One Night Stand: Πώς θα Διασφαλίσεις ότι θα Καταλήξετε στο Κρεβάτι

One Night Stand

Το one night stand μπορεί να εξελιχθεί σε μια άκρως απολαυστική και έντονη σεξουαλική εμπειρία για εσένα και για τη γυναίκα, αρκεί να είσαι σε θέση εξ αρχής να διασφαλίσεις ότι θα γίνει.

Είσαι σε ένα κλαμπ ή μπαρ ή οπουδήποτε συνηθίζεις να φλερτάρεις. Την βλέπεις, την προσεγγίζεις και αρχίζετε να μιλάτε. Εσύ έχεις στο μυαλό σου ότι, επειδή είσαι σε μια περίοδο που δεν ψάχνεσαι για κάτι σοβαρό, θα ήθελες να καταλήξετε στο κρεβάτι και να κάνετε σεξ ΣΗΜΕΡΑ.

Δεν ξέρεις όμως τι μπορεί να θέλει εκείνη. Δεν ξέρεις πώς μπορείς να της το φέρεις. Και δεν ξέρεις εάν τελικά θα γίνει αυτό που έχεις στο μυαλό σου.

Πώς μπορείς, λοιπόν, να είσαι σίγουρος ότι θα κάνετε σεξ το ίδιο βράδυ; Και πώς μπορείς να δημιουργήσεις τις συνθήκες ώστε να έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνετε one night stand;

#1. Για Να Διασφαλίσεις Ένα One Night Stand, Φρόντισε Τα Πρακτικά Θέματα

Αρχικά, προκειμένου να είσαι σίγουρος ότι θα κάνετε σεξ το ίδιο βράδυ, είναι πολύ σημαντικό να έχεις κανονίσει τους πρακτικούς παράγοντες.

Φρόντισε να έχεις προφυλακτικά, να έχεις βρει το μέρος που θα την πας, να υπάρχει χρόνος. Ο χώρος σου θα πρέπει να είναι καθαρός και το κυριότερο, απομονωμένος ώστε να μην υπάρχει λόγος να φύγει.

Μια γυναίκα είναι πολύ πιθανό να μην αισθάνεται άνετα εάν της πεις να κάνετε σεξ για πρώτη φορά σε ένα σπίτι που είναι κι άλλοι.

Επίσης, φρόντισε είσαι σίγουρος ότι έχεις μεταφορικό μέσο δικό σου ή κάποιον τρόπο ώστε να φύγετε από το μαγαζί μαζί όταν χρειαστεί.

Σε κάθε περίπτωση, το να έχεις λύσει εξ αρχής τα πρακτικά θέματα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Καταρχάς, δεν θα αγχώνεσαι για όλα αυτά κατά τη διάρκεια του φλερτ. Δεύτερον, δεν θα υπάρχει στη μέση κάποιο εμπόδιο για να μην κάνετε one night stand εκείνο το βράδυ.

Επομένως, το πρώτο βήμα για να διασφαλίσεις ένα one night stand είναι το να έχεις φροντίσει για τα πρακτικά.

Οι άντρες και οι γυναίκες δεν κοιτάνε τα ίδια πράγματα στο σεξ. Πριν αρχίσεις να αναρωτιέσαι, δες το επεισόδιο από το Apla + Andrika για να ξέρεις τις διαφορές και τι να προσέξεις!

 

#2. Μάθε Τα Δικά Της Πρακτικά Θέματα

Το δεύτερο βήμα για να είσαι σίγουρος ότι τίποτα δεν θα μπει εμπόδιο στο να καταλήξετε στο κρεβάτι εκείνο το βράδυ είναι το να μάθεις τα δικά της πρακτικά θέματα.

Είναι μόνη της στο μαγαζί; Ήρθε με παρέα; Έχει μεταφορικό μέσο; Έχουν τρόπο να γυρίσουν οι φίλες της εάν δεν πάει μαζί τους; Τι ώρα ξυπνάει την επόμενη μέρα; Έχει κανονίσει να πάει κάπου αργότερα το ίδιο βράδυ;

Όλα αυτά είναι εξαιρετικά σημαντικό να τα ξέρεις, προκειμένου να μην προκύψουν ως δικαιολογίες όταν θα της προτείνεις να πάτε σπίτι σου.

Εάν όλα πάνε καλά μέσα στο βράδυ και τελικά, τελευταία στιγμή, εκείνη σου πει ότι έχει να πάει σε κάτι γενέθλια με τις φίλες της, τότε θα έχεις χάσει όλο το βράδυ χωρίς να ξέρεις αυτήν την πολύ σημαντική πληροφορία.

Επομένως, από τις αρχές του διαλόγου σας, φρόντισε να μάθεις όλες τις παραπάνω λεπτομέρειες ώστε να ξέρεις τι συμβαίνει και να μπορέσεις να το διαχειριστείς.

 

#3. Πριν Το One Night Stand, Χρησιμοποίησε Σεξουαλικά Υπονοούμενα

Προκειμένου να φτάσετε στο σεξ, είναι απαραίτητο να υπάρχει και η ανάλογη σεξουαλική ένταση και άνεση μεταξύ σας.

Εάν όλο το βράδυ μιλάτε φιλικά και δεν έχει πάει καθόλου στο σεξουαλικό η συζήτηση, είναι πολύ απίθανο η γυναίκα να θέλει να κάνει σεξ μαζί σου το ίδιο βράδυ. Γι’ αυτό, σταδιακά, πρέπει να εισάγεις σεξουαλικά υπονοούμενα μέσα στους διαλόγους σας ώστε να αρχίσει να φαντασιώνετε την μεταξύ σας κατάσταση και να νιώσει άνετα με την ιδέα του να κάνετε σεξ.

