Πιστοποιητικά Δωρεάν για Όλους τους Μαθητές μας

Ήρθε η ώρα για πιστοποιητικά παρακολούθησης

Αγαπητέ μαθητή,

Μέσα στα χρόνια λειτουργίας μας, ήταν πολλοί οι μαθητές μας, που μας ανέφεραν ότι αξιοποίησαν τις γνώσεις του προγράμματος που παρακολούθησαν στο Men Of Style, όχι μόνο για να εξελίξουν την ερωτική τους ζωή και τις σχέσεις τους με το γυναικείο φύλο αλλά και την επαγγελματική τους καριέρα.

Ειδικώς τελευταία, με την κατακόρυφη αύξηση του brand του Men Of Style και την αναγνωρισιμότητα που έχει αποκτήσει, κάποιοι από τους μαθητές μας, συμπεριέλαβαν στο βιογραφικό τους σημείωμα, τις γνώσεις επί των επικοινωνιακών δεξιοτήτων και την εφαρμογή αυτών στο Role Playing αλλά και την πραγματική ζωή.

Και καλώς το έπραξαν.

Άλλωστε εμείς πρώτοι προσλάβαμε ανθρώπους που έχουν παρακολουθήσει μαθήματά μας και το συντριπτικό ποσοστό που εργάζεται ή εργάστηκε στο Men Of Style, υπήρξαν πρώτα μαθητές μας πριν γίνουν συνεργάτες μας.

Και σκεπτόμενοι ως εργοδότες είναι λογικό να θέλουμε τέτοιους ανθρώπους στην εταιρεία μας.

Γιατί ; Είναι απλό.

Γιατί Χρειάζεσαι Ένα Πιστοποιητικό

Φαντάσου πως είσαι υποψήφιος για μια καλύτερη θέση από αυτήν που είσαι τώρα ή είσαι σε αναζήτηση εργασίας και παραδίδεις το βιογραφικό σου.

Για τον εργοδότη, η παρακολούθηση ενός τέτοιου προγράμματος αποκαλύπτει εξαιρετικά θετικές πληροφορίες για εσένα που είσαι υποψήφιος συνεργάτης.

Το πώς δημιουργείς έλξη και επηρεάζεις επικοινωνιακά, είναι μια εξαιρετικά σημαντική ικανότητα για κάθε εργασία που έχει να κάνει με κόσμο. Το έχεις διδαχθεί αυτό στο Men Of Style.

Το πώς τα ένστικτα, η γλώσσα σώματος και η ηγεσία μπορούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις των ανθρώπων, είναι καταλυτικής σημασίας γνώση για κάθε θέση επιρροής. Το έμαθες αυτό στο πρόγραμμα.

Το ότι εφαρμόζεις ότι ξέρεις χωρίς αμφισβήτηση για τον εαυτό σου, με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, το έχεις ήδη κάνει υπό τις πιο απαιτητικές συνθήκες σε εμάς.

Παράλληλα, δείχνει έναν άνθρωπο ο οποίος “ψάχνεται” και προσπαθεί σε κάθε επίπεδο να γίνεται καλύτερος και αποφασίζει να εξελίξει τις επικοινωνιακές του δεξιότητες αλλά και έχει την θέληση και ικανότητα να το πετύχει, όχι απλά να λέει ότι το θέλει.

Και τέλος, ως πρωτοποριακή εκπαίδευση για την Ελλάδα, οι συμμετέχοντες στα προγράμματα του Men Of Style θεωρούνται early adopters, αυτοί που δεν θα διστάσουν να δοκιμάσουν κάτι νέο και να αξιοποιήσουν νέα τεχνογνωσία για να επιτύχουν στο σκοπό τους, φέρνοντας έτσι τον εαυτό σου ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Δωρεάν Πιστοποιητικά για Όλους τους Μαθητές μας

Έτσι, ως συμβουλευτική εταιρεία αναγνωρισμένη από το κράτος, αποφασίσαμε να εκδώσουμε και να προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους μαθητές μας, πιστοποιητικά παρακολούθησης και γραπτή ανάλυση των γνώσεων που προσφέρθηκαν και εφαρμόστηκαν σε επίσημη μορφή, ώστε να υποστηρίξεις το βιογραφικό σου ακόμα περισσότερο.

Αφού έκανες αυτή την επένδυση στον εαυτό σου, τώρα μπορείς να έχεις και γραπτώς σε μορφή πιστοποιητικού παρακολούθησης, όλη αυτή τη γνώση και την προσπάθεια, ώστε να σε βοηθήσει όχι μόνο στην επικοινωνία σου με τον κόσμο, αλλά και στην εξέλιξη της πορείας σου σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και να δώσεις ακόμα μια προσθήκη στις ήδη υπάρχουσες περγαμηνές σου που κοσμούν τον τοίχο του γραφείου σου.

Τσέκαρε παρακάτω να δεις πως φαίνονται.

Εδώ μπορείς να βρεις και την βεβαίωση παρακολούθησης.

Τι να Κάνεις για να το Αποκτήσεις

Αν είσαι μαθητής μας και έχεις ολοκληρώσει το πρόγραμμά σου μαζί μας, έλα σε επαφή με την γραμματεία μας στο 2102525900 για να ετοιμάσουμε κ να σου δώσουμε δωρεάν το δικό σου πιστοποιητικό με την σφραγίδα της πρώτης συμβουλευτικής εταιρείας ανδρικής αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.