Περί Ερωτικής Κλιμάκωσης: Γιατί έχει Σημασία να Κινηθείς Γρήγορα;

Να Κινηθείς Γρήγορα Για Να Κλιμακώσεις Ερωτικά

Στην σειρά  άρθρων που θα ακολουθήσουν, θα συζητήσουμε μια από τις βασικές αιτίες αποτυχίας σου να κλιμακώσεις με τις γυναίκες στο φλερτ. Είναι ένα από τα πιο καυτά θέματα για τους φίλους που επικοινωνούν και είμαι σίγουρος ότι θα βρεις απαντήσεις σε πολλούς προβληματισμούς. Στο σημερινό άρθρο πρώτο άρθρο της σειράς, θα αναλύσουμε έναν καθοριστικό παράγοντα: Την σημασία του να κινηθείς γρήγορα!

Αλλά πριν συνεχίσεις, δες το βίντεο που ακολουθεί, στο οποίο θα μάθεις γιατί ειναι σημαντικό να εκφράσεις τις ερωτικές σου προθέσεις σε μια γυναίκα ήδη από την αρχή της γνωριμίας.

Σίγουρα σου έχει τύχει να μιλάς σε μια γυναίκα και ενώ βλέπεις ότι όλα πάνε καλά και θεωρείς ότι την έχεις κερδίσει ξαφνικά σταματάει αυτή φεύγει!

Χρειαζόταν να κινηθείς πιο γρήγορα!

Αν είσαι και προχωρημένος τότε μπορεί να σου έχει τύχει να έχεις μια γυναίκα που σου τηλεφωνεί και να σου στέλνει μηνύματα και εσύ να την αγνοείς «για να ψηθεί» και ξαφνικά εκείνη σταματάει τις προσπάθειες

Χρειαζόταν να κινηθείς πιο γρήγορα!

Κάθε φορά που φλερτάρεις μια γυναίκα και τα πας καλά εκείνη θα ανοίξει για εσένα ένα «παράθυρο» κλιμάκωσης! Θα γράψω για αυτό προσεχώς, αλλά αυτό που χρειάζεται προς να ξέρεις προς το παρόν είναι ότι πρέπει να το εκμεταλλευτείς γρήγορα!

«Χτυπάς Όταν Το Σίδερο Είναι Καυτό!»

κινήσου γρήγορα

Είναι μια φράση που την έλεγαν οι σιδεράδες! Ποιος θεωρείς ότι έχει περισσότερες γυναίκες στο κρεβάτι του; Αυτός που διστάζει ή θέλει να βεβαιωθεί ότι δεν κάνει λάθος όταν καταλαβαίνει ότι μια γυναίκα έλκεται από αυτόν; Η αυτός που διαβάζει τις ευκαιρίες κλιμάκωσης και ξεκινάει να ηγείται και να κλιμακώνει γρήγορα;

Στην Τέχνη Της Αποπλάνησης Δεν έχεις Περιθώριο Να Περιμένεις!

Στην καλύτερη περίπτωση, μια γυναίκα θα κατατάξει έναν αναβλητικό άνδρα στην κατηγορία «παροχέας» ή «πιθανή σχέση». Αυτό σημαίνει ότι θα τραβήξει την διαδικασία περισσότερο, θα προβάλει αντιστάσεις και θα απαιτήσει μεγαλύτερη επένδυση μέχρι να φτάσει στο σεξ.
Στην χειρότερη απλά θα χάσει το ενδιαφέρον της και θα δοθεί σε έναν άνδρα που διεκδικεί αυτό που θέλει και μάλιστα γρήγορα!

Χτίσε ένα δικό σου πλάνο σωστής προσέγγισης αφού δεις το βίντεο εδώ.

Πως Προχωράς Γρήγορα Την Διαδικασία;

Παρακάτω θα διαβάσεις μερικούς τρόπους  για να κινητοποιηθείς και να αρχίσεις να κινείσαι πιο γρήγορα:

#1. Κάθε στιγμή που νιώθεις ότι η έλξη της αρχίζει να χάνεται και η διαδικασία μένει στάσιμη θυμήσου ότι το ίδιο αισθάνεται και αυτή και κάνε κάτι! Προχώρα γρήγορα στο επόμενο επίπεδο

#2. Κάθε φορά που έχεις αμφιβολία για το αν χρειάζεται να κλιμακώσεις ή φοβάσαι ότι δεν θα αντιδράσει όπως θα ήθελες, κατάλαβε ότι έχεις μια πολύ καλή ευκαιρία που μάλλον δεν θα σου ξαναδοθεί! Οι ευκαιρίες κλιμάκωσης είναι λίγες και διαρκούν ελάχιστα.

#3. Μετακίνησε την σύντομα μετά από τις πρώτες κουβέντες.

κινήσου γρήγορα

Ανεξαρτήτως αν την γνώρισες στον δρόμο, στο mall ή στο bar. Στο 10λεπτο maximum προσπάθησε να την μετακινήσεις. Θέλεις την επένδυση από πλευράς της. Όσο πιο σύντομα τόσο το καλύτερο

#4. Δράσε γρήγορα όσο έχεις και το momentum!

Μην περιμένεις για να την καλέσεις. Στείλε της μήνυμα/δήλωση λίγες ώρες μετά από την γνωριμία σας. Κάλεσε την, την επόμενη μέρα δημιούργησε σύνδεση και πρότεινε της έξοδο. Το να βγείτε την ίδια εβδομάδα που γνωριστήκατε είναι ιδανικό

#5. Όταν είναι σπίτι σου μην διστάσεις να κάνεις την πρώτη κίνηση γρήγορα.

Να είσαι επιθετικός και να ηγηθείς. Όσο περισσότερο περιμένεις τόσο πιο αμήχανη γίνεται η κατάσταση.

Υπάρχει Πιθανότητα Να Κινηθείς Πολύ Γρήγορα; Συμπεράσματα

Ναι. Μπορείς να κινηθείς γρήγορα. Αυτό εξαρτάται από εσένα, την γυναίκα και τις περιστάσεις.

Μπορείς να έχεις την γυναίκα που σου αρέσει. Δες το παρακάτω βίντεο.

Θα χάσεις πολλές περισσότερες γυναίκες αν δεν κλιμακώσεις γρήγορα από αυτές που νομίζεις.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.