Οι πιο Αποτελεσματικοί Τρόποι να Κερδίσεις τον Σεβασμό της Γυναίκας που Φλερτάρεις

Οι πιο Αποτελεσματικοί Τρόποι να Κερδίσεις τον Σεβασμό της Γυναίκας που Φλερτάρεις

Από τις πιο βασικές προϋποθέσεις για να λειτουργήσει το φλερτ ή η σχέση με μια γυναίκα και να αυξηθεί η έλξη είναι να υπάρχει σεβασμός από εσένα προς τη γυναίκα και από τη γυναίκα που φλερτάρεις προς εσένα.

Ο σεβασμός είναι κάτι πολύ βασικό στη σχέση σου με μια γυναίκα και πρέπει να υπάρχει σαν στοιχείο από την αρχή της προσέγγισης. Δεν πρέπει να αγνοείται από κανέναν άντρα, καθώς η έλλειψη σεβασμού μπορεί να οδηγήσει σε αποτυχημένο φλερτ.

Όταν φλερτάρω έχω πάντα στο μυαλό μου το αν η γυναίκα ή οι γυναίκες που έχω απέναντί μου με σέβονται. Εάν υπάρχει έλλειψη σεβασμού τότε ξέρω ότι ίσως κάτι δεν κάνω καλά.

Η Έλλειψη Σεβασμού Συχνά Οδηγεί Στην Απόρριψη Ή Τον Χωρισμό.

χωρισμός

Η ασέβεια μπορεί να είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι θα ακολουθεί χωρισμός καθώς δείχνει ότι η γυναίκα δεν έχει πλέον την υψηλή γνώμη που είχε για εσένα προηγουμένως.

Ωστόσο, ο σεβασμός ξεκινάει πρώτα από εμάς. Εάν εμείς δεν σεβόμαστε τη γυναίκα που φλερτάρουμε τότε είναι επόμενο ότι δεν θα μας σεβαστεί κι εκείνη . Στις σχέσεις όλα είναι αλληλένδετα και πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα τον εαυτό μας και μετά τους άλλους.

Για να αποφύγουμε τη κατάσταση της απόρριψης κατά τη διάρκεια του φλερτ είναι πολύ σημαντικό να εξετάσουμε και αυτόν τον παράγοντα. Η απόρριψη είναι λογικό να έρθει όταν φλερτάρεις μια γυναίκα που δεν σε σέβεται.

Η αξία του σεβασμού είναι τεράστια και καθορίζει πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι της έλξης και του φλερτ ανάμεσα στους άντρες και στις γυναίκες. Ένας άντρας που φλερτάρει μια γυναίκα πρέπει να εξετάζει και αυτό το πολύ σημαντικό κομμάτι πριν προχωρήσει παρακάτω.

Ωστόσο, δεν είναι πάντα στο δικό μας χέρι το να κερδίσουμε τον σεβασμό μιας γυναίκας. Κάποιες γυναίκες όπως και κάποιοι άντρες είναι αγενείς και δεν δείχνουν σεβασμό σε κανέναν. Μην επιδιώκεις να κερδίζεις τον σεβασμό όλων των ανθρώπων γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν σέβονται τους γύρω τους έτσι κι αλλιώς. Είναι μία παγίδα στην οποία δεν πρέπει να πέσεις.

Ένας άντρας που έχει αυτοπεποίθηση και σέβεται τον εαυτό του έχει μεγαλύτερες  πιθανότητες ωστόσο να μην πέσει σε αγενείς συμπεριφορές. Δες το παρακάτω επεισόδιο του Apla + Andika και δες πόσο σημαντικό είναι να διαθέτεις αποφασιστικότητα.

Επειδή όμως ο σεβασμός παίζει τεράστιο ρόλο στο κομμάτι του φλερτ, συνέχισε να διαβάζεις και θα ανακαλύψεις τους τρεις πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να κερδίσεις τον σεβασμό της γυναίκας που φλερτάρεις.

 

#1. Να Είσαι Συνεπής Σε Αυτά Που Λες Και Κάνεις Με Τη Γυναίκα Που Φλερτάρεις

συνεπής

Οι γυναίκες το εξετάζουν πολύ αυτό. Από τη δική μου οπτική γωνία είναι μια λογική κατάσταση από την πλευρά των γυναικών. Θέλουν να ξέρουν εάν ο άντρα που έχουν δίπλα τους είναι αυτός που λέει ότι είναι. Ό,τι τους δείχνει το αντίθετο μπορεί να είναι αιτία να σταματήσουν να σέβονται έναν άντρα και να αρχίσουν να φέρονται με ασέβεια.

