Περιποίηση που σου Αξίζει: 6 Τρόποι για να Γυαλίζουν τα Παπούτσια σου

Αν θέλεις να παπούτσια σου να είναι πάντα διατηρημένα και καθαρά, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές.

6 Τρόποι Για Να Γυαλίζουν Τα Παπούτσια Σου

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές την σημασία των παπουτσιών. Τα παπούτσια σου, εκτός από καλά πρέπει να είναι και καθαρά.

Πολλοί άντρες συμβαίνει να έχουν μια πολύ καλή εμφάνιση με σωστό ντύσιμο και να χαλάνε την εικόνα τους με ένα ζευγάρι βρώμικα παπούτσια. Οι γυναίκες προσέχουν πολύ τέτοιες λεπτομέρειες, που εσύ ίσως να θεωρείς ασήμαντες.

Ένα ζευγάρι καθαρά, γυαλιστερά παπούτσια θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις καλύτερη εντύπωση και θα σε κάνουν να αισθάνεσαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Φρόντισε να έχεις μερικά ζευγάρια παπούτσια σε ετοιμότητα! Να τα διατηρείς καθαρά, ώστε να μπορείς να τα φορέσεις οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να προκύψει ένα ενδιαφέρον ραντεβού με γυναίκα ή και επαγγελματικό.

Φυσικά, πέραν της λαμπερής εμφάνισης, το γυάλισμα των παπουτσιών σου είναι απαραίτητο και για την φροντίδα και την συντήρηση τους, αφού προσφέρει διάρκεια και αντοχή στο δέρμα. Αν δεν το περιποιείσαι όπως πρέπει, θα ξεραθεί και θα τσακίσει.

Αυτά είναι τα 6 εύκολα βήματα που θα σε βοηθήσουν να γυαλίσεις γρήγορα και αποτελεσματικά τα καλά σου παπούτσια.

#1. Στρώσε Μια Παλιά Πετσέτα Ή Εφημερίδα Για Να Περιποιηθείς Τα Παπούτσια Σου
Αν θέλεις να παπούτσια σου να είναι πάντα διατηρημένα και καθαρά, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές.

Στρώσε μια πετσέτα ή εφημερίδα στο μέρος όπου πρόκειται να γυαλίσεις τα παπούτσια σου. Το γυαλιστικό έχει την τάση να διασπείρεται παντού, όσο προσεκτικός και αν είσαι και είναι δύσκολο να απομακρυνθεί από τα χαλιά.

#2. Καθάρισε Τα Παπούτσια

Απομάκρυνε από την επιφάνεια των παπουτσιών βρωμιές και σκόνη χρησιμοποιώντας μια βούρτσα ή ένα ελαφρώς βρεγμένο κομμάτι ύφασμα. Αν χρησιμοποιήσεις βρεγμένο ύφασμα, άφησε λίγο χρόνο να περάσει πριν το επόμενο βήμα, ώστε να στεγνώσει καλά.

#3. Επίλεξε Γυαλιστικό Υλικό Κατάλληλο Για Τα Παπούτσια Σου

Υπάρχουν διάφορα προϊόντα για να διαλέξεις, κερί, αλοιφή, υγρό και κρέμα. Βεβαιώσου ότι το χρώμα του υλικού είναι το σωστό και ταιριάζει στα παπούτσια σου.

Με το κερί τα παπούτσια θα αποκτήσουν έντονη γυαλάδα, αλλά ενδεχομένως να ξεραθεί το δέρμα και να προκύψουν ραγίσματα στην επιφάνεια του παπουτσιού.

Οι κρέμες και οι αλοιφές, σε αντίθεση με το κερί, ενυδατώνουν το δέρμα του παπουτσιού και έχουν την δυνατότητα κάλυψης των γρατζουνιών.

Το υγρό γυαλιστικό είναι εύκολο στην εφαρμογή, αλλά κάνει μόνο για περιπτώσεις που βιάζεσαι, καθώς δεν ενυδατώνει το δέρμα.

Και να μην ξεχνάς πως δεν χρειάζονται μόνο τα παπούτσια σου περιποίηση, αλλά κι εσύ.

#4. Άπλωσε Το Υλικό

Κάλυψε όλα τα σημεία του παπουτσιού με γενναία ποσότητα γυαλιστικού υλικού χρησιμοποιώντας την ειδική βούρτσα  και άφησε τα 15′ να στεγνώσουν.

#5. Απομάκρυνε Το Γυαλιστικό

Χρησιμοποίησε την ειδική βούρτσα για να απομακρύνεις το πλεονάζον υλικό. Τρίψε έντονα αφήνοντας μόνο μια λεπτή στρώση γυαλιστικού. Αφού σιγουρευτείς ότι έκανες όλα τα σημεία, δώσε λίγη περισσότερη βάση στο μπροστινό και στο πίσω μέρος.

#6. Η Τελευταία Πινελιά Στα Παπούτσια Σου
Αν θέλεις να παπούτσια σου να είναι πάντα διατηρημένα και καθαρά, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές.

Βρέξε ελαφρώς λίγο βαμβάκι (να είναι νοτισμένο, όχι να στάζει), βάλε πάνω του γυαλιστικό και με κυκλικές κινήσεις πέρασε όλο το παπούτσι, δίνοντας έμφαση στα δύσκολα σημεία: Μπροστά, στην μύτη και στο πίσω μέρος. Συνέχισε μέχρι να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι εύκολο να τα βρεις και όλη η διαδικασία μπορεί να σου πάρει από 20 έως 40 λεπτά.

Αφού έχεις περιποιηθεί τα παπούτσια σου, τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι να παρακολουθήσεις αυτό το βίντεο και να εκτοξεύσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Τέλος, να θυμάσαι πως όσο περισσότερο και πιο συχνά περιποιείσαι τα παπούτσια σου, τόσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα θα τα κρατήσεις. Και αυτό είναι σημαντικό, ειδικά αν σου αρέσει το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Μη ξεχνάς – Η περιποίηση και το στυλ δεν θέλει πολλά λεφτά. Δες το παρακάτω video του Θέμη.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Ανέδειξε τον χαρακτήρα σου με το ντύσιμο σου, εδώ θα βρεις και άλλες ιδέες για να αναπτύξεις το στυλ σου.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.