Όλα Όσα Έμαθα Μέσα από τις Γνωριμίες στο Διαδίκτυο

Όλα Όσα Έμαθα Μέσα από τις Γνωριμίες στο Διαδίκτυο

Γνωριμίες Στο Διαδίκτυο

Μετά από χρόνια που έκανα γνωριμίες στο Διαδίκτυο, αποφάσισα να γράψω ένα άρθρο που να εξηγώ ξεκάθαρα τι έμαθα μέσα από όλη αυτήν τη διαδικασία, πόσα κέρδισα αλλά και πόσα έχασα.

Ουσιαστικά, όταν φλερτάρεις είτε με προσωπική επαφή είτε μέσω διαδικτύου, οι εμπειρίες είναι και πάλι ατελείωτες και βγαίνεις σίγουρα περισσότερο κερδισμένος απ’ ότι χαμένος.

Ωστόσο, υπάρχουν και μερικές παγίδες που πρέπει να αποφύγεις και θα τις δεις αναλυτικότερα σε αυτό το άρθρο.

#1. Οι Γνωριμίες στο Διαδίκτυο δεν Αντικαθιστούν την Πραγματική Επαφή

Όσες γνωριμίες κι αν έκανα μέσω διαδικτύου, ποτέ δεν θα ξεπεράσουν την εμπειρία του να φλερτάρω και να προσεγγίζω μια γυναίκα από κοντά. Η πραγματική επαφή έχει άλλη μαγεία και σίγουρα σου φέρνει διαφορετικά αποτελέσματα.

Οι προσωπικές μου εμπειρίες μέσω διαδικτύου με οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι μπορούν μόνο συμπληρωματικά να λειτουργήσουν στις προσεγγίσεις στον πραγματικό κόσμο.

Για εμένα, το σημαντικότερο είναι να μπορείς να συνδυάσεις τις δύο αυτές μεθόδους και να έχεις την ικανότητα να μιλήσεις σε μια γυναίκα που σου αρέσει και από κοντά, και όχι μόνο μέσα από ένα προφίλ.

Γιατί αυτές οι δύο προσεγγίσεις, να ξέρεις, δεν είναι ακριβώς το ίδιο.

#2. Πρέπει Να Δείξεις Εξ Αρχής Την Προσωπικότητά Σου

Όπως η εμφάνιση μετράει σε μια προσέγγιση στον πραγματικό κόσμο, έτσι και σε ένα site γνωριμιών μετράει το πρώτο μήνυμα.

Στις γνωριμίες μέσω internet μπορεί να είναι πλέον πιο σημαντικό το πρώτο μήνυμα σε σχέση με οτιδήποτε άλλο!

Γιατί;

Γιατί εάν λάβεις υπόψιν σου πόσοι άντρες ενδέχεται να στέλνουν μηνύματα στη συγκεκριμένη γυναίκα, θα χρειαστείς κάτι εξαιρετικά δυνατό για να τις δείξεις ότι διαφέρεις από τους υπόλοιπους.

Γι’ αυτό μην αρκείσαι σε ένα “Καλησπέρα, τι κάνεις” ή σε ένα “Ωραία φωτογραφία”. Αυτό μπορεί να το σκεφτεί ο καθένας.

Το πρώτο μήνυμα είναι η πρώτη εντύπωση που θα έχει για εσένα. Πες κάτι έξυπνο ή αστείο, ώστε αυτή η εντύπωση να είναι καλή.

Μην ξεχάσεις να δεις και το επεισόδιο από το Apla + Andrika που συζητήσαμε για τη σημασία αλλά και τον τρόπο του φλερτ στο διαδίκτυο:

#3. Η Συνολική Εικόνα Σου Στο Διαδίκτυο Είναι Σημαντική

Κάτι ακόμα που έμαθα είναι πως είναι πολύ σημαντική η συνολικότερη εικόνα που έχεις στο διαδίκτυο.

Δεν αρκεί να έχεις μια πετυχημένη φωτογραφία που σε κολακεύει. Χρειάζεται από τη φωτογραφία προφίλ μέχρι και τα σχόλια που κάνεις πίσω από την οθόνη του υπολογιστή να δημιουργούν όλα μια εικόνα για εσένα που προωθεί την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Το internet είναι ένας τεράστιος χώρος εύρεσης νέων ατόμων και γνωριμιών και κάθε τι που κάνεις είναι ένα κομμάτι του παζλ.

Επομένως, φρόντισε την εικόνα σου σε όλα τα social και τα site γνωριμιών.

Εάν αναρωτιέσαι ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να επικοινωνείς, δες το video

 

#4. Η Εικόνα Ενός Ατόμου Στο Διαδίκτυο Σχεδόν Πάντα Απέχει Από Την Πραγματικότητα

Ναι! Αυτή ήταν μια σκληρή αλήθεια που έμαθα μέσα από τις γνωριμίες στο διαδίκτυο.

Ακριβώς επειδή στις περισσότερες περιπτώσεις όλοι προσπαθούν να προβάλλουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, στις περισσότερες περιπτώσεις καταλήγουν να προβάλουν κάτι ψεύτικο. Δημιουργούν δηλαδή μια εικόνα που δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα.

