Πάλι δεν έκανες sex αυτό το καλοκαίρι;

 

Καλά, έχει καταντήσει αστείο αυτό το θέμα. Όλο το χειμώνα περιμένεις το καλοκαίρι, προσέχεις τη κοιλιά σου μη μεγαλώνει, ψάχνεις τους προορισμούς διακοπών, μαζεύεις λεφτά και δυνάμεις για τα νησιά και τις παραλίες, που θα έχει ήλιο, ζέστη και παρτάρες. Σου προκαλεί ενθουσιασμό η καλύτερη διάθεση που υπάρχει σε όλους αυτή την εποχή, ειδικώς για τα κορίτσια, που θα βάλουν τα καλοκαιρινά τους και τα μπικίνι τους, στο μαυρισμένο τους κορμί και θα βγουν έξω να γνωρίσουν άνδρες.

Άνδρες σαν και σένα και θα ξεσαλώσετε και θα κάνετε άπειρο σεξ και θα βρεις και άλλη και μια Τρίτη γιατί έτσι είναι το καλοκαίρι, γεμάτο ερωτική / σεξουαλική ένταση, φασώματα στα μπαρ, σεξ στις παραλίες και στις τουαλέτες των beach clubs, γεμάτο καλοκαιρινούς έρωτες, λιγότερες αναστολές και περισσότερες ορέξεις.

sex-on-the-beach_o_1537893

 

Όμως ξαφνικά σκάει η πρώτη βροχή του Σεπτέμβρη και δεν έχεις κάνει τίποτα από αυτά. Το καλοκαίρι έχει τελειώσει και την τρέλα και τη ζωή που σκόπευες να ζήσεις Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο, δεν τα έζησες ποτέ. Το σεξ για το οποίο μέτραγες αντίστροφα τα λεπτά από τα Χριστούγεννα δεν έγινε ποτέ, τουλάχιστον στο βαθμό που ήθελες, αλλά δεν πειράζει βγήκατε με τους φίλους σε όλα τα μπαράκια του νησιού και γίνατε λιώμα κοιτάζοντας και μη προσεγγίζοντας τις ίδιες κοπέλες που προσέγγιζε κάποιος άλλος και σου τις έπαιρνε μέσα από τα χέρια – τρόπος του λέγειν γιατί δεν άπλωσες ποτέ το χέρι καθώς απλά κοίταζες.

 

as-a-high-school-senior-at-the-end-of-summer-131524

Σε πειράζουν τα παραπάνω; Φυσικά και για αυτό τα γράφω. Επειδή θέλω να νευριάσεις επιτέλους. Να νευριάσεις με τον εαυτό σου για άλλη μια χαμένη εποχή, άλλη μια χαμένη ευκαιρία, άλλο ένα χαμένο πεδίο δόξας λαμπρό και άλλη μια χαμένη για σένα θετική εμπειρία και ανάμνηση που άφησες να γίνει κάποιου άλλου και όχι δικιά σου. Γιατί αυτή η γυναίκα που δεν προσέγγισες, βρήκε κάποιον να περάσει καλά το καλοκαίρι της. Εσύ βρήκες ή μήπως ξαναγύρισες στην πρώην, έμεινες σπίτι με την νυν που δεν τρελαίνεσαι τόσο πια ή μόνος να κανονίζεις βραδιές με ταινίες και επιτραπέζια ή χαζά μεθύσια μέχρι να πέσεις αναίσθητος δικαιολογώντας τον εαυτό σου με το κλασσικό «ότι και αν κάνεις αν έχεις καλή παρέα είναι μια χαρά.»

Δηλαδή δεν θες επιτέλους να γίνεις επιτυχημένος με τις γυναίκες;  Δεν χρειάζονται πολλές – τουλάχιστον για αρχή. Μία δύο το μήνα. Αλλά χωρίς να παρακαλάς. Χωρίς να σου βγει ξινό. Χωρίς οπωσδήποτε να κάνεις σχέση αν δεν νιώθεις ότι θες και υποχωρήσεις απαιτητές με αντάλλαγμα ένα κρεβάτι μαζί της. Χωρίς να τάζεις λαγούς και πετραχήλια και χωρίς να επενδύσεις 25 από τις 24 ώρες της ημέρας για να καταφέρεις να την ρίξεις. Να δίνεις και να παίρνεις ότι σου χρειάζεται και της χρειάζεται χωρίς να τα κάνετε πολύπλοκα τα πράγματα. Σου φαίνεται δύσκολο;

Δεν είναι. Και μπορώ να στο αποδείξω μέσα σε 12 ώρες!!!

Αν δεν προσπάθησες αυτό το καλοκαίρι και πάλι, καιρός να αρχίσεις. Αν προσπάθησες και δεν είχες τα αποτελέσματα που θες, ε φίλε, πραγματικά, κάπου κάνεις λάθος. Έλα να το βρούμε μαζί, μη παιδεύεσαι άλλο.

Ήμουν σε διάφορες παραλίες το καλοκαίρι που πέρασε και παρατηρούσα τον κόσμο. Παρέες ανδρών ξεχωριστά από παρέες γυναικών. Να κοιτάζουν οι άνδρες τις γυναίκες, οι γυναίκες να δίνουν τα σημάδια τους και να δείχνουν τα κάλλη τους περνώντας τα μηνύματά τους και οι άνδρες να μη προσεγγίζουν και να μένουν στο παιχνίδι με τα μάτια. Μετά από ώρες να μαζεύει η μία ή η άλλη πλευρά τις πετσέτες τους και να μη γίνεται τίποτα. Το απόλυτο ξενέρωμα για μια γυναίκα και φυσικά για τους άνδρες που πάλι θα πάνε σπίτι μόνοι τους, ευελπιστώντας να είναι πιο τυχεροί το βράδυ στο clubάκι. Να είναι τυχεροί. Δηλαδή να τους τύχει κάτι τυχαία όχι ηθελημένα και να μη το δημιουργήσουν η ίδιοι αλλά να βασιστούν στις καλές νεράιδες που θα τους το φέρουν στο πιάτο γιατί η νύχτα είναι μαγική.

Έ όχι ρε φίλε. Σου αξίζει κάτι καλύτερο. Για αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Θες να κάνουμε μια κουβέντα μαζί δωρεάν;
Εμείς βάζουμε τον καφέ (1)
Κλείσε ένα ραντεβού στα γραφεία μας συμπληρώνοντας τη φόρμα εδώ χωρίς καμία υποχρέωση από μέρους σου να δούμε πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Διαφορετικά, στείλε μας τις απορίες σου εδώ.

 

Μέχρι την επόμενη φορά.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.