Περί Ερωτικής Κλιμάκωσης Μέρος 2ο: Η Έλξη της δεν Κρατάει για Πάντα!

Γιατί Η Έλξη Της Δεν Κρατάει Για Πάντα;

Σε συνέχεια του 1ου άρθρου περί κλιμάκωσης στο παρόν 2ο μέρος θα αναλύσουμε το πώς η έλξη μιας γυναίκας έχει συγκεκριμένο χρόνο μέσα στον οποίο χρειάζεται να κινηθείς.

Έχεις προσεγγίσει και μιλάτε αρκετά λεπτά ήδη. Υπάρχει αυτός ο ηλεκτρισμός στον αέρα και είσαι σίγουρος ότι τα πηγαίνεις μια χαρά. Σου λέει αρκετά πράγματα για τον εαυτό της, κοιτώντας σε στα μάτια και προσποιείται την θυμωμένη όταν την πειράζεις. Είναι υπέροχο συναίσθημα αλλά εκεί είναι που οι περισσότεροι κάνουν το 1 λάθος: Το απολαμβάνουν τόσο πολύ που δεν θέλουν να σταματήσουν.

Αυτό που είναι σημαντικό να καταλάβεις είναι ότι έστω και αν όσο και αν η ενέργεια αυξάνεται κάποια στιγμή φτάνει στην ακμή της. Μετά αρχίζει να σβήνει!

Για να δεις αν την ελκύεις πάντως δες εδώ ένα βίντεο με τα 10 σημάδια.

Είναι το σημείο που κάνεις το 2ο λάθος :πανικοβάλεσαι και αρχίζεις να προσπαθείς να ξαναδημιουργήσεις ότι υπήρχε πριν. Αλλά σκέψου κάτι…ποιος αντιδράει περισσότερο;

Μόλις Έμαθες Ένα Καινούργιο Μάθημα: Η Έλξη Έχει Συγκεκριμένη Διάρκεια

η έλξη δεν θα κρατήσει για πάντα

Αυτό που είναι χειρότερο είναι ότι οι περισσότεροι χωρίς να ξέρουν το παραπάνω δεν καταλαβαίνουν ότι για αυτό απέτυχαν. Συνήθως νομίζουν ότι είναι θέμα αξίας ή ότι υστερούν στο να κρατήσουν την έλξη που δημιούργησαν. Στο να την κάνεις να γουστάρει τα πήγες μια χαρά φίλε μου. Αυτό που την έκανε να βαρεθεί είναι το ότι δεν έδρασες την κατάλληλη στιγμή.

Η έλξη που νιώθει για εσένα είναι παροδική!

Το θέμα του πεπερασμένου χρόνου των συναισθημάτων μιας γυναίκας είναι κάτι καινούργιο και αξίζει να αναλυθεί. Μιας και λόγω της αδράνεια σου, της στέρησες την ευκαιρία να γνωρίσει έναν πολύ αξιόλογο άνδρα. Εννοείται ότι περιμένει από εσένα να κάνεις την πρώτη κίνηση… και όσο περιμένει ο χρόνος περνάει!

Γιατί όμως η έλξη περνάει; Ίσως σκέφτεσαι ότι αν 2 άνθρωποι θέλουν ο ένας τον άλλον, θα πρέπει να έχουν όλον τον χρόνο του κόσμου, αλλά αυτό είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό.
Είναι κάτι που μαθαίνεις στις αρχές και με πολύ οδυνηρό τρόπο. Αυτό που επίσης δεν ξέρεις είναι ότι με το να μένεις αδρανής  βάζεις την γυναίκα σε μια διαδικασία απόρριψης.

Δες ποια άλλα λάθη σε οδηγούν στην απόρριψη παρακάτω.

Η Αδράνεια Σου Την Οδηγεί Στο Να Τα Παρατήσει Γιατί Σε Αξιολόγησε Και Δεν Έμεινε Ικανοποιημένη.


Ένα από τα κοινά λάθη που εμφανίζεται από αρχάριους μέχρι και σε μεσαίου επιπέδου είναι ότι επειδή όλοι μας ξεκινήσαμε το παιχνίδι μετά από μια μη ικανοποιητική ερωτική ζωή οι θετικές αντιδράσεις είναι  κάτι πρωτόγνωρο. Η σκέψη γνωστή: Επιτέλους οι γυναίκες αισθάνονται έλξη για μένα. Οπότε, απολαμβάνουν αυτό το συναίσθημα στο οποίο δεν είναι συνηθισμένοι.
Στο περιβάλλον ενός bar ή οπουδήποτε ξεκίνησες να μιλάς με μια άγνωστη, τα πράγματα δεν είναι ίδια με το πανεπιστήμιο την δουλειά σου όπου μια γυναίκα μπορεί να αισθάνεται έλξη για σένα για ολόκληρους μήνες
Την επόμενη φορά που θα μιλάς σε μια γυναίκα κάνε ένα πείραμα και δοκίμασε να πεις λιγότερα πράγματα για εσένα, δίνοντας σημασία σε αυτά που σου λέει εκείνη.

