Πηγαίνοντας να μιλήσεις σε μία γυναίκα – μέρος 1

Πηγαίνοντας να μιλήσεις σε μία γυναίκα - Μέρος 1

Πηγαίνοντας να μιλήσεις σε μία γυναίκα, γεννιούνται πολύ δυνατοί φόβοι. Για πολλούς άντρες, το να βρούνε το θάρρος να πάνε να μιλήσουν σε μία όμορφη γυναίκα, είναι πολύ δύσκολο. Καταρχήν, είναι λίγες και δεύτερον, οι πολύ όμορφες γυναίκες, δέχονται προτάσεις και πεσίματα καθημερινώς. Αυτό που κάνει τα πράγματα χειρότερα, είναι ότι οι περισσότεροι άντρες δε γνωρίζουν πώς να μιλήσουν σε μία γυναίκα, ούτε κάποιος τους έμαθε ποτέ. Είναι κάτι που δεν το μαθαίνεις από τους γονείς σου, ούτε στο σχολείο από τους καθηγητές. Οι περισσότεροι παίρνουν συμβουλές από φίλους ή συνεργάτες, οπότε παίρνουν συνήθως απαράδεκτες συμβουλές, τύπου “να τις σέβεσαι” και “πρέπει να κεράσεις ποτό”, ή “αν δεν έχεις φεράρι και λεφτά, δεν έχεις ελπίδα, παραείναι όμορφη για σένα”. Τέτοιες συμβουλές απλά δε θα βοηθήσουν κανέναν.

Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν πηγαίνοντας να μιλήσεις σε μία γυναίκα;

Έχω περάσει άπειρες ώρες μελετώντας τι δουλεύει και τι όχι με τις γυναίκες, είτε σε βιβλία είτε – κυρίως – έξω μιλώντας με γυναίκες. Τι προκαλεί έλξη, έχω βγει με πολλές όμορφες γυναίκες και έχω ανακαλύψει 2 πολύ σημαντικά κομμάτια που πρέπει να δουλέψει ένας άντρας στη ζωή του για να τα καταφέρει – πράγματα που αναγκάστηκα και εξακολουθώ να δουλεύω πάνω μου κι εγώ.

1. Να αναπτύξω μία δυνατή ταυτότητα / προσωπικότητα

2. Να αναπτύξω ικανότητες που θα με βοηθήσουν να περάσω στα διάφορα στάδια γνωριμίας μου με τις γυναίκες, ώστε να καταφέρω να ηγηθώ της κατάστασης μέχρι και να ξεκινήσω μία σεξουαλική / ερωτική σχέση μαζί τους.

Για περισσότερες πληροφορίες στο να δημιουργήσεις μία ισχυρή προσωπικότητα και τα απαραίτητα προσόντα για να εξελιχθείς σαν αρσενικό όπως ονειρεύεσαι και οραματίζεσαι, μπορείς να δεις τα προγράμματα που έχουμε στα Bootcamps και να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Αυτό το άρθρο καλύπτει ένα μικρό μέρος μόνο, που αφορά στην αρχική φάση της προσέγγισης.

Το να έλξεις μία γυναίκα στον κόσμο σου, απαιτεί μία ικανότητα την οποία και μπορείς να μάθεις! Αν προσπαθήσεις και αφιερώσεις χρόνο σωστά, θα βελτιωθείς. Όπως οποιαδήποτε ικανότητα όμως, μαθαίνεις, το να καταφέρεις να κάνεις γυναίκες να θέλουν να μπούνε στη ζωή σου, απαιτεί χρόνο και προσπάθεια. ΔΕΝ είναι ένα σύντομο ταξίδι. Είναι ένα μεγάλο ταξίδι, που πιθανότατα θα είναι το πιο όμορφο ταξίδι που έκανες ποτέ. Και αυτό γιατί η ανταμοιβή είναι μεγάλη – μπαίνουν πολλές και όμορφες γυναίκες στη ζωή σου!

Η πρώτη ικανότητα στην οποία πρέπει να βελτιωθείς πηγαίνοντας να μιλήσεις σε μία γυναίκα, εφόσον θέλεις να ασχοληθείς, είναι η αρχική προσέγγιση – τα πρώτα 3 λεπτά. Αν μάθεις να μιλάς σε γυναίκες για 2 – 3 λεπτά, αυτό ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου, καθώς τις περισσότερες φορές αυτό που φοβίζει τους περισσότερους είναι να κάνουν την πρώτη κίνηση. Ανοίγει λοιπόν με αυτό τον τρόπο η πόρτα που οι περισσότεροι άντρες φοβούνται να ανοίξουν, πιθανότατα κι εσύ που διαβάζεις το άρθρο τώρα. Αυτά που πρέπει να διορθώσεις και να εξελίξεις για μία σωστή πρώτη προσέγγιση, είναι:

1. Στάση σώματος / Body language

2. Τονικότητα φωνής

3. Να έχεις δημιουργήσει μια δυνατή προσωπικότητα

4. Να ξεπεράσεις το άγχος προσέγγισης

5. Να επιδείξεις υψηλότερη αξία από τις γυναίκες – οι γυναίκες θέλουν να γνωρίσουν ένα αρσενικό το οποίο κοιτάνε και θαυμάζουν.

6. Να αναπτύξεις την ικανότητά σου να κάνεις μία όμορφη και ενδιαφέρουσα συζήτηση / πρόκληση.

Φυσικά, αυτό είναι μόνο η αρχή και πολλοί είναι αυτοί που κολλάνε στο τι θα πούνε μετά. Αυτό έχει αναλυθεί αρκετά σε προηγούμενα άρθρα μου. Για οτιδήποτε άλλο, η ομάδα του Menofstyle.gr είναι πάντα πρόθυμη να απαντάει σε emails αναγνωστών, να λύνει απορίες αλλά και να αναλαμβάνει άτομα για να τους δείξει στη θεωρία αλλά ΚΑΙ επί της πράξης πώς να μιλήσεις σε μία όμορφη γυναίκα.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.