Ποια Λάθη Προσέγγισης Οδηγούν στην Απόρριψη

Πολλά πράγματα που κάνεις μπορούν τελικά να σε οδηγήσουν στην απόρριψη. Τσέκαρε τα πιο κλασσικά και απόφυγέ τα όσο περισσότερο μπορείς.

Ποια Λάθη Οδηγούν Στη Απόρριψη

Η απόρριψη είναι μέρος της ζωής μας, άρα και του φλερτ. Βέβαια, κάθε απόρριψη που δέχεσαι είναι ένα μάθημα και μια εμπειρία που σε βοηθά να βελτιωθείς, φέρνοντας σε έτσι πιο κοντά σε μια θετική απάντηση στο μέλλον.

Η απόρριψη τελικά όχι μόνο είναι μέρος της επιτυχίας, αλλά σε κάνει να την εκτιμήσεις ακόμη περισσότερο.

Όμως υπάρχουν μερικά λάθη, όταν προσεγγίζεις μια γυναίκα που θα σε οδηγήσουν σε μια γρήγορη απόρριψη και είναι κρίμα να συμβεί αυτό, όταν μπορείς εύκολα να τα έχεις αποφύγει.

Ας δούμε μερικά από τα σημαντικότερα λάθη που θα σε φέρουν κοντά στην απόρριψη.

#1. Βαρετές Συζητήσεις Οδηγούν Στην Απόρριψη

Πλησιάζεις μια γυναίκα και αρχίζεις και τις κάνεις τυπικές ερωτήσεις, με ρυθμό πολυβόλου.

Πόσων χρονών είσαι; Από πού είσαι; Πού μένεις; Με τι ασχολείσαι;

Αυτές είναι ερωτήσεις που τις κάνουν όλοι και ίσως τις έχει απαντήσει αρκετές φορές μέσα στην ίδια βραδιά.

Πρέπει να ξεχάσεις τις βαρετές ερωτήσεις και να κάνεις ερωτήσεις που θα οδηγήσουν κάπου και θα έχουν ως αποτέλεσμα την δημιουργία έλξης.

Μάθε αναλυτικά ποια επικοινωνιακά λάθη οδηγούν στην απόρριψη.

#2. Υπερβολικά Κομπλιμέντα Οδηγούν Στην Απόρριψη

Μια όμορφη γυναίκα ξέρει και η ίδια ότι είναι όμορφη και το επιβεβαιώνει συχνά από τα δεκάδες ή και χιλιάδες σχόλια των followers στα κοινωνικά μέσα.

Αν δεν έχεις να πεις κάτι καινούριο, τότε μην πεις τίποτα. Λέγοντας της πόσο όμορφη είναι η γυναίκα βλέπει απελπισία και όχι καλή πρόθεση.

 

Αν θέλεις να της κάνεις ένα κομπλιμέντο, σχολίασε κάτι που πιστεύεις ότι δεν θα το ακούει συνεχώς και γενικώς προτίμησε να της κάνεις κοπλιμέντα, αφού γίνει κοπέλα σου.

#3. Απομνημονεύεις Ατάκες

Με λίγο ψάξιμο στο διαδίκτυο, μπορείς να βρεις μερικές ατάκες που θα σε βοηθήσουν στο φλερτ.

Κάποιες από αυτές είναι ομολογουμένως καλές και θα μπορούσαν δυνητικά να “δουλέψουν”, όμως όταν λες μια ατάκα, την οποία δεν μπορείς να υποστηρίξεις και μοιάζει να σου βγαίνει αφύσικα ή αν πάρεις μια διαφορετική απάντηση δεν ξέρεις τι να απαντήσεις και κολλάς, τότε οδηγείσαι με μαθηματική ακρίβεια προς την απόρριψη.

#4. Είσαι Υπερβολικά Καλός Μαζί Της

απόρριψη

Φυσικά είναι καλό να είσαι ευγενικός και να δείχνεις τις καλές προθέσεις σου. Όμως η νοοτροπία του Καλού Παιδιού, θα σε φέρει κοντά στην απόρριψη και στην φιλική ζώνη.

