Πάλι Άγχος Προσέγγισης; Ώρα για Δραστικά Μέτρα

Πάλι Άγχος Προσέγγισης; Ώρα για Δραστικά Μέτρα

Πάλι αισθάνεσαι Άγχος Προσέγγισης; Ήρθε η Ώρα για Δραστικά Μέτρα. Πρέπει να το πάρεις απόφαση. Αν δεν προσεγγίσεις γυναίκες, δε θα έχεις ευκαιρίες και επιλογές. Είναι το πρώτο εμπόδιο που πρέπει να ξεφορτωθείς δια παντός. Πάμε λοιπόν:

  • 1. Άδειασε πορτοφόλι και τσέπες

Δώσε στον wing σου ό,τι έχεις: Πορτοφόλι, λεφτά, κινητό, κλειδιά σπιτιού, κλειδιά αυτοκινήτου. Θα σου επιστρέφει ένα αντικείμενο κάθε φορά που προσεγγίζεις μία γυναίκα ή μία παρέα γυναικών. Αυτό μπορεί να κρατήσει όλο το βράδυ, καθώς μόλις ανακτήσεις όλα σου τα αντικείμενα, εφόσον έχεις όρεξη, μπορείς να του τα ξαναδώσεις και να συνεχίσεις να προσεγγίζεις.

  • 2. Κάνε νοερή απεικόνιση της επιτυχίας

O εγκέφαλός μας είναι εκπαιδευμένος να συμπεριφέρεται όπως κι εσύ. Εάν λοιπόν πεις στο μυαλό σου ότι δεν είσαι καλός με τις γυναίκες, ή ότι οι γυναίκες δε θέλουν να τις προσεγγίσεις, τότε το μυαλό σου θα σου δημιουργήσει επιπλέον άγχος προσέγγισης. Θα σε μπλοκάρει και θα σε σαμποτάρει. Κάνε θετικές σκέψεις. Οραματίσου την επιτυχία και θα προσεγγίζεις πιο εύκολα, αλλά και με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

  • 3. Προθέρμανση

Μίλησε στους φίλους σου ενώ πηγαίνετε στο χώρο που θα παίξετε. Μίλησε σε 4-5 παρέες στο δρόμο κάνοντας αρχικά απλές προσεγγίσεις ρωτώντας μία πληροφορία π.χ. για ένα μαγαζί. Μίλησε στο σερβιτόρο / στη σερβιτόρα, στον μπάρμαν / στην μπαργούμαν, στους φίλους σου. Και πάλι, όταν φτάσεις στον προορισμό σου, έχε στο μυαλό σου ότι οι 3 πρώτες προσεγγίσεις δεν μετράνε. Είναι για να ζεσταθείς. Αυτό θα σε βγάλει από το άγχος ότι πρέπει να πάνε καλά.

  • 4. Να έχεις έναν καλό wingman

Όπως και στη γυμναστική δίνει καλό κίνητρο να πηγαίνεις με παρέα και να αποδίδεις τα μέγιστα, έτσι και στις εξόδους σου ένας καλός wingman θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις το άγχος προσέγγισης μία δύσκολη νύχτα. Όταν οι φίλοι σου διασκεδάζουν και προσεγγίζουν γυναίκες,  είναι πιο εύκολο να ακολουθήσεις τον ρυθμό τους και το vibe τους από το να κάτσεις μόνος σου και να μην προσεγγίζεις.

  • 5. Έχε κάτι να πεις

Δεν έχει σημασία να είναι κάτι πολύ πρωτότυπο. Πρέπει όμως να απαλλαγείς από τον φόβο “τι να πω” ή “τι θα πω μετά”, οπότε έχε έτοιμα τα πρώτα 2 λεπτά της συζήτησης.

  •  4.     Go places where you have fun

It’s really hard to destroy approach anxiety if you’re going to places you don’t like.  Find venues that have attractive women and that are fun for you – you will naturally want to be more talkative and to meet people.  Approaching women only feels awful when YOU feel awful.

  • 5. Γίνε καλός στο Παιχνίδι γενικά

Το Premium Bootcamp μας ξεκινά πάντα με τον ίδιο τρόπο. Οι μαθητές μας μαθαίνουν τα απαραίτητα της θεωρίας και ετοιμάζονται μετά για τις 2 εξόδους μας. Αρκετοί θα έχουν Άγχος Προσέγγισης.  Στη συνέχεια, προσεγγίζουν γυναίκες χρησιμοποιώντας τις τεχνικές που μάθαμε στη θεωρία και η κοπέλα αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον. Βλέποντας ο ένας μαθητής τον άλλον να τα καταφέρνει, θέλει τώρα και αυτός να προσπαθήσει. Πολλές φορές, το Άγχος Προσέγγισης πηγάζει από το ότι φοβάσαι την αποτυχία. Βλέποντας όμως την επιτυχία μπροστά σου από έναν άντρα που βρίσκεται επίσης στα πρώτα του βήματα, το ξεπερνάς. Όπως επίσης και όταν ξέρεις τι να πεις ή πώς να συμπεριφερθείς όταν προσεγγίζεις.

  • 6. Προσέγγισε γυναίκες με έναν πολύ έμπειρο ή με έναν επαγγελματία

Μερικοί άντρες περνάνε όλη τους τη ζωή παλεύοντας με το Άγχος Προσέγγισης – και δε νικάνε ποτέ. Στο Premium Bootcamp, το να ξεπεράσεις το Άγχος Προσέγγισης μας παίρνει 1 – 2 ώρες και έχουμε σχεδόν 100% επιτυχία! Μόλις ξεπεράσεις το Άγχος Προσέγγισης, τότε ξεκινά η διασκέδαση, καθώς περνάς το χρόνο σου μιλώντας με γυναίκες αντί να παλεύεις με τους δαίμονές σου.

  • 7. Θέλει θάρρος για να ζητήσεις βοήθεια εφόσον τη χρειάζεσαι. Το έχεις;

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το πω: Υπάρχει τεράστιος όγκος πληροφοριών που μπορείς να πάρεις από εμάς και θα σε βοηθήσουν με τις όμορφες γυναίκες, ακόμα και με γυναίκες που πιστεύεις ότι παραείναι όμορφες για σένα. Αλλά εάν δεν αναλάβεις δράση και δεν καταπολεμήσεις το Άγχος Προσέγγισης, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τις γνώσεις που σου δίνουμε. Όπως και ένας κορυφαίος οδηγός στη Formula 1,  εάν δεν μπορεί να μπει στο αυτοκίνητο και να το βάλει σε λειτουργία, δεν μπορεί να επιδείξει τις οδηγικές του ικανότητες.

Προφανώς εφόσον μιλάμε για Δραστικά Μέτρα, ο καλύτερος τρόπος να λύσεις το πρόβλημα που λέγεται Άγχος Προσέγγισης μια και καλή, είναι να έρθεις σε επαφή με τους καλύτερους instructors στην Ελλάδα, την ομάδα μας και να λάβεις μέρος σε ένα Bootcamp. Η καλύτερη περίοδος είναι η καλοκαιρινή, επίσης, καθώς οι γυναίκες είναι πολύ πιο θετικές στην προσέγγιση όταν καλοκαιριάζει. Εάν όμως δεν είσαι ικανός να έρθεις μαζί μας έξω infield, υπάρχουν και τα μαθήματα μέσω skype για τα άτομα που δεν μπορούν να παρευρεθούν στην Αθήνα. Μη χάνεις ούτε μία μέρα ακόμη από τη ζωή σου. Σε περιμένουμε.

 

 

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.