Ένας άντρας που δεν είναι συνεπής σε αυτά που λέει και κάνει και δεν συνάδουν τα λόγια του με τις πράξεις του δείχνει καταρχάς ότι δεν σέβεται τον εαυτό του.

Και τι είναι πιο σημαντικό, να σέβεσαι εσύ τον εαυτό σου ή να σε σέβονται οι άλλοι; Σίγουρα και τα δύο, αλλά χωρίς το πρώτο δεν έρχεται το δεύτερο.

Ένας άντρας λοιπόν που σέβεται τον εαυτό του είναι πάντα συνεπείς σε αυτά που λέει και κάνει. Δεν αναλαμβάνει κάτι το οποίο δεν μπορεί να φέρει σε πέρας και κάνει τα λόγια του πράξεις.

Επειδή οι γυναίκες είναι πολύ έξυπνες κοινωνικά και συναισθηματικά καταλαβαίνουν πολύ εύκολα εάν ένας άντρας είναι αυτός που δείχνει ότι είναι. Είναι μάλιστα και από τα πρώτα πράγματα που τεστάρει μια γυναίκα σε έναν άντρα κατά τη διάρκεια του φλερτ.

Επιπλέον, είναι και ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες της ζωής μας. Η ζωή μας πρέπει να διακατέχεται από τέτοιου είδους αρχές και αξίες προκειμένου να κερδίσουμε τον σεβασμό των γύρω μας.

γυναίκα που φλερτάρεις

Από μια οπτική γωνία δεν φταίνε οι άλλοι που δεν μας σέβονται αλλά μάλλον εμείς δεν προκαλούμε τον σεβασμό τους με τις πράξεις μας. Σταμάτα λοιπόν να κατηγορείς τους άλλους ότι είναι αγενείς και κοίτα τον τρόπο που προβάλεις τον εαυτό σου και τη συμπεριφορά σου προς τους άλλους. Από αυτό εξαρτώνται όλα.

 

#2. Να Θέσεις Από Την Αρχή Ξεκάθαρα Όρια Με Τη Γυναίκα Που Φλερτάρεις

Τη ζωή μας πρέπει να την διακατέχουν σαφή όρια προς τις καταστάσεις και τους άλλους. Μην περιμένεις να σε σέβονται οι γυναίκες και οι γύρω σου εάν δεν θέτεις με σαφή τρόπο ξεκάθαρα όρια.

φλερτ με γυναικα που φλερτάρεις

 

Πες αυτό που σε ενοχλεί, δείξε ότι κάτι δεν σου αρέσει , φύγε από μια κατάσταση ή ένα άτομο που σε μειώνει. Μην τα ανέχεσαι όλα γιατί αυτό προκαλεί ασέβεια.

Ένας άνθρωπος που τα ανέχεται όλα δείχνει καταρχάς ότι δεν έχει κριτήρια και ότι είναι έρμαιο των καταστάσεων και των υπόλοιπων ανθρώπων. Και πάλι δείχνει κυρίως ότι δεν σέβεται εκείνος πρώτος τον εαυτό του.

Τα όρια που βάζουμε στους άλλους προέρχονται κυρίως από τα όρια που μάθαμε να βάζουμε από τους γονείς μας και την οικογένειά μας. Η οικογένεια και ο περίγυρός στον οποίο μεγαλώσαμε παίζουν τεράστιο ρόλο στο πώς θέτουμε τα όρια στους γύρω μας στην ενήλικη ζωή μας.

Ωστόσο, ακόμα κι αν δεν έχουμε μάθει στην παιδική μας ηλικία να βάζουμε όρια ποτέ δεν είναι αργά.

Θυμήσου ότι έχεις πάντα δικαίωμα να εκφέρεις ξεκάθαρα και με ισχυρό και δυναμικό τρόπο την γνώμη σου, να πεις αυτό που σε ενοχλεί και να εκφράσεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου.

