Όσες Προσεγγίζω με Απορρίπτουν. Τι Φταίει;

Όποιες γυναίκες προσεγγίζεις σε απορρίπτουν και μένεις να αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που κάνεις τόσο λάθος. Γνώρισε τον εαυτό σου λίγο καλύτερα, σήμερα!

Έχει τύχει σε όλους μας. Έρχεται μια περίοδος στην ζωή μας, ίσως και αρκετά μεγάλη, που όσες γυναίκες κι αν προσεγγίζουμε μας απορρίπτουν.

Ακόμα κι αν πιστεύουμε ότι όλα τα κάνουμε σωστά, κάτι συμβαίνει και τελικά το φλερτ δεν καταλήγει σε ραντεβού ή σε σεξ. Και αναρωτιόμαστε: Τι συμβαίνει;

Σήμερα σου έχουμε τις απαντήσεις !

Συνέχισε να διαβάζεις και θα ανακαλύψεις τους 6 πιο βασικούς λόγους που σε απορρίπτουν διαρκώς οι γυναίκες.

#1. Δεν Έχεις ΑυτοπεποίθησηΌποιες γυναίκες προσεγγίζεις σε απορρίπτουν και μένεις να αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που κάνεις τόσο λάθος. Γνώρισε τον εαυτό σου λίγο καλύτερα, σήμερα!

Εάν εσύ δεν έχεις αυτοπεποίθηση, αυτό περνάει στην γυναίκα την οποία φλερτάρεις. Αυτομάτως, η αξία σου μειώνεται, και η ίδια νιώθει ότι ίσως δεν έχεις κάτι σημαντικό να της προσφέρεις.

Όταν δεν έχουμε αυτοπεποίθηση αρχίζουν και βγαίνουν στην επιφάνεια οι ανασφάλειές μας, με αποτέλεσμα αυτό να το αισθάνεται κι εκείνη. Ταυτόχρονα, επειδή αντιλαμβανόμαστε ότι χάνουμε έδαφος, καταλήγουμε να κάνουμε υπερπροσπάθεια.

Το να υπερπροσπαθούμε όμως φανερώνει σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό ότι έχουμε ανασφάλειες και μας λείπει η αυτοπεποίθηση.

Η αυτοπεποίθηση είναι είναι ένα βασικό αρρενωπό χαρακτηριστικό. Και ίσως είναι και ένας λόγος που σε απορρίπτουν οι γυναίκες.

#2. Είσαι Το «Καλό Παιδί»Όποιες γυναίκες προσεγγίζεις σε απορρίπτουν και μένεις να αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που κάνεις τόσο λάθος. Γνώρισε τον εαυτό σου λίγο καλύτερα, σήμερα!

Ένα πολύ σημαντικό λάθος που κάνουμε όλοι πολλές φορές είναι το εξής: στην επιδίωξή μας να μην γίνουμε υπερβολικά επιθετικοί και να μην νιώσει άβολα η γυναίκα που φλερτάρουμε, φτάνουμε στο άλλο άκρο και γινόμαστε το «καλό παιδί».

Το να είσαι ευγενικός, να έχεις τρόπους, και να σέβεσαι την γυναίκα που φλερτάρεις είναι ελκυστικά χαρακτηριστικά.

Το να τα κάνεις όλα αυτά σε υπερβολικό βαθμό, σε κάνουν αυτόματα το καλό παιδί στα μάτια της, τον «φίλο» της, με τον οποίο δύσκολα θα προχωρήσει.

Μάθε να διαχωρίζεις το «είμαι ευγενικός και σέβομαι», με το «θυματοποιούμαι και με κάνει ό, τι θέλει».

#3. Είσαι Αρκετά Επιθετικός Και Σε ΑπορρίπτουνΌποιες γυναίκες προσεγγίζεις σε απορρίπτουν και μένεις να αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που κάνεις τόσο λάθος. Γνώρισε τον εαυτό σου λίγο καλύτερα, σήμερα!

Στο άλλο άκρο, ορισμένοι άντρες γίνονται υπερβολικά επιθετικοί. Οι γυναίκες είναι φτιαγμένες από την φύση τους ώστε να φοβούνται ενδόμυχα τους άντρες, καθώς οι τελευταίοι έχουν μεγαλύτερη μυϊκή δύναμη και ενδέχεται να τις βλάψουν.

Εάν είσαι υπερβολικά επιθετικός, αυτό είναι ένα σημείο που πρέπει να προσέξεις.

Όλες οι γυναίκες θα μαζευτούν και θα απορρίψουν έναν άντρα ο οποίος είναι υπερβολικά επιθετικός, και τις κάνει σε ένα επίπεδο να φοβούνται.

Προσέγγισε τις γυναίκες με θάρρος, χωρίς όμως να τις φέρνεις σε δύσκολη θέση.

#4. Προσεγγίζεις Γυναίκες Που Είναι Συναισθηματικά Μη-ΔιαθέσιμεςΌποιες γυναίκες προσεγγίζεις σε απορρίπτουν και μένεις να αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που κάνεις τόσο λάθος. Γνώρισε τον εαυτό σου λίγο καλύτερα, σήμερα!

Υπάρχει απλά η περίπτωση οι γυναίκες που προσεγγίζεις να είναι συναισθηματικά ή και πρακτικά μη διαθέσιμες. Αυτό σημαίνει ότι τις έχεις πετύχει σε μια περίοδο της ζωής του που είτε είναι δεσμευμένες, είτε δεν είναι έτοιμες συναισθηματικά για να ξεκινήσουν κάτι με κάποιον.

