Παίζεις για να Κερδίσεις; Η Σημασία του να της Δείχνεις τις Προθέσεις σου!

Τί Περιμένεις; Δείξε Τις Προθέσεις Σου!

Αν δεν ξέρεις γιατί την προσέγγισες μην απορείς γιατί την έχασες!  Κάτι που είναι σημαντικό αλλά δεν αναφέρεται συχνά είναι η σημασία του να προσεγγίσεις μια γυναίκα με πράξεις που πηγάζουν από τις προθέσεις σου. Γιατί μην κρυβόμαστε ξέρουμε όλοι γιατί την φλερτάρεις και ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός!

Δεν θα αναφερθώ στις περιπτώσεις της πλειοψηφίας που δεν έχουν καμία γνώση των δυναμικών του φλερτ και της αποπλάνησης που έρχονται για να συμμετάσχουν σε κάποιο πρόγραμμα ζητώντας την βοήθεια μας, αλλά σε αυτούς τους άνδρες που έστω και αν προσεγγίσουν μια γυναίκα που τους αρέσει θα μείνουν στον ρόλο του διασκεδαστή μέχρι να την κάνουν να βαρεθεί! Αυτό είναι πράξεις χωρίς προθέσεις!

Γιατί Είναι Σημαντικό Να Κάνεις Τις Προθέσεις Σου Ξεκάθαρες Έγκαιρα;

δείξε τις προθέσεις σου

Αυτοί που κάνουν τέτοιου είδους παιχνίδι μιλάνε σε μια γυναίκα μόνο και μόνο για αυτό. Δεν δρουν με πρόθεση να κλιμακώσουν. Φυσικά και ενθαρρύνουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Δεν υπάρχει τίποτα κακό για κάποιον αρχάριο που προσπαθεί να θέσει κάποιες βάσεις στο παιχνίδι του. Να γίνει περισσότερο επικοινωνιακός και να μάθει για τις γυναίκες.

Αλλά αν είσαι έξω και φλερτάρεις για πάνω από 1 χρόνο τότε χρειάζεται να παίζεις δείχνοντας τις προθέσεις σου και να είσαι έτοιμος να αξιοποιήσεις τα παράθυρα κλιμάκωσης που θα σου δείξει μια γυναίκα ή να δημιουργήσεις τα δικά σου!

Δες και το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: Γιατί να δείξεις από την αρχή τις προθέσεις σου;

Φαίνεται Δύσκολο Αλλά Δεν Είναι

Το να θέσεις την επαφή σας σε ερωτικό πλαίσιο από την αρχή ίσως φανεί δύσκολο σε κάποιον έστω και αν είναι μέσου επιπέδου επειδή εκτίθεται πλήρως. Το να είσαι κάποιος που την κάνει να περνάει καλά είναι κάτι ασφαλές για τον εγωισμό σου, αλλά με το να δείξεις τις προθέσεις σου θα την κάνεις να σε πάρει στα σοβαρά.

Δες εδώ ένα βίντεο με θέματα συζήτησης που εκτοξεύουν τη σεξουαλική έλξη.

Αυτό ενέχει και την περίπτωση να σε απορρίψει αμέσως και η απόρριψη όταν είσαι κάποιος που «απλά μιλάτε» δεν φαίνεται και τόσο σοβαρή. Απεναντίας όταν είσαι απολύτως σοβαρός (και δεν εννοώ ψυχρός αλλά ξεκάθαρος με τις προθέσεις σου) η απόρριψη μπορεί να είναι λίγο πιο επίπονη για το Εγώ σου!

Υπάρχουν μερικές διαφορές μεταξύ ενός άνδρα που δρα σύμφωνα με τις προθέσεις του και την συμπεριφορά αυτού που απλά μιλάει προσπαθώντας να φλερτάρει:

#1. Οι Άνδρες Που Δεν Εκφράζουν Τις Προθέσεις Τους Έχουν Μια «Διερευνητική Περίοδο» Στις Αρχές.

