Οι Σημαντικότεροι Λόγοι που Μπορεί να σε Απορρίψει

Η απόρριψη μας πονάει. Επειδή, όμως, η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, μάθε τους σημαντικότερους λόγους που μπορεί να σε απορρίψει.

Γιατί Μπορεί Να Σε Απορρίψει

Αφού βρήκες την δύναμη να πας να μιλήσεις σε μια γυναίκα που σου αρέσει και ξεκινήσεις μια συζήτηση, έρχεται μια στιγμή που η γυναίκα είτε θα σε αποδεχτεί και θα συνεχίσει την αλληλεπίδραση μαζί σου, είτε θα σε απορρίψει.

Η απόρριψη είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε και μπορεί να οφείλεται σε πληθώρα αιτιών,τις οποίες θα εξετάσουμε σε αυτό το άρθρο.

#1. Θα Σε Απορρίψει Αν Έχεις Κακό Παρουσιαστικό Kαι Κακή Υγιεινή

Αν θες να βελτιώσεις το καθημερινό σου στυλ δες το παρακάτω βίντεο.

Η πρώτη εντύπωση είναι καθοριστική για την έκβαση του φλερτ. Αν δεν είσαι καλά ντυμένος και αν δεν φροντίζεις την υγιεινή σου είναι λογικό να δώσεις μια άσχημη πρώτη εντύπωση που θα κάνει την γυναίκα να σε απορρίψει.

#2. Δείχνεις Απελπισμένος Και Δεν Διαθέτεις Αυτοπεποίθηση

Μια γυναίκα μπορεί να καταλάβει αμέσως ότι είσαι απελπισμένος και αυτό θα την κάνει να σε απορρίψει, γιατί σου μειώνει την αυτοπεποίθηση και σου δημιουργεί νευρικότητα.

Μπορεί επίσης να σε έχει παρακολουθήσει να προσεγγίζεις άλλες γυναίκες στον ίδιο χώρο. Αν πριν από εκείνη έχεις προσεγγίσει άλλες 5 γυναίκες γύρω της, τότε το πιθανότερο είναι ότι θα σε απορρίψει, αφού πρώτον έχει δει ότι έχεις ήδη απορριφθεί από άλλες 5 γυναίκες και δεύτερον βλέπει ότι είσαι απελπισμένος.

δεν έχεις αυτοπεποίθηση

Πρέπει να μάθεις να ελέγχεις τα συναισθήματα σου και να προβάλλεις τον θετικό σου εαυτό, όταν προσεγγίζεις γυναίκες.

Ίσως το σημαντικότερο ποιοτικό χαρακτηριστικό, πιο σημαντικό και από την εμφάνιση ή τα χρήματα, που ψάχνουν οι γυναίκες στους άντρες είναι η αυτοπεποίθηση.

Ένας άντρας με αυτοπεποίθηση είναι αποφασιστικός και αυτό είναι κάτι που αποπνέει αρρενωπότητα. Η έλλειψη αρρενωπών χαρακτηριστικών θα κάνει την γυναίκα να σε απορρίψει.

#3. Θα Σε Απορρίψει Γιατί Είσαι Βαρετός Και Δεν Έχεις Χιούμορ

Οι γυναίκες συνήθως προτιμούν τους άντρες που με κάποιο τρόπο ξεχωρίζουν από το πλήθος και είναι περιπετειώδεις.

Το χιούμορ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο φλερτ. Μπορεί να προσδώσει αξία σε έναν άντρα και μπορεί να εντυπωσιάσει μια γυναίκα.

θα σε απορρίψει

Αν κάποιος είναι βαρετός και δεν έχει να δώσει αξία, ώστε να ξεχωρίσει από το πλήθος είναι αναπόφευκτο ότι η γυναίκα θα τον απορρίψει.

#4. Κακή Συμπεριφορά Και Έλλειψη Σεβασμού

Η κακή συμπεριφορά μπορεί να είναι αιτία απόρριψης. Αν προσεγγίζοντας την δείχνεις ότι δεν σέβεσαι κανέναν και συμπεριφέρεσαι  με αγένεια απέναντι στους ανθρώπους που έχεις γύρω σου ή στην ίδια, τότε είναι λογικό η γυναίκα να σε απορρίψει.

#5. Είναι Ήδη Σε Σχέση

Μάθε από το βίντεο του Χρήστου πως να το διαχειριστείς αν σε ”φτύνει”.

Σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα είναι απολύτως ξεκάθαρα και δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να αλλάξεις ή να βελτιώσεις.

Μπορεί απλά η γυναίκα που προσεγγίζεις να βρίσκεται ήδη σε κάποια σχέση ή να της αρέσει πολύ κάποιος άλλος και να μην θέλει να κάνει κάτι μαζί σου, με αποτέλεσμα να σε απορρίψει.

#6. Δεν Την Κάνεις Να Αισθανθεί Ξεχωριστή

Μια γυναίκα που έχει ξεκινήσει να μιλά μαζί σου, αλλά δεν καταφέρνεις να την κάνεις να αισθανθεί ξεχωριστή, θα χάσει πολύ γρήγορα το ενδιαφέρον και την όποια έλξη μπορεί να είχε δημιουργηθεί και θα σε απορρίψει σύντομα.

Η επιτυχής έκβαση μιας προσέγγισης κρίνεται σε μεγάλο βαθμό από την ικανότητα σου να την κάνεις να αισθανθεί ξεχωριστή, ποθητή και να βγάλει την θηλυκότητα της.

#7. Θα Σε Απορρίψει Γιατί Απλά Δεν Είσαι Ο Τύπος Της

θα σε απορρίψει

Είναι φυσιολογικό να μην αρέσουμε όλοι σε όλους. Μπορεί λοιπόν απλά η γυναίκα να μην νιώθει έλξη για εσένα επειδή δεν  της αρέσεις και γι’ αυτό να σε απορρίψει. Μπορεί απλά να μην είσαι ο τύπος άντρα που αναζητά.

Μπορεί η προσέγγιση σου να είναι καταπληκτική, το ίδιο και η εμφάνιση σου, αλλά απλά η συγκεκριμένη γυναίκα να έχει άλλα γούστα και να ψάχνει κάτι άλλο.

Όπως βλέπεις υπάρχουν αρκετοί λόγοι που μπορεί μια γυναίκα να σε απορρίψει. Οι περισσότεροι από αυτούς αφορούν ζητήματα που μπορείς να διορθώσεις και να βελτιωθείς. Το κυριότερο είναι να δεχθείς ότι η απόρριψη είναι μέρος του παιχνιδιού και να την δεις σαν μια ευκαιρία να γίνεις καλύτερος.

Μπορείς να βελτιωθείς και να βρεις τον πραγματικό σου εαυτό μαζί μας. Κάνε κλικ εδώ για να μάθεις περισσότερα.

Βρες και διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.