Όταν η Βαρεμάρα Χτυπάει Κόκκινο στη Σχέση

Όταν η Βαρεμάρα Χτυπάει Κόκκινο στη Σχέση

Βαρετή Σχέση Και πως Το Ξεπερνάς

Η αδιαφορία και η βαρεμάρα είναι συνήθως δύο συμπτώματα που εμφανίζονται στη σχέση όταν έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, πολλές φορές μπορεί να νιώσει κάποιο από τα δύο μέλη της σχέσης ότι βαριέται ακόμα και στην αρχή.

Το θέμα είναι τι μπορείς να κάνεις για να εξαλείψεις τη βαρεμάρα ή ακόμα καλύτερα για να μην φτάσει κανείς από τους δυο σας να νιώσει ότι βαριέται κατά τη διάρκεια της σχέσης.

Είναι λογικό να υπάρχουν στιγμές που το ενδιαφέρον μειώνεται. Όσο προχωράει η σχέση και μαθαίνουμε καλύτερα τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας τόσο και πιο λογικό είναι να νιώσουμε κάποιες στιγμές ότι βαριόμαστε.

Πώς καταλαβαίνεις ότι μια γυναίκα ενδιαφέρεται; Και ακόμα σημαντικότερο, πώς καταλαβαίνεις ότι έχει σταματήσει πια να ενδιαφέρεται. Σήμερα ο Χρήστος όχι απλά θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα αλλά θα εντοπίσει και τους λόγους που μπορεί να συμβαίνει αυτό και τι μπορείς να κάνεις εάν συμβεί.

Είναι δύσκολο να υπάρξει μακροχρόνια σχέση που κανένας από τους δύο δεν θα νιώσει έστω για λίγο ότι βαριέται. Ωστόσο, το σημαντικό είναι να μπορούμε να ξεπερνάμε αυτό το συναίσθημα σχετικά γρήγορα και η σχέση να επιστρέφει στους αρχικούς της ρυθμούς.

Η αίσθηση της βαρεμάρας μπορεί να έρθει ακόμα και από τα πρώτα βήματα του φλερτ.

Είναι ευνόητο ότι όταν φλερτάρεις δεν είναι καλό η γυναίκα να νιώθει ότι βαριέται. Από τη δική μου οπτική γωνία πρέπει να βρεις έναν τρόπο να κρατάς το ενδιαφέρον της γυναίκα σε υψηλά επίπεδα καθ’ όλη τη διάρκεια του φλερτ.

Μια γυναίκα θέλει να νιώθει ότι ο άντρας που έχει απέναντί της είναι ενδιαφέρον άτομο και έχει μια ισχυρή πραγματικότητα που και η ίδια θέλει να γίνει μέρος του. Με άλλα λόγια θέλει να αισθάνεται ότι ο άντρας που τη φλερτάρει είναι ένα ισχυρό αρσενικό, ότι είναι διαφορετικός και ότι κάνει κάτι διαφορετικό κάθε μέρα της ζωής του.

Ο λόγος που είναι σημαντικό να συμβαίνει αυτό είναι ότι οι γυναίκες αντιλαμβάνονται σε μεγάλο βαθμό τον χαρακτήρα ενός άντρα και την προσωπικότητά του και φαντάζονται εξ αρχής το τι μπορούν να ζήσουν μαζί του.

Εάν φαίνεσαι από την αρχή βαρετός τότε η γυναίκα αντιλαμβάνεται ότι δεν έχεις κάτι ενδιαφέρον σαν άτομο και ότι δεν θα ζήσει κάτι διαφορετικό μαζί σου.

Αυτό αυτόματα την απωθεί και την κάνει να σκέφτεται ότι δεν θέλει να δώσει καμία ευκαιρία σε αυτή τη σχέση.

 

Τι Γίνεται Όμως Με Τη Βαρετή Σχέση Σου;

βαρετή σχέση

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξεις όταν νιώθεις ότι εσύ ή η γυναίκα με την οποία είστε μαζί νιώθετε βαρεμάρα στη σχέση είναι το χρονικό διάστημα που συμβαίνει αυτό. Τι σημαίνει για σένα  μια βαρετή σχέση;

Το θέμα είναι ότι εάν το χρονικό διάστημα που νιώθει κάποιος από τους δύο ότι βαριέται είναι μεγάλο τότε είναι πολύ πιο δύσκολο να το γυρίσεις και να αναζωπυρώσεις τη σχέση σου. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι  πρέπει να τα παρατήσετε και να χωρίσετε.  Απλά ίσως είναι πολύ πιο δύσκολο να αντιστρέψεις την κατάσταση.

