Ολική Αναβάθμιση Γκαρνταρόμπας σε 4 ώρες Χωρίς να Ματώσει η Τσέπη!

Άλλη μια πραγματική ιστορία ενός ανθρώπου που εμπιστεύθηκε το Men Of Style.

Ο Θοδωρής, είναι ένας άνθρωπος που αναζητά την βελτίωση σε όλους τους τομείς. Στο διάστημα που τον γνωρίζουμε, έχει βελτιώσει την ερωτική του ζωή, τον τρόπο που επικοινωνεί, την εργασιακή του κατάσταση κ.α.

Στα γενέθλιά του, αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του. Μια μεγάλη ως και ολοκληρωτική αλλαγή στην γκαρνταρόμπα του με αρχικό budget προς διάθεση 1000 ευρώ.

Ζητώντας συμβουλές απο το Θέμη για να κινηθεί πιο έξυπνα σε αυτήν την αναβάθμιση, ο Θοδωρής βρήκε εκτός από έναν σύμμαχο και μια παρέα για τα ψώνια του.

Η ομάδα του Men Of Style του έκανε δώρο την υπηρεσία “Αναβάθμισε το Στυλ σου” και μαζί με τον Θοδωρή, ο Θέμης, ο Χρήστος και ο Σπύρος πήραν τα μαγαζιά για να βοηθήσουν τον Θοδωρή να ψωνίσει έξυπνα και κυρίως με γούστο.

Το αποτέλεσμα εκτός από μια νέα ευέλικτη γκαρνταρόμπα; Πολύ γέλιο, ωραίες στιγμές και ο Θοδωρής ξόδεψε τα μισά από όσα υπολόγιζε.

Για την αναβάθμιση του Θοδωρή : Ψωνίσαμε jeans, t-shirts, μπλούζες, πουκάμισα, σακάκι, παπούτσια και δερμάτινο μπουφάν και αυτή είναι η ιστορία μέσα από τα πλάνα που τραβήξαμε ενώ περνάγαμε απίστευτα.

Ευχαριστούμε τον Θοδωρή που πέρασε μαζί μας τα γενέθλιά του, για το οτι δέχθηκε να βιντεοσκοπηθεί και για τα τρελά γέλια και την παρέα που κάναμε εκείνη την φοβερή ημέρα.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Σημείωση :

Ο Θοδωρής δεν έχει καμία σχέση με τις κάμερες ούτε είχε κάποιο πλάνο για το τι να πει. Όλα τα πλάνα του, όπως και τα δικά μας, είναι αυθόρμητα και χωρίς πρόβες και τα αφήσαμε έτσι για να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο η αυθεντικότητα των ωραίων στιγμών που ζούσαμε σαν παρέα.

Δεν έχουμε καμία συνεργασία με τα μαγαζιά που επισκεφθήκαμε και η όποια αναφορά τους γίνεται ως μέρος της ιστορίας καθώς αυτά αποφασίσαμε να επισκεφθούμε ως πελάτες και μόνο.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Γνώρισε τον Θέμη από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία):

Μία ώρα αρκεί

Πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Εξέλιξης:

Academy

**————————-**

Mη ξεχάσεις να κάνεις SUBSCRIBE στο κανάλι μας. Είναι δωρεάν και είναι σημαντικό για εμάς.

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB : http://www.facebook.com/MenOfStylegr
INSTAGRAM : http://www.instagram.com/MenOfStyle.gr
YOUTUBE: http://www.youtube.com/MenOfStyleGreece
NEWSLETTER : https://www.menofstyle.gr/newsletter
TWITTER : http://www.twitter.com/Men_Of_Style_Gr
RSS : https://www.MenOfStyle.gr/feed

**————————-**
Δες το σε HD 1080 – Διαθέσιμοι υπότιτλοι

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.