Οι Συγγραφείς του Βιβλίου «Άνδρας Αξίας» Στο Φεστιβάλ Βιβλίου 2019

Οι Συγγραφείς του Βιβλίου «Άνδρας Αξίας» Στην Φεστιβάλ Βιβλίου 2019

Οι Συγγραφείς Του Βιβλίου Άνδρας Αξίας Στο Φεστιβάλ Βιβλίου 2019

Στην Φεστιβάλ Βιβλίου 2019 στο Ζάππειο βρέθηκαν οι ιδρυτές του Men Of Style και συγγραφείς του βιβλίου “Άνδρας Αξίας: Πώς Να Βάλεις Τάξη Στο Χάος Του Σύγχρονου Φλερτ” Σπύρος Ανδριανός, Χρήστος Παπανίκας και Ανέστης Δόγιβαν, καθώς και κάποια μέλη της ομάδας Men Of Style.

Οι τρεις συγγραφείς παραβρέθηκαν στην Φεστιβάλ Βιβλίου 2019 με σκοπό να υπογράψουν αντίτυπα του βιβλίου στους αναγνώστες τους, να μιλήσουν με κόσμο και να λύσουν απορίες. Αρκετοί ήταν εκεί που συγκεντρώθηκαν προκειμένου να γνωριστούν με τους συγγραφείς και να μιλήσουν μαζί τους.

Τα θέματα συζήτησης με τους αναγνώστες αφορούσαν το φλερτ, τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων, τη συνολική αυτοβελτίωση και φυσικά, το πώς ο καθένας μας μπορεί να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του και τελικά, ένας Άνδρας Αξίας.

Στο τέλος της συζήτησης με τους αναγνώστες, και αφού υπεγράφησαν αρκετά αντίτυπα του βιβλίου που έγινε Bestseller, ο Σπύρος Ανδριανός και ο Χρήστος Παπανίκας παραχώρησαν μια συνέντευξη στο Βookia.gr σχετικά με το τι περιέχει το βιβλίο “Άνδρας Αξίας: Πώς Να Βάλεις Τάξη Στο Χάος Του Σύγχρονου Φλερτ”, πώς τους ήρθε η συγκεκριμένη ιδέα και πώς αυτό το βιβλίο μπορεί να βοηθήσει κάθε άντρα αλλά και κάθε άνθρωπο να προσθέσει αξία στη ζωή του και να επιτύχει αυτό που του αξίζει.

“Μέχρι τώρα όλοι οι άνθρωποι που έχουν διαβάσει το βιβλίο, που είναι πάρα πολλοί γιατί έχει γίνει Bestseller πάρα πολύ γρήγορα, μας έχουν πει ότι έχουν δει πολύ μεγάλη διαφορά” δήλωσε ο Χρήστος Παπανίκας. “Και κυρίως ότι τους άρεσε γιατί ήταν εύκολο ανάγνωσμα, δεν ήταν πολύπλοκο, με απλά λόγια, Apla+Andrika, μπορούμε να μεταφέρουμε κάποια πράγματα τα οποία είναι πάρα πολύ βασικά“.

 

Τι Θα Βρεις Μέσα Στο Βιβλίο

Το βιβλίο Άνδρας Αξίας, γραμμένο σε απλή και κατανοητή γλώσσα, είναι ένας πρακτικός οδηγός για το πώς μπορείς να αυξήσεις εκθετικά τα ερωτικά σου αποτελέσματα και κυρίως, να αποκτήσεις την κατάλληλη νοοτροπία γύρω από το φλερτ, τις γυναίκες και τη ζωή συνολικότερα.

Περιλαμβάνει πρακτικές μεθόδους και λύσεις, καθώς και ασκήσεις, τα οποία μπορείς να εφαρμόσεις στην καθημερινότητά σου και να δεις τον εαυτό σου να αλλάζει όχι μόνο στον ερωτικό τομέα, αλλά και σε κάθε τομέα της ζωής σου ως άνδρας.

