Δε μου αξίζει αυτή η γυναίκα

Δε μου αξίζει αυτή η γυναίκα

Όταν κάποιος δεν τα πηγαίνει καλά με τις γυναίκες, ή δεν είχε ποτέ μία πολύ όμορφη γυναίκα δίπλα του, ή είναι στην αρχή της προσπάθειάς του ακόμα για να γίνει καλός στην προσέγγιση και στην ολοκλήρωση της γνωριμίας με μία γυναίκα (η ολοκλήρωση έρχεται με την σεξουαλική πράξη), είναι αρκετές οι στιγμές που θα αισθανθεί, θα πει από μέσα του ή και φωναχτά το εξής, για μία συγκεκριμένη γυναίκα: “Δε μου αξίζει αυτή η γυναίκα”. Θα νιώσει ότι του πέφτει πολλή μία τέτοια γυναίκα και δεν του αξίζει! Η αλήθεια είναι, ότι, ο μόνος λόγος για να είναι μία γυναίκα απλησίαστη για σένα, ο μόνος λόγος για να είναι αδύνατον πρακτικά να την προσεγγίσεις και να την κάνεις τη δική σου, είναι να πείσεις τον εαυτό σου ότι κάτι τέτοιο ισχύει. Βάζεις ΕΣΥ φρένο στον εαυτό σου, ταβάνι στα όριά σου, φράχτη στο βεληνεκές σου. Δε γίνεται να σκέφτομαι ότι δε μου αξίζει αυτή η γυναίκα που μου αρέσει πολύ. ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΞΊΖΕΙ!

Είμαι εμφανίσιμος, έχω στυλ αλλά δεν είμαι μοντέλο. Δεν είμαι αυτός που οι γυναίκες θα πούνε αντικειμενικά όμορφος, αλλά σίγουρα θα πούνε ότι έχω στυλ. Και αυτό καλλιεργείται από μέσα προς τα έξω επίσης, είναι η αύρα μου, είναι αυτό που εκπέμπω καθώς τα τελευταία χρόνια αφιερώνω άπειρες ώρες για την αυτοβελτίωσή μου. Παρά λοιπόν το γεγονός ότι δεν είμαι πάρα πολύ όμορφος, δεν είναι λίγες οι φορές που έχω κερδίσει μία εξαιρετικά όμορφη γυναίκα ή και μοντέλο, γυναίκες δηλαδή που φημίζονται για την ομορφιά τους και για την οποία ομορφιά τους πληρώνονται. Έχω μάλιστα, κλέψει κοπέλα από παίχτη της διεθνούς ομάδας βόλεϊ, (εξαιρετικά όμορφος άντρας) η οποία ήταν μοντέλο και εξωφρενικά όμορφη. Γιατί; Γιατί έχω πολλά ελκυστικά χαρακτηριστικά, στα οποία όλες οι γυναίκες, ειδικά οι γυναίκες που είναι εξωφρενικά όμορφες, θα ανταποκριθούν άμεσα! Και τώρα θα σου πω ένα μυστικό:

Είναι ΠΙΟ ΕΎΚΟΛΟ να ρίξεις μία πολύ όμορφη γυναίκα!

