Δικαιολογίες στο Φλερτ: Γιατί δεν Φλερτάρεις ενώ το Θέλεις

Θέλεις να φλερτάρεις, αλλά ο ίδιος σου ο εαυτός σε σαμποτάρει, βρίσκοντας δικαιολογίες για να σε αποτρέψει από το να το κάνεις.

Γιατί Δεν Χρειάζεσαι Δικαιολογίες Στο Φλερτ

Έχει τύχει ποτέ να δεις μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα, με κατάλληλες συνθήκες για φλερτ, που θα ενδιαφερόσουν να την γνωρίσεις, αλλά τελικά την αφήνεις απλά να περάσει, σκεπτόμενος διάφορες δικαιολογίες.

Για να ξεφύγεις από αυτές τις δικαιολογίες και να καταφέρεις να φλερτάρεις τις γυναίκες που σου αρέσουν πρέπει πρώτα να τις αναγνωρίσεις.

#1. Θεωρείς Ότι Οι Γυναίκες Είναι “Ρηχές” Ή “Κακές”υπόθετεις ότι οι γυναίκες είναι κακές

Αυτή είναι μια κλασσική γενίκευση που αποτρέπει πολλούς άντρες από το να φλερτάρουν. Ίσως είχαν μερικές κακές εμπειρίες και έτσι αποφάσισαν να κατηγοριοποιήσουν όλες τις γυναίκες με τον ίδιο τρόπο.

Ίσως σου έχει συμβεί, να θέλεις να φλερτάρεις μια γυναίκα και να μην το κάνεις επειδή θεωρείς ότι θα σε απορρίψει με έναν ιδιαίτερα άσχημο τρόπο.

Αυτό συνήθως είναι μια συμπεριφορά που προέρχεται από ανασφάλειες και φόβο.

A)Eπειδή δεν γνωρίζεις πώς σκέπτονται οι γυναίκες.

B) Eπειδή δεν μπορείς να διανοηθείς ότι μια απόρριψη μπορεί να είναι μια εμπειρία που θα σε κάνεις καλύτερο.

Πόσες φορές σου έχει τύχει να θέλεις πολύ να κάνεις το επόμενο βήμα και να μιλήσεις στη γυναίκα που σου αρέσει, αλλά κάποια πράγματα σε τραβάνε προς τα πίσω και εντέλει μένει άπραγος; Γνώρισε λίγο καλύτερα τον εαυτό σου και μάθε να φλερτάρεις πιο αποτελεσματικά, μέσα από το παρακάτω βίντεο και τις συμβουλές του Χρήστου.

#2. Δικαιολογίες Στο Φλερτ: Θυμάσαι Παλιές Σχέσεις Που Δεν Δούλεψαν

Σίγουρα αν έχεις κάνει σχέσεις στο παρελθόν που δεν πήγαν καλά, η πιθανή αποτυχία να σε φοβίζει ακόμη περισσότερο.

Σε αυτή την περίπτωση δεν θέλεις να ρισκάρεις και να φλερτάρεις επειδή, ναι μεν πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις, αλλά από την άλλη φοβάσαι ότι η κατάσταση θα είναι ίδια με τις προηγούμενες.

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση που αντί να φλερτάρεις κάποια γυναίκα που σου είναι άγνωστη προτιμάς, να γυρίσεις ξανά σε κάποια πρώην ή να φλερτάρεις κάποια φίλη, που ήδη με τον ένα ή τον άλλον τρόπο σε αποδέχεται.

#3. Είσαι Ήδη Σε Μια Σχέση Που Δεν Είναι Υγιήςτο πρόβλημα στη σχέση καταστρέφει το φλερτ

Αν είσαι σε μια σχέση που δεν είναι υγιής και δεν σε ικανοποιεί, αντί να την τερματίσεις, προτιμάς να την διατηρείς και να την έχεις σαν δικαιολογία για να μην φλερτάρεις και να μην προχωράς την ζωή σου.

Ο φόβος του άγνωστου σε καταβάλλει και η συναισθηματική ασφάλεια μιας σχέσης, ακόμη και αν αυτή δεν είναι υγιής είναι κάτι που προτιμάς.

#4. Δικαιολογίες Στο Φλερτ: Πορνό Και Συνομιλία με Γυναίκες στο Διαδίκτυοφλερτ στο τηλέφωνο

Το πορνό μπορεί να γίνει εθισμός και μέσα από αυτό βλέπεις λανθασμένα πρότυπα, που ειδικά κάποιος χωρίς εμπειρία υιοθετεί με άσχημες συνέπειες στην ερωτική του ζωή.

Το πορνό μπορεί να αποτελέσει μια διέξοδο και να σε αποτρέψει από το να φλερτάρεις, αφού ξέρεις ότι μπορείς απλά να πας στο σπίτι, να δεις μια ταινία και να “ξεδώσεις”.