Η έλλειψη ορίων δείχνει ότι έχεις τεράστιο και πολύ ισχυρό φόβο απόρριψης από τη γυναίκα που φλερτάρεις και τους γύρω σου. Όταν φοβάσαι ότι κάποιος άνθρωπος στη ζωή σου θα φύγει δεν βάζεις όρια προκειμένου να μην τον χάσεις.

Ωστόσο, θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι με τα όρια κερδίζεις σεβασμό και συμμάχους στη ζωή σου. Κανένας άνθρωπος δεν σέβεται κάποιον που δεν έχει όρια και δεν τα θέτει με ξεκάθαρο τρόπο σε κάθε άτομο που συναντά.

Τα όρια δείχνουν ότι διαθέτεις κριτήρια, αξίες , αρχές, θάρρος, αξιοπρέπεια, αυτοπεποίθηση και ότι δεν φοβάσαι να εκφράσεις ξεκάθαρα τις σκέψεις σου και τα συναισθήματά σου, να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει και να σταθείς απέναντι σε μια γυναίκα ως ίσος προς ίσο.

Η αυτοπεποίθηση είναι βασικό χαρακτηριστικό των ανθρώπων που εμπνέουν σεβασμό σε μια γυναίκα και είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που προκαλούν έλξη. Δες το βίντεο του Χρήστου για τα οχτώ χαρακτηριστικά των ανθρώπων με αυτοπεποίθηση εδώ.

Μην το αμελείς. Θέσε όρια για να κερδίσεις τον σεβασμό της γυναίκας που φλερτάρεις. Τα όρια μπαίνουν από την πρώτη σας επαφή και συνομιλία. Μην περιμένεις το τρίτο ραντεβού για να οριοθετηθείς γιατί τότε είναι πολύ αργά.

#3. Να Δείξεις εσύ Πρώτος Τον Σεβασμό Σου Προς Τη Γυναίκα Που Φλερτάρεις

γυαναίκα

Ξέχνα το σενάριο στο οποίο εσύ δεν σέβεσαι μια γυναίκα αλλά εκείνη σε σέβεται. Δεν υπάρχει αυτό !

Τον σεβασμό τον εμπνέεις εσύ πρώτος τόσο από τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στον εαυτό σου όσο και από τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στη γυναίκα.

Όταν εσύ πρώτος υιοθετείς μια συμπεριφορά στην οποία δείχνεις σεβασμό σε μια γυναίκα είναι επόμενο και η γυναίκα να σου φερθεί με τον ίδιο τρόπο. Η ασέβεια γεννάει ασέβεια.

Ξέχνα την κατάσταση στην οποία ΑΠΑΙΤΕΙΣ σεβασμό ενώ εσύ προσφέρεις μόνο ασέβεια, αγένεια, προσβλητική και μειωτική συμπεριφορά και τοξικά και αρνητικά συναισθήματα. Όταν εσύ φέρεσαι έτσι, έτσι θα σου φερθεί και η γυναίκα που φλερτάρεις.

Ένας άντρας που έχει αξία δίνει αξία και στην γυναίκα. Οτιδήποτε λιγότερο φανερώνει ανασφάλεια και εγωιστικά συναισθήματα.

Οι συμπεριφορές προς το πρόσωπό μας είναι πάντα καθρέφτης της συμπεριφοράς μας προς τους άλλους. Μην περιμένεις να σου φερθούν με περισσότερο σεβασμό απ’ ότι φέρεσαι εσύ.

Να έχεις τρόπους και να είσαι ευγενικός. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα αφήνεις τους υπόλοιπους ανθρώπους να σε πατάνε. Σημαίνει απλώς ότι ακόμα και τα όριά σου θα τα θέτεις με αξιοπρέπεια και σεβασμό χωρίς να μειώνεις ή να προσβάλλεις κανέναν.

Αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό ενός αρσενικού που σέβεται τον εαυτό του και εμπνέει εμπιστοσύνη προς τους άλλους. Αξιοποίησέ το και θα αποκτήσεις σύντομα τα αποτελέσματα που σου αξίζουν.

Πιστεύεις ότι σου αξίζουν ποιοτικότερες σχέσεις αλλά δυσκολεύεσαι να τις αποκτήσεις; Είναι πιο απλό απ’ ότι νομίζεις. Πάτα εδώ.

Αν πιστεύεις κι εσύ πώς μπορείς να γίνεις Άνδρας Αξίας, δες εδώ

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.