Το βιβλίο αναλύει τις συμπεριφορές που δημιουργούν έλξη και επιθυμία στις γυναίκες, τι είναι η αρρενωπότητα, πώς μπορείς να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, καθώς και το πώς μπορείς να υιοθετήσεις μια σωστή γλώσσα σώματος. Στο τέλος του βιβλίου θα βρεις ένα πλάνο προσέγγισης μιας γυναίκας και κλιμάκωσης της μεταξύ σας σχέσης, βήμα προς βήμα.

Ουσιαστικά, παρέχει όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις όχι μόνο για το αντίθετο φύλο, αλλά κυρίως για τον εαυτό σου.

βιβλίο άνδρας αξίας

Ποιος Είναι Ο Άνδρας Αξίας

Ο Άνδρας Αξίας είναι υπερήρωας στον δικό του κόσμο.

Έχει ξεκάθαρη εικόνα της ζωής που θέλει να δημιουργήσει και ξέρει να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του και να αντιμετωπίζει τους εσωτερικούς του φόβους. Έχει την ικανότητα να τα βγάλει πέρα στις πιο αντίξοες συνθήκες, καθώς έχει το θάρρος να τοποθετήσει τον εαυτό του στην πρώτη γραμμή και να παλέψει για αυτό που θέλει και του αξίζει.

Ξέρει να ακούει την εσωτερική του ηθική πυξίδα και, ενώ μπορεί να φοβάται, δεν αφήνει τους φόβους του να τον καταβάλουν.

Αντίθετα, ως άνδρας έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει τις ανασφάλειες του και τελικά, να εξελίσσεται διαρκώς.

“Υπερήρωας. Να βγάλεις τον υπερήρωα από μέσα σου. Με ποια έννοια ο υπερήρωας; Βλέπεις ευκαιρίες να σου έρχονται και είσαι λίγο μαζεμένος, είσαι λίγο ντροπαλός, έχεις κάποιες σκέψεις στο μυαλό σου που σε κρατάνε πίσω”, εξηγεί ο Σπύρος Ανδριανός. “Οπότε εμείς τι λέμε τώρα; Βγάλε τον υπερήρωα που κρύβεις, όλοι κρύβουμε έναν υπερήρωα, άντρες και γυναίκες, αλλά ειδικώς για τους άντρες, βγάλε αυτόν τον υπερήρωα. Γιατί μπορεί αυτός ο άνθρωπος που έχεις μέσα σου να σε βοηθήσει να έχεις τις επιτυχίες που θέλεις στην ερωτική σου ζωή”.

Συνολικά, το βιβλίο Άνδρας Αξίας που έγραψαν οι ιδρυτές του Men Of Style έχει ως σκοπό να βοηθήσει κάθε άντρα να αντιμετωπίσει τους φόβους και τις ανασφάλειές του και να πετύχει στην ερωτική ζωή του αυτό ακριβώς που επιθυμεί και του αξίζει.

Ο σκοπός είναι να γίνει ξανά το φλερτ μία καθημερινή συνήθεια και ο κάθε άντρας να φτάσει με τον εαυτό του στο κορυφαίο δυνατό σημείο.

Και αυτή είναι μια νοοτροπία που μπορεί να υιοθετηθεί όχι μόνο μέσα από το βιβλίο “Άνδρας Αξίας: Πώς Να Βάλεις Τάξη Στο Χάος Του Σύγχρονου Φλερτ”, αλλά και μέσα από τη συνεχή τριβή και πρακτική εξάσκηση.

Το βιβλίο, τα βίντεο και τα άρθρα είναι μόνο η αρχή. Το θέμα είναι τελικά να βγεις έξω και να φλερτάρεις όπως σου αξίζει. Ως ένας Άνδρας Αξίας.

Μπορείς να παραγγείλεις το βιβλίο εδώ

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.