Η σεξουαλική άνεση δημιουργείται αρκετά απλά μεταξύ ενός άντρα και μια γυναίκας. Είναι ένα από τα πολύ βασικά που πρέπει να κάνεις και η αλήθεια είναι ότι εάν σου είναι δύσκολο αυτό το βήμα, θα σου είναι ακόμα πιο δύσκολο το να διασφαλίσεις το one night stand.

#4. Κλιμάκωσε Τη Σεξουαλική Ένταση Αγγίζοντάς Την Για Να Φτάσετε Στο One Night Stand

Στο επόμενο βήμα, και από τη στιγμή που αποκτάτε μια άνεση με τη γυναίκα, πρέπει να αρχίσεις να την αγγίζεις.

Στην αρχή για ένα με δύο δευτερόλεπτα στο μπράτσο κι αργότερα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε διάφορα μέρη του σώματός της, όπως η πλάτη ή το γόνατο εάν είναι καθιστή.

Σε κάθε περίπτωση, ό,τι κι αν κάνεις, μην ξεχάσεις αυτό το βήμα.

one night stand

Μέσω του αγγίγματος εκκρίνονται ουσίες στον εγκέφαλο, όπως η οξυτοκίνη, η οποία είναι η ορμόνη της οικειότητας και της αγάπης. Είναι απίθανο μια γυναίκα να κάνει σεξ μαζί σου εάν δεν έχετε αγγιχτεί αρκετά πρώτα.

Και είναι λογικό.

Επομένως, από την αρχή της προσέγγισης ξεκίνα να αγγίζεις της γυναίκα. Κατά τη διάρκεια του φλερτ, κλιμάκωσε τη σεξουαλική ένταση με το να την αγγίζεις συχνά και να κλιμακώνεις το άγγιγμα αυτό.

 

#5. Υπόθεσε Ότι Σε Βρίσκει Ελκυστικό Και Θέλει Κι Εκείνη Να Κάνετε One Night Stand

Είναι πολύ σημαντικό να υποθέτεις εξ αρχής ότι η γυναίκα που φλερτάρεις σε βρίσκει ελκυστικό και θέλει να κάνετε σεξ. Αυτό ισχύει και αυτή θα είναι η πραγματικότητά σου, μέχρι να σου πει το αντίθετο.

Από την άλλη, αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμπεριφέρεσαι με ναρκισσισμό. Αντίθετα, σημαίνει ότι εκτιμάς τον εαυτό σου και ότι έχεις αυτοπεποίθηση.

Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για να κάνεις σεξ με μια γυναίκα είναι το να πιστεύεις ότι θα κάνεις σεξ με τη γυναίκα αυτή.

Επομένως, να λειτουργείς με αυτοπεποίθηση και να υποθέτεις εξ αρχής ότι σε βρίσκει ελκυστικό και ότι θέλει να κάνετε one night stand.

Πολλοί άντρες αναρωτιούνται γιατί ενώ είναι εμφανίσιμοι, δεν κάνουν σεξ. Ο Χρήστος έχει δώσει όλες τις απαντήσεις που πρέπει να έχεις για αυτό το θέμα. Πριν συνεχίσεις, δες το video:

 

#6. Πρότεινέ Της Να Πάτε Σπίτι Σου

Το τελευταίο βήμα είναι να της προτείνεις να πάτε σπίτι σου. Πες της ότι θέλεις να φύγετε από το μαγαζί ή το μέρος που είστε και να πάτε κάπου πιο ήσυχα/ να πάτε σπίτι σου.

Είναι πολύ σημαντικό να πάρεις την πρωτοβουλία και να κάνεις μια ξεκάθαρη ερωτική κίνηση.

Μην περιμένεις να έρθει από μόνο του και σε καμία περίπτωση μην περιμένεις από τη γυναίκα να στο προτείνει, γιατί αυτό δεν θα γίνει.

Μόλις βλέπεις ότι έχετε αποκτήσει οικειότητα, άνεση και ότι υπάρχει έλξη μεταξύ σας, πες της την σκέψη σου ανοιχτά, χωρίς φυσικά να αναφέρεις ότι θέλεις να κάνετε σεξ. Θα πιάσει το υπονοούμενο.

Πρότεινε να πάτε σπίτι σου ώστε να μην την εμποδίζει κάτι στο μυαλό της. Ενδεχομένως να μην θέλει να πάτε στον δικό της χώρο για οποιονδήποτε λόγο.

one night stand

Συνολικά, είναι πολύ σημαντικό να προετοιμάσεις σωστά το έδαφος ώστε να είσαι σίγουρος ότι θα κάνετε one night stand εκείνο το βράδυ.

Μην κολλήσεις στο να εκφράσεις τις προθέσεις σου και να πεις με ωραίο τρόπο αυτό που σκέφτεσαι.

Υπάρχουν πολλές γυναίκες εκεί έξω που βγαίνουν με σκοπό να κάνουν σεξ το ίδιο βράδυ. Το σημαντικό είναι να είσαι ο εαυτός σου, να νιώθεις άνετα και να μην φοβάσαι ότι κάτι θα πάει στραβά. Να είσαι ο Άνδρας Αξίας που μπορείς.

Διάβασε τον Απόλυτο Οδηγό Φλερτ από τους Men Of Style.

Μπορείς να αναβαθμίσεις την ερωτική σου ζωή. Ψάχνεις τον τρόπο; Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.