Ξέρεις την Πορεία σου; Η Σημασία του Σκοπού στο Παιχνίδι της Αποπλάνησης

Παιχνίδι Της Αποπλάνησης Και Σκοπός

Στους άνδρες που μας  ζητάνε την βοήθεια μας  συνηθίζω να κάνω μια μικρή παρουσία όλων των πλευρών που έχει το παιχνίδι.  Θεωρούμε πολύ σημαντικό ο άλλος να έχει πλήρη γνώση με την θέληση του.
Βλέπουμε πολλές περιπτώσεις φίλων που το παιχνίδι τους έχει έλθει σε αδιέξοδο.

παιχνίδι της αποπλάνησης και σκοπός

Αυτό Που Συμβαίνει Συνήθως Είναι Η Ακόλουθη Διαδικασία:

Βήμα 1ο : Δεν είναι ευτυχισμένοι.
Βήμα 2ο :Δεν έχουν μεγάλη επιτυχία με τις γυναίκες. Έχουν μικρό κοινωνικό κύκλο και η πρώην τους ξενέρωσε και τους παράτησε.
Βήμα 3ο : Ψάχνουν απεγνωσμένα για μια γυναίκα ώσπου έρχονται σε επαφή με το παιχνίδι.
Βήμα 4ο : Διαβάζουν τα πάντα και αρχίζουν να βγαίνουν  τακτικά
Βήμα 5ο : Ξεκινάν να έχουν γυναίκες στην ζωή τους ενθουσιάζονται και ξεχνούν  γιατί ξεκίνησαν.
Βήμα 6ο : Έχουν αλλάξει πολλές από τις παλιές τους αντιλήψεις. Αλλά πάλι δεν είναι ευτυχισμένοι.
Και αυτό συμβαίνει σε μεγάλο βαθμό γιατί στην πορεία ξεχάσαν για πιο λόγο ξεκίνησαν.

Για να μην τελματώσεις ως σαγηνευτής,  αφού καταλάβεις το παιχνίδι χρειάζεται να προσέχεις. Το ρεύμα της κοινωνίας είναι πάντα προς τις σταθερές σχέσεις και την μονογαμία.

Οπότε αυτό που έχουμε μέχρι τώρα είναι πολλοί “players” που το παιχνίδι τους έχει διδάξει αντιλήψεις εκ διαμέτρου αντίθετες με αυτές του κοινωνικού συνόλου. Αυτό ενδέχεται να σε γεμίσει αμφιβολίες για την αποπλάνηση, για την γνώση που αποκτάς αλλά κυρίως για τον ίδιο σου τον εαυτό!

Ξέρεις πώς θα το ξεπεράσεις; Χρειάζεται να έχεις στόχους και να γνωρίζεις γιατί κάνεις ότι κάνεις.
Είναι σημαντικό να ξέρεις τι θέλεις και όχι τι δεν θέλεις, όπως οι περισσότεροι.

Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika για τους στόχους.

Παιχνίδι Της Αποπλάνησης : Τί Ακριβώς Ψάχνεις ;

Αν ξεκίνησες το παιχνίδι για να βρεις μια γυναίκα να κάνεις σχέση και ήταν αυτό που ήθελες πραγματικά, θα αισθάνεσαι το κενό μέσα σου όσες και να καταφέρεις να αποπλανήσεις.
Πρωτίστως βρες τι σου δίνει πραγματική ευχαρίστηση αδιαφορώντας για την γνώμη των γονέων, της κοινωνίας, των φίλων. Αν επιλέξεις να έχεις ένα χαρέμι τότε μείνε αφοσιωμένος σε αυτήν σου την απόφαση.

Το παιχνίδι  θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις καινούργιες ικανότητες. Μια από αυτές είναι να σε κάνει να παίρνεις αυτό που θέλεις αλλά για να το κάνεις αυτό πρέπει να ξέρεις τι θέλεις.

Βρες τι θέλεις πραγματικά και ξεκίνα να δουλεύεις καθημερινά με όλη σου την αφοσίωση για να το πετύχεις.

Να βελτιώσεις τον εαυτό σου; Να έχεις άφθονο σεξ; Να αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση; Να κάνεις σχέση; Είναι καθαρά δική σου επιλογή αλλά θα χρειαστεί να μείνεις αφοσιωμένος σε αυτή.

αποπλάνηση και σκοπός

Ακολούθα το ανδρικό σου ένστικτό, μαθέ ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι  και σε κάθε νέα γνωριμία σου με γυναίκα εφάρμοζε αυτό που θα φέρει πιο κοντά στον στόχο που έθεσες..

Το μεγάλο μυστικό είναι να απολαύσεις την διαδικασία. Σου εγγυώμαι ότι θα είναι κάτι που δεν έχεις ξαναζήσει.

Σκέφτεσαι κι εσύ ότι ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις μια πιο έντονη σεξουαλική ζωή; Κέρδισε χρόνο, πάτα εδώ.

Διάβασε το βίβλιο μας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.