Ποια Χαρακτηριστικά έχουν οι Πραγματικά Ισχυροί Άντρες

Ισχυροί Άντρες Και Τα Χαρακτηριστικά Τους

Είναι κάποιοι άντρες που ξεχωρίζουν στα μάτια μιας γυναίκας. Δεν είναι μόνο το στυλ τους, είναι και αυτή η αύρα που βγάζουν που έλκει σαν μαγνήτης κάθε γυναίκα που συναναστρέφεται μαζί τους.

Πρόκειται για τους πραγματικά ισχυρούς άντρες, αυτούς που παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν και διεκδικούν μέχρι τέλους κάθε γυναίκα που τους αρέσει και κάθε κατάσταση στην ζωή τους.

Δεν είναι ότι έχουν κάτι το ιδιαίτερο ή το ξεχωριστό, σε πολλούς από αυτούς δεν φαίνεται καν με την πρώτη ματιά το πόσο ισχυροί είναι. Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο που κάνουν, είναι κάτι που είναι.

Έχουν μια τελείως διαφορετική νοοτροπία που τους οδηγεί σε άλλους δρόμους, διαφορετικούς, ξεχωριστούς και ανεπανάληπτους.

Ωστόσο, πιστεύω ότι μπορούμε άνετα να βρούμε κάποια χαρακτηριστικά που έχουν κοινά μεταξύ τους, ώστε να καταλάβουμε βαθύτερα τι είναι αυτό που τους κάνει να διαφέρουν τόσο και να δημιουργούν άμεση έλξη στις γυναίκες γύρω τους.

Συνέχισε να διαβάζεις και θα ανακαλύψεις τα βασικότερα χαρακτηριστικά που διαθέτουν οι πραγματικά ισχυροί άντρες.

 

#1. Είναι Άντρες Που Έχουν Αυτοπεποίθηση Και Υψηλή Αυτοεκτίμηση

 

Ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά των πραγματικά ισχυρών αντρών είναι ότι έχουν αυτοπεποίθηση, ξέρουν ποιοι είναι και η αυτοεκτίμησή τους είναι αρκετά υψηλή. Αυτό δεν σημαίνει ότι νιώθουν ότι είναι καλύτεροι από τους υπόλοιπους, ούτε ότι δεν βιώνουν στιγμές απογοήτευσης και στενοχώριας.

Αντίθετα, σημαίνει ότι ξέρουν να αντιμετωπίζουν με θάρρος τις καταστάσεις στην ζωή τους και τους γύρω τους.

Σέβονται την γνώμη των άλλων, αλλά στο τέλος είναι οι ίδιοι που παίρνουν τις αποφάσεις για την ζωή τους. Δεν αποθαρρύνονται από την άποψη κάποιου, αντίθετα ξέρουν πως να υποστηρίξουν τον εαυτό τους και να εκφράσουν άνετα αυτό που θέλουν.

#2. Έχουν Καλούς Τρόπους

 

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, οι καλοί τρόποι κάνουν έναν άντρα να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους. Οι άντρες με ισχυρή προσωπικότητα δεν προσβάλλουν, δεν κάνουν ακατάλληλα αστεία και είναι ευγενικοί με όλους, ανεξάρτητα της κατάστασης.

Ο λόγος που φέρονται με αυτόν τον τρόπο είναι ότι σέβονται τον συνομιλητή τους και τους γύρω τους. Αναγνωρίζουν τα συναισθήματα των άλλων και έχουν αντίληψη των κοινωνικών καταστάσεων που διέπουν μια κοινωνική συναναστροφή.

Δεν είναι τυχαίο αυτό. Οι καλοί τρόποι, η ευγένεια και ο σεβασμός είναι δείγματα υψηλής κοινωνικής και συναισθηματικής ευφυίας, καθώς της αντίληψης ότι όλοι οι άνθρωποι αξίζουν σεβασμό και έχουν δικαίωμα σε καλή συμπεριφορά.

Ακόμα κι όταν βάζουν τα όριά τους, το κάνουν με ευγένεια. Γιατί ο σκοπός τους δεν είναι απαραίτητα να έχουν δίκιο ή να αποδείξουν κάτι, αλλά αντίθετα να κάνουν τον συνομιλητή τους να αισθανθεί άνετα και να του προσδώσουν αξία.

 

#3. Ξέρουν Να Διεκδικούν Αυτό Που Θέλουν Και Να Μην Τα Παρατάνε

 

Υπάρχει μια σημαντική διαφορά μεταξύ του ξέρω πότε πρέπει να φύγω και του παρατάω κάτι. Οι ισχυροί άντρες αντιλαμβάνονται αυτήν την διαφορά και αντιδρούν αναλόγως.

Ξέρουν να διεκδικούν μέχρι τέλους αυτό που θέλουν και αυτό που τους αξίζει και δεν τα παρατάνε. Αλλά παράλληλα ξέρουν πότε μπορούν και πρέπει να τα παρατήσουν. Και αυτή είναι μόνο η περίπτωση να δουν ότι βγαίνουν περισσότερο ζημιωμένοι συνεχίζοντας μια κατάσταση.

Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις να διεκδικείς αυτό που σου αξίζει στην ζωή, είτε αυτό είναι μια γυναίκα που σου αρέσει είτε είναι μια εργασία είτε είναι ένας νέος στόχος. Πότε μην τα παρατάς, γιατί τότε σίγουρα δεν θα αποκτήσεις αυτό που θέλεις.

#4. Είναι Άντρες Που Έχουν Στόχους Και Όραμα Για Την Ζωή

 

Ένα χαρακτηριστικό που ψάχνουν οι γυναίκες σε έναν άντρα από την πρώτη τους κιόλας συνομιλία και συναναστροφή είναι το να έχει στόχους, όνειρα και όραμα. Να είναι μονίμως σε μια διαρκή πορεία εξέλιξης και διεκδίκησης καλύτερων συνθηκών στην ζωή του.

Οι γυναίκες δεν έλκονται από άντρες που δεν έχουν ενδιαφέροντα και προοπτική εξέλιξης. Ακόμα κι αν το βιοτικό επίπεδο κάποιου είναι αρκετά υψηλό, εάν επαναπαυτεί είναι πολύ πιο πιθανό μια γυναίκα να βαρεθεί και να τον απορρίψει.

Τα 10 σημάδια ότι μι γυναίκα έλκεται από σένα, θα τα δεις στο βίντεο εδώ.

Αντίθετα, ένα άτομο που ζει μια ενδιαφέρουσα ζωή και επιδιώκει στην καθημερινότητά του να πετυχαίνει καινούριους στόχους είναι πολύ πιο πιθανό να έλξει τις γυναίκες που του αρέσουν.

Ένας ισχυρός άντρας δεν επαναπαύεται, όσα κι αν έχει πετύχει. Έχει μια διαρκή ανάγκη για εξέλιξη σε κάθε τομέα της ζωής του και διεκδικεί συνεχώς το καλύτερο. Αυτό προέρχεται από την νοοτροπία του ότι η ζωή είναι πολύ πιο απολαυστική και έχει πολύ μεγαλύτερο νόημα όταν έχεις ένα όραμα.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι μόνο μερικά από αυτά που διαθέτουν οι πραγματικά ισχυροί άντρες. Και είναι απαραίτητα αν θέλεις να χτίσεις μια ενδιαφέρουσα πραγματικότητα στην οποία κάθε γυναίκα θα θέλει να είναι μέρος της.

Εάν θες να γίνεις κι εσύ από τους πραγματικά ισχυρούς άντρες, δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.