Ποια Σημεία του Σώματος της Βρίσκεις Περισσότερο Ελκυστικά;

Τι κοιτάς πρώτα σε μια γυναίκα; Μπορεί να πιστεύουμε πως δεν είναι πολλά αυτά που κοιτάμε, όμως αυτό δεν ισχύει.

Τα Περισσότερο Ελκυστικά Σημεία Μιας Γυναίκας

Όταν ένας άντρας δει για πρώτη φορά (και όχι μόνο) μια γυναίκα, παρατηρεί κάποια συγκεκριμένα ελκυστικά  σημεία του σώματος και της εμφάνισης της, ενώ συχνά βγάζει και συμπεράσματα από αυτά.

Εκτός από την επιθυμία για σεξ, που πάντα κινεί το ενδιαφέρον, υπάρχει και το υποσυνείδητο ενδιαφέρον του άντρα για μια γυναίκα, που θα είναι γόνιμη αρκετά ώστε να αναπαραχθεί το είδος!

Τι κοιτάζει λοιπόν ένας άντρας σε μια γυναίκα;

Πριν ξεκινήσεις βέβαια να διαβάζεις, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο βίντεο που θα βρεις εδώ για το τι κοιτάζει μια γυναίκα πάνω σου.

#1. Τα Υγιή Μαλλιά Είναι Από Τα Περισσότερο Ελκυστικά Χαρακτηριστικά

ελκυστικά χαρακτηριστικά

Τα λαμπερά, μακριά μαλλιά, ανεξαρτήτως χρωματικών προτιμήσεων, είναι πολύ ελκυστικά. Αποτελούν σημάδι υγείας και γονιμότητας. Οι άντρες πάντοτε παρατηρούν τα μαλλιά μιας γυναίκας και θεωρούν ότι τα περιποιημένα μαλλιά είναι ένδειξη υγιούς προσωπικότητας.

Συνήθως, προτιμούν τις γυναίκες με απλά και κλασσικά χτενίσματα, σε σχέση με εκείνες που έχουν εξεζητημένα χτενίσματα, κάτι που ίσως υποδηλώνει πιο έντονο χαρακτήρα.

#2. Το Χαμόγελο Είναι Άλλο Ένα Από Τα Περισσότερο Ελκυστικά Χαρακτηριστικά

Είναι προφανές, ότι οι ευτυχισμένοι, χαρούμενοι άνθρωποι είναι ελκυστικοί. Κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί στο χαμόγελο μιας όμορφης γυναίκας. Για τους περισσότερους άντρες το χαμόγελο είναι το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό μιας γυναίκας.

Μια γυναίκα που χαμογελά, δείχνει ότι είναι φιλική και κοινωνική. Αυτό ίσως στέλνει το μήνυμα στον άντρα ότι είναι πιο δεκτική στο φλερτ και βέβαια, ένας άντρας αισθάνεται πολύ καλύτερα και έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν μια γυναίκα του χαμογελά.

Επίσης, όταν μια γυναίκα σου χαμογελά είναι προφανές ότι έχεις κερδίσει την προσοχή της. Δες στο βίντεο που ακολουθεί ποια σημάδια δείχνουν ότι την ελκύεις.

#3. Το Στήθος

Ακόμη ένα σημείο που κάθε άντρας προσέχει σε μια γυναίκα, είναι το στήθος της. Τα γούστα όσον αφορά το μέγεθος μπορεί να ποικίλλουν, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση ένας άντρας να μην το παρατηρήσει.

Οι γυναίκες το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό και για αυτόν τον λόγο κάνουν τα πάντα για να το αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο.

Και βέβαια και σε αυτή την περίπτωση παίζει ρόλο το υποσυνείδητο, το οποίο θέλει να βρει σύντροφο με το κατάλληλο-γόνιμο στήθος με σκοπό την αναπαραγωγή.

#4. Τα Πόδια Και Το Ύψος

Ποιος άντρας δεν βρίσκει ελκυστική μια ψηλή γυναίκα με καλλίγραμμα και καλογυμνασμένα πόδια;

Τα πόδια μιας γυναίκας δεν περνούν απαρατήρητα, κάτι που γνωρίζουν και οι ίδιες και τα περιποιούνται κατάλληλα, αλλά και φορούν παπούτσια με τακούνι για να δείχνουν πιο μακριά και να τονίζουν τις γάμπες τους.