Επομένως, μια γυναίκα που μας αρέσει σε μια φωτογραφία δεν σημαίνει ότι θα μας αρέσει και από κοντά.

Κι αυτό μας οδηγεί στην επόμενη συνειδητοποίηση μου.

#5. Ποτέ Μην Δεθείς Συναισθηματικά Με Μια Γυναίκα Που Δεν Έχεις Γνωρίσει Από Κοντά

Και αυτή είναι μια παγίδα που πέφτουμε πολλοί από εμάς, ειδικά στην αρχή. Όπως εξηγώ και σε πολλούς από τους μαθητές μας στο Men Of Style, η επικοινωνία σας μέσω μηνυμάτων στα Social Media δεν πρέπει να τραβήξει πολύ.

Μετά την πρώτη γνωριμία μέσω ίντερνετ, είναι απαραίτητο να κάνεις ξεκάθαρη κίνηση και να της προτείνεις να βγείτε ραντεβού ώστε να γνωριστείτε από κοντά.

Εάν δεν γίνει αυτό, το πιο πιθανό είναι να αρχίσεις να δένεσαι με τη γυναίκα που μιλάς, χωρίς όμως να την ξέρεις πραγματικά, αφού δεν την έχεις γνωρίσει!

Και ακόμα κι αν βγείτε ραντεβού, θα πρέπει να μοιραστείτε πρώτα κάποιες εμπειρίες και σίγουρα να έχετε σεξουαλική επαφή προτού να βεβαιωθείς ότι σου αρέσει η συγκεκριμένη γυναίκα και να αρχίσεις να δένεσαι συναισθηματικά μαζί της.

Επομένως, επειδή όπως είπα και πριν η πραγματικότητα μπορεί να διαφέρει σε πολλά από την εικόνα που δίνει ένα άτομο στο ίντερνετ, μην τραβήξεις την επικοινωνία για πολύ ώστε να μην δεθείς συναισθηματικά με έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις ποιος είναι.

Μην φαντασιώνεσαι ότι έχετε μια σχέση που είναι πραγματική μέσω ενός υπολογιστή.

Γιατί εάν σου συμβεί αυτό, η πραγματικότητα μπορεί να σε προσγειώσει πολύ απότομα.

#6. Όσο Υψηλότερης Ποιότητας Είναι Μια Εφαρμογή, Τόσο Πιο Πιθανό Είναι Να Προκύψει Μια Ποιοτική Γνωριμία

Και ναι, αυτό είναι αλήθεια. Δεν έχουν όλα τα site γνωριμιών τον ίδιο κόσμο και δεν θα κάνεις ποιοτικές γνωριμίες μέσω όλων των εφαρμογών και των ιστοσελίδων.

Σίγουρα μια γυναίκα που την γνωρίζεις και την προσεγγίζεις μέσω Facebook ή Instagram έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι μια γυναίκα υψηλής αξίας και ποιότητας, σε σχέση μια μια γυναίκα που γνωρίζεις μέσω μια εφαρμογής γνωριμιών χαμηλής ποιότητας.

Γι’ αυτό να προσαρμόζεις τις προσδοκίες σου ανάλογα με το μέσο που χρησιμοποιείς για να φλερτάρεις.

Γιατί παίζει μεγάλο ρόλο.

 

#7. Μην Εμπιστεύεσαι Προφίλ Με Λίγες Φωτογραφίες

Το internet, όσο μαγικό ή αποτελεσματικό και να είναι σε πολλές περιπτώσεις, θέλει τεράστια προσοχή στον χειρισμό του.

Απέφυγε να μιλήσεις ή να απαντήσεις σε γυναίκες με προφίλ που έχουν ελάχιστες φωτογραφίες.

Όπως επίσης φύγε μακριά από προφίλ που έχουν μόνο προσωπικές φωτογραφίες ή φωτογραφίες με τοπία και δεν περιλαμβάνουν φωτογραφίες με παρέες και φίλους.

Το πιθανότερο είναι να είναι ψεύτικα και δεν θέλεις να πέσεις θύμα απάτης.

 

Συνολικά, είμαι τεράστιος οπαδός του φλερτ και των γνωριμιών στο διαδίκτυο και πάντα θα το υποστηρίζω.

Ωστόσο, μην πέσεις σε αυτές τις παγίδες που ανέφερα.

Θέλω να σταθείς ιδιαίτερα στο Νο1 της σημερινής λίστας: Το φλερτ μέσω διαδικτύου δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσει το φλερτ έξω στον πραγματικό κόσμο, αλλά μόνο να το συμπληρώσει και να το ενισχύσει.

Μην κολλάς, λοιπόν, πίσω από μια οθόνη ενός υπολογιστή.

Το πραγματικό παιχνίδι γίνεται έξω.

Εάν θέλεις κι εσύ να μπεις στο παιχνίδι, δες εδώ.

Μπορείς να παραγγείλεις το βιβλίο Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.