όμορφες Κοπέλες με Μπλοκάρουν»: 5 Απλά Βήματα για να το Ξεπεράσεις

«Οι Όμορφες Κοπέλες με Μπλοκάρουν»: 5 Απλά Βήματα για να το Ξεπεράσεις

Μάθε Πως Να Μην Μπλοκάρεις Με Τις Όμορφες Κοπέλες

Έχουν κάτι οι όμορφες κοπέλες που πολλές φορές σε κάνει να μπλοκάρεις και να μην μπορείς να τους μιλήσεις. Δεν είναι μόνο η ομορφιά τους. Είναι κάποιες γυναίκες που έχουν μια αύρα η οποία στο κάνει ακόμα πιο δύσκολο να τις προσεγγίσεις.

Εάν είσαι έστω και λίγο σαν εμένα, είναι λογικό να το παθαίνεις αυτό. Για πολλά χρόνια μπλόκαρα τελείως όταν έβλεπα μια όμορφη γυναίκα. Ενδεχομένως, πίστευα κάπου μέσα μου ότι δεν άξιζα τόσο όσο εκείνη. Ή σκεφτόμουν ότι το πιο πιθανό είναι να την προσεγγίζουν αμέτρητοι άντρες, οπότε θα είναι δύσκολο να ξεχωρίσω.

Όμως, με τα χρόνια και μιλώντας με κάποιες από αυτές, συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει λόγος να με αγχώνει και να με σταματάει το ότι είναι όμορφες από το να τις προσεγγίσω.

Ίσα ίσα που κατέληξα στο συμπέρασμα ότι όσο πιο όμορφες κοπέλες είναι τόσο λιγότεροι άντρες τις προσεγγίζουν.

Ακριβώς επειδή σκέφτονται με τον τρόπο που σκεφτόμουν εγώ.

Σε περίπτωση που ανήκεις στην κατηγορία των αντρών που κολλάνε όταν πρόκειται να πρoσεγγίσουν μια όμορφη γυναίκα, τότε ξέρεις πόσο δύσκολο είναι για έναν άντρα να ξεπεράσει αυτά που πίστευε μέχρι τώρα και να αποκτήσει τη συνήθεια του να φλερτάρει τις γυναίκες που του αρέσουν, ανεξάρτητα από το εάν είναι όμορφες ή όχι και τόσο όμορφες.

Άλλωστε, η ομορφιά είναι κάτι σχετικό.

Το σημαντικό είναι να είσαι ικανοποιημένος με τις επιλογές σου και να μην στερείσαι κάτι που θέλεις επειδή πιστεύεις ότι δεν μπορείς να το αποκτήσεις.

Προσωπικά, ακολούθησα κάποια συγκεκριμένα βήματα για να ξεμπλοκάρω και να μπορέσω να φλερτάρω με άνεση τις όμορφες γυναίκες που ήθελα.

όμορφη κοπέλα

#1. Ξεκίνησα Να Μιλάω Σε Όμορφες Κοπέλες Χωρίς Να Με Νοιάζει Το Αποτέλεσμα

Ένας από τους βασικούς λόγους που μπλοκάρουμε μπροστά σε μια όμορφη γυναίκα είναι ότι επικεντρωνόμαστε στο πόσο όμορφη γυναίκα είναι και στο πώς θα την κάνουμε να μας προσέξει.

Το θέμα με αυτό είναι ότι επικεντρωνόμαστε στο αποτέλεσμα, κι αυτό μας προκαλεί μια νευρικότητα γιατί νιώθουμε ότι πρέπει να πετύχουμε οπωσδήποτε κάτι.

Το θέμα είναι ότι το φλερτ δεν σχετίζεται με το να πάρεις ένα τηλέφωνο ή να κάνεις σεξ. Αυτό είναι το φυσικό επακόλουθο μιας θετικής κατάστασης.

Όταν θέλεις να προσεγγίσεις μια όμορφη κοπέλα επικεντρώσου στην επικοινωνία σας και δώσε αξία στην αλληλεπίδραση που έχετε και όχι στο εάν θα πετύχεις κάτι από αυτό.