δείξε τις προθέσεις σου

Ως άμυνα μέχρι να καταλάβουν αν μια γυναίκα ενδιαφέρεται για αυτούς ή όχι. Συνήθως ξεκινάνε ουδέτερα μια συζήτηση πχ με μια ερώτηση ή μια παρατήρηση και η συζήτηση μένει σε μη ερωτικό και προσωπικό επίπεδο.

Όταν η γυναίκα που θέλουν δεν ανταποκριθεί τότε δεν είναι γιατί και ούτε και η ίδια δεν κατάλαβε γιατί την προσέγγισες αλλά μάλλον γιατί η συγκεκριμένη «δεν έχει καλό χιούμορ» (όπως και όλες οι προηγούμενες βέβαια).

#2. Οι Άνδρες Που Παίζουν Δείχνοντας Τις Προθέσεις Τους Προχωρούν

Προχώρα σε κάθε interaction με την πεποίθηση ότι η γυναίκα θα ανταποκριθεί θετικά και στην τελική αν δεν το κάνει ποιος νοιάζεται; Θα το κάνει η επόμενη! Θα ξεκινήσουν τον διάλογο άμεσα ή έμμεσα αλλά στην πορεία μέσω των λέξεων, της γλώσσας του σώματος και της υπόλοιπης μη λεκτικής επικοινωνίας κάνουν ξεκάθαρο ότι ενδιαφέρονται ερωτικά!

#3. Το Παιχνίδι Αυτών Που Δεν Δείχνουν Τις Προθέσεις Τους Είναι Μια Παράσταση!

Δρουν αστεία και απολαμβάνουν να έχουν την προσοχή της γυναίκας και να την κάνουν να περνάει καλά. Έστω και αν ενστικτωδώς έχουν απορριφθεί από την γυναίκα. Η πεποίθηση τους είναι «κάνε την να περνάει καλά και θα την κερδίσεις»

#4. Ένας Άνδρας Που Παίζει Για Να Κερδίσει Δεν Αφήνει Κανένα Περιθώριο Στην Γυναίκα Που Θέλει Να Μην Τον Πάρει Σοβαρά.

Επίσης θα χρησιμοποιήσει αστεία και θα πει ιστορίες αλλά όχι για να την διασκεδάσει ή να κάνει εντύπωση, αλλά για να δημιουργήσει σύνδεση. Εκφράζεται με τρόπο ερωτικό και με σεξουαλικά υπονοούμενα.

#5. Το Παιχνίδι Χωρίς Προθέσεις Πολύ Συχνά Θα Στοχεύσει Σε Κάτι Λιγότερο

Τουλάχιστον από αυτό που μπορεί να κερδηθεί όταν έρθει η στιγμή που τα πράγματα θα χρειαστεί να προχωρήσουν.

Πολλοί από τους άνδρες χωρίς προθέσεις, θα συμβιβαστούν με ένα τηλέφωνο από μια γυναίκα που αν της είχαν εκφραστεί θα ήταν ανοικτή στο να φύγει μαζί του. Συνήθως αυτό συμβαίνει λόγω αποτυχία παρατήρησης και ελέγχου της υποεπικοινωνίας στο επίπεδο της οποίας μια γυναίκα θα σου δείξει ότι είναι ανοικτή στο να αποπλανηθεί!

Οι άνδρες που δρουν σύμφωνα με τις προθέσεις τους βεβαίως θα «διαβάσουν» αυτά τα σημάδια που θα σου δείξει γυναίκα και θα δράσουν αποφασιστικά για να κλιμακώσουν.

Δες τα σημάδια ότι ελκύεις μια γυναίκα στο βίντεο πααρκάτω.

Ωθούν διαρκώς τα πράγματα μπροστά και θεωρούν καθήκον τους να ηγηθούν ώστε να καταλήξουν το φλερτ στο σεξ ξέροντας ότι ούτος ή άλλως αυτό θα ευχαριστήσει πολύ περισσότερο και την ίδια.

Κουράστηκες να μην παίρνεις αυτό που σου αξίζει στο φλερτ και τις γυναίκες; Υπάρχει λύση. Πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.