Αρχικά θα πρέπει να κοιτάξεις τον εαυτό σου και αυτές τις λεπτομέρειες που κάνουν τη σχέση σου να βουλιάζει.

Σε μια βαρετή σχέση, μεγάλο μερίδιο της ευθύνης για τη βαρεμάρα το έχουμε εμείς. Δεν είναι ωφέλιμο να κατηγορούμε τη γυναίκα για τη βαρεμάρα. Αντίθετα, θα πρέπει να κοιτάξεις το δικό σου μερίδιο και το κατά πόσο εσύ ευθύνεσαι για τη μείωση του ενδιαφέροντος.

Μήπως εσύ έχεις αμελήσει τον εαυτό σου τελευταία; Μήπως δεν έχεις τα ίδια ενδιαφέροντα που είχες στην αρχή; Μήπως κάπου έχεις σταματήσει να της φέρεσαι όπως της φερόσουν στην αρχή της σχέσης σας;

Μάθε πως να επικοινωνήσεις τα όρια σου αποτελεσματικά.

Όλα αυτά παίζουν τεράστιο ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης. Εάν εσύ έχεις παρατήσει τον εαυτό σου και δεν είσαι το ενδιαφέρον άτομο που ήσουν αρχικά είναι επόμενο και η γυναίκα να νιώθει ότι βαριέται.

Επομένως, εάν ισχύει αυτό θα πρέπει να βρεις ξανά με τα πατήματά σου και να βρεις τον εαυτό σου.

Ξεκίνα μια δραστηριότητα. Μην κλείνεσαι μέσα στο σπίτι. Άρχισε να κάνεις γνωριμίες και να βγαίνεις με τους φίλους σου. Απέκτησε δική σου ζωή και πραγματικότητα ώστε να μην περνάτε όλο τον χρόνο μαζί.

Εάν είστε όλη μέρα μαζί και δεν έχετε και ξεχωριστά ενδιαφέροντα είναι λογικό να βαρεθείτε.

Πρέπει ο καθένας να έχει και τη ζωή του και την πραγματικότητά του και να μην εξαρτάται διαρκώς από τον άλλον. Αυτή είναι μια από τις πιο βασικές αιτίες που τα ζευγάρια βαριούνται.

 

Πώς Μπορείς Να Αναζωπυρώσεις Το Χαμένο Πάθος

Καταρχάς, σταματήστε να είστε όλη μέρα μαζί. Όπως ανέφερα και πιο πάνω, ξεκινήστε να έχετε και ξεχωριστές δραστηριότητες και δική σας ξεχωριστή πραγματικότητα.

Επιπλέον, το να μην κλείνεστε συνέχεια σπίτι είναι κάτι που θα βοηθήσει και θα τονώσει πολύ τη σχέση σας.

Ξεκινήστε να κάνετε βόλτες, να βγαίνετε μαζί, ξεκινήστε μια νέα δραστηριότητα και γενικότερα βγείτε έξω από το σπίτι !

Ακόμα, είναι πολύ σημαντικό το να είστε σεξουαλικά ενεργοί και να κάνετε συχνά σεξ. Το σεξ βοηθάει να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον στη σχέση και να διατηρηθεί το πάθος σε υψηλά επίπεδα.

Τέλος, θυμήσου ότι σε περίπτωση που η βαρεμάρα χτυπάει κόκκινο στη σχέση σας εδώ και καιρό και παρά τις προσπάθειές σου δεν μπορείς να γυρίσεις το παιχνίδι, ίσως ήρθε η ώρα να σκεφτείς τον χωρισμό.

Η βαρεμάρα τόσο στη σχέση όσο και στο φλερτ είναι κάτι που πολύ συχνά διαλύει μια όμορφη κατάσταση. Όσον αφορά το φλερτ είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι ο σκοπός είναι να κάνεις μια ενδιαφέρουσα συνομιλία με μια γυναίκα και να περάσετε ευχάριστα.  Όσον αφορά τη σχέση, ακολούθα τα παραπάνω βήματα και μην απογοητεύεσαι.

Όλα αλλάζουν.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Επίσης μπορείς να διαβάσεις το βιβλίο ”Άνδρας Αξίας”. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.