Χαλάρωσε και θυμήσου ότι καμία γυναίκα, ακόμα κι αν είναι πολύ όμορφη, δεν μπορεί να καθορίσει την αξία σου.

Μην σε νοιάζει εάν θα βγει κάτι από την επικοινωνία σας. Στην χειρότερη, θα έχεις αποκτήσει μεγαλύτερη εμπειρία και σταδιακά θα ξεπεράσεις τον φόβο σου.

Πολλές φορές αυτό που μας κολλάει από το να προσεγγίσουμε μια όμορφη γυναίκα είναι ότι κάνουμε πολλά σενάρια και υποθέσεις για το τι μπορεί να συμβεί και να πάει στραβά. Δες το βίντεο του Χρήστου σχετικά με το τι να κάνεις αν συμβιβάζεσαι για να μην τη χάσεις και αν αυτό έχει αποτελέσματα.

 

#2. Συνειδητοποίησα Ότι Η Αξία Δεν Σχετίζεται Με Την Εξωτερική Εμφάνιση

Η αξία ενός ανθρώπου δεν σχετίζεται με την εξωτερική του εμφάνιση.

Υπάρχουν πολύ όμορφες γυναίκες οι οποίες είναι αγενείς και δεν έχουν τρόπους. Όσο όμορφες κι αν είναι εξωτερικά, αυτό δεν σημαίνει ότι τις θέλεις στη ζωή σου.

Θυμήσου ότι εσύ επιλέγεις το ποιες γυναίκες θα είναι δίπλα σου.

Η ομορφιά παίζει ρόλο στην επιλογή σου, αλλά σίγουρα δεν πρέπει να είναι το βασικό κριτήριο.

Το σημαντικότερο είναι να είσαι ικανοποιημένος με την επιλογή που κάνεις σε όλα τα επίπεδα και να δίνεις έμφαση στη συνολική αξία που έχει μια γυναίκα.

Πολλές από τις γυναίκες που είναι όμορφες εξωτερικά πιστεύουν ότι, επειδή είναι εμφανίσιμες, μπορούν να συμπεριφέρονται όπως θέλουν.

Αντίστοιχα, υπάρχουν πολλές όμορφες γυναίκες που έχουν απίστευτη προσωπικότητα και χαρακτήρα.

Σε κάθε περίπτωση, η αξία ενός ανθρώπου δεν συνδέεται με την εξωτερική του εμφάνιση. Οπότε μην κρίνεις από αυτό.

όμορφη κοπέλα

 

#3. Απέκτησα Επιλογές

Σε συνέχεια του προηγούμενο, είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχεις επιλογές και κριτήρια ώστε να μην εξαρτάσαι από καμία συγκεκριμένη γυναίκα.

Βγες έξω, προσέγγισε πολλές γυναίκες και φλέρταρε χωρίς να σε νοιάζει το αποτέλεσμα. Όσο περισσότερο εξασκείσαι σε αυτό τόσο πιο εύκολο θα σου φαίνεται στην πορεία το να προσεγγίζεις γυναίκες, ακόμα κι αν είναι εξαιρετικά όμορφες.

Ξεκίνα να προσεγγίζεις πολύ όμορφες γυναίκες ώστε να έχεις επιλογές και να μην φοβάσαι να προσεγγίσεις καμία γυναίκα.

Ακριβώς επειδή μπλοκάρουμε, δεν προσεγγίζουμε αρκετά, με αποτέλεσμα να μην αποκτούμε επιλογές. Αλλά με το να κοιταζόμαστε δεν γίνεται τίποτα.

Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με το φλερτ σε διάφορες τοποθεσίες προκειμένου να έχεις αφθονία από επιλογές.

Μην κολλάς σε μια γυναίκα. Υπάρχουν επιλογές. Διεκδίκησέ τες.

 

#4. Συνειδητοποίησα Τη Δική Μου Αξία

Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο βασικά βήματα που χρειάζεται να κάνεις και μάλιστα άμεσα.