Γενικά, έχει βρεθεί σε αρκετές μελέτες ότι οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες με αρμονικές αναλογίες ποδιών-ύψους.

Φυσικά, κάτι ιδιαίτερα ελκυστικό που μαγνητίζει το βλέμμα ενός άντρα είναι μια γυναίκα που σταυρώνει τα πόδια. Θα έχεις σίγουρα δει την θρυλική σκηνή της ταινίας Basic Instinct με την Sharon Stone, που είχε προκαλέσει πάταγο!

#5. Η Επιδερμίδα

ελκυστικά χαρακτηριστικά

Η υγιής και απαλή επιδερμίδα είναι στοιχεία καλής υγείας και πολύ ελκυστικά για έναν άντρα.

Υποσυνείδητα, είναι και αυτό ακόμη ένα κριτήριο επιλογής σωστής συντρόφου για αναπαραγωγή και ίσως για τον λόγο αυτό το άγγιγμα να έχει τόσο μεγάλη σημασία. Η πλειοψηφία των αντρών, αν όχι όλοι, δίνουν μεγάλη σημασία στην επιδερμίδα της γυναίκας που τους ενδιαφέρει.

#6. Οι Γλουτοί

Εδώ υπάρχει ένα μεγάλο debate! Κάποιοι λένε ότι προτιμούν μια γυναίκα με καλοσχηματισμένο στήθος, ενώ κάποιοι άλλοι μια με καλοσχηματισμένους γλουτούς.

Η αλήθεια είναι μάλλον ότι οι άντρες βρίσκουν ιδιαίτερα ελκυστικά και τα δύο και τα θεωρούν εξίσου σημαντικά!

Ιδιαίτερα αν η κοπέλα είναι έστω και στοιχειωδώς γυμνασμένη, οι γλουτοί προσδίδουν σε μεγάλο βαθμό στην εμφάνιση της και αυτό φαίνεται από τα αντρικά βλέμματα!

Τα οπίσθια μιας γυναίκας είναι ένα σημείο που διεγείρει τους άντρες και για αυτό και δίνουν μεγάλη σημασία σε αυτά, κατά την διάρκεια των προκαταρκτικών.

#7. Περισσότερο Ελκυστικά Χαρακτηριστικά : Μάτια

ελκυστικα χαρακτηριστικα

Τα μάτια μπορεί να είναι ένας λόγος να ερωτευτείς μια γυναίκα, χωρίς καν να την έχεις γνωρίσει! Το βλέμμα μιας γυναίκας μπορεί να κάνει τον άντρα να κολλήσει, ιδιαίτερα αν αυτή χαμογελάει.

Μετά το χαμόγελο, τα μάτια και το βλέμμα είναι τα επόμενα χαρακτηριστικά που θα κοιτάξει ένας άντρας όταν συναντήσει μια γυναίκα και σίγουρα θα εντυπωσιαστεί, ιδιαίτερα αν είναι σωστά μακιγιαρισμένα, χωρίς υπερβολές.

Από την επαφή με τα μάτια μπορεί να εκδηλωθούν τα πρώτα σημάδια ενδιαφέροντος που θα οδηγήσουν στο μετέπειτα φλερτ.

Εκτός από τα προαναφερθέντα, άλλα σημεία που μπορεί να τραβήξουν έναν άντρα είναι τα χείλη και το στομάχι.

Επίλογος

Σε αυτό το σημείο θα ήταν καλό να αναφέρουμε ότι οι άντρες προσέχουν επίσης κάποιες λεπτομέρειες, τις οποίες οι γυναίκες εντάσσουν στην εμφάνιση τους, με σκοπό να την βελτιώσουν και να γίνουν περισσότερο ελκυστικές, αλλά έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Γι’ αυτό, θεωρούμε ότι καλό θα είναι να γνωρίζεις 3 σημάδια που δείχνουν ότι μια γυναίκα δεν ενδιαφέρεται, αλλά παίζει μαζί σου.

Ψεύτικα νύχια, ψεύτικες βλεφαρίδες, εμφυτεύματα, ειδικά αν είναι υπερβολικά, extensions στα μαλλιά, φακοί επαφής με χρώμα και άλλα τέτοια αξεσουάρ δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, μιας και οι άντρες τείνουν να προτιμούν και να έλκονται από την φυσικότητα στις γυναίκες.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Θέλεις να μάθεις ποια είναι τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά ενός άνδρα; Τότε δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.