Είναι πολύ πιο εύκολο να ανταποκριθεί πιο έντονα στο καλό παιχνίδι που θα της κάνεις από μία λιγότερο όμορφη γυναίκα. Είναι υπερβολικά πιο εύκολο για την πολύ όμορφη γυναίκα, να “εκτιμήσει” την πιο σωστή προσέγγιση καλύτερα, καθώς την έχουν προσεγγίσει – κατά κανόνα – πολύ περισσότεροι άντρες και έχει καλύτερη αντίληψη στο φλερτ. Η πολύ όμορφη γυναίκα, έχει συνηθίσει από τους άντρες με το πρώτο τεστ που θα φάνε, να χάνουν την αυτοπεποίθησή τους μαζί της ή να της κάνουν από την αρχή πολλά κοπλιμέντα και να μην αποτελούν για αυτήν καμία πρόκληση. Αν λοιπόν με μία εξαιρετικά όμορφη γυναίκα, παραμείνεις κουλ και δείξεις αυτοπεποίθηση και φροντίσεις να μην είσαι αυτός που αντιδρά έντονα στα λεγόμενα και στις πράξεις της αλλά να είσαι αυτός που επιδρά σε αυτή και να οδηγείς εσύ τη γνωριμία και τη συζήτηση εκεί που θες ΕΣΥ, βάζοντας τη γυναίκα στο ρόλο αυτής που ανταποκρίνεται και αντιδρά σε αυτά που λες και κάνεις εσύ, μάντεψε τι έχεις καταφέρει: Αυτό που 999 άντρες πριν από εσένα δεν κατάφεραν και ούτε καν υποψιάζονται ότι αυτό πρέπει να κάνουν! Και για αυτό θα είσαι ο ένας στους 1000 που θα την έχει!!

Οι λιγότερο όμορφες γυναίκες, από την άλλη, έχουν συνηθίσει περισσότερο να έχουν γύρω τους άντρες με αυτοπεποίθηση – σε μία απλά χαριτωμένη γυναίκα, είναι πολύ πιο εύκολο να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη – οπότε στην περίπτωση των όχι τόσο όμορφων γυναικών, δε δέχονται τόσο ισχυρό σοκ όταν γνωρίζουν άντρα με αυτοπεποίθηση και ηγετικά χαρακτηριστικά. Ένα βράδυ, πριν αρκετά χρόνια, πριν ακόμα ασχοληθώ τόσο εντατικά και επαγγελματικά με τη γυναικεία ψυχολογία και την προσέγγιση, ήμουν έξω με έναν φίλο μου και μιλούσα με μία γυναίκα απλά χαριτωμένη. 20 λεπτά μετά, μου έδινε το κινητό της. Με ρωτάει ο φίλος μου, αν θα την πάρω τηλ. Του λέω όχι. Με ρωτάει γιατί. Του λέω ότι δε μου άρεσε αρκετά.

“Γιατί λοιπόν την προσέγγισες εξαρχής; Γιατί δεν πλησιάζεις μόνο γυναίκες που πραγματικά σου αρέσουν;” μου είπε! Και αυτομάτως η απάντηση ήταν προφανής! Γιατί φοβόμουν χωρίς λόγο. Άρχισα να πλησιάζω λοιπόν, σχεδόν αποκλειστικά γυναίκες που μου άρεσαν πολύ. Το αποτέλεσμα: Γρήγορα συνειδητοποίησα ότι  ΚΑΜΊΑ ΓΥΝΑΊΚΑ δεν παραείναι όμορφη για μένα. Ανταποκρίνονται όλες θετικά, και μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στην προηγούμενη παράγραφο, ή πολύ όμορφη γυναίκα στο ΚΑΛΌ ΠΑΙΧΝΊΔΙ θα ανταποκριθεί θετικά πολύ πιο άμεσα και με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, γιατί ΔΕΝ της συμβαίνει συχνά να την προσεγγίσουν όπως θα ήθελε.

Μη φοβάσαι να πλησιάσεις την γυναίκα που πραγματικά σου αρέσει. Καμία γυναίκα δεν παραείναι όμορφη για μένα. Για τον ίδιο λόγο που και καμία γυναίκα δεν παραείναι όμορφη για σένα. Για καμία γυναίκα δε θα έπρεπε να λες ότι δε σου αξίζει! Δε θα πάρεις αυτό που αξίζεις σε αυτή τη ζωή, όμως, όπως αναφέρουμε στα bootcamps στη θεωρία αλλά και εξηγούμε και στην πράξη στα infield. Θα πάρεις αυτό που θα διεκδικήσεις σωστά και αποτελεσματικά!

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.