Πανικός κατά την προσέγγιση. 4+1 tips να τον ξεπεράσεις!

Ο πανικός κατά την προσέγγιση, είναι κάτι κοινό. Μην τον αφήνεις να σε εμποδίζει στο να απολαύσεις το flirting με μια γυναίκα της αρεσκείας σου με απλά tips

Κατά την προσέγγιση και το φλερτ σε μια γυναίκα, χιλιάδες σκέψεις περνάνε από το μυαλό σου. Είμαστε έτσι φτιαγμένοι οι άνδρες, καλώς ή κακώς, τουλάχιστον οι περισσότεροι από εμάς, που μια κουβέντα με μια άγνωστη γυναίκα μας δημιουργεί φόβο και άγχος.
Φόβο, όχι γιατί θα μας δημιουργήσει πόνο ή θα μας φέρει σε κίνδυνο μια όμορφη κοπέλα, αλλά τον φόβο της απόρριψης. Του ότι δεν είμαστε αρκετοί. Του ότι δεν θα είμαστε καλή παρέα. Του ότι δεν ξέρουμε τι θα πούμε. Αυτές και άλλες σκέψεις βασανίζουν το μυαλό μας όταν είμαστε λίγο πριν την προσέγγιση αλλά και κατά την διάρκεια αυτής.

Όσοι φίλοι γίνονται μέλη μας και παρακολουθούν κάποιο από τα προγράμματά μας, αντιλαμβάνονται πως κύριο μέλημα των προγραμμάτων μας είναι να δουλέψουμε με τις σκέψεις και την διαχείριση των συναισθημάτων των συμμετεχόντων. Και αυτό γιατί τι να το κάνεις αν ξέρεις ακριβώς τι να πεις αλλά μόλις φθάσεις στο τραπέζι της κοπέλας που σου αρέσει, τα χάνεις και δεν λες τίποτα;

Για τις ανάγκες των αναγνωστών μας παρακάτω, παραθέτουμε μερικά πολύ χρήσιμα tips που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις ευκολότερα τον «πανικό» που παθαίνεις όταν προσεγγίζεις μια γυναίκα για να την φλερτάρεις.

1) Σταμάτα να σκέφτεσαι το περιβάλλον. Ακόμα και αν είσαι σε ένα event με 1000 άτομα, ακόμα και όλοι να κοιτάνε εσένα, σκέψου πως πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου και να μιλάνε με μια γυναίκα όπως αυτή που προσέγγισες εσύ. Να είχαν το θάρρος και την αυτοπεποίθηση να σηκωθούν από την καρέκλα τους και να το καταφέρουν. Πως: Συγκεντρώσου στη στιγμή, στη κουβέντα, στην κοπέλα που μιλάς
.
2) Μην σκέφτεσαι τι θα πεις μετά. Σκοπός είναι να κάνεις μια κουβέντα και να περάσεις καλά. Όχι να έχεις οργανωμένο στο μυαλό σου ολόκληρο σενάριο 20 λεπτών έντονης, έξυπνης, γεμάτη ατάκες παράστασης εκ μέρους σου. Δώσε σημασία στο τι λέτε και κυρίως στο τι σου λέει και η συζήτηση θα κυλήσει μόνη της. Άλλωστε, πως κάνεις μια κουβέντα με τους φίλους σου χωρίς να την έχεις σκεφθεί;

3) Μη σκέφτεσαι το τι θα σκεφτεί. Αν θες να πάρεις το τηλέφωνό της, απλά πες το. Αν θες να την φιλήσεις, απλά προσπάθησέ το. Έχοντας στοιχειώδη αίσθηση του πως πάει η κουβέντα, μπορείς εύκολα να αντιληφθείς αν πηγαίνει καλά. Η κλιμάκωση είναι φυσικό επακόλουθο. Πήγαινέ το στο ερωτικό αφού αυτό θες. Μη σε νοιάζει αν σε παρεξηγήσει. Μπορεί να το θέλει πολύ και μάλιστα ίσως περισσότερο από σένα. Απλά κάντο.

4) Μη σκέφτεσαι ότι είναι πολύ όμορφη για σένα. Αν είναι η πιο όμορφη από όλες όσες έχεις πάει, τότε ήρθε απλά η ώρα για να ανεβάσεις επίπεδο στην ομορφιά της συνοδού σου. Αν σε προβληματίζει το ότι ίσως είναι εκτός της δικιάς σου κατηγορίας, τότε δεν θα παίξεις μπάλα ποτέ σε αυτήν. Είναι απλά μια κοπέλα, που σου αρέσει και της αρέσεις και τα λέτε όμορφα όσο κυλάει η βραδιά. Το να ξανασυναντηθείτε και γιατί όχι να ενδιαφέρεστε ο ένας για τον άλλον είναι απλά μια εξέλιξη που μπορεί να γίνει.

5) Έχε εμάς δίπλα σου. Άσε τις δυναμικές σε εμάς και εσύ συγκεντρώσου στο κορίτσι. Όλα τα υπόλοιπα θα είναι υπολογισμένα και ορισμένα από εμάς. Σκέψεις, λέξεις, εμπόδια, θα τα έχουμε οργανώσει έτσι ώστε να λειτουργούν υπέρ σου. Απλά πάρε μας τηλέφωνο.

Ο πανικός κατά την προσέγγιση, είναι κάτι κοινό. Μην τον αφήνεις να σε εμποδίζει στο να απολαύσεις το flirting με μια γυναίκα της αρεσκείας σου.

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .