Όσα δεν σου Λέει: Οι Κορυφαίες Φαντασιώσεις της στο Σεξ

Όσα δεν σου Λέει: Οι Κορυφαίες Φαντασιώσεις της στο Σεξ

Είναι αλήθεια ότι οι περισσότερες γυναίκες, μέχρι να σε γνωρίσουν καλά, μπορεί να ντραπούν να μοιραστούν μαζί σου τις φαντασιώσεις που έχουν στο σεξ.

Ωστόσο, όσον αφορά τον σεξουαλικό τομέα, οι γυναίκες και οι άντρες δεν έχουμε τόσες διαφορές όσες πιστεύουν οι περισσότεροι.

Για την ακρίβεια, εάν ακούσεις γυναίκες φίλες να μιλάνε μεταξύ τους ενδέχεται και να ντραπείς!

Αναλύουν με πολύ περισσότερες λεπτομέρειες τη σεξουαλική τους ζωή και δίνουν πληροφορίες για τη σεξουαλικότητά τους και τις προτιμήσεις τους που οι περισσότεροι άντρες κρατάνε για τον εαυτό τους.

Και φυσικά, έχουν φαντασιώσεις.

Ποιες είναι όμως οι κορυφαίες σεξουαλικές φαντασιώσεις των γυναικών;

 

#1. Σεξ Σε Δημόσιο Χώρο

Μια από τις κορυφαίες φαντασιώσεις των γυναικών είναι το σεξ σε δημόσιο χώρο.

Είτε είναι στο αμάξι είτε είναι σε μια παραλία είτε ακόμα και στο δρόμο, για τις γυναίκες είναι ιδιαίτερα ερεθιστικό το να κάνετε σεξ όταν ξέρουν ότι ενδέχεται να τις δουν.

Ακριβώς αυτός ο φόβος ότι κάποιος μπορεί να τις δει κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης μπορεί να την εξιτάρει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Παράλληλα, τους αρέσει το γεγονός ότι νιώθουν ότι κάνουν κάτι… παράνομο! Ότι τελικά δεν είναι και τόσο αθώες όσο φαίνονται. Ότι είναι πονηρές και ερωτικές με έναν πιο… πικάντικο τρόπο.

Επομένως, μην κολλήσεις να το προτείνεις εάν είστε ένα διάστημα μαζί και βλέπεις ότι γενικά είναι ανοιχτή.

Το να κάνετε κάτι διαφορετικό για να ανεβάσετε την ένταση και να ανανεώσετε τη σεξουαλική σας ζωή μπορεί να επιδράσει ιδιαίτερα θετικά στη σχέση σας. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με τις πιο περίεργες στάσεις στο σεξ.

 

#2. Σεξ Με Κάποιον Που Έχει Επαγγελματική Εξουσία

Άλλη μια κορυφαία φαντασίωση των γυναικών!

Η φαντασίωση αυτή περιλαμβάνει έναν άντρα με κάποιου είδους επαγγελματική εξουσία. Μπορεί να είναι αστυνομικός, πιλότος, στρατιωτικός, γιατρός ή οποιοδήποτε επάγγελμα που έχει κάποιο κύρος.

Συνήθως, αυτή η φαντασίωση συνδυάζεται υπέροχα και με την ανάλογη στολή και το ανάλογο ντύσιμο.

Επιπλέον, υπάρχουν πολλά και διαφορετικά σενάρια που μπορείτε να κάνετε πάνω σε κάθε επάγγελμα.

Σε κάθε περίπτωση, το ότι έχεις ένα επαγγελματικό κύρος και μια εξουσία είναι κάτι που μπορεί να την κάνει να χάσει τον έλεγχο.

Μην διστάσεις να το προτείνεις και να πειραματιστείτε.

Η φαντασίωση αυτή λειτουργεί λόγω του παιχνιδιού εξουσίας που παίζεται αλλά και λόγω του κύρους.

Η γυναίκα νιώθει ότι έλκει έναν άντρα που είναι πολύ ισχυρός και ο οποίος είναι εξαιρετικά δυναμικός και ευφυής, αφού έχει καταφέρει να ανελιχθεί επαγγελματικά σε ένα επάγγελμα που είναι δύσκολο.

Νιώθει ότι ο άντρας στη συγκεκριμένη φαντασίωση έχει ερωτικές επιλογές αλλά επιλέγει εκείνη. Κάτι το οποίο φυσικά την έλκει και στην πραγματική της ζωή.

 

#3. Σεξ Με Τρίτο Άτομο (Τρίο)

Και όμως!

Ακόμα κι αν το αρνείται, το τρίο αποτελεί μια από τις βασικές φαντασιώσεις των γυναικών και ένα μεγάλο ποσοστό του αντίθετου φύλου θα ήθελε να το δοκιμάσει.

Φυσικά, σε αυτήν την περίπτωση οι περισσότερες γυναίκες κρατούν αυτήν τη φαντασίωση για τον εαυτό τους.

Ελάχιστες γυναίκες θα το ζητήσουν ή θα παραδεχτούν ότι θέλουν να το κάνουν, καθώς φοβούνται μήπως χαρακτηριστούν με άσχημο τρόπο και θεωρούν ότι είναι θέμα ταμπού.

Σε κάθε περίπτωση, καθώς η συγκεκριμένη φαντασίωση είναι μια πρωταρχική φαντασίωση των αντρών, θα ήταν κρίμα και για τους δύο το να μην πραγματοποιηθεί.

Όσον αφορά το τρίτο άτομο, κάποιες γυναίκες προτιμούν άτομο του ίδιου φύλου και κάποιες του αντίθετου.

Σε κάθε περίπτωση, είναι σίγουρα μια φαντασίωση που έχουν και θα ήθελαν να πραγματοποιήσουν.

Φυσικά, εάν είσαι εμφανίσιμος αλλά δεν κάνεις σεξ, τότε ίσως θα έπρεπε να δεις το βίντεο του Χρήστου σχετικά με το θέμα, ώστε να διαπιστώσεις τους λόγους που συμβαίνει αυτό, αλλά και πώς μπορείς να το λύσεις.

Συνολικά, και οι τρεις φαντασιώσεις αυτές βασίζονται στα ένστικτα που έχουν και τα δύο άτομα με βάση τη φύση τους.

Επειδή οι γυναίκες επιθυμούν ένα ισχυρό αρσενικό δίπλα τους που έχει ηγετική προσωπικότητα και είναι αποφασιστικός, το να μεταφέρετε αυτά τα χαρακτηριστικά στο κρεβάτι είναι κάτι που το επιθυμούν και τις έλκει σε τεράστιο βαθμό.

Το να προβάλεις τα πιο αρρενωπά σου χαρακτηριστικά και να δείξεις ότι είσαι αρκετά ισχυρός ώστε να ικανοποιήσεις τις ανάγκες της είναι κάτι που μπορεί να απογειώσει τη σεξουαλική της ζωή.

Μην ντρέπεσαι να προτείνεις και να εκφράσεις τις φαντασιώσεις σου στη γυναίκα που σχετίζεσαι. Δεν υπάρχει τίποτα κακό ή ταμπού όσον αφορά το σεξ.

Το σεξ είναι απόλαυση και θα έπρεπε να γίνεται ελεύθερα και από τους δύο.

Φυσικά, όλες αυτές οι φαντασιώσεις πρέπει να γίνονται με προσοχή και με τη συναίνεση και των δύο ατόμων. Μόνο τότε το σεξ και το παιχνίδι είναι απολαυστικό.

Αν θέλεις κι εσύ να εξελιχθείς στη σχέση σου με τις γυναίκες, δες εδώ

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.