Μην θεωρήσεις πχ ότι το να προσπαθήσεις να οδηγήσεις την κατάσταση στο sex από το 1ο ραντεβού είναι κάτι αφύσικο. Στην πραγματικότητα και εκείνη χρειάζεται να βλέπει το ενδιαφέρον σου για το σεξ!

Μόλις συνειδητοποιήσεις ότι η έλξη έχει συγκεκριμένη διάρκεια, οι σκέψεις τύπου «είναι νωρίς ακόμα» «στο επόμενο ραντεβού» δεν έχουν νόημα.

Το ειρωνικό της υπόθεσης με την έλξη είναι ότι οι άνδρες παίρνουν την ευθύνη για την δημιουργία έλξης χωρίς να σκεφτούν ότι υπάρχει και το ενδεχόμενο να σκέφτεται και εκείνη το ίδιο. Γνωρίζεις περιπτώσεις γυναικών που όταν κάποιος για τον οποίον δεν αισθάνονται  έλξη τις φλερτάρει αναρωτιούνται τι έκαναν και από την άλλη πως όταν ένας άνδρας δεν ανταποκρίνεται στο φλερτ τους θεωρούν ότι απέτυχαν να τον ελκύσουν.

Τα Συναισθήματα Μιας Γυναίκας Για Έναν Άνδρα Μπορούν Να Αλλάξουν Πολύ Γρήγορα Και Να Μη Νιώθει Πια Έλξη

Συνεπώς αφού έλξη είναι κάτι που δεν κρατάει πάντα τι κάνεις;

#1. Δώσε Προσοχή Στο Τι Σου Λέει:

Αυτό ισχύει και για την λεκτική και την μη λεκτική επικοινωνία! Μειώνει την απόσταση μεταξύ σας; Μήπως σε ρωτάει αν μένεις μόνος σου; Αυτά όλα είναι σημάδια ότι περιμένει να ηγηθείς!

Για τη ηγεσία στη ζωή και τις σχέσεις τα έχουμε πει και στο παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika.

#2. Καλύτερα Να Αποτύχεις Προσπαθώντας Να Ξυπνήσει Η Έλξη Της:

Αν δεν είσαι σίγουρος ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ωθήσεις τα πράγματα μπροστά απλά προσπάθησε! Το να κάνεις την κίνηση σου και αυτή να μην οδηγήσει κάπου δεν έχει μεγάλο αντίκτυπο. Εφόσον υπάρχει έλξη από την πλευρά της, η κίνηση σου ανεβάζει την ερωτική ένταση και εγώ προσωπικά την θεωρώ πολύ κολακευτική. Στο δίλλημα δράση-αδράνεια να επιλέγεις την δράση. Ειδικά αν δεν είσαι σίγουρος. Καλύτερα να δοκιμάσεις να αποτύχεις και μέσω του διδάγματος να βελτιώνεσαι.

#3. Κάνε Την Κίνησή Σου:

η έλξη δε θα κρατήσει για πάντα

Πέραν από την προσωπική μας εμπειρία που επιβεβαιώνει τα παραπάνω, δεν είναι άγνωστο, ότι τον τελευταίο χρόνο έχουμε βοηθήσει πολλούς άνδρες που μας έκαναν την τιμή να μας εμπιστευτούν, να βελτιώσουν την ερωτική τους ζωή αλλά πρωτίστως τον εαυτό τους μέσω των bootcamps!

Υπάρχουν πολλών ειδών μαθητές. Άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο εσωστρεφείς ή κοινωνικοί. Κάθε φορά που ένας μαθητής μιλάει με γυναίκες, έχει έναν από τους instructors δίπλα του να τον παρακολουθεί, να τον διορθώνει αλλά και να βλέπει και τον ίδιο να του δείχνει όλα αυτά που διαβάζει εδώ μέσα να πραγματοποιούνται.

Θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι όσες φορές κάποιος από εμάς, έχει κρίνει ότι ένας μαθητής έχει δημιουργήσει αρκετή έλξη και μπορεί να κινηθεί αποφασιστικά και να πάει για το φιλί δεν έχουμε κάνει λάθος.

Ποτέ μα ποτέ (και είναι πολλές οι περιπτώσεις) η γυναίκα δεν τραβήχτηκε. Εκμεταλεύσου την ευκαιρία που σου δίνεται.

Εκμεταλεύσου την έλξη που νιώθει η γυναίκα κάνοντας τις κατάλληλες κινήσεις την κατάλληλη στιγμή. Να είσαι σίγουρος ότι και εκείνη θα σε ευγνωμονεί!

Σκέφτεσαι κι εσύ ότι ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις μια πιο έντονη σεξουαλική ζωή; Κέρδισε χρόνο, πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.