Για εμένα το να συνειδητοποιήσω την αξία μου ως άντρας ήταν αρκετά δύσκολο, αλλά με έφερε σε ένα επίπεδο που δεν με ένοιαζε η αντίδραση της γυναίκας γιατί ήξερα ποιος ήμουν.

Το χειρότερο που φοβόμαστε και σκεφτόμαστε όταν θέλουμε να προσεγγίσουμε μια πολύ όμορφη γυναίκα είναι ότι δεν αξίζουμε εμείς για εκείνη. “Σιγά μην κοιτάξει εμένα”, σκεφτόμαστε.

Ενώ η εξωτερική εμφάνιση μετράει, δεν είναι το κύριο χαρακτηριστικό που θα κοιτάξει μια γυναίκα.

Επειδή είναι πολύ όμορφη, αυτό δεν σημαίνει ότι κοιτάει μόνο άντρες που είναι κούκλοι!

Εάν εσύ συνειδητοποιήσεις το πόσα αξίζεις, σταδιακά θα ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση και οι γυναίκες θα έλκουν περισσότερο από εσένα.

Όταν βλέπουμε μια όμορφη γυναίκα επικεντρωνόμαστε στη δική της αξία και όχι στη δική μας. Ωστόσο, η δική μας αξία είναι που έχει σημασία.

Επικεντρώσου στο τι αξίζεις εσύ.

μην μπλοκάρεις

#5. Επαναπροσδιόρισα Τον Σκοπό Του Φλερτ

 

Το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπούμε: Ο σκοπός του φλερτ είναι η διασκέδαση.

Όταν εσύ περνάς καλά, θα περνάει και η γυναίκα.

Έχοντας αυτό στο μυαλό σου, θα σταματήσεις να σκέφτεσαι το εάν η γυναίκα που έχεις απέναντί σου είναι πολύ όμορφη για εσένα και θα αρχίσεις να επικεντρώνεσαι στο ότι θέλεις να τη φλερτάρεις για να περάσετε καλά.

Αμέσως, θα φύγει η προσοχή σου από το γεγονός ότι είναι όμορφη και θα επικεντρωθείς στο ότι θέλεις να την γνωρίσεις και ότι είναι μια φυσιολογική γυναίκα όπως όλες οι άλλες. Μόλις επικεντρωθείς στο ότι θέλεις να περάσετε καλά, θα φύγει το άγχος της προσέγγισης που νιώθεις και θα αρχίσεις να έχεις άλλα αποτελέσματα.

Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω ότι μια όμορφη γυναίκα έλκεται από τα ίδια χαρακτηριστικά που έλκεται μια οποιαδήποτε γυναίκα. Πέρα από την εξωτερική εμφάνιση, δεν διαφέρει σε τίποτε σε σχέση με μια οποιαδήποτε άλλη γυναίκα που έχεις γνωρίσει.

Επομένως, μην σκέφτεσαι ότι δεν αξίζεις και ότι δεν θα σε προσέξει. Θυμήσου ότι εσύ αποφασίζεις το ποιες γυναίκες θα μπουν στη ζωή σου και τα κριτήριά σου δεν σχηματίζονται μόνο από την ομορφιά.

Σε κάθε περίπτωση, η δική μου άποψη είναι ότι μόνο με συνεχή εξάσκηση θα ξεπεράσεις το μπλοκάρισμα που νιώθεις.

Άρχισε να μιλάς σε όμορφες γυναίκες ακόμα κι αν στην αρχή δεν το πηγαίνεις ερωτικά.

Θα δεις ότι τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με ότι νόμιζες.

Μην χάνεις ευκαιρίες. Σου αξίζει το καλύτερο.

Αν θέλεις να μάθεις πώς μπορείς να μην μπλοκάρεις ποτέ όταν φλερτάρεις με όμορφες κοπέλες, δες εδώ.

Απογείωσε την αξία σου στο φλερτ και όχι μόνο. Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Αγόρασέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.