Όλες οι θέσεις για το Special XMAS Bootcamp καλύφθηκαν.

Προς ενημέρωση των φίλων που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Special XMAS Bootcamp του Men Of Style, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε σχετικά εδώ, θα θέλαμε να σας αναφέρουμε πως όλες οι θέσεις που υπήρχαν διαθέσιμες (3) έχουν καλυφθεί.

Μάλιστα, το ενδιαφέρον και η ζήτηση υπήρξε τόσο αξιοσημείωτη (και τιμητική παράλληλα) που ως ομάδα αποφασίσαμε να επαναλάβουμε μια τέτοια ειδικού τύπου υπηρεσία στο άμεσο μέλλον για την οποία θα ενημερωθείτε μέσω του Newsletter μας στο οποίο μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.

Εκ μέρους της ομάδας του Men Of Style, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που μας τιμάτε με την στήριξή σας σε ότι κάνουμε και που μας δίνετε την δύναμη που απαιτείται για να προσφέρουμε περισσότερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες συνεχώς. Παράλληλα, θα θέλαμε ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε όσους αποφάσισαν να περάσουν αυτά τα Χριστούγεννα μαζί μας, αλλά και όσους θέλησαν, προσπάθησαν, αλλά δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά. Η υπόσχεσή μας σε όλους εσάς είναι πως σε αυτές τις γιορτές, θα βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αλλά και τον δικό σας!

Αν θα ήθελες να προλάβεις και να κατοχυρώσεις από τώρα την θέση σου για το επόμενο Special Bootcamp που θα προγραμματιστεί στο άμεσο μέλλον, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω και ο Ανέστης άμεσα θα σε καλέσει για να σε ενημερώσει σχετικά ΔΩΡΕΑΝ.

Αν σε ενδιαφέρει να κλείσεις άμεσα τη θέση σου για το επόμενο Premium Bootcamp, με νέα τμήματα κάθε εβδομάδα, ώστε άμεσα να γίνεις καλύτερος στο πιο σημαντικό τομέα της ζωής σου, πάτα ΕΔΩ.

 

Καλές Γιορτές!

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.