Όταν είσαι καλός, κρύβοντας την πρόθεση σου, δεν εκφράζεις το ερωτικό ενδιαφέρον που υπάρχει από πλευράς σου και αυτό συνεπάγεται ότι η γυναίκα δεν πρόκειται να σε δει ερωτικά.

#5. Δεν Προβάλλεις Αυτοπεποίθηση

αυτοποεποίθηση

Η εμφάνιση παίζει ρόλο και συμβάλλει στην δημιουργία μιας καλή πρώτης εντύπωσης, η οποία όμως δεν μπορεί να διαρκέσει για πολύ, αν δεν διαθέτεις αυτοπεποίθηση.

Όταν ξεκινήσεις μια αλληλεπίδραση με μια γυναίκα, εκείνη θα προσπαθήσει να εξετάσει τι είδους άνθρωπος είσαι.

Η γυναίκα θα προσπαθήσει να δει, αν είσαι νευρικός ή άνετος και αν είσαι ένας άντρας με τον οποίο θα αισθανθεί ασφάλεια.

Αυτό μπορεί να μην συμβαίνει συνειδητά, αλλά είναι κάτι που γίνεται υποσυνείδητα και καθορίζει αν θα νιώσει έλξη για εσένα και άρα αν θα σε απορρίψει ή όχι.

#6. Εστιάζεις Στις Αντιδράσεις Της Και Χάνεις Την Ουσία

Μήπως σε ”παίζει”; Δες το βίντεο και μάθε πως το διαχειρίζεσαι.

Ένα κλασσικό λάθος που μπορεί να σε οδηγήσει στην απόρριψη είναι όταν εστιάζεις πάρα πολύ  στις αντιδράσεις της γυναίκας και έτσι χάνεις την ουσία του φλερτ και παύεις να το απολαμβάνεις.

Προσπαθείς να βρεις σημάδια ενδιαφέροντος ή να ερμηνεύσεις τι κρύβεται πίσω από τα λόγια της και αυτή η προσπάθεια ανάλυσης σε κάνει νευρικό, κάτι που βγαίνει προς τα έξω και την απωθεί τελικά.

#7. Δεν Έχεις Κριτήρια

απόρριψη

Προσεγγίζεις μια γυναίκα και δείχνεις πρόθυμος να ανεχτείς οποιαδήποτε συμπεριφορά της και με τον τρόπο σου της δείχνεις ότι θεωρείς πως είσαι λίγος για εκείνην.

Έτσι η γυναίκα βρίσκει τον εαυτό της να φλερτάρει με κάποιον που δεν έχει κριτήρια και που θεωρεί τον εαυτό του τυχερό που του μιλά.

Πρόσεξε λοιπόν, όταν φλερτάρεις να έχεις κριτήρια και να κρατάς την αξία σου όσο ψηλά σου αναλογεί.

#8. Δεν Συντονίζεις Την Μεταξύ Σας Έλξη Και Οδηγείσαι Στην Απόρριψη

συντόνισε την έλξη

Βλέπεις μια γυναίκα που σου αρέσει εμφανισιακά και αποφασίζεις να την προσεγγίσεις. Κάνεις πολύ καλά, όμως ξεκινάς από την πρώτη στιγμή να δείχνεις έντονα σεξουαλικό ενδιαφέρον. Κάτι που καταστρέφει τις πιθανότητες σου και σε φέρνει ολοταχώς προς μια ακόμη απόρριψη.

Η δημιουργία της έλξης περνά από μερικά στάδια, τα οποία δεν μπορείς να υπερπηδήσεις ή να προσπεράσεις.

Πρέπει να δημιουργηθεί κάποιου είδους συναισθηματική σύνδεση μεταξύ σας και η επαφή να κλιμακωθεί σταδιακά.

Η απόρριψη δεν είναι εύκολη και σίγουρα θέλεις να την αποφύγεις. Μάθε περισσότερα εδώ.

Βρες και διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.