Ενδεχομένως οι γυναίκες που μιλάς να έχουν πληγωθεί πολύ. Ή να χώρισαν πρόσφατα. Ή απλά να είναι σε μια φάση στην ζωή τους που δεν θέλουν να έχουν ερωτικές επαφές με άντρες.

Επιπλέον, ίσως για οποιοδήποτε λόγο να έχουν μπλοκάρει συναισθηματικά, και να τους είναι πιο δύσκολο να εκφραστούν.

Όπως και να’ χει, θα πρέπει σταδιακά να αναπτύξεις μια αντίληψη και τα κατάλληλα κριτήρια, που θα σε οδηγούν στο να προσεγγίζεις γυναίκες που είναι διαθέσιμες και ψάχνουν τα ίδια πράγματα με σένα.

#5. Φαίνεσαι Ότι Έχεις Υπερβολικά Ανάγκη Από Το Να Βρεις Μια ΓυναίκαΌποιες γυναίκες προσεγγίζεις σε απορρίπτουν και μένεις να αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που κάνεις τόσο λάθος. Γνώρισε τον εαυτό σου λίγο καλύτερα, σήμερα!

Το να έχεις και να νιώθεις αφθονία γύρω σου από γυναίκες είναι ένα ιδιαίτερα ελκυστικό χαρακτηριστικό. Αντίθετα, το να νιώθεις και να δείχνεις απελπισμένος είναι σίγουρα κάτι που απωθεί τις γυναίκες και σε οδηγεί στο να σε απορρίψουν.

Οι γυναίκες αντιλαμβάνονται σε υποσυνείδητο επίπεδο πότε ένας άντρας είναι απελπισμένος και τις κυνηγάει, και αυτό σίγουρα τις οδηγεί στο να μην τον δουν ερωτικά.

Αν παρόλα αυτά έχεις μπει στη φιλική ζώνη και δεν ξέρεις πώς να βγεις, μπορείς να τσεκάρεις το βίντεο του Χρήστου.

Επειδή κάθε γυναίκα θέλει να νιώθει ξεχωριστή, όταν βγάζουμε απελπισία της δείχνουμε ότι ουσιαστικά θα φλερτάραμε και θα κάναμε σεξ με οποιαδήποτε γυναίκα βρισκόταν μπροστά μας. Και αυτό σίγουρα δεν την κάνει να νιώθει ξεχωριστή.

Το να αποκτήσεις αφθονία στον ερωτικό τομέα είναι καθαρά στο δικό σου χέρι. Όσο πιο πολλές προσεγγίζεις και φλερτάρεις, με όσες περισσότερες κάνεις σεξ, τόσο θα νιώθεις ότι δεν έχεις ανάγκη κάποια συγκεκριμένη γυναίκα, και θα αποφεύγεις την απόρριψη.

Συνέχισε να διαβάζεις και θα ανακαλύψεις τον έκτο και τελευταίο λόγο που σε απορρίπτουν διαρκώς οι γυναίκες.

#6. Δεν Ξεκαθαρίζεις Τις Προθέσεις Σου Και Μπαίνεις Στην Φιλική ΖώνηΌποιες γυναίκες προσεγγίζεις σε απορρίπτουν και μένεις να αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που κάνεις τόσο λάθος. Γνώρισε τον εαυτό σου λίγο καλύτερα, σήμερα!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μια γυναίκα σε βλέπει φιλικά. Ένας από αυτούς είναι ότι δεν κάνεις ξεκάθαρες τις προθέσεις σου.

Εάν μια γυναίκα δεν καταλάβει εξ αρχής ότι την βλέπεις ερωτικά, και δεν της δημιουργήσεις έλξη, τότε είναι αρκετά πιθανό να σε απορρίψει.

Θα ήταν ωφέλιμο να εκφράσεις ξεκάθαρα αρκετά νωρίς το ερωτικό σου ενδιαφέρον, ώστε να το γνωρίζει και η ίδια και να ξέρει ότι δεν την προσεγγίζεις φιλικά.

Στην πραγματικότητα, ενώ πολλοί άντρες είναι αρκετά ελκυστικοί και έχουν ένα καλό επίπεδο με το αντίθετο φύλο, το χάνουν σε αυτό το πολύ σημαντικό σημείο: Δεν εκφράζουν ξεκάθαρα το γεγονός ότι βλέπουν ερωτικά την γυναίκα που φλερτάρουν.

Και συχνά δεν το κάνουν γιατί ντρέπονται. Ρίξε μια ματιά στο επεισόδιο από την εκπομπή μας Apla+Andrika και δες τα πράγματα λίγο διαφορετικά.

Το αποτέλεσμα είναι οι γυναίκες να τους βάζουν διαρκώς στην φιλική ζώνη, και να τους απορρίπτουν ερωτικά.

Μην κολλάς. Προσέγγισε γυναίκες ώστε να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και εμπειρίες, και να ξεπεράσεις τους φόβους σου.

Ακόμα κι αν περνάς μια φάση στασιμότητας, πάντα υπάρχουν λύσεις.

Εάν έχεις εντοπίσει ποιος είναι ο λόγος που οι γυναίκες σε απορρίπτουν, ξεκίνα ΣΗΜΕΡΑ να δουλεύεις για να το βελτιώσεις. Μπορείς.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Απορρίπτεσαι συνεχώς και δεν μπορείς να καταλάβεις τι πάει τόσο στραβά; Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style
Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.