Από την άλλη, η μεγάλη ανάπτυξη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μπορεί να σε βοηθήσει να μιλήσεις με γυναίκες, παραμένοντας όμως σε επίπεδο διαδικτυακής συνομιλίας και απλά ανταλλάσσοντας μηνύματα, συχνά ερωτικού περιεχομένου, χωρίς όμως να το προχωράς.

Έτσι λοιπόν, θεωρείς ότι φλερτάρεις, χωρίς να το κάνεις στην πραγματικότητα, αφού βασίζεσαι σε μια ψηφιακή αναπαράσταση της διαδικασίας, η οποία τις περισσότερες φορές  δεν οδηγεί σε κάτι στον πραγματικό κόσμο, ούτε στο σεξ, ούτε σε σχέση.

#5. Δεν Είναι Οι Κατάλληλες Συνθήκες

Μια ακόμη δικαιολογία, για να μην φλερτάρεις είναι ότι δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες, δεν είσαι στο σωστό μέρος, δεν έχεις την κατάλληλη όρεξη, δεν φοράς τα ρούχα που θα έπρεπε και άλλα τέτοια.

Αυτό το σκεπτικό σε κάνει να χάνεις πολλές ευκαιρίες γνωριμιών με γυναίκες, καθώς οι συνθήκες σπάνια είναι ιδανικές.

#6.  Μπορείς Να Πληρώσεις Για Σεξ

εμπόδιο στο φλερτ

Μπορεί να δεις μια πολύ όμορφη γυναίκα, να θέλεις να την φλερτάρεις, αλλά να προβάλλεις δικαιολογίες και μέσα σου να έχεις την πεποίθηση ότι δεν έγινε τίποτα, που δεν φλερτάρεις, αφού μπορείς έναντι ενός χρηματικού ποσού, να κάνεις σεξ με κάποια εξίσου ή πιο όμορφη γυναίκα.

Γιατί να χάσεις χρόνο και να φλερτάρεις, όταν μπορείς εύκολα να κάνεις σεξ; Βέβαια αυτό μπορεί να αποτελεί λύση, σε μερικές περιπτώσεις, όμως, σκέψου είναι κάτι που σου δίνει αξία και για το οποίο θα ήσουν περήφανος και θα το έλεγες για να εντυπωσιάσεις κάποιον ή κάποια;

Γιατί όμως είναι κακός ο εθισμός στο πορνό; Τυπικά, δεν κάνεις κάτι κακό. Αντιθέτως, πλέον πρόκειται για μία αρκετά απενοχοποιημένη, ένοχη, απόλαυση. Είναι όμως έτσι; Στο βίντεο που θα παρακολουθήσεις ο Θέμης έχει τις απαντήσεις όπως αυτές προκύπτουν από την εμπειρία αλλά και από έρευνες που έχουν γίνει πάνω στο θέμα.

#7. Δικαιολογίες Στο Φλερτ: Δεν Έχεις Διαθέσιμο Χρόνο

Ενδεχομένως το καθημερινό σου πρόγραμμα να είναι αρκετά φορτωμένο και να να μην βρίσκεις τον χρόνο που θα ήθελες για να φλερτάρεις. Τουλάχιστον έτσι πιστεύεις!

Το φλερτ είναι μια διαδικασία που μπορεί να συμβεί οπουδήποτε. Στον δρόμο, σε ένα μαγαζί, στο λεωφορείο. Παντού υπάρχουν όμορφες γυναίκες, οι οποίες θέλουν να τις φλερτάρεις.

Όπως βλέπεις, οι δικαιολογίες τις περισσότερες φορές είναι απλά αβάσιμες και υπάρχουν τρόποι να ξεπεράσεις όλες αυτές τις πεποιθήσεις που σε κάνουν να μην φλερτάρεις.

Κατά τη διάρκεια της προσέγγισης καλό είναι σε κάθε περίπτωση να προσπαθείς να αποβάλλεις τις πεποιθήσεις που σε κρατούν πίσω. Από τη στιγμή που η γυναίκα είναι διαθέσιμη και ενδιαφέρεται μπορείς να προχωρήσεις και να τη διακδικήσεις.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά συνήθως, εμείς έχουμε την τάση να περιπλέκουμε τη ζωή μας. Ενώ απλά προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε τις προθέσεις μας αποτελεσματικά στο αντίθετο φύλο. Όταν μια γυναίκα ανταποκρίνεται σε αυτό με όποιον τρόπο, δεν είναι η ώρα για να βάλεις στη μέση κάθε εμπόδιο που προκύπτει από φοβίες ή λανθασμένες πεποιθήσεις. Είναι η ώρα να αναλάβεις τη δική σου πρωτοβουλία και να αρπάξεις την ευκαιρία για μια συναρπαστική γνωριμία.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να βελτιωθείς στο φλερτ και δεν ξέρεις πώς, δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Μάθε περισσότερα εδώ.

Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.