Οργή Με Στοργή ft Ιαβέρης – Apla + Andrika #91

 

Σήμερα στο Apla + Andrika μαζί μας ο Τάσος Μαρκουΐζος (Ιαβέρης).

Θα μιλήσουμε για το πολύ σημαντικό ζήτημα της Οδικής Ασφάλειας και στα προβλήματα που προκαλούνται όταν οι οδηγοί σταματάνε να προσέχουν!

Πώς μπορούν να σταματήσουν να δημιουργούνται συνθήκες αναπηρίας στο δρόμο;

Το θέμα είναι απλά στις τροχαίες παραβάσεις ή επιτελείται μια γενοκτονία στις οδικές αρτηρίες;

Γιατί αντιμετωπίζουμε τόσο αβασάνιστα το γεγονός ότι καθημερινά χάνονται ζωές; Νομίζουμε ότι είναι έξυπνο να κάνουμε μια απλή (ή όχι και τόσο απλή) παράβαση, την στιγμή που μπορεί από αυτό να σκοτωθούμε ή σκοτώσουμε;

Η κουβέντα όμως θα πάει και σε ζητήματα συμπεριφοράς που σχετίζονται με τους οδηγούς, από το παράνομο παρκάρισμα, μέχρι την οδήγηση στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης.

Υπάρχουν λύσεις σε όλα αυτά τα προβλήματα ή απλά είμαστε απλοί παρατηρητές της κατάστασης;

___________________________________________
http://www.iaveris.gr/
____________________________________________

Γίνε συνδρομητής στα παρακάτω για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για κάθε νέο επεισόδιο.
YouTube : http://bit.ly/MenOfStyleTV

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.