Πνίγεσαι Επειδή δεν Έχεις Επιλέξει Στρατόπεδο

Πνίγεσαι Επειδή δεν Έχεις Επιλέξει Στρατόπεδο

Έχεις επιλέξει στρατόπεδο; Έχεις επιλέξει όχθη στον ποταμό ή είσαι στη μέση,  πνίγεσαι και κολυμπάς να μείνεις στην επιφάνεια;

Τι εννοεί ο ποιητής;

MENOFSTYLE
Διάλεξε Στρατόπεδο

Υπάρχουν μόνο δύο είδη ανδρών.

  • Μέσος Απογοητευμένος Τύπος (Μ.Α.Τ.)

afc

Το 90% των ανδρών σε παγκόσμιο επίπεδο, δηλώνει δυσαρεστημένο / απογοητευμένο από την ερωτική / σεξουαλική του ζωή. Δεν έχει το πλήθος ή την ποιότητα των γυναικών που θα ήθελε, δεν έχει την ποσότητα ή την ποιότητα του σεξ που θα ήθελε, ούτε καν είναι κοντά. Ωστόσο, έχει αποδεχθεί τη μοίρα του. Θεωρεί ότι αυτό του αξίζει και δεν παλεύει για κάτι καλύτερο. Επειδή, θεωρεί ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι διαφορετικό, πως ή γεννιέσαι και είσαι καλός με τις γυναίκες ή όχι. Ή είσαι εμφανίσιμος και ελκυστικός ή δεν είσαι εμφανίσιμος και είσαι αποκρουστικός. Ή έχεις χρήματα, καλό αυτοκίνητο και μεγάλο σπίτι ή δεν έχεις γυναίκες στη ζωή σου.

ΣΙΓΟΥΡΑ όλα αυτά βοηθάνε. Αλλά δεν έχω το σώμα που έχει ένα μοντέλο εσωρούχων, ούτε έχω τα χρήματα ενός μεγιστάνα. Ωστόσο η ποιότητα και ποσότητα των γυναικών που έχουν περάσει από τη ζωή μου μέχρι τώρα, θα μου ήταν αρκετές και για τρεις ζωές. Ο Μέσος Απογοητευμένος Τύπος όμως δεν μπορεί να πιστέψει εύκολα ότι κάτι μπορεί να αλλάξει.

  • MenOfStyle – Κυρίαρχο Αρσενικό.

alpha male

Ένας άνδρας που έχει περάσει στην απέναντι όχθη του ποταμού, έχει επιλογές. Παίρνει αυτό που θέλει, αλλιώς δε συμβιβάζεται. Έχει τις γυναίκες ή τη γυναίκα που πραγματικά ποθεί δίπλα του και στο κρεβάτι του. Απορροφά τις γυναίκες στην πραγματικότητά του. Θα βγει, θα διασκεδάσει, ο κόσμος θα τον παρατηρεί και θα ζηλεύει την άνεση και το lifestyle του. Θα γνωρίζει γυναίκες, θα ανταλλάζει τηλέφωνα, θα φιλάει άγνωστες μέσα σε 10-15 λεπτά, άγνωστες θα τον κερνάνε ποτό ή σφηνάκι και δε θα του κάνει εντύπωση.

Γιατί δε θα του κάνει εντύπωση;

Γιατί αυτό που για έναν Μέσο Απογοητευμένο Τύπο είναι παραμύθι και απίθανο να συμβεί, για το Κυρίαρχο Αρσενικό του MenOfStyle, είναι μία όμορφη Τρίτη βράδυ. Μία από τις πολλές που έχει ζήσει και θα ζήσει. Θέλεις να μάθεις πώς θα φτάσεις σε αυτό το επίπεδο και εσύ;

συμπεριφορές για να φλερτάρεις πιο ήρεμος.

  • Ο άνδρας που πνίγεται στη μέση.

πνιγμός

Και ερχόμαστε στα δύσκολα. Μερικοί άνδρες δεν είναι σε απόγνωση. Δεν είναι απογοητευμένοι από την ερωτική τους ζωή αλλά ούτε ζούνε στην αφθονία. Τα καταφέρνουν για τον εαυτό τους σχετικά καλά σε σχέση με την πλειοψηφία, ωστόσο νιώθουν ότι δεν απολαμβάνουν την ερωτική τους ζωή στο βαθμό που θα μπορούσαν. Πνίγονται στη μέση. Μερικά πράγματα τα καταλαβαίνουν γιατί συμβαίνουν, άλλα όμως όχι. Δεν καταλαβαίνουν γιατί η κοπέλα τους βαρέθηκε ή σταμάτησες να είναι ερωτευμένη μαζί τους, ή γιατί εκεί που η κοπέλα έδειχνε φουλ ενδιαφέρον, ξαφνικά έκανε στροφή 180 μοιρών και χάθηκε.

Μέσα στο νερό, κολυμπώντας, βρίσκεται και ένας Μ.Α.Τ. όταν ξεκινά τα πρώτα του βήματα και τις πρώτες του προσεγγίσεις. Και αυτό που κάνουν δυστυχώς οι περισσότεροι, είναι να τα παρατήσουν στο ξεκίνημα ή στη μέση μετά από μία επιτυχία.

Αν θέλεις να ολοκληρώσεις το ταξίδι σου, πρέπει να αποδεχθείς το γεγονός ότι το ταξίδι αυτό θα κρατήσει περίπου 2 χρόνια, αναλόγως με την “υποδομή” που έχεις φυσικά και την προσπάθεια που θα καταλάβεις – σε ένταση, μεθοδικότητα και συχνότητα. Οποιαδήποτε διακοπή της προσπάθειάς σου, θα έχει ως αποτέλεσμα να αρχίσεις να ξεχνάς αυτά που έχεις μάθει και αφομοιώσει. Όντας μέσα στο νερό, στη μέση της προσπάθειας, δεν έχεις τη δύναμη να περάσεις στην απέναντι όχθη. Το νερό έχει αντίθετη φορά και θα σε φέρει πάλι πίσω, κοντά στην όχθη του Μέσου Απογοητευμένου Τύπου.

Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι άνδρες τελικά παρατάνε την προσπάθεια και ολιγοψυχούν. Δεν έχουν κατανοήσει πριν την αρχή του ταξιδιού πόσο μακρύς είναι ο δρόμος.  Βαριούνται, απογοητεύονται, περιμένουν γρήγορα αποτελέσματα, θέτουν υπερβολικά υψηλές και λάθος προσδοκίες νωρίς. Εσύ όμως δε χρειάζεται να κάνεις τα ίδια λάθη. Δε χρειάζεται να πνίγεσαι ούτε να συμβιβάζεσαι στη μοίρα σου. Άλλαξέ την. Έλα εδώ 

 

 

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.